Învierea: începe ciclul unei vieți noilink

Voi sunteți însăși țesătura FORȚEI,
la fel cum sunteți Conștiința ce o animă.

În aceste perioade de upgradare/reconectare/recalibrare, covorul ne poate fi tras de sub picioare… până în punctul în care ne pierdem poziția sigură… forțându-ne să ne întoarcem în interior, așa că viața obișnuită ni se poate părea subit stresantă și/sau copleșitoare. Aceste energii creatoare nu se vor modera în mod sigur și, apropo, nici noi, așa că atunci când ne pierdem poziția sigură, ajungem să ne învârtim roțile… foarte repede… ca și cum am apăsa accelerația până la podea, cu frâna trasă. Oficial vorbind, e un scenariu deloc amuzant, dar oriunde privim sunt o grămadă de lucruri din trecut de care să ne ocupăm, pe care să le finalizăm, ca să ne pregătim pentru viața nouă… grămada se tot mărește și nu se întrevede vreun sfârșit.

Știm din prea multă experiență că, atunci când lucrurile se accelerează, e absolut necesar să reducem ritmul, să ne liniștim, dar chiar și simplul fapt de a fi într-un corp e un efort în clipa de față, pe măsură ce ne întrupăm mai în adâncul ființei/celulelor noastre și ne curățăm/purificăm/detoxifiem continuu, ca să ne adaptăm la frecvențele de Acasă.

Potrivit ființelor stelare, în prezent facem două lucruri importante: 1) ne triem părțile din noi și din trecutul nostru pe care le vom/nu le vom lua cu noi în noua lume și 2) ne smulgem din vechea viață orice fragmente ale sufletului rămase acolo, ca să putem intra întregi în unitate, cu tot Sinele intact. Pe măsură ce ne întregim, vindecăm de fapt ruptura din structura vieții însăși, revenind la locul și poziția noastră legitimă… dinaintea căderii din grație… ca ființe total conștiente.

Acest proces de triere și recuperare reclamă să ne concentrăm în totalitate asupra noastră, așa că ni se poate părea ca și cum am fi într-o bulă, iar toate lucrurile care contează pentru noi sunt anulate… retrăgându-se și/sau încheindu-se. Acest lucru e doar temporar și face parte din perioada inactivă… inspirația dinaintea următoarei expirații… care, din câte aflu, începe pe 11 noiembrie, Portalul ce marchează începutul fuziunării integrate.

Există totodată un sentiment clar de separare a lumilor (dualitate/unitate), pe măsură ce multe ființe se pregătesc să treacă de partea cealaltă… CU eul lor fizic… în sistemul noii realități. Înțelegeți că aceste experiențe de tranziție pot fi interpretate de corpul fizic și emoțional ca o moarte reală, așa că rețineți acest lucru, dacă aveți vreo senzație de apăsare sufocantă, senzații de claustrofobie/de a fi prinși (ca și cum ați fi împrejmuiți de ziduri) și/sau observați că aveți gânduri/sentimente trecătoare legate de moarte. Toate acestea sunt efecte secundare „normale” tranzitorii, ale mutării într-o realitate cu o vibrație mai înaltă.  

::

NOTĂ: În aceste perioade de ființare între lumi, Vălul se subțiază, până în punctul că, pentru un timp, putem simți că tânjim mult după/suntem mult mai aproape de Acasă, și/sau după oamenii pe care îi iubim, aflați de cealaltă parte. Aceasta poate fi o experiență derutantă, în special atunci când ne simțim deconectați de aproape toate lucrurile din lumea fizică. Să știți că e doar o fază tranzitorie, ce apare înaintea oricărei renașteri foarte importante. Ca întotdeauna, și asta va trece.

::

Așa că, da, suntem întinși și frământați, storși și, poate împinși prea departe pentru gustul nostru, dar toate astea ca pregătire pentru ceea ce pleiadienii numesc o continuare a schimbării accelerate… pentru unii asta înseamnă să pătrundă mai adânc în faza de înviere.

Deși în această călătorie am cunoscut în mod cert multe învieri și renașteri (spirituale, mentale și emoționale), efectele trebuie încă să se manifeste în totalitate în corpul și viața noastră fizică. Potrivit Surselor mele, acest lucru se schimbă acum… până în punctul că am putea chiar dori să ne consemnăm experiențele:

Vă apropiați de destinul vostru, ca DUMNEZEI manifestați în plan fizic

În ciclul ce vine vor fi multe lucruri la care veți asista, de care vă veți aminti, pe care le veți consemna, pe măsură ce deveniți conștienți de splendoarea a ceea ce înseamnă să trăiești neîngrădit de lumea de jos a formei.

Da, sunteți pe punctul de a fi martori la temelia unei noi societăți umane– Consiliul Suprem Pleiadian

::

NOTĂ: Transmisia ce urmează mi-a fost dictată de la o întrunire ținută de Liga Națiunilor Galactice (LNG), cu privire la încheierea procesiunii foarte transformatoare a Lunii sângerii. (LNG reprezintă membrii consiliului galactic de conducere, din multe națiuni stelare. Inclusiv reprezentanți ai semințelor stelare de pe Pământ.) Mi s-a cerut să vă prezint fără întârziere mesajul.

::

Noua frecvențălink


Salutări, emisari pământeni, ambasadori stelari, reprezentanți a numeroase și diverse civilizații Galactice! Salutări tuturor. Ne reunim azi în scopul de a-i aduce omenirii un mesaj special din înalturi.

În primul rând, am vrea să vorbim despre noua frecvență în care sunteți ACUM.

Această frecvență nouă, frecvența de Acasă, să spunem, e punctul destinației voastre. Vrem să spunem că ați reușit, la timp și în masă, să aduceți vibrația de Acasă, care să vă asigure numeroasele resurse necesare pentru a vă reconstrui societatea pământească, într-un mod nou.

Acesta a fost primul pas, deși foarte mare, în asigurarea destinului galactic al Pământului.

Noi, ca și comitet al consiliului galactic, supraveghem mecanismele acestei energii noi, întrucât au de-a face cu dezvoltarea voastră evolutivă, ca societate. Ca să spunem așa, sarcina noastră e să păstrăm legătura cu reprezentanții noștri pământeni, pentru a asigura că toți cei care doresc aceste informații au acces la ele. Ca atare, am vrea ca mai întâi să vă mulțumim pentru dedicarea voastră în slujba planului mai vast, dar și să felicităm pe fiecare în parte, pentru postul vostru de ambasadori de seamă.

Vi se deschide o lume cu totul nouă… sunt multe de explorat.

Ciclul unei noi viețilink


În săptămânile următoare, aceia dintre voi care și-au încheiat reconectarea circuitelor necesare vor intra într-o perioadă de transformare fizică accelerată.

Dorim să precizăm că schimbările la care ne referim în acest moment sunt de natură biologică… că urmează ceea ce ați numi o înviere pentru corpul fizic, ce va contribui la procesul de modificare a formei voastre umane.

Atunci când spunem ‘modificarea formei voastre umane’, ne referim mai ales la modurile în care biologia voastră va începe să se adapteze la aceste frecvențe noi și în care vă veți schimba la nivel celular, pentru a găzdui rezonanța ADN-ului vostru superior.

Să fim mai exacți…

Începeți nu doar un nou ciclu din viața voastră, ci, concomitent, începeți ciclul unei vieți cu totul noi. Ca atare, am numi momentul prezent, punctul renașterii voastre fizice… momentul când schimbările naturii voastre dimensionale superioare fuzionează cu sistemul corpului inferior și încep să înfăptuiască schimbarea la nivelul fizic.

Asta va însemna unele lucruri pe care am vrea să le clarificăm, pe măsură ce avansați în această fază, căci nu toată lumea va simți aceste schimbări la fel și în același timp.

Codurile Sursei conținute în noua frecvență declanșează o reorganizare totală a vieții, așa cum o cunoașteți. Pe măsură ce întreaga viață trece la o vibrație mai înaltă, la o realitate dimensională superioară, această energie de saturare activează și hrănește semințele, în scopul iluminării tuturor. Ca atare, structurile atomice și subatomice din sistemul stratificat al corpului vostru se reacordează treptat, pentru a se armoniza cu aceste frecvențe ce apar.

Aflați că e posibil ca această frecvență rafinată să stârnească perioade de purificare temporară dar accelerată… pe care le-ați putea numi ‘crize de vindecare’… pe măsură ce ea coboară în straturile fizice ale sistemului realității voastre.

Pentru unii, această rafinare înseamnă înviere. Pentru alții, ea va însemna o reorganizare suplimentară a tuturor structurilor mentale, emoționale și fizice ce continuă să fie păstrate de sistemul vechii realități și participarea lor la el.

Cei care în ACUM vă concentrați în totalitate asupra învierii, aflați că, în timp ce dictăm acest mesaj special pentru voi, călătoria voastră de excavare emoțională se apropie de final. Ultima lună sângerie din procesiune a constituit ultimul val mare, dacă vreți, de soluționare emoțională principală pentru cei aflați în frunte… cei care se pregătesc să intre în unitate însoțiți de eul fizic. Pentru voi, apare o noutate la nivelul fizic al experienței voastre de viață, care începe cu corpul fizic, dar care bineînțeles că nu se încheie acolo.

Fără îndoială că ne dăm seama de provocările implicate în a deveni Dumnezei fizici, căci în mod sigur există puține cuvinte care să poată descrie forța și durata trudei și travaliului vostru în această perioadă unică de pe Pământ, dar aceia dintre voi care trec fizic la starea Christică, înțelegeți următorul lucrufăptura voastră vă cheamă ACUM să deveniți una cu Sinele vostru Dumnezeu.

Aflați că orice disconfort pe care îl simțiți vă ajută foarte mult, făcându-vă semn să înlăturați toate obstacolele dintre voi și VOI… să lăsați grația să curgă prin voi, ca să vă puteți deschide sincer pentru a vă primi darul din înseși celulele voastre.

Deși știm că printre cei aflați în acest grup există multe niveluri diferite de conștiință, dorim să precizăm ACUM că, indiferent de linia temporală în care vă aflați, înțelegeți faptul că rezonanța contează cel mai mult. Vrem să spunem că, dacă rezonați cu aceste cuvinte, cu aceste informații, stați liniștiți, în cunoașterea faptului că faceți parte dintre primii care trăiesc experiența a ceea ce voi ați numi: trupul omenesc al lui Dumnezeu.

Pentru că, în virtutea legilor universale ce guvernează rezonanța, cum ar putea fi altfel?

Trupul omenesc al lui DUMNEZEUlink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step