Învierea: începe ciclul unei vieți noi - partea a doualink

 

Modelul templului originallink


Să vorbim despre reconstruirea templului vostru, pe baza modelului Adam Kadmon.

 Creați din nou această planetă nu doar ca să rămâneți fideli modelului Raiului, ci de asemenea vă creați din nou Sinele ca să rămâneți fideli modelului Adam Kadmon original. Căci am mai spus de multe ori că nu voi sunteți în această lume, ci lumea e în VOI. Potrivit acestei noțiuni, deveniți chiar lucrul pe care vreți să-l vedeți în lumea voastră. Prin asta vrem să spunem că, pentru a crea raiul, e necesar ca voi să întrupați raiul. – Consiliul Suprem Pleiadian (în raportul precedent)

Vehiculul corpului 5D – cu mult superior vehiculului corpului 3D – ia locul aptitudinilor tehnice ale corpului vostru actual. Pe măsură ce vă re-creați templul, pentru a respecta modelul original pentru om, la început veți începe să observați că sistemul corpului vostru e foarte receptiv… că sunteți dintr-odată mai capabili să-i comandați inteligenței corpului vostru, precum și să vă conștientizați capacitatea de a-i ordona, în moduri nemaiatinse până ACUM.

Factorul interesant de avut în vedere – ceea ce ați putea numi o ironie – este că, pe măsură ce veți dobândi o mai mare autoritate asupra vehiculului corpului vostru, vă veți da seama concomitent că trupul vostru are „nevoie de mai puține comenzi”. Înțelegem că aceasta e una din acele dileme paradoxale, dar hai să explicăm un pic mai mult…

Pe măsură ce vehiculul corpului trece la o stare de conștiință mai înaltă, nu mai e bombardat cu/de frecvențele discordante ce alcătuiesc lumea inferioară, așa că veți observa că el are nevoie de un aport mai mic, ca să spunem așa, pentru a funcționa optim. Această stare nou dobândită de suspensie vă va aduce bucurie multă și durabilă și veți constata că ușurința de a fi într-un corp depășește cu mult orice experiență de până ACUM, din viața Umană actuală sau oricare alta anterioară.

Deși există experiența de a vă afla la înălțime, de a fi deasupra zgurei, în această stare de echilibru… pe care o numim „suspensie deprinsă”… vor exista și momente în care e posibil să aveți nevoie să cooperați cu vehiculul vostru… în care va fi suficient un ordin conștient, un program bazat pe intenție. În plus, veți ajunge să observați că acolo unde corpul reclamă mai puțin, e de asemenea capabil să ofere mai mult… că, pe baza comenzii voastre, corpul se poate adapta mai fără niciun efort și mai rapid dorințelor voastre.

Sinele alimentat solar/sufletește*link


(* Unul din jocurile de cuvinte ale lui Lauren, soular, în care soul înseamnă suflet, iar Solar, Solar. N.tr.)

Înțelegeți că, în 3D, primiți de la corp ceea ce introduceți în el, în timp ce, în 5D, primiți de la corp ceea ce-i ordonați să facă în continuare. Această dinamică devine posibilă deoarece corpul nu mai e dependent doar de susținerea voastră.

La fel ca tehnologia celulelor solare de pe Pământ, în care lumina Soarelui e absorbită și convertită în energie, prin intermediul siliciului cristalin, și genetica cristalină a omului original/nou e concepută să absoarbă fotoni și să convertească lumina în energie, prin intermediul mitocondriilor (bateriei) din fiecare celulă… chiar dacă o face mult mai eficient.

Și, la fel ca tehnologia voastră energetică, atunci când nu sunt disponibili suficienți fotoni pentru a fi convertiți în electroni, aveți opțiunea de a recurge la alte forme de convertire a energiei… în acest caz, corpul poate să convertească întotdeauna hrana, pentru a alimenta cu combustibil, ca o baterie de rezervă, ca să spunem așa.

Pe măsură ce învățați să vă generați energia proprie, în esență, vă îndepărtați de rețea, ca să spunem așa. Da, așa cum sistemele din societatea voastră se îndreaptă spre un viitor sustenabil, la fel și fiecare dintre voi începeți să fiți susținuți de Sine, să fiți alimentați de Sine cu energie. Cu toate că, în termeni holografici, se întâmplă exact opusul… pe măsură ce oamenii devin mai avansați în tehnologia lor solară/sufletească, la fel va deveni și societatea.

Întrucât genetica voastră cristalină e încărcată prin intermediul Luminii, Sursa energiei voastre este de asemenea ceea ce ați considera a fi energie curată, deoarece ea nu produce „deșeuri”. Având acest nivel de independență, sunteți liberi să vă folosiți reSursele regenerabile, pentru performanțe de realizare mult mai mari.

Această libertate este ceea ce ați decretat să aveți mai departe, în dorința voastră de a deveni susținuți în mod independent, ca DUMNEZEI oameni, și exact acest lucru vă este oferit… nemaifiind dependenți de rețeaua pământului, ci de aptitudinea voastră solară/sufletească de a autogenera energie.

Pe măsură ce vă dezvoltați această aptitudine… însemnând cu cât puteți autogenera mai multă energie… cu atât deveniți mai puțin dependenți de resursele pământului, pentru a fi susținuți.

Restructurarea valurilor de fericirelink


ACUM, se poate să întrebați… cum puteți discerne că organismul se restructurează?

Aflați că, pe măsură ce traversați acest spațiu tranzitoriu, dintre a fi în totalitate umani și Divin de umani, veți simți valuri periodice de fericire transcendentă, ce vor crește ca durată și intensitate, PE MĂSURĂ CE forma voastră celulară e echipată să gestioneze aceste codificări solare. Până atunci, corpul emoțional și fizic vor continua să oscileze continuu între transcendență și densitate, pe măsură ce lumina își face treaba de a împrăștia zgura, de a elibera și face loc în celulele voastre solare/sufletești.

Aceste valuri de fericire, să le spunem, sunt realmente responsabile de manifestarea divinității voastre în corp fizic… ele sunt particulele fundamentale (fotonice) ale Luminii, ce activează codurile necesare pentru a pune în libertate rezervele vitale abundente ale corpului, ce sunt păstrate în siguranță, până la atingerea maturității spirituale depline, pentru momentul în care inima a revenit la puritate.

Pe măsură ce corpul își dezvoltă capacitatea de a susține o schimbare solară/sufletească totală… și veți ști, după cât de ușor faceți față la activitatea solară turbulentă… veți observa că după ce valurile pleacă nu mai aveți senzația de mahmureală, ce apare de obicei în corpul fizic în curs de transformare. În loc de asta, veți constata că aceste întâlniri cu fericirea sunt urmate de schimbări fizice ce reprezintă apariția noilor caracteristici ale planului vostru Divin.

Acest lucru va fi pentru mulți o schimbare binevenită, o schimbare pe care suntem la fel de bucuroși să v-o facem cunoscută, pe cât de bucuroși veți fi să o primiți.

FIȚI FORȚAlink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step