Loading...
 
Vremea de a reConstrui: accesarea planului vostru , PARTEA A II-a Energie
menu-extra

Vremea de a reConstrui: accesarea planului vostru

Vremea de a reConstrui: accesarea planului vostru - PARTEA A II-alink

22 aprilie 2015, de Lauren Gorgolink

 

Accesarea înregistrărilorlink


Ca să repet lucrurile despre care am fost înștiințată, pentru cei care sunt deschiși și aliniați vibrațional cu aceste informații sacre, există o deschidere Galactică foarte favorabilă, ce ne dă posibilitatea să ne conectăm cu maeștrii siriusieni, care ni se alătură ca ghizi, pregătiți și dispuși să ne ajute să avem acces la Sala înregistrărilor și să ne împărtășească înțelepciunea și cunoașterea lor despre înălțarea planetară, despre planul Divin. Iată instrucțiunile exacte pe care mi le-a dat Consiliul Suprem Siriusian, pentru a accesa Sala înregistrărilor… modul de lucru e simplu:Veți fi activați sau, să spunem, „înrădăcinați în” lumina stelară siriusiană, în următoarele câteva săptămâni, din timpul vostru. În timp ce citiți aceste cuvinte, care sunt încriptate cu coduri de activare care să vă alinieze cu Sala înregistrărilor, vă va fi acordată permisiunea de acces, după cum va permite rezonanța voastră. Asta înseamnă că în săptămânile următoare veți avea un interval extraordinar de favorabil pentru a citi înregistrările, în folosul vostru și în folosul creațiilor viitoare ale omenirii și pentru omenire. Pentru a face asta, veți apela la echipa voastră stelară/de suflet, cu intenția de a „accesa înregistrările”, și pur și simplu deschideți-vă ca să primiți informațiile care vă parvin. Ar putea fi un transfer imediat de informații codificate temporal, ce se vor dezvălui în timp sau pe loc. Oricum ar fi, odată că vă deschideți ca să le primiți, aceste informații vă vor fi comunicate. Recomandăm foarte mult practica ținerii unui jurnal în următoarele câteva săptămâni, mai exact, până la momentul solstițiului (iunie), pe măsură ce aceste informații coboară în planul terestru. Motivul principal pentru această dispensă este acela de a le oferi celor care nu au acces conștient la planul sufletului lor o privire rapidă despre ceea ce devine posibil pentru toți, precum și un instantaneu despre contribuția voastră individuală la crearea Raiului.
Nu va fi o perioadă de delectare în informațiile primite, ci o perioadă în care să începeți să întreprindeți acțiuni, în direcția implementării creațiilor menționate.

Cei care devin receptivi la Sala înregistrărilor în acest moment vor fi atrași într-un ritm mai intens de forța de creație – și destul de repede – pentru a trece la implementarea sistemelor divine care, până ACUM, au putut fi doar imaginate. Cu alte cuvinte, această cunoaștere sacră va da naștere la o dezvoltare considerabilă.

Schimbare accelerată link


Pe măsură ce ne deschidem ca să primim flash-urile de cunoaștere profundă, existentă în Sala înregistrărilor, ce conține rolul nostru distinct în planul Divin, siriusienii mă roagă să clarific ideea că intrăm într-o perioadă de schimbare accelerată. Ei îmi spun că acest interval energetic favorabil nu seamănă cu nimic din ce ne-a fost accesibil până ACUM și, de aceea, ar vrea să ne ghideze și să ne îndrume, spre a înțelege ceea ce are loc ACUM și cum să ne „mișcăm” în aceste ape necunoscute. Vă spunem la modul real că energiile ce vă sunt accesibile ACUM sunt nelimitate, ele reprezintă capacități cosmice, pe care fiecare din voi le cunoaște, numai că abia începeți să vă amintiți de ele.
Ca un preambul la această înțelegere, să spunem mai întâi că treceți de la nemanifestat, la manifestat… de la creșterea Conștiinței, la utilizarea ei.

Aceasta e o dinamică diferită, ce necesită cunoștințe despre forțele cosmice și legea naturii. (mai multe despre asta, mai jos). Pentru că este pentru prima dată când mulți dintre noi folosesc întreaga conștiință în forma fizică, mi se spune că a existat un interval de timp foarte necesar, între creșterea și utilizarea Conștiinței, în scopul de a ne aminti de rolurile noastre de conducere, ca Dumnezei. Dar ACUM, în această perioadă de accelerare, acel interval de timp dispare, însemnând că mulți dintre noi vor renunța la roțile ajutătoare și vor învăța șă-și ia zborul.
Ironia este că, pentru a zbura, mai întâi trebuie să ne împământăm în întregime…

Ca să începeți „să vă ridicați de la sol”, ca să spunem așa, ca să începeți să vă trăiți viața la nivelul Conștiinței voastre elevate, la dobândirea căreia ați muncit atât de asiduu, trebuie mai întâi să vă întrupați în totalitate esența divină a sufletului, în corpul fizic. Cu alte cuvinte, e necesar să vă ocupați integral și complet vehiculele, pentru a le pilota după plac.
Acest proces (de întrupare) a fost consolidat într-un mod atât de evident (și de dureros) în timpul portalului extrem de puternic al eclipselor, încât abia ACUM luăm ființă din el… adică, am fost storși până pe punctul de a ne da duhul, de comprimarea acelui canal de naștere, astfel ca să putem începe o călătorie cu totul nouă, ca Dumnezei în carne și oase.

E posibil ca, în momentul în care citiți aceste rânduri, să nu aveți o convingere sau o idee despre cum va fi posibil acest lucru, dar ceea ce dorim ca voi să extrageți de aici este cunoașterea faptului că, odată ce vă nașteți complet în lumea nouă, veți fi informați despre instrumentele, energetica noii lumi, așa că fiecare obstacol pe care-l întrevedeți, cu care vă confruntați ACUM, aparent va dispărea, sub lumina nouă a noii lumi.

Asta nu înseamnă că lucrurile la care lucrați se vor rezolva singure, ci că veți fi astfel înzestrați, încât soluționarea lor va fi mai lipsită de efort și chiar mai agreabilă.

În clipa de față, încă mai înotați într-un ocean de potențial incalculabil, dar noi vă spunem că va avea loc o trecere de la roiul de potențial nerealizat, la realizarea lui. Se poate să vă simțiți chiar copleșiți de această perspectivă, dar luați în seamă cuvintele noastre, pentru că, după încheierea ciclului prezent, veți simți într-un mod foarte diferit această energie.
De asemenea, CSS îmi aduce în mod prevăzător în atenție faptul că această apropiată perioadă de schimbare accelerată va include schimbare „neîntâmpinată cu bucurie”, pentru unii (am sentimentul că ei se referă la nivelul de mase). Asta nu înseamnă că această schimbare e neplanificată, căci totul are scopul lui, ci doar că aceia care sunt, încă, refractari sau incapabili să vadă proverbiala pădure, din cauza copacilor, mai au nevoie de o oarecare constrângere.

Sperăm că fiecare din voi, care e conștient de schimbarea menționată, va fi coloana de lumină, ancora de speranță, pentru cei prăbușiți. Asta nu vrea să spună că ar trebui să vă concentrați pe perspectiva sumbră, ci că faptul de a conștientiza inevitabilul va amortiza forța acestor energii, în viața celor care par să le cadă pradă. Repetăm, la nivelul cel mai înalt, nimic nu e neplanificat, toți cei de pe Pământ care participă sunt perfect conștienți de planul Divin și de rolul lor în cadrul lui.
Din această perspectivă, vă rugăm să înțelegeți că în realitate nu există victime.

Conversia cineticălink


ACUM două rapoarte, am pomenit că trecem de la o stare de potențial la o dinamică energetică cinetică. Drept rezultat, ni s-a spus că e necesar să ne obișnuim să comandăm… iar aceasta nu mai este o experiență pasivă, ci o co-creație proactivă, între voi și VOI… între natura voastră Umană și cea divină.

Siriusienii vor să întărească această idee și mă roagă să împărtășesc fără întârziere informațiile ce urmează:
Prima lege a termodinamicii spune că energia nu poate fi creată sau distrusă, ci își poate schimba doar forma… cu alte cuvinte, trebuie să existe atât o sursă a potențialului, cât și energie cinetică. În această dinamică sunt două forțe ce colaborează în permanență între ele, și vrem să înțelegeți că aceste două forțe sunt aceleași forțe pe care fiecare dintre voi le-a stăpânit în însăși ființa sa.

Să explicăm…

Legile fizicii stipulează că ceea ce merge în sus trebuie să vină în jos, corect? Ei bine, în virtutea acelei legi a naturii, ești îngrădit…

Sau voi sunteți?link


Ceea ce încercăm să transmitem, în timp ce voi reflectați la asta, este ideea că voi înșivă sunteți aceeași energie pe care o utilizați în lumea din jurul vostru. În înțelegerea acestei dinamici de co-creare, VOI sunteți deopotrivă forța energiei cinetice și a celei potențiale, necesare pentru a crea, în conformitate cu legile fizicii din lumea voastră.
Asta înseamnă că voi înșivă sunteți supuși exact aceluiași lucru pe care îl creați.

De exemplu… cum am spus mai înainte… în conformitate cu legea gravitației din lumea naturii, sunteți obișnuiți cu dinamica că ceea ce merge în sus trebuie să vină în jos. Dar, în lumea energiei potențiale, există în mod cert mai mult decât un singur rezultat posibil al scenariului, doar că voi sunteți obișnuiți cu UN rezultat, așa că respectați acea lege cu religiozitate… și alegem cu înțelepciune acest cuvânt.

Ei bine, suntem aici ca să vă spunem că „ceea ce merge în sus” nu vine doar în jos, dar poate să se miște în orice direcție… chiar să dispară de tot… dacă înțelegeți cum să lucrați cu legile lumii fizice, în asociere cu orientarea voastră actualmente cosmică.

Iar asta e ceea ce vrem să vă ajutăm să descoperiți, în dezvăluirea amintirii voastre despre „creație”.Impresionant.
Din perspectiva asta, e posibil să observați deja că lucrurile nu mai funcționează neapărat așa cum o făceau, că, după toate aparențele, creația nu mai are „ordine”… în special în privința liniarității… că trebuie să ne aruncăm în sus toate mingile în același timp, apoi să dăm avânt fiecărei creații, atunci când EA ne cheamă. Creația adevărată/divină e ciclică și poate fi frustrant să prinzi sensul numeroaselor proiecte nefinalizate ce se învârt prin jur, așteptând momentul cosmic… deși CSS afirmă că există întotdeauna o cale de a folosi legile naturii, ale timpului și spațiului, în conjuncție cu aceste cicluri.

În zilele următoare, veți sesiza tot mai mult că aplicarea fizică a creației este total nefamiliară, dar noi suntem aici ca să spunem că, în realitate, e foarte bine cunoscută, pentru că toți sunteți foarte pricepuți în înțelegerea creației dinamice… doar că ACUM o veți aplica în formă.
Primul pas este comanda… întrucât autoritatea noastră asupra forței vieții e cea care transformă energia „potențială” în energie cinetică.

De când a început perioada de ucenicielink-external, învățăm să ne ridicăm și să preluăm comanda asupra câmpului nostru energetic, să mergem în fața energiei, ca să spun așa, să ne folosim intenția într-un mod ce utilizează tot spectrul sistemului nostru de chakre, prin fuziunea naturii noastre divine cu cea Umană. Uneori, îndeosebi în timpul eclipselor, se poate să o fi simțit ca pe o pregătire în magie neagră, deoarece ne-am confruntat cu unele concepte paralizante bazate pe frică, în scopul de a ne exercita puterea de Creator, de a deveni mai mari ca fricile noastre.

ACUM, la începutul ciclului de eclipse, devenim receptivi la înțelegerea faptului că forța aplicată este în prezent necesară, pentru a pune în mișcare aceste energii sacre prin noi și în planul terestru, unde guvernează legile naturii. Când facem acest lucru, nu „forțăm”, ci „îi comandăm” forței. Această diferență înseamnă totul. Ea este componenta creației adevărate, cu care foarte mulți nu sunt familiarizați, așa că, după toate aparențele, lucrurile vor deveni mai derutante pentru cei care vor pierde controlul privind modul ei de operare aici.
Acestea fiind spuse, și pentru cei care sunt conștienți de schimbarea din dinamica creației, suntem aici ca să vă spunem că veți avea parte de foarte multă distracție ACUM!

Dacă citiți aceste rânduri, să știți că deja întrupați această dinamică… ea este inerentă în programele în prezent activate din ADN -ul nostru, doar că ancorăm de atât de mult timp această energie pe planetă, încât unii nu au putut-o folosi cu eficiență. ACUM însă e timpul să începem să folosim aceste programe noi/străvechi de creație și să le decretăm în lumea noastră înconjurătoare.

Repet, primul pas e autoritatea noastră asupra energiei… prin etalarea puterii noastre de Dumnezeu Creator, aprindem scânteia creației în noi și în jurul nostru.Odată ce dobândim autoritate asupra energiei personale, începem să convertim energia potențială în energie cinetică, cu ajutorul conștiinței… a intenției. Aflu că aceasta e prima parte din programul de creație care se desfășoară și va rămâne în totalitate în centrul atenției, până la solstițiul din iunie. O mare parte a perioadei de până la solstițiu va avea legătură cu folosirea puterii mentale, prin aceea că vom învăța/ne vom aminti cum să folosim în mod automat puterea minții asupra materiei, să convertim energia potențială în energie cinetică, doar cu ajutorul minții noastre.
Vedeți încotro mă îndrept cu asta??

Da, puterea noastră mentală a crescut în mod perceptibil și suntem pe punctul de a înțelege ce înseamnă acest lucru, în moduri foarte exacte. Mi se spune că vom observa o capacitate mentală crescută, aptitudini ce ne vor duce la actualizarea puterilor noastre de telechinezie (deplasarea obiectelor fără a le atinge. N.tr.).
Da, spunem acest lucru într-un mod destul de literal, întrucât veți asista la unele progrese extraordinare, ce vor începe cu capacitatea mărită de creație, ce vă va conduce până la realizarea, la obținerea de materie.

Știm că în acest moment e cam greu de crezut, dar vă asigurăm că este un următor pas foarte natural, din călătoria voastră evolutivă, și că priceperea voastră de a valorifica această capacitatea va servi fiecăruia dintre voi, în zilele, lunile și anii din crearea noului Pământ.

Înțelegerea unitățiilink


În timp ce ne clătinăm și ne poticnim, ca să ne găsim fundația, după eclipsă, CSS ne reamintește că e necesar să fim atenți că ne aflăm într-un program „prestabilit” al noii realități… în care nu există concepte de separare. Mai mult ca orice, asta înseamnă că tot ceea ce ne dorim să FIM, să facem sau să avem există deja în noi, așa că noua noastră orientare în viață nu se mai referă la relația cu ceilalți și lumea, ci la relația noastră față de – și experiența de – noi înȘine, ÎN lume.
În momentul debutului vostru în noua lume, puține lucruri vor părea la fel, datorită participării voastre la creație, în sensul că toate concepțiile voastre bazate pe ego-separare vor fi fost eliminate, iar în locul lor nu va rămâne altceva decât VOI și relația voastră cu VOI, în lumea fizică.

Pe măsură ce ajungeți să înțelegeți clar că nu există separare între voi și lumea din jurul vostru, veți începe să observați direct cum să lucrați eficient în cadrul programului noii voastre realități.

Pentru a fi cât se poate de eficienți, în timp ce avansăm în acest nou ciclu de creare, e necesar să înțelegem cu adevărat că noi suntem tot ceea ce vedem în lumea din jurul nostru. Pe măsură ce cuprindem în totalitate această conștiință holografică, și dorințele noastre îndelung păstrate devin o parte activă din holograma noastră.

Vom observa că felul în care cooperăm cu lumea e foarte similar, de fapt identic, cu cel în care relaționăm cu noi și viceversa. Pe măsură ce înțelegem, prin experiență, acest proces de oglindire, lumea din jurul nostru va deveni mai vie, mai animată de lumina Conștiinței noastre, încât va fi mai presus de orice îndoială. De exemplu, vom înțelege mult mai clar că ceea ce percepem în lume se bazează exclusiv pe realitatea (Conștiința) noastră și nu pe ceea ce există de fapt… că ceea ce SUNTEM, creăm… adică, în unitate, ne vedem pe noi înȘine în toate lucrurile, în toate persoanele, în mod cert.
Știind acestea, veți fi la curent cu înțelegerea faptului că ceea ce vreți să creați pentru voi înșivă și pentru lume e unul și același lucru. Că nu există separare între ceea ce vă doriți și ceea ce își dorește lumea… pentru că, atunci când ați intrat pe deplin în unitate, când nu există separare între voi și VOI, între natura voastră Umană și cea divină, cu siguranță că dorințele voastre sunt receptive la întreg, la partea din planul Divin care a fost pusă în joc de către VOI, pentru voi… și, în final, pentru binele Tuturor.

Siriusienii spun că această legătură între dorințele noastre sincere și planul Divin va deveni mai evidentă în zilele următoare, în special pentru cei dispuși să lucreze cu Sala înregistrărilor, de vreme ce aceasta există în inima noastră și păstrează laolaltă întregul plan pentru Pământ, precum și planul individual pentru fiecare dintre noi, cei care îl creăm.
De bună seamă că acest corn al abundenței creației (planul Divin) va crește cu timpul, pe măsură ce tot mai mulți oameni devin conștienți de divinitatea lor și se unesc, din dorința de a crea spre binele cel mai înalt, dar, între timp, aceia dintre noi care intră mai deplin în această realitate în acest moment… acesta e momentul în care să ne valorificăm puterea de creație, prin înțelegerea dinamicii unității… că, atunci când ne angrenăm dorințele sincere, în realitate, ne angrenăm în planul Divin și îl influențăm.

Amintirea viitoruluilink


Atunci când se bazează pe Conștiința separării (3D), mintea Umană poate duce până la capăt doar un număr foarte limitat de opțiuni, oportunități, soluționări și rezultate, pe baza concepțiilor menținute de structurile timpului și spațiului. Siriusienii îmi spun că acest lucru se schimbă ACUM și, drept urmare, ne deschidem spre o viziune mult mai vastă, în vederea valorificării ideilor noi, de nivel mai înalt, ce vor contribui la evoluția lumii noastre.

Pe măsură ce deveniți UNA cu această versiune mai măreață a voastră, pe măsură ce învățați să vedeți viața prin ochii divinității voastre, vă veți pierde miopia Umană, care vă ține limitați la atât de puține opțiuni de împlinire.

Când veți înțelege în totalitate acest lucru, veți începe să vedeți că lumea se transformă sub ochii voștri. Veți remarca că lucrurile care păreau cândva niște obstacole în calea succesului vostru pur și simplu dispar, în lumina Conștiinței voastre unificate, căci acele obstacole percepute cândva erau doar ramificații, oglindiri ale fostului vostru Sine fragmentat… partea din voi care era implicată în ideea de timp și spațiu, de separare de divinitatea voastră și de planul Divin.
inima minții 5D... în cuvintele pleiadienilor... nu e îngrădită de concepțiile limitate cu care suntem obișnuiți… de fapt, aici, avem acces simultan la 6, 7 și chiar mai mult de 8 dimensiuni de posibilitate și probabilitate. Folosirea întregii conștiințe pentru a crea înseamnă că suntem capabili să vedem simultan trecutul și viitorul, pentru a alege rezultatul cel mai înalt și mai bun pentru prezent.

Cei familiarizați cu – sau experți în – mecanica noii creații, ar putea atribui asta „reamintirii viitorului”… folosind mintea superioară pentru a vă aminti (transmite) ceea ce a fost deja creat, în scopul de a-l materializa în lumea fizică. Din această perspectivă, ceea ce numim memoria sufletului, este de fapt depozitul „memoriei” (akashice) din viitorul nostru deja creat. (îmi cer scuze dacă v-am pus mintea pe bigudiuri)
Este clar că această perspectivă mai extinsă va aduce mai multe soluții, mai multe deschideri, mai multă susținere pentru creațiile noastre, astfel ca să putem să ne bazăm fiecare moment pe certitudinea binelui cel mai înalt al nostru și al tuturor (planul Divin)… fapt care oferă mecanismul cel mai lipsit de efort, cel mai eficient, cel mai rapid, pentru crearea viselor noastre sincere.

Da, toate acestea vă așteaptă să le descoperiți, să le derulați și, deși înțelegem că e posibil ca acest lucru să nu fie imediat evident, vă asigurăm că pe măsură ce vă deschideți spre acest nou ciclu… nu doar pentru voi și creațiile voastre, dar și pentru Pământ și întreaga omenire… veți ști foarte bine despre ce vorbim.

Puterea minții asupra materieilink


În final, aflu că în timpul apropiatei perioade de Mercur retrograd (mai-iunie)… vom fi școliți despre felul în care mintea este regizorul realității în această nouă lume… că va fi o perioadă de înțelegere extinsă, întrucât are legătură cu mecanismul nostru mental de creație.
Folosiți această perioadă pentru a vă cizela aptitudinile, pentru a vă ascuți uneltele, astfel ca să vă puteți alinia cu capacitățile inerente fiecăruia dintre voi acum… cele ale puterii minții asupra materiei.

Pe măsură ce corpul emoțional se echilibrează și devenim neutri în punctul de liniște, putem urmări cu mai multă claritate mintea, drept instrumentul extraordinar care este. În timp ce inima e componenta noastră magnetică pentru atracție, mintea e componenta electrică pentru creație. Diferența constă în utilizare… adică, mintea întipărește, inima atrage. Mintea folosește gândul pentru a conceptualiza ceea ce se află în inimă.

Gândiți-vă la asta astfel: inima (superioară) deține toate informațiile întregului plan al vieții voastre, care este inseparabil de planul Divin. mintea (superioară) structurează acele informații, în aplicare individualizată și formă… ea deosebește rolul vostru, de al tuturor celorlalți.
În ultimele 4 săptămâni în special, se poate să fi observat că mintea vi se învârte epuizată, încercând (în zadar) să calculeze cum să vă structureze toate dorințele care apar, în ceva palpabil. În mare parte, a fost copleșitor să intrăm atât de repede într-un flux creativ, fără a avea picioarele ferm ancorate pe Pământ, dar asta pentru că încă mai adunam potențiale… și fragmente ale sufletului.

Dar ACUM energia se coace pentru materializare și în mod sigur vom remarca o schimbare în capacitatea noastră de a produce schimbare în viața noastră.

De fapt, cu inima (femininul) și mintea (masculinul) noastră lucrând împreună într-o relație simbiotică… vom putea până la urmă să mutăm din loc acei munți infernali. Hm… cu mintea noastră, evident.

Pentru citirea cu atenție a pasajelor din Akasha!


ThinkWithYourHEART
link-external ©Expect Miracles, Inc. 2015 Toate drepturile rezervate.
 
Ana Nicolai

Practician de vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.comlink-external
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.comlink-external

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38"The treasure that you are seeking is inside you." ~ Tom Kenyon

"Comoara pe care o cauti se afla in interiorul tau."


"Union with God is the only heaven there is, and it begins here on Earth."

~ Macrina Wiederkehr, A tree full of Angels/Un copac plin de îngeri

”Uniunea cu Dumnezeu e singurul rai care există, iar el începe aici pe Pământ.”


Editura FOR YOUlink-external

Rate this page:
Created by admin. Last Modification: Saturday May 9, 2015 07:27:02 EEST by Ana Nicolai.

Traducere