Tema principală pentru iunie este ADAPTABILITATEAlink


Temele secundare sunt: acceptare, ajustare, alegere, reziliență*, ingeniozitate și flexibilitate.

(*proprietate a unui metal sau aliaj de a rezista la șocuri; capacitate de a-ți reveni rapid de pe urma unei boli, schimbări sau nenorociri. N.tr.)

Am fost puși la încercare, inițiați în necunoscut, siliți să avem încredere (tema lunii mai), iar ACUM ne confruntăm cu propria rezistență la schimbare și evoluție. Luna aceasta vom începe să simțim că rezistența e zadarnică și că apare doar din frica noastră de necunoscut și atașamentul de lucrurile cunoscute. E timpul să ne adaptăm la ceea ce se petrece de fapt și la direcția înspre care energia vrea să curgă.

Nu trebuie să-ți placă unele din lucrurile ce se întâmplă, ci doar să nu le mai opui rezistență. Rezistența cere multă energie, care poate fi cheltuită mai bine în altă parte. Aceasta e o alegere. Dacă ai acceptat cu adevărat lecțiile legate de încredere de luna trecută, ar trebui să te afli într-o stare de acceptare și flexibilitate mai mare. Rezistența are la bază frica și e însoțită de obicei de emoții negative precum furie martiriu, judecată, resentiment și învinuire. Ea poate provoca depresie și anxietate, care anulează inspirația, entuziasmul și pofta de viață.

Adaptabilitatea este capacitatea de a lua o situație sau circumstanță prezentă, care este nefamiliară sau oarecum inacceptabilă, și, în loc să-i opui rezistență sau să o împiedici, să o accepți și să-i dai voie să fie, prin proprie alegere. În loc să-ți investești toată energia în împotrivire și judecată, alege să o investești în a fi descurcăreț și proactiv în orice situație. Mulți dintre voi au fost nevoiți să se ocupe de situații neașteptate care i-au destabilizat și îndepărtat de stilul obișnuit de a-și trăi viața. Alții au fost deja nevoiți să se adapteze la schimbări ce nu au ținut de alegerile lor. Alegerea este cheia, întrucât te va ține departe de martiriu și rezistență.

Atunci când poți fi proactiv cu alegerea ta de a accepta și de a fi flexibil, Universul îți deschide mai multe posibilități. În loc să te concentrezi pe ușa care se închide, privești în jur la toate cele care se deschid. Cu cât poți fi mai flexibil și plin de acceptare, cu atât vei fi mai plin de resurse, fiindu-ți mai ușor să te împaci cu situațiile curente și să te adaptezi la ele. Luna aceasta există multă mișcare, iar aceia dintre voi care sunt atașați de a controla mersul lucrurilor vor trebui categoric să renunțe la acel control. Tema încrederii din luna mai ne urmează în această lună și va fi în preajmă, ca un memento de a-i încredința spiritului ceea ce nu înțelegi, în loc de a fi prea obsesiv.

Ne aflăm într-o perioadă de evoluție și transformare accelerată. Ne ajustăm la o paradigmă nouă și, chiar dacă nu pare așa, după toate evenimentele negative din lume, în tabloul de ansamblu de fapt avansăm. Felul în care parcurgi această lună va determina cât de bine poți să treci în noua paradigmă, fără dureri chinuitoare crescânde. Renunță așadar la împotrivire și adaptează-te la ceea ce este ACUM, la ceea ce este nou, ceea ce a plecat și ceea ce vine. Dacă te concentrezi pe alegerea de a fi plin de resurse, în loc de temător, îți vei reînvia entuziasmul și inspirația pentru ceea ce ar putea să fie, în loc să-ți alimentezi frica, care oricum e o iluzie.

Adaptabilitatea te ajută să vezi oportunități în fiecare provocare. Dacă te simți trântit la Pământ de evenimentele recente, ridică-te în picioare, scutură-te și alege să continui să înaintezi. Dacă lucrurile nu se petrec așa cum ai planificat sau dacă planurile îți sunt schimbate, fii flexibil, rezilient și plin de acceptare. În loc să fierbi mocnit pentru că lucrurile nu s-au rezolvat, fii împăcat și adaptează-te la ceva nou. Este o lună grozavă pentru a păși în ceva nou; un program nou, o relație nouă, un proiect nou sau o înfățișare nouă. Asigură-te că alegi acel lucru într-un mod proactiv, pe măsură ce te adaptezi la energii noi și la moduri ingenioase de a merge înainte.

Nu ne întoarcem din drum. Evoluția merge doar într-o singură direcție. Intensificarea energiei și creșterea complexității vor continua să existe. Așa că poți să te adaptezi sau să suferi. E alegerea ta.

Cum va arăta lunalink

PE PLAN PERSONALlink


Aceasta e o lună excelentă pentru a prețui schimbarea personală. Indiferent ce a fost interiorizat în ultimele câteva luni, în această lună are posibilitatea de a se manifesta în exterior. De exemplu, dacă ai lucrat în vederea unei sănătăți mai bune, luna aceasta ea s-ar putea ameliora la exterior. Dacă ai visat să intri într-un nou domeniu de studiu sau să începi un proiect nou, ai putea avea resursele și sprijinul necesare pentru a demara cu adevărat lucrurile.

Durerile crescânde ale recentei creșteri personale vor scădea și ele pe măsură ce începi să-ți faci apariția în lume, adaptat cum se cuvine la transformare. Așteaptă-te ca schimbările bruște să continue și fii pregătit să fii flexibil, plin de acceptare și resurse. Continuând să ai încredere, asigură-te de asemenea că faci exerciții care te ajută să-ți menții o energie pozitivă și o frecvență cât mai înaltă posibil. Ferește-te să te compari cu alții care se luptă și amintește-ți că nu poți să înlături durerea altcuiva sau să evoluezi în locul lor. Fii lumina și fii un exemplu. În timp ce te adaptezi la ceea ce este în prezent și la ceea ce vine, concentrează-te pe latura amuzantă și magică a vieții.

Mai presus de toate, fii inspirat de ceea ce este nou, în loc să regreți trecutul. E timpul să pui pe primul loc creativitatea și inspirația ta și să-ți aloci timp pentru a face ceea ce-ți place să faci.

RELAȚIIlink


Luna aceasta, cea mai importantă relație e relația cu tine. Este o lună excelentă pentru a reflecta asupra a cine ești, a ceea ce ai nevoie, a ceea ce dorești, a ceea ce ai îndurat cu răbdare, a ceea ce e necesar să se schimbe, a felului și locului în care e nevoie să te adaptezi, astfel ca să trăiești mai plenar și autentic. Odată ce ai făcut alegerile și ți-ai stabilit intențiile, ceilalți vor trebui să se adapteze la ele. Aceasta e partea grea, întrucât ar putea exista relații care nu pot sau nu sunt dispuse să se adapteze la alegerile tale. Ferește-te să faci prea multe compromisuri care au la bază frica de pierdere. Rămâi fidel ție însuți, indiferent de consecințe. Luna aceasta există o bună susținere pentru faptul de a fi autentic și a avansa într-o manieră nouă.

Pot fi de asemenea relații ce evoluează odată cu tine, precum și oameni noi care te vizitează pe neașteptate și pe care ai impresia că îi cunoști de o viață întreagă. În vremuri de mari transformări au loc adesea o reorganizare și accelerare, cu oameni ce se asociază în vederea contractelor, karmei și schimburilor. Nu opune rezistență. Fii plin de acceptare, dar proactiv în același timp. E posibil ca oameni pe care nu i-ai mai întâlnit sau cu care n-ai mai vorbit de mulți ani să reapară în câmpul tău, fie pentru încheierea a ceva karmic, fie pentru reînnoirea legăturii voastre, de pe o platformă nouă. Așa că dacă începi să te gândești subit la cineva din trecut, caută să iei legătura cu acea persoană. Ar putea fi important.

SĂNĂTATEA ȘI corpul fiziclink


Este o lună bună pentru sănătate, atât timp cât menții lucrurile în mișcare. Va fi de folos să le schimbi un pic, încercând abordări noi în a-ți susține sănătatea și starea de bine. Vei avea de asemenea multe beneficii de pe urma faptului de a-ți consacra ceva timp pentru a-ți hrăni nu doar corpul fizic, ci și fundația spirituală. Indiferent ce faci luna aceasta pentru a-ți susține starea de bine fizică, emoțională și spirituală, îți va aduce rezultate minunate și va avea efecte substanțiale. Concentrarea atenției și disciplina te vor ajuta să te adaptezi la programe noi și la practici utile. Starea de sănătate bună și starea de bine nu apar automat. E necesar să investești ceva energie și efort în ele și să ai încredere că dacă procedezi astfel vei vedea rezultate.

Opunerea de rezistență și frica pot afecta corpul. Opunerea de rezistență va fi resimțită în corp ca o senzație de greutate și apăsare. Frica va declanșa neliniște și depresie. Așa că dacă te simți copleșit, obosit, neliniștit, deprimat, letargic, lipsit de inspirație, plin de resentimente sau supărat, înseamnă că opui rezistență alimentată de fricile tale. Renunță la rezistență, treci la acceptare și te vei simți mai bine și te vei adapta mai ușor.

Cealaltă posibilitate pentru corpul fizic din această lună este aceea de a-și descoperi capacitatea de vindecare accelerată, miracole și performanță. corpul e capabil de mult mai multe lucruri decât credem că sunt posibile sau de care îl credem în stare. Încearcă luna aceasta niște întrebări de genul „ce-ar fi dacă”, cu privire la capacitățile tale fizice, la sănătate, nivel de energie și capacitatea de vindecare, și vezi ce se întâmplă. Adu-ți aminte să te adaptezi continuu la situații noi, în plan fizic, emoțional, mental și spiritual.

MEDIUL ÎNCONJURĂTORlink


Mediul înconjurător este, cumva, profesorul nostru cel mai bun la capitolul adaptare la schimbări. Nimic nu se compară cu o criză de mediu care îi unește pe oameni, într-un exercițiu de ingeniozitate și adaptabilitate. Starea vremii continuă să fie extremă și imprevizibilă, alimentând situații de criză. Adaptează-ți planurile și programul în concordanță cu ceea ce ar putea dicta starea vremii și mediul. Nu poți schimba vremea, dar ai alegerea de a te adapta.

Adaptează-ți mediul ambiant personal la orice schimbare personală prin care treci sau pe care o implementezi, în special dacă ea va sprijini un vis nou. De exemplu, ți-ai putea redecora sau reorganiza o cameră, pentru ca ea să favorizeze o pasiune nouă sau un proiect important pentru tine. Ar trebui să simți multă energie și entuziasm pentru acest gen de actualizări și schimbări.

În mediul mai larg, ne putem aștepta la mai mult vânt, explozii solare și evenimente dramatice precum alunecări de teren, cutremure, tornade, uragane și furtuni.

AFACERE/PARTENERIATE/PROIECTElink


Așteaptă-te la schimbări, gestionează cu creativitate momentele cruciale și adaptează-te acolo unde e nevoie. Aceasta e o lună excelentă pentru a te regrupa, restructura, reinventa și reorganiza. Vei avea inspirația, dar și energia, de a gândi proactiv, să sperăm că într-un mod întrucâtva neconvențional, și de a te adapta la noi obiective și dorințe, după cum e necesar. Fii deschis la sugestii noi și oportunități neașteptate.

Dacă nu mai poți înainta cu un proiect sau situație de lucru, las-o să se „odihnească” un timp, apoi abordeaz-o dintr-un alt unghi, din care poate fi adaptată la o oportunitate nouă. Ai putea-o privi de asemenea cu mai multă obiectivitate, ca pe o energie veche ce are nevoie să fie eliberată. Dacă ai de renunțat la ceva, poți avea încredere că se va deschide o altă ușă care e mai bine aliniată și potrivită cu locul în care ai nevoie să fii în acest moment.

Restructurarea poate include programul de lucru, finanțe, oameni de sprijin, munca în Sine, precum și asumarea unui risc în ceva nou. Vei fi inspirat în mod sigur să-ți reorganizezi spațiul, să arunci dosare vechi și expirate, să-ți actualizezi echipamentul și relațiile, acolo unde e nevoie, și să reiei proiecte vechi și obosite, având o nouă energie.

DATE ȘI INTERVALE DE timplink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step