Loading...
 

Articles help

Triada (creier, pineală, inimă)

Triada (creier, pineală, inimă)

Triada (creier, pineală, inimă)
Author: Monica Poka - (17601 Reads) - Users rating: - /

Triada (creier, pineală, inimă)

Această canalizare în direct a fost oferită în Charlottesville, Virginia
În data de 10 Mai 2015 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Pauza care urmează întotdeauna salutului este pentru ca partenerul meu să poată să iasă. Poate că ați observat că nu există nici o pregătire aparentă pentru această canalizare. Într-o energie mai veche ar fi, în care Ființa Umană ar trebui să-și pregătească mintea în așa fel încât întreaga structură și psihicul ar trebui să fie modificate. Dacă ați face anumite măsurători asupra creierului său, ați vedea pregătirea lucrând. Ați vedea schimbarea numeroaselor unde alfa și beta, dar ACUM nu. Motivul este că ACUM câtăva vreme el și-a dat acordul pentru o fuziune care înseamnă o conexiune continuă, o apropiere mai mare care l-ar face o Ființă Umană mult mai plină de compasiune. În același timp, nu ar exista o pregătire pentru canalizare. El ar avea un picior în și unul afară din 3D tot timpul. Așa că, atunci când a sosit timpul pentru 100 la sută, tot ceea ce a avut de făcut a fost un pas în spate. Dar pășitul în spate este cel mai greu lucru pe care îl are de făcut. Toate acestea au de-a face cu creierul uman – care este implicat în ceea ce voi știți despre și în ceea ce voi nu știți despre și ceea ce evoluează ca voi să știți despre.

wrench
Definirea Sufletului Bătrân

Definirea Sufletului Batran

Definirea Sufletului Bătrân
Author: Monica Poka - (25968 Reads) - Users rating: - /

Definirea sufletului Bătrân

''Această canalizare în direct a fost oferită în Bali, Indonezia
în data de 29 Martie 2015 de către Kryon prin Lee Carroll''

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Există întotdeauna un sistem în funcțiune, iar în acest caz particular al noii energii, sistemul onorează sufletul bătrân la fel ca orice alt sistem de astăzi.

wrench
Aceasta Nu Este Noua Eră a Tatălui Vostru

Aceasta Nu Este Noua Era a Tatalui Vostru

Aceasta Nu Este Noua Eră a Tatălui Vostru
Author: Monica Poka - (23791 Reads) - Users rating: - /

Aceasta Nu Este Noua Eră a Tatălui Vostru

Această canalizare în direct a fost oferită în Atlanta, Georgia
În 14 Februarie 2015 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. ACUM douăzeci și cinci de ani am discutat cu voi ceea ce se petrece ACUM. Atunci, acesta era doar un potențial, dar ACUM el este realitatea voastră. Nu a fost o profeție atunci când v-am spus că nu va fi nici un Armaghedon sau un al Treilea Război Mondial. Aceasta nu a fost o profeție ci un potențial puternic. Întregul motiv pentru prezența mea aici și trezirea partenerului meu, a fost din cauza a ceea ce voi ați făcut. Victoria pe care acesta o conține cade în poala sufletului bătrân care a controlat Conștiința sincronizării a toate.

wrench
Sufletul Uman Revelat

Sufletul Uman Revelat

Sufletul Uman Revelat
Author: Monica Poka - (10196 Reads) - Users rating: - /

Sufletul uman Revelat

Această canalizare în direct a fost oferită de către Kryon prin Lee Caroll,
În 13 Decembrie 2014 în San Rafael, California

Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Dorim să facem o pauză de câteva momente pentru a permite anturajului să intre, și pentru ca cei care sunt senzitivi aici, să-l simtă. Este atât de dificil să oferi informații care sunt dincolo de ceea ce voi vă așteptați. Chiar și după ce acestea sunt date, nu știm dacă ele se lipesc de mintea voastră sau nu, pentru că unele informații sunt avansate.

Aceasta este ultima canalizare a anului 2014. Ultimele două dăți m-am așezat în fața voastră și v-am oferit rezumate; cu toate acestea, acesta nu este absolut deloc un rezumat. Acesta este ”următorul pas”. Îl voi numi ”Sufletul uman Revelat”. Informațiile încep într-adevăr să explice ceva ce este inexplicabil, dar va trebui să le legăm împreună, și am vrut să o fac în acest an.

wrench
Sufletul și Sinele Mai Înalt

Sufletul si Sinele Mai Inalt

Sufletul și Sinele Mai Înalt
Author: Monica Poka - (10360 Reads) - Users rating: - /

Sufletul și Sinele Mai Înalt

Această canalizare în direct a fost Oferită prin Lee Caroll în Basel, Elveția, Sâmbătă 6 Septembrie 2014

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. procesul canalizării este mult mai comun decât știți. Eu știu cine este aici, și sunt aici în această încăpere, chiar ACUM, cei care știu cum funcționează canalizarea. Când vindecătorul își intensifică eforturile pentru un pacient, acolo este comunicare. Este canalizare și vindecătorul știe totul despre acest lucru. Uneori vindecătorul se dă la o parte și îi vin informațiile de care el are nevoie, care adeseori sunt verificate de către înnăscutul pacientului care se află în fața lui. Apoi cei doi încep echilibrarea, dansul energiilor și canalizarea începe.

wrench
  • «
  • 1 (current)
  • 2

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 129)

Traducere

Switch Language