INIMA - mintea unificate: deprinderea magieilink

 
Tot azi începe anul nou galactic al Magului alb planetar… a cărui esență nu ar fi putut fi mai relevantă pentru apariția noastră colectivă în lumea nouă. Dintre toate informațiile disponibile online, cele de aicilink-external sunt în acord perfect cu perspectiva pleiadiană:

Magul alblink-external este magul al cărui puteri sunt activate de înțelepciunea ce provine din alinierea minții cu inima”.

Sunt două lucruri pe care le găsesc relevante, și anume: 1) energia de puritate, pe care o evocă imaginea unui mag alb și 2) faptul că anul acesta e guvernat de tonalitatea planetară a materializării, energia desăvârșirii și producerii… însemnând că e timpul să transpunem în realitate aceste frecvențe noi, ale inimii-minții echilibrate, în viața noastră de zi cu zi.

De la cel mai recent ciclu al lui Mercur retrograd, din luna mai, facem în mod constant o trecere relevantă la echilibrul minții și inimii… ceea ce pleiadienii numesc adesea „inima minții (5D)”… în scopul de a ne perfecționa aptitudinile de materializare, în lumea fizică, CA DUMNEZEI.

Această stare de uniune poate fi dobândită doar atunci când centrul cap-minte (coroană), centrul primar (superior) al inimii și centrul inimii (plexului) solare sunt purificate, activate și unite, pentru a lucra în armonie cu sufletul. Pentru a atinge și menține Conștiința „inimii minții”, este obligatoriu să: 1) transcendem frica, pentru a  subordona mintea inferioară (supraviețuirea), minții superioare, a lui Dumnezeu, și 2) să ne purificăm centrul primar al inimii de toate emoțiile bazate pe frică, ce provin din programele false… ambele constituind o parte foarte mare din ceea ce acest an al autorității îi aduce, fiecăruia dintre noi. Întrucât mintea inferioară își pierde atât de repede controlul asupra vieții noastre, toți trecem printr-o perioadă accelerată și intensă de evoluție, care a produs multe schimbări în răspunsurile… în unele cazuri re-acțiile… noastre emoționale… și în reacția celulelor noastre la programarea din trecut. Acest proces de „transmitere a torței”… între, să spunem, mintea Umană și cea a lui DUMNEZEU… și-a croit calea în corpul și viața noastră fizică, pregătind noi circuite neuronale, pentru răspunsuri noi la vechile tipare, astfel ca să putem elimina treptat programarea expirată, în scopul de a trăi realitatea nouă, pentru care fiecare dintre noi este aici ca să o întrupeze și să o etaleze. Cu certitudine că nu a fost ușor și că, pentru a ieși din vechile moduri de a concepe și vedea lucrurile, e necesar un efort conjugat și un întreg arsenal de instrumente spirituale, dar rezultatul final e mai mult decât satisfăcător… este revenirea la starea noastră naturală/neutră de FIințare. Sinele nostru suflet, în corp fizic. Pentru a susține acest proces – și începând cu Luna nouă în Rac, din 15 iulie – descărcăm totodată coduri lunare și solare noi, ce ne activează complexul pineală - pituitară să se alinieze cu noua noastră stare de percepție (iluminată). Această activare e intensă și are loc în fiecare an, în perioada dintre Luna nouă în Rac și intrarea Soarelui în Leu, deoarece… și după cum e arătat într-un mod atât de relevant în astrologia ayurvedică… Soarele și Luna, planetele guvernante ale Leului și respectiv Racului, reprezintă „centrul cap-minte”. În gândirea yoghină, Soarele și Luna sunt considerate ochiul drept (masculin) și stâng (feminin) al celor ce au atins nivelul cosmic de conștiință sau principiul universal… și anume, atunci când Soarele interior trezit se deschide și ne activează întregul sistem de chakre. În general vorbind, Racul (Luna) și Leul (Soarele) reprezintă polaritatea dintre emoție și rațiune și, an de an, ne-am apropiat tot mai mult de punctul final de echilibru al celor două. Totuși, anul acesta avem ocazia să atingem echilibrul perfect dintre gândire și simțire/minte și inimă și, potrivit Surselor mele, exact în direcția asta lucrează mulți dintre noi cu mult zel, de când Soarele (și Mercur) s-a aflat în Gemeni.

La nivel inferior, acest proces de echilibrare poate fi simțit în corpul fizic, pe măsură ce complexul pineală - pituitară… care înseamnă mecanica fizică a procesării noastre dimensionale mai înalte… se unește. În timpul acestor activări e posibil să întâlniți unele valuri trecătoare de ceață mentală, confuzie, dezorientare, înțelegere întârziată, vedere deteriorată, „scurgeri” din liniile temporale și peripeții multidimensionale ciudate, lăcrimare-mâncărime de ochi, sensibilitate la miros, dureri de cap, amețeală, oboseală și somnolență… și, apropo, mult noroc în a înțelege acest raport, căci eu, una, știu foarte puțin ce spune sau înseamnă... dar asta se va întâmpla doar cât timp se adaptează structura fizică a centrului nervos din creier, ca să găzduiască frecvența mai înaltă care sunteți VOI. Traducere: pe măsură ce peisajul interior se modifică, ca să includă mai multe dimensiuni ale realității, percepția noastră (proiectorul holografic) trebuie și ea să se schimbe, pentru a ne proiecta în mod adecvat noua hologramă, în „afară””. Acest lucru poate provoca unele experiențe stranii, mai din zona crepusculară, așa că faceți alegerea de a vă obișnui să spuneți bun venit, ciudățeniilor.

 La nivel superior – și pe măsură ce se trezește al treilea ochi – inima-mintea noastră divină devine procesorul dominant, ceea ce înseamnă că începem să atragem noi forme-gând (care au la bază iubirea universală), prin accesul la tărâmuri noi și extinse de inteligență, în scopul de a proiecta o realitate nouă, bazată pe iubire, pe pânza lumii noastre fizice/holografice. 
Pe măsură ce vă conștientizați capacitatea de a gândi CA Dumnezeu, în mod simultan, vă deschideți spre natura voastră reală, ca aspect autorealizat AL LUI Dumnezeu. – Consiliul Suprem Pleiadian

Pe măsură ce ne avântăm în acest nou an planetar și invocăm puritatea și puterea Magului alb planetar, începem să ne creăm viața pornind dinspre interior spre exterior, dintr-o conștiință creată de un echilibru real al inimii-minții. Cei care își amintesc că toată puterea stă în percepție… în imaginația fermecată… vor reveni la starea înnăscută – și totuși o aptitudine dobândită cum se cuvine – de a face lucruri magice cu ajutorul minții. 
E timpul să facem apel la Sursa magiei noastre!

Apariția SINELUIlink


Tema cea mai evidentă și urgentă pentru a doua jumătate a lui 2015 – și posibil pentru întregul an nou planetar (26 iulie 2015 – 26 iulie 2016) – e conștientizarea Sinelui (sufletului) nostru  autentic, în formă fizică. Este un lucru foarte important… fiind deopotrivă rezultatul final/răsplata perioadei FOARTE lungi și grele de ucenicie, pentru acei deschizători de drum care sunt în frunte pentru întreaga omenire, și începutul unei vieți cu totul noi, ca iubire, în formă fizică.

Înainte de a începe la modul serios, să facem mai întâi o remarcă despre amploarea a ceea ce s-a petrecut de la raportul anterior. Pentru cei aflați la început, a fost o schimbare uriașă a conștientizării corpului fizic și felului în care răspunde la energia gândului. Acest grad nou de receptivitate face parte integrantă din sistemul noii biologii umane și a matricei cristaline ce ne alcătuiește noua structură celulară.

Am vrea să începem de aici, pentru că acesta e punctul din care începeți VOI.

Mulți dintre voi, care citesc aceste rânduri, intră ACUM zilnic în noua lor biologie. Vrem să spunem că în prezent deveniți totalitatea VOASTRĂ, în formă, iar asta nu e o treabă ușoară!

Că faptul că fiecare dintre cei care citesc aceste rânduri se deschid la acest nivel nou de a trăi, CA Dumnezeu, depășește înțelegerea actuală a colectivității, fiind imposibil majorității ei. Și totuși, iată-vă… „realizând imposibilul”, într-un mod perfect, strălucit. 

În funcție de unde vă aflați în procesul de trezire… adică, dacă sunteți conștienți cu privire la originea sufletului vostru/naturii autentice sau dacă mai dați peste unele adevăruri mai profunde, pentru prima oară… oricum, mi se spune că mulți trec la un alt nivel, mai profund, de conștientizare/descoperire a condiției noastre galactice… sau a ceea ce consiliul numește natura stelară și/sau moșternirea noastră cosmică.

Pe aceia dintre voi pentru care aceste aspecte mai înalte ale Sinelui sunt noi, pleiadienii doresc să vă asigure că indiferent peste ce dați în interiorul vostru… adică lucrurile la care ajungeți, în felul și momentul vostru… este exact așa cum v-ați planificat.
adevărul e că toți devenim conștienți de amintirea că nu suntem altceva decât manifestarea a ceea ce am creat deja pentru noi… doar că în dimensiunile planului fizic, ale timpului și spațiului… iar această înțelegere devine foarte importantă pentru întruparea noastră, ca ghizi galactici și deschizători de drum pentru toți ceilalți.

Pe măsură ce vă întrupați natura reală și deveniți conștienți de rădăcinile voastre, să spunem, deveniți profund conștienți și de mecanismul pe care chiar voi l-ați folosit, pentru a-i servi Sinelui vostru superior.

Ne referim la faptul că ajungeți să conștientizați că natura reală a ființei voastre e foarte legată de rolurile voastre de a aduce un serviciu mai însemnat acestei planete. Că cine sunteți ESTE serviciul vostru și că în acest moment amintirea acestui fapt devine mai evidentă în câmpul vostru energetic, exact pentru acest motiv. 

Ea nu e o amintire din minte, ci din inimă, așa că s-ar cuveni să stați în UMBRA acestei dezvăluiri, să lăsați aceste informații să iasă la lumină, fără concepte mentale, așteptări sau altele de acest gen.

Un alt lucru extrem de important în acest moment este conștientizarea crescândă a felului și motivului pentru care sistemul noii voastre biologii este, în realitate, corelat cu natura voastră cosmică… căci înțelegerea noii voastre biologii vă permite să înțelegeți mecanismul pus în aplicare pentru a vă percepe drept VOI, în formă fizică.

Asta ar putea părea complicat, dar oricât de complex ar fi, este de asemenea foarte simplu de înțeles. În procesul de transfigurare, ne dăm seama că natura noastră fizică devine o extensie reală, o replică exactă, a naturi autentice a sufletului nostru… ceea ce înseamnă (în mod foarte interesant) că ceea ce putem folosi la nivel sufletesc, putem folosi ACUM (din câte se pare) la nivel fizic.

Potrivit consiliului, acest proces se desfășoară ACUM… iar ei îmi spun că ne va deveni clar foarte repede că ne realizăm potențialul sufletului nostru, în formă. Și da, devine evident, în moduri mărunte, cum se petrece de fapt acest lucru și sunt sigură că în săptămânile ce vin vom dobândi o înțelegere mai bogată, însă iată ce spune CSP despre cum va începe să se întâmple:

Ramificațiile desfășurării procesului pomenit vor fi după cum urmează: veți ajunge la o înțelegere mai deplină, mai viscerală, despre ce înseamnă să ai sufletul întrupat. moment în care veți simți gradul profund de pace, inerent experienței sufletului vostru, în experiența fizică. 

Aceasta va fi, în și de la Sine, experiența unei descoperiri revelatorii, întrucât până în prezent condiția Umană nu a servit acest grad de mulțumire.

Mai aflu că aptitudinea de a ne schimba într-o clipă sistemul realității se datorează întrupării noastre și că în curând va fi descoperită mai ușor. CSP a vorbit despre asta în trecut, dar transpunerea în realitate a acestui concept este ACUM în fața noastră, acesta fiind motivul pentru care remarcăm că e necesar foarte puțin, ca să urcăm din adâncurile disperării umane, la înălțimea Conștiinței divine. Devine realmente o chestiune de schimbare a perspectivei, prin care putem observa cu mai multă ușurință că restul sistemului corpului urmează ACUM în mod implicit locul în care ne concentrăm atenția.

Vă asigurăm că asta va schimba totul cu privire la faptul de a fi om… cel mai important va fi capacitatea voastră de a obține pacea, adevărata stare de neînfricare. Căci atunci când nu există frică, ceea ce puteți înfăptuiți nu are limită și, într-adevăr, acesta e întreaga idee despre transcendență.

Faptul de a înainta dincolo de târâmurile fricii marchează sfârșitul vieții umane și începutul vieții divine

Până ACUM, a trăi fără frică a fost doar un concept, o expresie, un program al realității ‘încercat’, dar suntem aici ca să vă spunem că această realitate e reală… și există ACUM.

În cele din urmă, am avansat până în punctul în care nu mai există nevoia de a folosi frica ca pe un instrument de învățare, întrucât în 5D frica doar ne stânjenește experiența. În 3D – și prin intermediul conceptelor polarității puse în aplicare prin dualitate – frica a fost un instrument de învățare esențial… dar a fost doar un instrument pentru supraviețuirea noastră Umană.

ACUM a venit momentul să transcendem, oficial vorbind, acel sistem al realității 3D-4D și să trecem la starea de adult spiritual, la iluminarea noastră, ca societate, și la apariția unei conștiințe de masă, ca iubire.

Știm că toate acestea sună ca niște afirmații mărețe, dar vă asigurăm că ACUM aceasta ESTE realitatea voastră… DACĂ și atunci când o susțineți.

Și rețineți că scopul jocului dualității este acela de a avansa la nivelul următor, ca să spunem așa. Creația cauză și efect a fost pusă în joc ca să ajute omenirea să depășească Conștiința supraviețuirii.

Victoria finală este însă întoarcerea la iubire. Nu iubirea, ca opus al fricii… ci iubirea ca cea din forța de creație uni-ficatoare, uni-versală. – De la creație cauzală, la creație conștientălink-external.

Elementul de construcțielink

backward_step backward page:1/3 forward forward_step