Folosiţi întunericul pentru a străluci - mesaj de la Arhanghelul Uriellink

Cu fiecare expansiune enegetica, conştiinţa îşi extinde percepţiile în toate direcţiile, astfel încât acolo unde puteaţi doar vedea ce aveţi în faţă, ACUM puteţi fi conştienţi de acel lucru precum şi de tot ce îl înconjoară. Vedeţi şi cunoaşteţi cu mai mare claritate şi cu mai puţine limite. Preţul acestui nivel de conştiinţă este acela de a avea nivele mai înalte ale lipsei de judecată şi ale discernământului. Voi nu vedeţi latură întunecată a lumii şi a omenirii pentru a că acest lucru să vă doară, voi le vedeţi doar pentru a vă spori lumina şi pentru a şti încotro să o răspândiţi.

3D este o frecvenţă a polarităţii, orice frecvenţă densă are şi un echivalent mai uşor. De exemplu, tristeţea are echivalentul mai uşor în bucurie, lacrimile se transformă în râs şi durerea devine libertate. Dar dacă nu sunteţi conştienţi de densitate, atunci nu ştiţi unde să vă plasaţi intenţia, cum să vă răspândiţi lumina şi cât de multă lumină să răspândiţi. Ca emisari ai Sursei şi scântei ale Luminii divine, fiecare dintre voi are un scop şi o misiune a Luminii. Pentru a vă îndeplini misiunea, trebuie să ştiţi unde să străluciţi cel mai puternic.

energiile cele mai întunecate îşi permit să fie văzute atunci când le vine vremea transmutării într-un aspect mai uşor al lor. Aceste aspecte energetice nu sunt distruse; ca parte a înălţării şi evoluţiei, ele sunt transformate într-un aspect superior. Toate lucrurile se înalţă ACUM, aşa că toate lucrurile au nevoie de lumină. Atunci când observaţi un aspect întunecat ce vă cauzează tristeţe sau durere, lăsaţi-l să vă fie un semnal pentru identificarea locului în care să vă răspândiţi lumina şi un indicator al intensităţii cu care să străluciţi şi să ajutaţi întunericul să devină lumina.

lumina nu are nevoie de mai multă lumină pentru a străluci, întunericul creat de cele mai dense energii ale tridimensionalităţii este cel care are nevoie de lumină. Pe măsură ce deveniţi mai conştienţi de voi înşivă că fiinţe de lumină şi vă ridicaţi frecvenţa, deveniţi şi mai conştienţi de locurile unde este nevoie de lumina voastră. Străluciţi cel mai puternic asupra energiilor fricii, disperării, durerii, suferinţei, neputinţei, controlului, dominaţiei şi lipsei de compasiune. Fiţi o sursă de lumină pentru lume şi folosiţi întunericul ca ghid pentru a şti unde şi cum să străluciţi cel mai eficient, mai iubitor, mai expansiv, mai intenţionat şi mai cu rost. Astfel puteţi aduce raiul pe Pământ şi astfel înălţarea va continua să înainteze în noi cicluri, noi potenţialuri şi noi surse de bucurie, iubire, pace şi belşug.

=========

Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.

Sursa : Folosiţi întunericul pentru a străluci - mesaj de la Arhanghelul Uriellink-external

Editura FOR YOUlink-external