GRAŢIA COSMICĂ (2 din 2), URMĂTORUL nivel AL EXISTENŢEILilou (L): Dacă planeta va intra, brusc, într-un întuneric deplin şi nu va mai fi nimic, se va instaura haosul, toate tehnologiile vor colapsa; cum se vor întâmpla toate astea? Există previziuni în legătură cu acest moment dramatic?

Drunvalo (D): Ruşii au făcut astfel de previziuni, ca de exemplu, Marina Popovich, căreia îi voi lua un interviu în curând şi care susţine această posibilitate. Ruşii pretind că au descifrat codurile cercurilor din lanuri din întreaga lume, care indică faptul că foarte curând va avea loc o catastrofă. Iar primul semn va fi căderea reţelei electrice, pe întreaga planetă. Ei nu se tem cel mai mult de asta, ci de cel de-al doilea fenomen ce va apărea, căruia omenirea nu i-ar putea supravieţui. Şi va trebui să învăţăm ce ar trebui să facem în acele condiţii, să înţelegem despre ce vorbim ACUM. Trebuie să învăţăm cum să trecem la următorul nivel al existenţei pe Pământ. Iar dacă ruşii au dreptate, la nivelul la care suntem ACUM, am putea reuşi. Nu ştiu dacă ar trebui să detaliem prea mult, aceste două direcţii.

L: Eu cred că ar fi bine, pentru că sunt atât de multe predicţii şi scenarii, încât e bine să vorbim despre ele, pentru că ceea ce spun ruşii poate fi o posibilitate, dar nu suntem siguri şi oricum, nu există decât momentul prezent, dar cunoaşterea acestei tehnici ne poate îmbunătăţi vieţile şi poate face mai uşoară trecerea prin toate aceste turbulenţe, pentru că lumea noastră e oricum haotică. Desigur, se pot întâmpla lucruri şi mai rele, dar...

D: Da, mult mai rele. Dar pentru noi va fi bine; eu nu mă tem pentru Pământ şi nici pentru fiinţele umane, pentru că ştiu că toate, până la ultima, vor trece cu bine prin acest proces, chiar dacă vor muri. Dar e misiunea mea, ca reprezentant al conştiinţei Melchizedek, să vă ofer şi alte opţiuni. Iar această ultimă opţiune e diferită de toate celelalte nivele ale Înălţării, care au fost făcute cunoscute pe Pământ. Asta, deoarece celelalte nivele parcurg anumite stadii succesive ale conştiinţei, trecând prin nivele dimensionale. Sunt 144 de dimensiuni, iar noi ne aflăm, chiar ACUM, în Dimensiunea a 3-a. Şi ar trebui să trecem prin 4D, 5D, 6D, 7D, 8D... pînă să ajungem în 144D. Asta ar necesita foarte mult timp. Eu am făcut acest lucru şi pot spune că trecerea prin toate nivelele durează peste un miliard de ani. Şi după ce ajungi acolo, ţi se oferă şansa de a te reîntoarce la Sursă sau poţi alege să mai faci o tură. Eu am ales cea de-a doua variantă. Mă bucur că am optat pentru ea, pentru că e cu adevărat interesant. Acest nou workshop ne oferă posibilitatea de a merge din Dimensiunea în care ne aflăm, direct în vârf, instantaneu.

L: Dacă ar fi să definim vârful, cum l-ai descrie?

D: E vorba de cea de-a 144-a dimensiune, din care putem merge în 145D, care reprezintă următorul nivel al existenţei în care urmează să ajungem. De fapt, jumătate dintre Maeştrii Înălţaţi, adică 4.000 dintre cei 8.000 sunt deja acolo, stau acolo, trăiesc acolo. Cealaltă jumătate se află încă aici. Ei au ajuns până acolo, dar s-au întors aici, pentru a se asigura că noi toţi vom parcurge cu bine, această călătorie.

L: Dar noi avem chiar ACUM acces la acei Maeştri Înălţaţi, din Micul Spaţiu al Inimilor noastre, nu-i aşa?

D: Da, avem.

L: Suntem în prezenţa înţelepciunii lor.

D: Da, eu am vrut să-i aduc pe oameni în acel punct, pentru că, de acolo, ei pot ajunge oriunde, pot obţine din interiorul lor, tot ceea ce-şi doresc, pentru că acolo află ce le este cu adevărat necesar.  Aceasta e starea ideală. În Micul Spaţiu, înveţi de la Univers cum să obţii accesul în lumea ta lăuntrică.

L: Aşadar, nu sunt necesari 144 de paşi.

D: Dacă aplici ce am învăţat în cadrul ATIH, aceşti paşi sunt necesari. Primul pas este trecerea Pământului în 4D, iar apoi mai sunt necesari câţiva ani, pentru a învăţa cum să ajungi în 5D… şi tot aşa. Sunt peste 100.000 de nivele diferite.

L: Ne poţi spune de ce i-ai dat acestui proces, numele de “Graţia Cosmică”?

D: Pentru că este exact asta, această capacitate de a merge instantaneu de la cel mai jos nivel al conştiinţei, la cel mai înalt nivel la care putem visa.

L: E vorba de razele indigo?

D: Te referi la copiii-indigo?

L: Mă gândeam la razele indigo, la razele universale, cum le numeşti tu, la razele cosmice.

D: Nu, e vorba de Graţia Cosmică; i-am dat procesului acest nume, pentru că Universul ne face darul incredibil de a ne putea conecta instantaneu cu întreaga viaţă, de la toate nivelele existenţei. Pentru mine, acesta e aspectul cel mai incitant, pentru că nu am ştiut niciodată de acest lucru.

L: Cuvântul „graţie” denotă foarte multă energie feminină şi ideea de cale naturală. Iar ACUM tu o legi de noţiunea de „cosmic”.

D: Aşa este; e vorba de tot ceea ce există. Voi încerca să explic mai clar. Curenţii Berkeley se deplasează dintr-un punct în altul, în timp zero, parcurgând orice distanţă. De fapt, ei nici măcar nu se mişcă. În momentul în care se conectează cu câmpul gravitaţional, iar noi credem ACUM că e vorba de câmpul neutrino, din interiorul câmpului gravitaţional, care se află peste tot, sunt şi ei pretutindeni, nu merg de la punctul A la punctul B, ci sunt prezenţi la toate nivelele existenţei, la toate nivelele dimensionale, înalte sau joase, sunt peste tot, în acelaşi timp. Şi conştiinţa noastră asta trebuie să facă: prin intermediul curenţilor Berkeley, noi devenim Universul la toate nivelele existenţei.

L: E impresionant! Este ceva ce ai vrea să menţionezi în mod deosebit? Sunt multe subiecte pe care le-am putea aborda. Aş vrea să fiu şi eu prezentă la Evenimentul din Sedona, pentru 4 sau 5 zile, parcă începând cu 9 martie, nu-i aşa?

D: De pe 9, până pe 13 martie, vom face o prezentare în faţa unui public, care va fi limitat la 99 de participanţi, pentru că vrem ca lucrurile să decurgă mai uşor, dar toţi cei care fac parte din Şcoala Reamintirii sau oricine altcineva care deţine această cunoaştere pot, prin intermediul şcolii noastre, să urmărească transmisia video, indiferent unde se află în lume. Intenţia noastră este să ne adresăm unui public cât mai larg.

L: Da, sunt o mulţime de lucruri care se transformă în jurul tău, iar tu eşti profesorul şi trebuie să ajungi la cât mai mulţi oameni.

D: Eu consider că am acordat mult ajutor şi că lucrurile se mişcă prea încet, dar sunt suişuri şi coborâşuri în orice domeniu. Dar cred că lucrurile se mişcă în direcţia bună. Aş vrea să mă refer ACUM la acest pas final, pe care încercăm să-l înţelegem, şi fizicieni de peste tot încearcă şi ei acelaşi lucru. Şi totul duce la inima Umană, pentru că ea face ce trebuie să facem noi la un nivel mai mare, dar cu energia sexuală, nu cu energia electrică a inimii. Este exact acelaşi lucru. Problema e că nimeni nu prea ştie cum funcţionează inima, dar eu ştiu ACUM. Ştiu exact ce face inima. inima are şapte regiuni în interiorul ei şi începe de sus, din partea stângă, unde sunt celulele „pacemaker”*, iar una dintre aceste celule creează o mică baterie, o baterie fizică, ce conţine calciu, magneziu şi potasiu, care produce o mică scânteie de energie electrică, ce se deplasează într-o altă zonă, iar celulele din acel loc fac acelaşi lucru şi se deplasează într-o altă regiune... şi tot aşa, prin toate cele şapte regiuni.      

 NT: *PACEMAKER: regiune a inimii unde ia naştere excitaţia motrice             

Iar ştiinţa încearcă să descopere cum se petrece acest fenomen. Stafford, de la HeartMath, a descoperit că acea scânteie mică e capabilă să creeze un câmp magnetic de 2,5 – 3,5 metri în jurul corpului uman. Câmpul biomagnetic e un câmp viu şi are conştiinţă. Iar ei pot vedea cum se creează acest câmp, pentru că ştiu cum o cantitate infimă de electricitate se poate transforma într-o cantitate uriaşă de electricitate, pentru a crea un câmp magnetic de mari dimensiuni. Ei au evaluat acest câmp la 5 metri; dar el poate ajunge la 17 – 21 de metri. De fapt, 17 metri este dimensiunea cea mai realistă. Noi folosim acel câmp în workshop-urile noastre, iar câmpurile noastre se conectează cam la o lungime de braţ. Şi poţi afla totul despre o persoana cu care te conectezi, poţi ştii imediat cine e ea cu adevărat, ce e bine şi ce e rău în legătură cu ea, iar noi explorăm acest lucru. oamenii de ştiinţă trebuie să demonstreze aceste conexiuni. Nu e doar o idee, ele au fost demonstrate ştiinţific. Institutul HeartMath a reuşit să demonstreze că, câmpul nostru magnetic este conectat cu câmpul geomagnetic al Pământului. Aşadar, orice om de pe această planetă este conectat, în mod direct, cu câmpul magnetic al Pământului; asta e o realitate, deci noi suntem deja conectaţi unii cu alţii, numai că nu ştim acest lucru. Când vom deveni conştienţi de asta – iar noi facem acest lucru în workshop-urile noastre – ne putem conecta cu omenirea, cu lumea câinilor sau cu tot ceea ce e viu. Şi totul depinde de fiecare dintre noi, de ceea ce alegem în minţile noastre. Sunt multe de spus.

L: Voi veni şi eu, în martie, pentru versiunea completă.

D: Sper că aşa va fi. Când am început să mă ocup de aceste lucruri şi să le predau, prin anii ’80, eram entuziasmat de acest câmp de energie din jurul corpului şi eram fascinat să lucrez cu el, să îl simt. Dar timpul a trecut, deşi nu a ajuns la mine ceva cu adevărat nou. Prin trezirea inimii iluminate, am înţeles mai multe lucruri despre cum funcţionează creierul. Şi sunt plin de entuziasm, pentru că pot vedea că suntem capabili să ne conectăm cu întregul Univers, cu alte lumi, cu tot ce este viu de pretutindeni. E ceva foarte important. Şi eu am făcut asta, înainte de a-i învăţa pe alţii cum să o facă. Dar, odată ce învăţăm cum reuşeşte inima să facă acest lucru – iar eu ştiu cum şi ar fi foarte multe de vorbit – am realizat că trebuie să facem acelaşi lucru sau să practicăm Tantra, prin energia sexuală. Trebuie să atingem orgasmul de multe ori, să sărim peste timp, de fapt să-l amplificăm de 64 de ori, comparativ cu orice orgasm pe care l-am trăit vreodată.

L: Mi-ar plăcea să vorbim într-un interviu doar despre acest subiect. De 64 de ori mai intens? Uau!

D: Acesta e un flux care, de fapt, e energie electrică.

L: Şi nu e periculos?

D: Nu, viaţa face asta peste tot, stelele fac asta…  E doar o manifestare mai puternică. Am învăţat să fac acest lucru până la un anumit nivel, însă mai era acel ultim pas pe care încă nu-l înţelesesem pe deplin, dar a apărut acest tip, Macus Rudin, pe care deocamdată nu l-am întâlnit, dat i-am citit lucrările. El a devenit cunoscut în lumea ştiinţifică, pentru că a rezolvat o problemă cu care s-au confruntat toţi fizicienii. Orice atom este format din proton, electron şi neutron. Protonul şi neutronul se află in centru, iar electronul se roteşte în jurul atomului, asemenea unei planete. Dar cum poate acel electron să se rotească miliarde de ani, fără niciun impuls energetic? Iar ACUM ştim cum, pentru că el îşi poate induce singur starea de supraconductibilitate. Când ceva se află în starea de supraconductbilitate, acel ceva se mişcă încontinuu, fără a se opri vreodată; nu întâmpină nicio rezistenţă. Electricitatea care trece prin conductori întâmpină o mare rezistenţă – căldura, lumina care se produc – se mişcă cu greutate. În spaţiu, electricitatea se mişcă liberă. Mai este şi o a treia formă de electricitate, care urmează un anumit tipar, iar când se află în acel tipar, intră în starea de supraconductibilitate şi devine ceva nemuritor. Iar pentru ştiinţă, asta înseamnă – şi toţi oamenii de ştiinţă ştiu deja – că supraconductibilitatea poate schimba lumea, în mod radical. Şi fiinţele umane se vor putea schimba peste noapte, iar noi ştim cum să facem asta. Iar el a aflat acest lucru de la Gurdjieff, sufistul rus care a introdus eneagrama. Dacă ai 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 – de jur împrejurul unui cerc – într-o anumită ordine, iar energia merge de la 1 la 2, la 4, la 8, apoi la 7, la 5 şi înapoi la 1. Iar el a înfăşurat o rolă ce urma tiparul respectiv, de 16 ori de jur împrejurul acestuia, care determina numere foarte mari. Totul este binar, dar nimeni nu a observat acest lucru – nici măcar cei care au studiat în profunzime eneagrama şi au scris adevărate enciclopedii despre ea; acest lucru nu a fost menţionat nicăieri. Dar e clar, dacă mergi de la 1 la 2 – e binar (NT: constituit din două elemente), de la 2 la 4 – e dublu, apoi la 8 – care este dublul lui 4; dar apoi mergi la 7 şi algoritmul pare să se oprească, dar următorul număr este 16, iar 6 + 1 = 7, iar următorul număr e dublul lui 16, este 32, şi duce la 5, fiindcă 3 + 2 = 5, iar următorul număr e 64 (dublul lui 32), care merge la 1, pentru că 6 + 4 = 10, care de fapt e 1. Iar asta continuă, 64 merge la 128, care e 2... şi continuă în acest fel, iar noi am ajuns la 3 miliarde. Iar apoi, poţi desface fiecare element în două părţi şi ele continuă să se succeadă în jumătăţi, astfel încât ai 0,5 – 0,25 – ş.a.m.d., iar numerele continuă să creeze numerele 1, 2, 4, 8... Această înjumătăţire şi dublare reprezintă unele dintre lucrurile primordiale din Univers. Mi-ar plăcea să vă arăt toate astea. Putem arăta diapozitivul?

Am vorbit despre această imagine în volumul 2, iar ACUM o vedeţi pe ecranul vostru, şi dacă priviţi unul dintre cercurile interioare, dacă îl dublaţi, ajungeţi la următorul cerc, dacă-l dublaţi şi pe acesta, ajungeţi la următorul ...ş.a.m.d. Oricare ar fi cercul cu care începeţi, dacă mergeţi la jumătatea lui, iar apoi, la jumătatea acestuia din urmă, asta e exact ceea ce v-am spus mai devreme. Asta e o versiune tridimensională, iar această imagine se extinde în timp şi spaţiu, pretutindeni. E ceea ce aduce totul la locul său, pentru că două lucruri nu pot fi deodată în acelaşi loc, în acelaşi timp. Toate nivelele dimensionale se bazează pe acelaşi principiu. Aşadar, deosebirea dintre 3D şi 4D e doar o problemă de mărime. Când mergi la nivele mai înalte de conştiinţă, devii mai mic, nu mai mare. Acelaşi lucru se întâmplă în matematică. Dacă mergi în sus, în 4D, nivelul energiei creşte.

L: Poate de aceea, când am început să lucrez cu Merkaba, am simţit că sunt foarte, foarte mică şi că mă pot deplasa oriunde.

D: Poţi deveni atât de mic, încât nici nu te mai poţi vedea. Indiferent unde te afli în Univers, ai dimensiunea pe care o alegi şi asta are legătură cu aceste cercuri succesive. Eşti într-un loc, priveşti în sus, spre cer şi totul ţi se pare mai mare şi tot mai mare şi ajungi cu privirea într-un loc în care nu mai poţi vedea ceva şi mai mare; e vorba de aşa numita linie a orizontului găurii negre (event horizon). Iar dacă priveşti în jos şi tot mai în jos, ajungi într-un punct în care nu mai vezi nimic, totul devenind minuscul, e o altă limită a liniei orizontului tău. Dacă îţi imaginezi că ai un corp de un miliard de ori mai mare, vei părea la fel şi vei trăi acelaşi fenomen în care vei vedea lucruri mult mai mari, dar şi lucruri mult mai mici decât tine. Şi te poţi mişca între aceste nivele diferite; nu înseamnă că doar te deplasezi de pe o altă planetă sau într-o altă regiune a spaţiului, acesta este un câmp de energie care e infinit în atâtea feluri, încât e greu de imaginat. Şi un ultim lucru, aş vrea să mă refer la profeţiile mayaşe, care se apropie de finalul estimat. Mayaşii nu au vorbit de o a doua parte a profeţiilor lor, pentru că s-au temut că îşi vor pierde credibilitatea. Eu am vorbit cu ei şi mi-au spus că atunci când ciclul se va termina şi vom încheia şi noi acest capitol, vom avea capacitatea de a fi în orice loc din Univers, acolo unde ne dorim să fim, fără a avea un corp fizic. Şi vom putea vorbi în orice limbă posibilă, vom face lucruri pe care nici nu ni le putem imagina ACUM. Vom putea comunica oriunde, cu orice rasă şi ne vom simţi acasă. Asta pare atât de exagerat, încât ei preferă să tacă. E greu de înţeles. Indiferent de formă, Spiritul nostru este Divin, iar noi şi Dumnezeu suntem una.

L: Superb! Îţi mulţumesc, Drunvalo, pentru că ţi-ai rupt din timpul tău preţios, pentru acest interviu. Îţi dăruim toată iubirea noastră.

D: Şi eu vă doresc să fiţi fericiţi; chiar dacă lumea exterioară pare haotică, în inimile voastre totul e minunat şi veţi găsi calea. Ştiu că aşa va fi. Vă iubesc!

 

 

 

Mai multe despre Trezirea inimii Iluminate (ATIH), workshop-ul la care face referire Dunvalo im acest interviu, gasiti aici:

 
http://elenacocis.ro/despre-merkaba-inimii/link-external

​si aici

http://elenacocis.ro/categorie/trezirea-inimii-iluminate/link-external


​Pentru inscrierea la workshop - 26/29 martie - Elena Cocis - tel. 0722293223; e-mail: elena.cocis at gmail.com

Editura FOR YOU link-external