Loading...
 

Articles help

Transformari - Pleiadian Portal

Transformari - Pleiadian Portal

Purificari
Author: Grigorescu Angelica - (4755 Reads) - Users rating: - /

Transformari - Pleiadian Portal

Oryen - "Pleiadienii au venit pe Pământ pentru a schimba din temelii societatea voastră. Ei sunt în spatele tuturor schimbărilor benefice de pe planeta voastră. Datorită vibrațiilor lor deosebite, ei vor aduce progresul și armonia oriunde vor merge, în orice domeniu vor alege să lucreze, în orice vor face și întreprinde. Influența lor se va simți în artă, cultură, știință, tehnologie și până la organizarea socială și administrativă. Ei nu au venit pentru a experimenta vibrația planetei ci pentru a răspunde chemării voastre, pentru a readuce legea și armonia în societatea voastră, pentru a vă readuce aminte de divinitatea care sunteți fiecare."

wrench
Portal Pleiadian

Portal Pleiadian

Portal Pleiadian
Author: Grigorescu Angelica - (6557 Reads) - Users rating: - /

Portalul Pleiadian - meditati permanent pt a intra in rezonanta cu energia subtila a Portalului Pleiadian. Fluxurile de energie din centrul Sistemului Solar activeaza Portalului Pleiadian facilitand translatiile prin care trecem.
La multi ani tuturor! de aici din Ardeal
31.dec.2014

wrench
Pleiadian Portal

Pleiadian Portal

Pleiadian Portal
Author: Angelica Grigorescu - (6405 Reads) - Users rating: - /

Am creat acest grup "Pleiadian Portal" cu dorinta de a pune la dipozitie meditatiile si informatiile la zi primite de la Pleiadieni.

wrench

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 129)

Traducere

Switch Language