Începând din nou: ieșind din timplink


Împreună – cumva cu chiu cu vai – am reușit să ieșim cu bine din vibrația 9 ce a definit fiecare nuanță a ultimelor 12 luni… un supraton omniprezent ce ne-a colorat viața și lumea cu o senzație clară de finalitate, la fiecare cotitură. N-a mai rămas nicio îndoială că viața pe Pământ este/a fost schimbată radical și, deși e posibil să fim un pic mahmuri de pe urma lui 2016, în spatele dezorientării adusă de o tranziție atât de importantă, cei care se eliberează de dualitate au senzația clară a „ajungerii la starea de siguranță”.

Paradoxul este că această senzație interioară de siguranță ce înmugurește apare într-un moment în care lumea și tot ce cuprinde ea sunt (din câte se pare) cele mai nesigure. Iar pentru cei care își întrupează pe deplin sufletul este exact cum ar trebui să fie… cum a fost proiectat să fie (de noi, pentru noi), chiar de la începutul „timpului”.

Acceptarea tuturor lucrurilor face posibile toate lucrurile. link


Este adevărat că pe măsură ce cei treziți se întorc cu susul în sus, lumea (3D) va continua să fie întoarsă cu susul în jos (este doar legea polarității, atât de prevalentă în dualitate), dar doar până când omenirea va fi îmboldită îndeajuns de mult să se trezească, să se unească în solidaritate, ca o colectivitate împuternicită, și să revendice sistemele ce ne guvernează societatea… prin redobândirea sentimentului de suveranitate ce ne guvernează cu adevărat pe fiecare din noi. 

Nu este o cale ușoară și da, în plan colectiv avem în față o călătorie „interesantă”… dar este de o importanță vitală ca aceia care au ochi de văzut să nu piardă din vedere tabloul de ansamblu, despre motivul pentru care suntem aici și despre rezultatul final. Având perspectiva corectă, acest moment crucial este de fapt favorabil, un semn clar că aceia care ancorează de atât de mult timp lumina pe această planetă, au obținut în sfârșit dovada fizică incontestabilă a venirii Sursei pe Pământ, determinată de criza inevitabilă de vindecare, ce ne este cu siguranță rezervată.

Știm asta pentru că foarte mulți dintre noi au trecut prin același proces, în plan personal. Dacă citiți aceste rânduri, e foarte probabil că împământați treptat lumina Sursei prin corpul vostru încă de la începutul Ciclului Galactic (potrivit calendarului mayaș), din 1999.  Și nu mai trebuie să vă spun cum a fost viața voastră de la inițierea acelor coduri de lumină crescândă. 

Avantajul dualității este următorul: dacă n-am fi avut niciodată conflictul, nu ne-am fi împuternicit niciodată Sinele să o transceandă. Iar ACUM ne așteaptă același dar și aceeași binecuvântare… pe întreaga omenire și întreaga lume, în general. Și este o adevărată binecuvântare.

Cei care în prezent își încheie jocul karmic/cauzal pur și simplu au făcut alegerea de a merge primii, au încheiat contractul de a-i aduce lumii lumina, pentru ca toți ceilalți să fie părtași la ea… iar ACUM, că ea este în mod clar aici (fapt dovedit de umbrele remarcabile proiectate de lumina incredibilă), există o parte din noi care este în sfârșit gata să accepte… să lase hățurile Luminii de care ne-am ținut atât de strâns, să se abandoneze total (în credință) dezvăluirii exterioare a unui volum FOARTE mare de muncă interioară.

Acea lumină pe care am purtat-o continuu, tăcut și exclusiv este ACUM peste tot în jurul nostru, scoțând în evidență tot ce nu este IUBIRE… ceea ce înseamnă că nu ne mai revine doar nouă să suportăm povara. Iar de aici va rezulta foarte multă libertate.

A părut ca și cum ați crezut că o veți suporta? Poate că nu. Fiți însă siguri că… anul acesta este un an de strădanii extraordinare atât pentru colectivitatea în curs de înălțare, cât și pentru masa colectivă, căci vor avea loc schimbări incontestabile la fiecare nivel al omenirii

Nicio persoană, niciun loc sau lucru nu vor rămâne neatinse pe măsură ce noul an își stabilește ritmul pentru următorii 9 ani de transformare Umană extraordinară și progres, precum și atunci când vor ieși la lumină unele revelații uluitoare despre compoziția reală a sistemelor lumii… și care vor fi supuse unei analize publice considerabile. 

Va fi un an de schimbări rapide și surprinzătoare, dar cu un substrat de stabilitate în timp ce custozii adevărați ai noului Pământ vor cârmi în siguranță această extraordinară navă albastră, în adâncurile necesare pentru a descoperi în plan colectiv noi oceane.

Datorită a tot ceea ce am făcut în ultimii 9 ani pentru a ajunge la acest moment, din înalturi se revarsă foarte multe binecuvântări, foarte multe ființe (Galactice, angelice, maeștri înălțați etc.) ni se alătură (în meditație și alte feluri) pentru a comemora acest/această ciclu de creație/an/ocazie special/ă… nu pentru că începem un an nou, un ciclu nou, o viață nouă, o lume nouă… ci pentru că inaugurăm un mod cu totul nou de a FI om.

Iar asta începe ACUM.

Conștiința noii lumi link


Deși viața de pe Pământ ar putea arăta orice altceva, evenimentele din lume încep în mod categoric să reflecte Conștiința lumii noi.

Nu este o întâmplare faptul că acest nou ciclu de creație debutează cu noul președinte al Statelor Unite, un președinte care, prin însăși firea lui, precipită un grad imens de polaritate și dezbinare. Dar atenția publică concentrată asupra divizării incită deja opusul ei unit, precum marșul masiv al femeilor, declanșat ca răspuns… marș ce a reunit sexul, rasa și religia drept UNUL, pentru a face o declarație mondială despre identitate și nu despre diferențiere.

După cum văd eu lucrurile, extraordinara revoltă împuternicită a divinului feminin în întreaga lume, ca răspuns la pângărirea lui fățișă, reprezintă în mare parte scopul acestui proces de alegere și al acestei președinții… să provoace (prin instigare) revenirea echilibrului energiei latente a Mamei cosmice, cu un memento foarte răsunător despre adevărul referitor la Forța ei puternică: că uni-versul în Sine se manifestă prin vehiculul Mamei.

energia Mamei cosmice nu are nimic de-a face cu sexul uman, ci este baza prin care ORICE formă de viață este făcută vizibilă.

În lumea de jos, întoarcerea Mamei se va desfășura în mod categoric într-o manieră polarizată (bazată pe sex), prin eliberarea karmei colective care în prezent este gata de exprimare fizică, dar înțelegerea superioară este că femininul Divin constituie instrumentul oricărei creații… că orice formă se naște din spirit făcut materie… iar ACUM cere înapoierea locului ei de drept pe această planetă, în timp ce noi, la nivel colectiv, chemăm această energie sacră înapoi pe Pământ.

În polaritate, nu poți avea protagonistul (eroul) fără antagonistul lui (ticălosul), așa că frumusețea reală din acest proces este că Donald Trump asigură ocazia și platforma necesare pentru ca oamenii să-și recupereze puterea… să finalizeze actul de recuperare necesar pentru a reechilibra energiile masculin-feminin pe planetă… deși în realitate aceste energii au fost deja reechilibrate, ele se desfășoară în prezent ca răspuns la acea reechilibrare, în lumea fizică.  Altfel spus, Trump (ca oricine altcineva) își face de minune treaba.

Din perspectiva dimensională mai înaltă, toate evenimentele ce se desfășoară sunt inițiate de activarea și ancorarea Conștiinței lui Christos, prin cei care au atins în interiorul lor starea de uniune masculin-feminin, prin uniunea mistică. Cantitatea foarte mare de lumină ce va continua să se instaleze în fisurile cele mai ascunse, pentru a lumina fiecare centimetru pătrat din viața de pe Pământ, este realmente un testament al uniunii divine ce are loc la cei aflați în prezent în curs de înălțare. 

Nu toate sunt frumoase și este clar că intrăm într-o perioadă de frământare crescândă, dar cuvântul cheie de ACUM este categoric crescând… și nu frământare.

Trezirea a foarte mulți oameni va aduce o atenție extra-ordinară aspectelor inconștiente din viață și societate. Acestea sunt lucrurile pe care le prevestește acest nou ciclu de creație… nu distrugerea și haosul, ci mișcarea rezultantă din ele.

Este doar începutul erei Vărsătorului, momentul de a rechema divinitatea pe Pământ, recuperând adevărurile spirituale pierdute de foarte mult timp.

Faptul de a fi martori la revolta a atât de multor oameni, atât de devreme în acest an, stabilește precedentul pentru următoarele 11 luni (și mai departe)… literalmente în ziua ÎNTÂI a noii președinții și în acest influent an UNU, vedem prinzând viață aspectele vibraționale ale numărului 1: noi începuturi, creație, independență, uni-citate, UNITATE, motivație, inițiere, progres, ambiție, voință, pionierat, energie pură, forță, activitate și vitalitate, conducere de Sine, asertivitate, inițiativă, organizare etc.

A ne trezi cu adevărat din adâncurile inconștienței nu este ceva ce se poate petrece fără perturbații… cunoaștem foarte bine beneficiile lor extraordinare și ceea ce ne-au adus în călătoria noastră de revendicare. Același lucru e necesar și pentru mase, căci sunt foarte mulți care încă nu știu deloc ce se întâmplă de fapt ACUM și de ce.

Acestea fiind zise, mizele sunt mult mai mari ACUM. Însemnând că în acest nou ciclu de creație, aceia care încă sunt inconștienți se vor trezi într-un ritm mult mai rapid… fiecare convingere va fi pusă la încercare în maniere tot mai provocatoare, pe măsură ce programul realității 3D este perturbat mai repede și mai profund. Singura scăpare de haos și intensitate va fi să ne deschidem spre Conștiința mai înaltă, însemnând că fiecare ființă Umană (conștientă sau nu) va trebui să se abandoneze Sinelui ei superior, pentru a-și ușura suferința. Și acesta e tot scopul.

Toți cei care nu reușesc să-și amintească adevărul experienței încarnării lor vor fi înghiontiți în repetate rânduri să-și pună întrebări despre tabloul de ansamblu, în săptămânile, lunile, anii următori, întrucât lumina de pe Pământ crește atât de mult și strălucește atât de puternic, încât în curând nu va mai rămâne loc unde să se ascundă adevărul

Mi se explică că pe măsură ce intrăm în următorii patru ani în special, vor fi foarte multe schimbări ce vor face apel chiar și la persoanele cele mai izolate din cadrul omenirii, toate acestea cu scopul de a-i face pe oameni să le pese… pentru a-i trezi din coma complacerii… pentru a stârni îndeajuns de mult focul interior care să motiveze schimbări reale. Atunci când unui număr suficient de oameni îi va păsa de binele tuturor, va veni schimbarea spre binele tuturor.

Asta îmi amintește de una din vorbele mele preferate aparținând lui Dr. Seuss… cu un mesaj atât de simplu și cu un adevăr atât de profund:

„Dacă cuiva ca tine nu-i pasă extrem de mult, nimic nu se va ameliora. Nu.” –

Separarea oficială a lumilorlink


Cam de pe la mijlocul lui decembrie, observ ceea ce pot doar defini drept o scindare definitivă între lumi… o separare distinctă între hologramele/ programele realității 3D și 5D… deși la momentul respectiv nu știam prea exact ce văd. Când am început să transcriu raportul a venit fraza de mai jos, care mi-a confirmat viziunile:

În acest sens, aflați că veți ajunge să observați că în ființa voastră există o ruptură, o finalizare a separării lumilor care face ca experiența 3D să pară precum visul care de fapt este, în timp ce experiența 5D va deveni tot mai lucidă, vie și clară.

După cum deslușesc eu lucrurile, cei care și-au închis toate contractele karmice în dualitate, în mod clar și oficial s-au separat de ceea ce CSP (Consiliul Suprem Pleiadian. N.tr.) numește „matrice falsă”. Această separare de lumea duală le oferă celor care s-au pregătit, pe ei și corpurile lor, capacitatea de a se elibera total de orice atașament (emoțional) de lumea în curs de destrămare și de cei care încă locuiesc în ea.

Această distanțare – în lipsa unui cuvânt mai bun – de programul realității în curs de destrămare nu înseamnă o lipsă de conexiune sau compasiune, ci un strat real de iubire universală, ce ne face să fim  detașați într-un mod plin de compasiune, ca martori la toate treburile lumii (la marele fix). În mod ironic, deconectarea e cea care ne va permite în final să avem legături mai profunde cu lumea, să fim mai mult o parte din societate din nou. În ultimă instanță, ea dă naștere perspectivei necondiționate ce va fi responsabilă de schimbarea lumii fizice (mai multe pe tema asta în secțiunile de mai jos), așa că aveți grijă să nu confundați această perspectivă de observator (entitate terță) cu împietrirea.

Starea de a fi neafectat de ceea ce se întâmplă în jur este de fapt definiția transcendenței:

Transcendență. Substantiv – existență sau experiență mai presus de nivelul normal sau fizic.link


Separarea de lumea inferioară nu înseamnă deloc separare între Sine și Sursă/sine și ceilalți și nu este nici rezultatul faptului de a fi insensibil… dimpotrivă, și am mai spus asta, ea este rezultatul simțirii fiecărei emoții omenești până în punctul în care am neutralizat-o… am transcens densitatea, dar și polaritatea (extremele) emoției. Citiți: categoric că ne-am făcut munca pentru a ne afla în acest spațiu ocrotit și Dumnezeu știe că l-am dobândit.

NOTĂ: Dacă constatați că încă sunteți atașați de lumea în curs de destrămare, ceva personal nerezolvat cu ea în orice caz… și este totdeauna personal… să știți că lumea va continua să pară foarte reală (chiar dureroasă) atât timp cât încă mai aveți în voi emoții de densitate joasă (rănire). Așa lucrează hologramele – rezonanța personală creează/proiectează iluzia că o realitate e reală, pentru a ne convinge de frecvența la care suntem acordați. (Mai multe pe tema asta în CALlink-external/Creează ca iubire). Spre exemplu, dacă încă mai avem în noi energia victimizării, vom folosi toate informațiile/comunicarea/experiențele din lumea înconjurătoare pentru a ne dovedi veridicitatea acelui „adevăr” de care suntem convinși în virtutea propriei răniri. 

backward_step backward page:1/3 forward forward_step