Aceasta Nu Este Noua Eră a Tatălui Vostrulink

 

O adevărată ”energie nouă” este aicilink


ACUM douăzeci și cinci de ani mi-ar fi plăcut să vă ofer această canalizare, dar voi nu erați pregătiți. ACUM stați în energia pe care am prezis-o atunci și sunteți înțelepți prin ceea ce s-a întâmplat. Chiar ACUM, dacă v-ați putea suprapune emoțiile umane asupra sursei creatoare, acestea ar fi atributele încântării și adulării – poate chiar cuvântul mândru. Dragi Ființe umane, aceasta nu este noua eră a tatălui vostru. Vă sărbătorim pe voi pentru sosirea în acest loc din timp!

Aceste informații pe care vi le dăm ACUM sunt informații critice, pentru că într-un ansamblu de acest fel, cei care ascultă și citesc sunt războinici ai Luminii și suflete bătrâne. Acești termeni descriu o Ființă Umană care a trecut prin istorie și a îmbrățișat credințele ezoterice timp de zeci de vieți. Mulți dintre voi v-ați trezit în această viață la înțelepciunea înnăscută a spiritualității. Ați luptat în bătăliile vechii energii ca și Lucrători în Lumină de multe ori și v-ați obișnuit cu modul în care lucrurile funcționează într-o energie mai veche. timp de mii de ani planeta nu s-a schimbat atât de mult, așa că v-ați putut implica în același tip de bătălii întuneric-lumină din nou și din nou, și din această cauză ele au fost gravate în Akasha voastră drept ceea ce ar putea fi numit regulile spirituale ale existenței. Cu toate acestea, ele se schimbă ACUM. Așa că, acesta este un mesaj pentru Lucrătorii în Lumină și sufletele bătrâne și el include unele atribute despre care am mai vorbit în trecut, precum și unele noi. În această seară am să vă aduc unele lucruri pozitive pe care este necesar să le știți în această energie și unele atribute pe care unii s-ar putea să le numească sfaturi despre cum să lucreze în noua energie.

Am început această conversație săptămâna trecută în orașul pe care voi îl numiți Austin (Texas)* așa că haideți să începem de acolo. Dragilor, această nouă energie este o exprimare pe care ați auzit-o ani de zile. Vi s-a spus ”Noua eră este ACUM, și noua energie sosește.” Dragilor, ea a sosit! ACUM începe să-și planteze semințele, iar atributele sunt foarte diferite de ceea ce voi ați experimentat în timp ce ați așteptat-o. Ar trebui să știți că energiile șamanice din sufletele bătrâne care ascultă și citesc vor găsi unele dintre aceste lucruri dificile, chiar controversate. Și asta din cauza faptului că ele merg împotriva obiceiurilor spirituale experimentate în trecut, care au funcționat și au fost corecte și adecvate pentru mulți. Așa că haideți să începem de unde am rămas.

Dragilor, vă rog să recunoașteți ideea că atunci când absolviți și treceți de la un nivel de energie la altul, lecțiile sunt învățate și procesul este apoi schimbat și avansat la un nou nivel. Ar fi o prostie ca voi să cărați cu voi aceleași lecții vechi pe care le-ați învățat deja, din trecut în viitor. Și totuși, mulți dintre voi încearcă să facă exact acest lucru chiar ACUM.

O Revedere a ceea ce s-a discutat în Austinlink


Numărul unu este o revedere. V-am spus că, coeficientul vostru de lumină, o metaforă pentru gradul de conștientizare și înțelepciunea Conștiinței voastre, este la un nivel de energie mai înaltă și mai ușoară decât a fost vreodată până ACUM. Acest lucru este posibil datorită schimbărilor prezise și pozitive care v-am spus că vor veni (în toate cărțile lui Kryon), inclusiv realinierea rețelei magnetice (2002) și a altor rețele ezoterice de pe planetă. Multe instrumente foarte noi vă sunt chiar ACUM disponibile și noi căi de a lucra acest puzzle așteaptă să fie descoperite.

Dragilor, dacă voi intrați în aceste energii noi cu cu o procedură veche, veți fi dezamăgiți. Săptămâna trecută în Austin am început această premisă: Voi purtați ACUM atât de multă lumină, încât puteți înceta să vă ocupați de negativitate în modul vechi în care ați făcut-o până ACUM. Nu mai trebuie să luați în considerare ceea ce ați putea numi curățarea energiilor întunecate din încăpere sau din jurul vostru. Este greu pentru voi să luați în considerare acest lucru, deoarece mulți dintre voi faceți acest lucru în mod automat! Dați-mi voie să vă amintesc ceea ce a fost necesar într-o energie mai veche. Înaintea unei întâlniri sau a unei meditații, poate că era nevoie să curățați energia negativității. Ați fi afumat zona (cu bețigașe sau tămâie, etc.), v-ați fi rugat asupra ei și ați fi pus lumină în ea. Dacă ați fi găsit o persoană negativă sau orice care v-ați fi gândit că ar fi întrerupt curgerea purității iubirii, ați fi putut chiar să vă opriți și să lucrați în tăcere cu acea persoană sau orice ar fi fost până ați fi obținut rezultate. Ați fi avut propriul vostru mod de a crea lumina de care ați fi avut nevoie și ați fi curățat întunericul care știați că se află acolo. ACUM noi vă spunem să schimbați acest lucru. De ce? Nu puteți simți de ce? Aceasta este adevărata întrebare. Nu sunteți conștienți de faptul că lucrurile sunt diferite? Nu continuați să vă folosiți umbrela atunci când a ieșit soarele! Înțelegeți că voi ați schimbat energia la tot ceea ce se află în jurul vostru.

În această nou oferită energie, voi purtați atât de multă lumină încât prezența voastră în încăpere nu va permite întunericul. Punct! Aceasta este o energie care în cele din urmă știe cine sunteți voi! Și numai simpla voastră prezență este suficientă pentru a curăța. Gândiți-vă la asta. lumina voastră este atât de mare încât va pătrunde prin tot. Nu o simțiți? ACUM, asta este ceva nou, așa că trebuia să o auziți în context cu acțiunile unei persoane ezoterice, new-age/ezoterice. Întunericul va fugi de voi!

Unora dintre voi le place să facă ceremonii care arată ca o curățare. Faceți-le, dar să știți că nu este nevoie să curățați din moment ce voi sunteți acolo și pur și simplu prezența voastră a făcut-o deja. Așa că, mai degrabă, gândiți-vă la asta ca la o ”modelare”. În loc să curățați negativul, mai bine puneți în încăpere noul model/tipar de energie pe care doriți să o creați. ACUM, din nou acesta este un lucru discutabil pentru că voi ați putea spune ”Uită-te la toți acei oameni care ar putea fi negativi într-un loc ca acesta. Gândește-te la toate întâlnirile din trecut care au fost ținute într-un loc ca acesta. Trebuie să curățăm această energie a trecutului care s-a atașat singură de acest loc.” Și noi spunem, ”Nu, nu trebuie să o faceți. Nu mai trebuie să o faceți.” Dacă un maestru intră în această încăpere, îl opriți ca să curățați? Răspunsul este nu. Maestrul îl curăță! Înțelegeți? Aceasta este descendența care este a voastră și pentru care ați lucrat. Revendicați-vi-o. Luați-vi-o. Nu trebuie să o curățați. Asta este ceea ce am spus într-o zi de Duminică cu o săptămână în urmă în Austin (Texas).*

Pentru Vindecători – Noile Energiilink

backward_step backward page:1/4 forward forward_step