Loading...
 

Articles help

Dezamăgiţi sau deranjaţi?

Dezamagiti sau deranjati?

Dezamăgiţi sau deranjaţi?
Author: admin - (6329 Reads) - Users rating: - /

Dezamăgiţi sau deranjaţi?

de Jennifer Hoffman

Atunci când stau de vorbă cu clienţii care se pregătesc să facă o schimbare importantă în viaţă, mai ales cu aceia care sunt oameni empatici, buni la suflet, blânzi, iertători şi plini de compasiune (ceea ce va include pe mulţi dintre voi), aceştia spun în mod inevitabil că nu vor să dezamăgească pe cineva anume din viaţa lor. Poate fi dezamăgitor pentru cineva care este foarte legat de noi şi care se bazează pe noi şi pe prezenţa noastră în viaţa lui ca toate acestea să dispară brusc. Sunt ei însă dezamăgiţi în adevăratul sens al cuvântului, sau doar deranjaţi pentru că ACUM lucrurile pentru care depindeau de voi trebuie făcute de altcineva sau chiar de către ei înşişi? Dezamăgire sau deranj este o mare diferenţă între aceste două noţiuni, o diferenţă pe care trebuie să o cunoaşteţi astfel încât să puteţi face alegeri care să vă servească vouă şi intenţiei voastre, dintr-o perspectivă plină de putere şi lipsită de vinovăţie.

wrench
Învierea: începe ciclul unei vieți noi - partea a doua

Invierea: incepe ciclul unei vieti noi - partea a doua

Învierea: începe ciclul unei vieți noi - partea a doua
Author: admin - (16049 Reads) - Users rating: - /

Învierea: începe ciclul unei vieți noi - partea a doua, de Lauren Gorgo 22 octombrie

Păstrătorii sacri
Etapa de (re)construire a Pământului începe cu reconstruirea corpului vostru biologic, pentru că ACUM nu mai există în voi îndoiala că lumea în Sine poate reflecta doar Conștiința voastră. Prin acel pas, cei care intră în această perioadă de înviere… și sunt mai mulți decât ați putea gândi… vor fi păstrătorii sacri ai planului pentru Noul Pământ, Modelul Raiului.
Asta înseamnă că aceia care pot deja să-și imagineze partea lor din planul Divin și sunt gata să ia măsuri în vederea îndeplinirii lui sunt cei care susțin planul (Raiului) activat pentru toți, inclusiv modelul Adam Kadmon pentru prototipul omului divin/nou. Pe măsură ce mai mulți dintre voi se trezesc către acest nivel al experienței și o întrupează, mai mulți dintre voi activează și ancorează această inteligență divină în rețeaua Pământului, până când e făurit Raiul și e reinstaurată Epoca de aur.

Într-adevăr, așa va fi creat raiul pe pământ… cu câte o inimă, o viziune pe rând. Da, este un plan cuprinzător, dar un plan în care sunteți responsabili doar pentru voi, pentru implementarea dorințelor inimii voastre.

Cu siguranță că aceste două caracteristici, cuprinzător și simplu, pot coexista…. de fapt, succesul oricărui plan măreț depinde de acest lucru.

wrench
Învierea: începe ciclul unei vieți noi

Invierea: incepe ciclul unei vieti noi

Învierea: începe ciclul unei vieți noi
Author: admin - (9845 Reads) - Users rating: - /

Învierea: începe ciclul unei vieți noi
22 octombrie, de Lauren Gorgo

Începând din 10 octombrie, mulți dintre cei aflați în frunte au încheiat un ciclu de viață foarte important și au intrat într-un spațiu de așteptare, pregătindu-se să înceapă un capitol nou-nouț de viață, pe 11 noiembrie.
Luna septembrie și toate binecuvântările celeste ce au însoțit-o ne-au adus forța... codurile frecvenței Sursei (creației), necesare pentru ciclul noii noastre vieți… în timp ce octombrie ne-a purificat spațiul din corp (salutare, activitate solară deosebit de intensificată), pentru ca acele energii să pătrundă și să se ancoreze în părțile fizice din viața și lumea noastră. Noiembrie (lună universală UNU) ne va dezvălui noul drum/scop într-un mod mai clar, împreună cu componentele fizice necesare pentru a-l crea.
Deocamdată ne aflăm într-un spațiu vid foarte fluid, în care toate parcă plutesc într-un abis, având puțină structură – până la deloc – și/sau capacitatea de a descifra încotro ne îndreptăm sau de ce… cei mai mulți dintre noi nu-și pot mobiliza motivația de a se sinchisi. Există totuși o nouă constantă creativă și stabilă ce se raliază mereu sub noi, pulsând prin noi, chiar dacă uneori foarte puțin perceptibil… o plasă vibrațională de siguranță palpabilă, ce ne împiedică să cădem pradă trecutului, lumii (subterane) din care am ieșit foarte recent.

wrench
Folosiţi întunericul pentru a străluci - mesaj de la Arhanghelul Uriel

Folositi intunericul pentru a straluci - mesaj de la Arhanghelul Uriel

Folosiţi întunericul pentru a străluci - mesaj de la Arhanghelul Uriel
Author: admin - (4840 Reads) - Users rating: - /

Folosiţi întunericul pentru a străluci - mesaj de la Arhanghelul Uriel

de Jennifer Hoffman

Aspectele energiei pe care le puteţi alinia şi integra se extind şi odată cu extinderea conştiinţei, voi vedeţi şi cunoaşteţi multe tipuri diferite de energie. Acest lucru vă poate uimi şi vă poate zăpăci, deoarece s-ar putea să vă aşteptaţi să vedeţi doar lumină sau vibraţii înalte şi rezultate şi cu toate acestea să fiţi şi mai mulţi conştienţi de ceea ce voi numiţi întuneric, frică, rău şi cruzime. De ce nu vedeţi numai lumina şi nu simţiţi doar vibraţii înalte? Deoarece aveţi nevoie să vedeţi atât lumina cât şi întunericul, pentru că aveţi nevoie de întuneric spre a vă intensifica lumina şi pentru a vă arăta cât de multă lumină puteţi răspândi în lume.

wrench
Raport energetic pe luna octombrie 2015 - Jennifer Hoffman

Raport energetic pe luna octombrie 2015 - Jennifer Hoffman

Raport energetic pe luna octombrie 2015 - Jennifer Hoffman
Author: admin - (8245 Reads) - Users rating: - /

Raport energetic pe luna octombrie 2015 - Jennifer Hoffman

În sfârşit am trecut la o lună nouă şi la o energie nouă. Ultimele zile ale lui septembrie au fost cu adevărat grele, atunci când procesând energia eclipselor, a planetelor retrograde şi a aspectelor astrologice, le-am văzut reflectate pe scena lumii. În ultimele zile ale lui septembrie, am avut şi o descărcare puternică de energie, care la început a părut grozavă, pentru ca mai apoi să ne dea tuturor o mare mahmureală energetică, atunci când am încercat să procesăm şi să ne aliniem la aceste noi frecvenţe superioare. Suntem acolo unde trebuie să fim pe calea noastră individuală şi colectivă, nu ascultaţi pe nimeni care spune altceva.

wrench
  • «
  • 1 (current)
  • 2

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 129)

Traducere

Switch Language