Raport energetic pentru luna mailink


Atunci când mă uit la energia lunii mai, mă gândesc la pachetele mici băgate într-un pachet mai mare. Atunci când copiii mei erau mici, dacă aveam pentru ei un cadou mic, de cele mai multe ori îl împachetam într-o cutie mai mare. Din moment ce erau impresionaţi mai mult de dimensiunea cutiei decât de cadoul în Sine, faptul că acesta era împachetat într-o cutie mare îl făcea mai interesant, chiar dacă obiectul mai mic pe care îl primeau era important sau ceva ce îşi doreau cu adevărat. Câteodată avem nevoie de o cutie mai mare pentru a putea aprecia cu adevărat valoarea darului şi despre aşa ceva este vorba în cazul întregii energii a lunii mai. Multe din cele pe care le va aduce pot veni în containere mari, ce vor conţine o minusculă scânteie a noii iluminări, conştientizări, înălţări şi bucurii.

Unul din lucrurile puse la încercare în luna mai este capacitatea noastră de a ne afla de ambele părţi ale vieţii noastre, în trecut şi în prezent şi de a ne cerne experienţele astfel încât să putem alege ce vrem să păstrăm şi la ce vrem să renunţăm. Punctul de decizie este locul în care ne dorim să fim în viitor şi dorinţa noastră de a învăţa să fim în propria putere, fără a ne teme de judecată, de critică sau de faptul că îi vom dezamăgi pe ceilalţi. Atât de des trăim în propriile noastre realităţi polarizate – lumea în care trăim şi lumea în care ne-am dori să trăim. Câte din alegerile noastre le facem pentru noi şi ce procent din puterea noastră de a alege este cedat lucrurilor pe care vrem să le facem pentru alţii, fie pentru a avea iubirea sau aprobarea lor, fie pur şi simplu pentru a păstra legătura? Cât de des ne uităm la „cealaltă” lume a noastră şi ne întrebam dacă vom putea vreodată să trăim în ea? Putem, dacă vrem să facem ceva săpături.

Aici nu este însă vorba doar despre această viaţă, este o trecere în revistă a partenerilor noştri karmici, a grupurilor de suflet, a angajamentelor de suflet şi a ciclurilor karmice. Când ne vom elibera complet de aceste obligaţii şi vom înţelege că indiferent de ce s-a întâmplat în alt timp şi în alt loc, cealaltă persoană a avut şi ea de ales şi ar fi putut şi ea să acţioneze altfel? Ne asumăm obligaţii karmice atunci când credem că noi am fost sursă răului făcut altora, dar noi nu ne mai putem asuma responsabilitatea pentru alegerile celorlalţi, pentru lipsa lor de acţiune trecută sau prezenţa. Acesta este unul din darurile pe care îl aduce mişcarea retrogradă din luna mai şi aceasta este diferenţa dintre a râcăi uşor suprafaţa trecutului nostru karmic colectiv şi individual şi a aduce un excavator cu care să săpăm cu adevărat în profunzime.

Marte retrograd din această lună este important deoarece de ACUM şi până la începutul lunii august acoperă aceleaşi grade în Scorpion pe care le-a acoperit din decembrie 2014 şi până în septembrie 2015. Dacă vă mai amintiţi, Saturn a stat atunci în ultimele grade din Scorpion timp de patru luni, ceea ce ne-a pus foarte tare la încercare. Acţiunea lui Marte este un pic mai puţin intensă dar nu mai puţin dificilă. Asupra orice vom fi lucrat atunci se va întoarce ACUM pentru o revizuire finală. E momentul să renunţăm? Doar noi putem face această alegere şi pentru a decide, va trebui să fim atenţi la ceea ce ne dorim ACUM. Vechea energie nu se va mai potrivi în vieţile noastre noi trebuie însă să ne hotărâm dacă vom încerca încă o dată sau vom trece mai departe.

În această lună, Jupiter trece direct după ce, din luna ianuarie, s-a aflat în mişcare retrogradă. ACUM însă se află acolo unde se afla în octombrie 2015, aşa că tema întoarcerii şi a cernerii trecutului apare din nou, ea constituind tema recurentă a lunii mai. Poziţia sa din Fecioară, care marchează întotdeauna începutul unui ciclu de 12 ani de trezire spirituală, este accentuată de Nodul Nord în Fecioară şi de Chiron şi Neptun aflate în Peşti. Şi împreună cu Pluton în Capricorn şi activitatea din Taur din această lună, avem de a face cu o triplă energie a pământului, aflată în acţiune – are cineva nevoie de mai multă împământare?

Aceasta este o trezire spirituală „pe steroizi” şi noi ne aflăm în pragul unei expansiuni energetice profunde, care ancorată fiind în realitatea omenescului nostru, ne extinde conştiinţa trează spre divinitatea noastră. Însă acest lucru nu se va întâmpla dacă vom sta cu mâinile în sân, aşteptând ca totul să se sfârşească cu bine, aici noi conducem. energia aşteaptă ca noi să preluăm controlul. Şi ceea ce vom dori să cernem şi să eliberăm, va determina pentru cât de multă transformare vom avea spaţiu energetic, vibraţie şi frecvenţa.

Trebuie menţionat şi Mercur retrograd, deoarece se află în Taur şi este însoţit de Venus şi de Soare. De obicei conjuncţia Soare/Venus/Mercur reprezintă o oportunitate rară de a ne bucura, dar de această dată Mercur strică puţin ploile. Înainte de a ne bucura, trebuie să ne asigurăm că ne-am ocupat de treburile importante din viaţa noastră. Deoarece Mercur retrograd sprijină eliberarea, trecerea în revistă, reconsiderarea, refacerea şi renegocierea, aşteptaţi-vă să vedeţi o parte din trecutul vostru reapărând din colţurile sale întunecate. Mercur retrograd durează toată luna, aşa că vom avea destul timp să lucrăm cu această energie.
lună nouă din Taur, de pe 6 mai, vine cu promisiunea sprijinului universal, dar din moment ce ea este în conjuncţie exactă cu Pluton sprijinul vine cu un preţ (energiile sunt necruţătoare în această lună). În timp ce se spune despre casa a doua, Taur, că guvernează banii, ea de fapt guvernează valoarea, modul în care ne preţuim pe noi înşine şi în care relaţionăm cu ceilalţi în ceea ce priveşte propria noastră valoare. Şi ea se apropie de gradul eclipsei totale, de luna, din octombrie 2004, atunci când Jupiter tocmai încheiase ciclul 2003/2004 în Fecioară, o altă invitaţie de a păşi înapoi în trecut astfel încât să putem trece mai departe nestânjeniţi. Pluton cere transformare totală – niciun fel de întoarcere, niciun fel de răzgândire, niciun regret. Ce anume se întâmpla în anul 2004 şi ar putea să revină ACUM? Ce alegeri sau decizii aţi făcut atunci şi pe care să le revizuiţi ACUM? Trecutul are un mod nostim de a apărea exact când te aştepţi mai puţin şi energia acestei luni pune trecutul şi prezentul unul lângă celălalt astfel încât să putem vedea care ne atrage mai mult şi ce ne dorim pentru viitor.

Sigur că există o conjuncţie Uranus/Eris care capătă putere, chiar dacă acest lucru nu este exact până în iunie. Atunci când se alătură planeta revoluţiei cu cea a discordiei vor zbura ceva fulgi. Aşteptaţi-vă la şi mai multe dezvăluiri şi tulburări în fiecare zonă a lumii, nu numai a lumii geografice cât şi a lumilor politice şi corporatiste. Am ştiut de mult că lumea este condusă de un mic grup, secret, de oameni cărora nu le pasă de omenire decât în limitele scopului lor de a-şi satisface nevoile nesăţioase legate de putere, bani şi control. Ei bine, cu conjuncţia Uranus/Enis, secretele nu mai pot fi păstrate şi jocul este despre schimbări explozive.

Cred că de ACUM şi până în luna iulie vom afla informaţii noi, ce vor scoate la iveală multe în legătură cu cât de puţine ştim despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor închise. Înălţarea a atins un impuls critic şi deşi acest lucru înseamnă că ea nu mai poate fi oprită, ne cere un efort constant de a păstra evoluţia lucrurilor la viteza Luminii.

Ţelul conexiunii Uranus/Enis este acela de a ne ajuta să ne dinamizăm scopul vieţii spre o intenţie mai focalizată în direcţia lumii în care ne dorim să trăim. Noi, ca şi familie colectivă a omenirii, dictăm energia lumilor noastre individuale şi colective. Aceia care ştiu că ne aflăm într-o relaţie sinergică cu Pământul şi cu Universul, sunt cei mai aliniaţi şi constituie recipiente energetice puternice pentru energia universală.

Cei „umili” care vor moşteni pământul nu sunt nişte victime modeste, umilite şi înjosite, în acest caz, „umili” înseamnă conştienţi de Sine. Cei care ştiu, îşi asumă şi îşi recunosc puterea sunt cei care pot stăpâni pământul şi pot dicta curgerea energiei şi a vibraţiilor de aici. Este momentul să ne ascultăm propria muzică, vom dansa pe un marş funebru sau pe o melodie mai veselă?
La fel de importantă este şi luna plină de 21, la 1 grad în Săgetător, deoarece se află în conjuncţie cu Marte retrograd. Acest lucru este neobişnuit, mai ales ţinând cont de faptul că Marte trece retrograd odată la fiecare doi ani, aşa că aşteptaţi-vă la şi mai mulţi fulgi care vor zbura. După cum am spus, energiile acestei luni sunt necruţătoare, dar în cel mai bun mod. În timp ce spunem că vrem pace pe Pământ, ne simţim lipsiţi de puterea de a o crea. Spunem că vrem iubire şi abundentă, dar ne simţim neputincioşi în a le face să se întâmple. Asta pentru că abordăm situaţia din punct de vedere al problemei şi nu al soluţiei, soluţie care suntem noi. Când vom decide că asta este ceea ce ne dorim şi vom crea spaţiul necesar în recipientele noastre energetice pentru acest lucru, atunci când vom şti clar cine suntem şi ce suntem capabili să creăm şi când vom elibera propriile poveri energetice toxice sub forma karmei, obligaţiilor, contractelor sufletului, angajamentelor, regretelor, vinilor, ruşinii şi auto-învinovăţirii; atunci vom deveni moştenitori conştienţi de Sine ai pământului şi stăpânii universurilor noastre individuale şi colective.

Va fi o lună foarte activă şi mişcările retrograde nu fac altceva decât să accelereze şi nu să încetinească totul. Noi vom avea însă ceva săpături de făcut pentru a putea folosi această energie în cel mai bun mod posibil. Multe binecuvântări se îndreaptă spre noi, unele în pachete foarte mici, altele în nişte cutii imense, dar toate ne indică aceeaşi direcţie. Ciclul lui Jupiter în Fecioară din 2003 a fost iniţierea noastră, ciclul 2015/2016 este absolvirea. Atunci când Jupiter va trece în Balanţă, în luna septembrie, vom fi pregătiţi să păşim cu încredere pe nivelul următor al acestui proces.

Toate pânzele sus, curăţaţi puntea, porniţi cu toată viteza înainte şi să aveţi o lună minunată!

=====
Copyright (c) 2016 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.
energetic Congruence, Christed Awareness, and Enlightened Mastery are trademarks of Enlightening Life OmniMedia. High Vibes Living® is a registered trademark of Enlightening Life OmniMedia, Inc.
http://enlighteninglife.com/blog/link-external


Sursa : Raport energetic pentru luna mailink-external