Loading...
 

Articles help

Raport octombrie 2016 - Lauren Gorgo

Raport octombrie 2016 - Lauren Gorgo

Raport octombrie 2016 - Lauren Gorgo
Author: Ana Nicolai - ( Reads) - Users rating: - /

Raport octombrie 2016 - Lauren Gorgo

Este un lucru confirmat. Septembrie 2016 a fost cea mai l u n g ă lună din istoria tuturor timpurilor.

În unele privințe, a fost de asemenea cea mai chinuitoare, și totuși, pentru că ne-am petrecut atât de mulți ani pregătindu-ne pentru moartea finală (și repetitivă) prin care toți am avut de trecut luna trecută, a existat un sentiment crescând al capacității de-a o face… poate chiar al autorității… în timp ce am rămas fermi în fața unora din cei mai vechi demoni din existența noastră, pentru ultima dată.

wrench
Rezonanţa sacră

Rezonanta sacra

Rezonanţa sacră
Author: adrianpsc2012 - ( Reads) - Users rating: - /

Rezonanţa sacră

Este un moment special în evoluţia sufletelor din densitate şi am dori să îl explorăm pentru a familiariza Sinele uman cu ceea ce se întâmplă. Nu este un secret faptul că Sinele uman este cel care foloseşte  Cheia Iluminării, iar această cheie este codată în propria fiinţă. Iar fiinţă este însufleţită de suflet. Sinele uman este copilul sufletului şi, uneori, îi captează întreaga atenţie. Totuşi, odată Cheia folosită, Coconul este activat şi oamenii, literal, dezvoltă aripi, ilustrând măreţia Sinelui Radiant.

wrench
IMPLANTURILE ADN ŞI IUBIREA…

IMPLANTURILE ADN SI IUBIREA…

IMPLANTURILE ADN ŞI IUBIREA…
Author: Lenuta Onofras - ( Reads) - Users rating: - /

IMPLANTURILE ADN ŞI IUBIREA…

În ultima vreme tot văd materiale despre cum ne este nouă rău şi cum nu evoluăm fiindcă nişte extratereştri sunt vinovaţi de toate, implantând în noi diverse programe prin care ne secătuiesc energetic şi etc. Nu neg respectivele materiale, fiindcă există atâtea relatări, cărţi scrise, filme cu şedinţe de hipnoză, experienţe povestite de semeni (vedeţi şi filmele cu George Kavassilas), dar să privim toate acestea şi altfel, zic…

wrench
Jupiter în Balanţă : Focus pe relaţii

Jupiter in Balanta : Focus pe relatii

Jupiter în Balanţă : Focus pe relaţii
Author: Maria Magdalena Cotei - ( Reads) - Users rating: - /

Jupiter în Balanţă : Focus pe relaţii

Jupiter „marele benefic” tranzitează semnul Balanței între 9 septembrie 2016 și 10 octombrie 2017.

Când planeta Jupiter parcurge un semn zodiacal, o dată la 12 ani, aduce mare bucurie şi realizări multiple pentru reprezentanţii acelei zodii tranzitate şi deopotrivă pentru cei ce au ascendentul în acel semn zodiacal.

Jupiter simbolizează oportunităţile, expansiunea, bunăvoinţa, educaţia continuă, avansarea în cunoaştere, filozofia, religia, călătoriile lungi, dreptatea divină şi extinderea conştiinţei şi a conştientizării.

Jupiter în Balanţă stimulează nevoia de relaţii, de colaborare, asociere, atât în plan socio-profesional, cât şi personal. Relaţiile devin foarte importante pentru nativii tuturor zodiilor. În special Jupiter face să crească numărul de cupluri și căsătorii, dar favorizează şi încheierea de parteneriate de afaceri care pe viitor se vor dovedi aducătoare de profit. Va urma un an în care energia lui Jupiter va aduce situaţii de succes prin asocieri, în iubire, în afaceri, artă, Creaţie, modă, dans, frumuseţe, avocatură, legi, mediere, integrând armonia şi corectitudinea. Favorizaţi pe deplin sunt cei ce se comportă drept şi tratează oamenii cu respect şi bunăvoinţă.

wrench
MEDITARE SĂPTĂMÎNALĂ PENTRU ASCENSIUNE

MEDITARE SĂPTĂMÎNALĂ PENTRU ASCENSIUNE

MEDITARE SĂPTĂMÎNALĂ PENTRU ASCENSIUNE
Author: Smaly7 - ( Reads) - Users rating: - /

MEDITARE SĂPTĂMÎNALĂ PENTRU ASCENSIUNE

Este timpul să acţionăm din nou!
Este timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile mîini!
Toţi sîntem de acordprocesul eliberării planetare durează prea mult. Iată şansa noastră să accelerăm colectiv procesul.
De aceea actualizăm Meditarea Săptămînală pentru Eveniment şi o transformăm în Meditare Săptămînală Pentru ascensiune pentru a ajunge la cît de multe fiinţe care să ni se alăture.

wrench

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 129)

Traducere

Switch Language