Raport energetic pe luna octombrie 2015 - Jennifer Hoffmanlink

Şi odată lăsate toate acestea în urmă, aţi putea crede că octombrie va fi o lună cu toate sistemele în funcţiune, ceea ce va fi, într-un anumit fel. Luna octombrie va fi o lună de învăţare, de aliniere şi rezonanţă, în care trebuie mai întâi să acţionăm la nivel interior pentru a putea ajunge să vedem rezultatele exterioare pe care le dorim. Nu este o chestiune de răbdare, este o chestiune de intenţie, de a duce la bun sfârşit procesul şi de a nu pierde din vedere rezultatul urmărit atunci când va trebui să vă amintiţi de ce faceţi toate astea.

{...}

energiile lunii octombrie 2015 vă vor face să vă simţiţi destul de asemănător cu situaţiile în care cumpăraţi mobilă şi trebuie să o montaţi. Chiar dacă sunt o veterană a mobilei Ikea, de fiecare dată sunt puţin neliniştită înainte să asamblez o mobilă nouă. Dacă cumva scot toate piesele şi îmi lipsesc nişte şuruburi, sau dacă piesele componente nu se potrivesc din cauză că nu sunt bine aliniate găurile de asamblare? Dacă odată ce voi termina de montat nu îmi va place rezultatul? Şi cea mai mare întrebare dintre toate, cât o să dureze toată treaba? Din moment ce am făcut acest lucru de câteva ori, am pus la punct o procedură. Îmi adun uneltele de care am nevoie, scot toate piesele din cutie, le aşez în ordinea asamblării şi pun instrucţiunile undeva unde să le pot vedea după care mă apuc de treabă.

Ştiu că mă pot orienta după poza produsului final, în caz că am întrebări. Am şi momente în care mă întreb dacă nu cumva am înnebunit să mai cumpăr încă o piesă de mobilier pe care să o montez, dar, de obicei, atunci când termin proiectul, sunt mulţumită de rezultat. Şi aceasta va fi povestea lunii octombrie. Avem toate uneltele şi resursele, avem toate piesele şi instrucţiunile de asamblare a noilor noastre rezultate. Este momentul să ne facem singuri treaba, aşa cum a fost întotdeauna. Şi e musai să adăugăm şi puţină distracţie în acest proces viaţa poate fi o corvoadă sau o aventură, este o chestiune de perspectivă, de intenţie şi de aliniere.

Deseori ne blocăm sau ne rătăcim deoarece suntem obişnuiţi cu calea destinului în 3D, o cale mai rigidă, pe care totul este prestabilit. Aceasta este calea karmei şi a lecţiilor noastre, cea pe care am încercat să o depăşim, vieţi de-a rândul. Chiar dacă nu ne place această cale, ea ne este familiară şi asta ne dă un anumit grad de confort. Când însă părăsim calea ştiută pentru una necunoscută, devenim nervoşi şi nesiguri, ne temem să nu facem ceva greşit sau să creăm un rezultat care să nu ne placă. Avem instrucţiunile, care sunt transformarea noastră dorită. Avem şi imaginea rezultatului, ceea ce ne dorim să creăm pe baza intenţiei noastre. Şi mai avem şi uneltele şi părţile componente, adică tot ceea ce am învăţat în călătoria noastră. Cum asamblăm toate aceste elemente depinde doar de noi. Mai avem şi potenţialul de a ne afla în bucurie, care este o energie şi nu o emoţie. Este intenţia noastră să fim în bucurie, o acţiune interioară care crează o viaţă fericită şi plină de bucurie.

Octombrie începe cu rămăşiţele eclipselor din septembrie şi cu un Mercur ce îşi continuă mersul retrograd, care se va încheia pe 7 octombrie, dar a cărui umbră va continua pentru încă două săptămâni. În Balanţă, acest lucru aduce probleme în cadrul relaţiilor, cu ceilalţi şi cu noi înşine, scoţând în acelaşi timp la lumina zonele în care ne auto-sabotam, ne limităm rezultatele şi ne oprim înainte de a începe. Mai ţineţi minte noul ciclu al lui Jupiter, care a început în luna septembrie (încheindu-l pe cel început în 2003)? În luna octombrie, acest ciclu primeşte un impuls prin sprijinul suplimentar pe care îl primeşte Fecioara de la planetele Venus şi Marte şi pe data de 24 octombrie, atunci când Soarele va intra în Fecioară, Luna va fi în Peşti, determinând un alt moment alfa/omega, aşa cum a mai fost unul, în lună martie a acestui an. În acest punct, iniţiatul spiritual devine maestru şi aici ne recunoaştem şi ne acceptăm paradigmele divinităţii, pentru a le integra în omenescul nostru. Este un al moment al raiului pe Pământ dacă nu vom mai crede în marea salvare şi vom începe să decidem cum ne vom alcătui acest viitor (rezultatele noastre).

Luna octombrie se încheie cu a treia conjuncţie Venus/Marte a anului 2015, aceasta fiind la 20 de grade în Fecioară, acelaşi grad ca şi cel al eclipsei de pe 13 septembrie. Conjuncţiile Venus/Marte sunt mai degrabă rare şi a avea trei astfel de evenimente într-un singur an este ceva şi mai rar. Putem accesa uniunea dintre divinul masculin şi cel feminin modul în care putem fi întregi în fiecare aspect al energie noastre fiind, în acelaşi timp, în bucurie. Luna octombrie ar putea să pară o lună în care predomină începuturile false, reluările şi frustrările, dar nu acesta este motivul oricărei amânări cu care ne vom confrunta. Trebuie să învăţăm că acţiunile noastre interioare sunt cele care ne crează realităţile exterioare. Cu cât mai clar ne definim rezultatele pe care le dorim şi cu cât mai puternic ne exprimăm intenţiile, împreună cu credinţele, gândurile şi acţiunile ce sprijină aceste intenţii, cu atât mai aproape va fi realitatea finită de viziunea noastră. Avem tendinţa să dăm vina pe realitate, când de fapt aceasta este numai o oglindă a intenţiilor noastre şi a credinţelor care vin sau nu în sprijinul ei. Dacă vom fi maeştri, atunci trebuie să ne asumăm măiestria. Avem toate uneltele şi piesele de care avem nevoie şi în această lună, creativitatea poate curge liberă, dacă vom renunţa la îndoielile şi temerile noastre şi ne vom lăsa imaginaţia să cutreiere liberă.

Şi trebuie să lăsăm şi loc pentru miracole, deoarece odată porniţi pe calea creativităţii (în loc de cea a karmei), vom avea acces la noi potenţialuri şi posibilităţi despre care nu ştiam că ne pot fi disponibile. Intenţiile pline de bucurie crează rezultate pline de bucurie. Este o lucrare serioasă, dar asta nu înseamnă că trebuie să o luăm prea în serios. Ne putem distra în timp ce ne aflăm pe calea înălţării şi de fapt, ea se va deschide cu mai multă graţie dacă nu vom uita să ne luăm simţul umorului cu noi. Octombrie ar putea să pară că începe lent, dar va câştiga treptat avânt şi în luna noiembrie putem începe să vedem rezultatele muncii noastre din întregul an, astfel încât să putem încheia anul 2015 într-o notă minunat de înălţătoare şi să începem anul 2016 lăsând toate acestea în urma noastră. Să aveţi o lună minunată.

=========

Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman. All rights reserved


Sursa : Raport energetic pe luna octombrie 2015 - Jennifer Hoffmanlink-external

Editura FOR YOUlink-external