Sfârșitul SFÂRȘITULUI: eliberarea rasei umane sclavelinkApogeul acestui ciclu de 9 ani a oferit fiecăruia din noi capacitatea de a defragmenta, de a unifica fiecare aspect pierdut al Sinelui, prin acceptarea și integrarea totală a umbrei noastre… acele părți din noi care, până ACUM, nu au fost luminate în întregime. Aceia dintre noi care și-au recăpătat vederea necesară pentru a-și vedea fiecare aspect din ei ca iubire, vor intra în noul ciclu de creație având capacitatea de a se cunoaște ACUM drept iubire.

Noul ciclu de creație începe pe 1 ianuarie și deși simțim deja frecvențele (de Creator) deosebit de rafinate și foarte concentrate ale noii energii, mi se arată că apropiatul portal al solstițiului este total decisiv în această privință. Ne apropiem de un portal foarte sacru, un portal ce accelerează o mișcare profundă de unire a forțelor, ca iubire.
Avem de asemenea alte două evenimente celeste ce se evidențiază, cu privire la finalizările noastre:

1) Ultima super lună (pe 14 decembrie), din seria de trei la rând, aduce o oarecare încheiere fermă… cea mai recentă din ele (din 14 noiembrie) fiind cea mai IMPORTANTĂ din cele trei, despre care ființele Galactice au spus că anunță sfârșitul jocului (dualității) și începutul disoluției modelului (corpului) karmic, pentru cei aflați pe calea autorității întrupate. De atunci, evităm unele proiectile periculoase produse de revolte colective și personale, dar toate acestea ca pregătire pentru a „începe din nou”.
2) Pe 19 decembrie Mercur intră în mișcare retrogradă, pentru a patra oară în acest an (3/an este mai obișnuit), așa că avem o ocazie cu adevărat extraordinară de a ne liniști, de a dobândi o perspectivă cu totul nouă, după un an de foarte multă introspecție. Potrivit Surselor mele, această perioadă de Mercur retrograd ne oferă hotărâri de ultim moment, renașteri și mai ales revelații ale minții superioare, ce ne vor ajuta să privim înainte în noul an. Va fi o perioadă în care ne vom reorienta gândurile, după săptămâni de dezorientare (necesară)… o ultimă trecere în revistă a trecutului nostru, în scopul de a ne propulsa în ACUM, asigurându-se că înaintăm conștient prin acele ultime cioburi de fragmentare, înainte de reînnoire.

Personal, nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a încheia acest (al nouălea) an de examinare, de vreme ce mare parte din aceste 12 luni am petrecut-o în mișcări retrograde importante. În multe privințe, întregul an a fost resimțit ca o distorsiune a timpului… ca și cum am fi fost readuși în perioada de început a trezirii noastre. Nu a fost deloc ușor, dar a servit ca un an eficace și esențial de terapie a imersiunii (Immersion therapy în engleză, este o tehnică psihologică ce îi permite pacientului să-și depășească fricile. N.tr.), în scopul de a condensa, evidenția și intensifică orice aspecte restante ale umbrei, astfel ca să putem (dacă ne-am făcut muncă interioară) încheia anul într-un mod desăvârșit.

Unitatea ne dă acces la TOATE lucrurile, inclusiv la experiența de a ne alege experiența.link


În anul următor trecem la numeroase schimbări ale noii realități fizice, așa cum le asigură vibrația 1, dar e necesar să ajungem acolo cu ZERO atașamente și așteptări… în credință totală, fiind însă foarte conștienți că ceea ce este în față nu seamănă deloc cu ceea ce e în spate. Manifestarea a tot ce am creat în recentul ciclu de creație ne cheamă clar înainte, dar e nevoie de dedicare totală și stăpânire autoritară de a nu proiecta ceea ce este sau va fi.  

Între timp, mulți dintre noi trec prin chinurile finale, ultimele rămășițe ale epurării trecutului nostru… renunțând la tot ce e necesar, pentru a ajunge la uniune deplină cu noi înșine. Această golire finală poate fi resimțită ca epuizantă, împingându-ne la limita zonei noastre de confort, în timp ce Forța vieții noastre continuă să se retragă din tot ceea ce nu ne mai aduce împlinire. Această stare de vid poate duce la scăderea vitalității, a resurselor (financiare și de alt fel), a creativității, motivației etc., dar toate acestea ca o pregătire pentru ‘începuturi cu totul noi’. (mai multe despre asta vezi mai jos)

Tehnic vorbind, sfârșitul e deja încheiat, iar începutul este deja aici. Orice spațiu rămas între aceste două realități indică separarea (frica) rămasă în interior… spațiul lăsat între tine și TINE.

În timpul rămas din această lună vom fi împinși în continuare să găsim orice goluri, indiferent cât de mici, și să le umplem cu iubire..

De la ucenicie la măiestrielink


Pe măsură ce înaintăm tot mai mult în decembrie și finalizăm sfârșitul jocului uman la nivelul participării (co-dependente), cu care am fost obișnuiți, ne pregătim concomitent să facem saltul într-un ciclu cu totul nou, de independență umană (de rețeaua falsă), care este în același timp separată de lumea pe care am cunoscut-o, dar UNA cu ea, atât de total. 

Aceia dintre voi care se îndreaptă spre noua frontieră Umană ajung într-un spațiu al conștientizării, ce îi desparte de sistemul realității inferioare – partea din viață dictată de evoluția prin suferință – și intră în totalitate într-o realitate nouă, în care experiențele lor și aducerea lor aminte sunt guvernate, inițiate, de iubire.

Asta înseamnă, printre altele, că nu mai suntem în faza de a „învăța” ce înseamnă să fii un om pentadimensional ce trăiește într-o lume tridimensională, ci că ACUM cunoaștem acea stare întrupată, în timp real… în fiecare moment succesiv.

Această trecere, de la a învăța la a trăi, este trecerea de la ucenicie la autoritate întrupată. Din perspectiva pleiadienilor, trecem de la/prin 1) calitatea de discipol, la 2) ucenicie la 3) la autoritatea întrupată total integrată (unificată), ce reprezintă starea supremă a realizării umane, în care strădania de a realiza se încheie și începe starea de FIInțare autentică.

Autoritatea întrupată înseamnă implementarea înțelepciunii dobândite. Este un nivel de conștiință la care a încerca să înțelegi nu dă rezultate… a procesa nu dă rezultate… a evalua și/sau a analiză nu dau rezultate. Pe măsură ce timpul se accelerează (citiți: pe măsură ce astupăm golul separării din noi), nu mai avem „spațiu” de procesat, pentru că trupul nostru în curs de trezire devine mai capabil să sintetizeze imediat energie, fără pauză sau întârziere.

Asta înseamnă că pe măsură ce ne unificăm, creăm punându-ne în aplicare înțelepciunea, prin trecerea (neînfricată) la experiență directă.

Ne-am deprins cu acest spațiu (croindu-ne treptat calea în dinamica nouă/veche/unificată a creației) pe durata întregului an, dar pe măsură ce ieșim din vibrația 9 (încheiere/realizare) și intrăm în vibrația UNU (unitate/întregime), va fi și mai important să ne aliniem cu/să ne ancorăm în experiența de clipă de clipă a sintezei imediate/în timp real.

În anul care vine, aici ne vom concentra o mare parte din atenție, așa că a gândi cu inima și a trece la acțiune (inspirată) bazată pe instinctul rezultat din înțelepciunea cultivată nu va mai fi o opțiune, ci o cerință. Dacă doriți să aflați mai multe despre dinamica acestei creații, dezvolt subiectul în  http://thinkwithyourheart.com/products/create-as-love-be-the-force-e-course/link-external/Creează CA iubire  (lecția 8.5 pentru cei care au fost înscriși la cursul prin corespondență).
Această mișcare instinctivă devine posibilă atunci când mintea ne e liniștită și inima împăcată… când încetăm să ne îndoim și să anticipăm… când nu mai avem întrebări despre când și de ce… când suntem împăcați cu locul în care ne aflăm, fără să vrem să schimbăm vreun lucru. Atunci când dobândim această stare de acceptare absolută a tuturor lucrurilor (non-rezistență), menținem o coloană luminată de prezență pe Pământ. Doar atunci ni se permite să trecem la experiența directă a creației divine reale.
Aceasta e starea finală a FIInțării umane… sinteză în timp real… experiența directă spontană de informare, în contrast cu procesarea sau mentalizarea (concept din psihologie ce descrie capacitatea omului de a înțelege propria stare mentală și pe a celorlalți, ce stă la baza comportamentului deschis. N.tr.) ei. Asta nu vrea să spună că toată procesarea/mentalizarea/învățarea de până ACUM a fost discutabilă, ci doar că atunci când am terminat acea etapă putem merge dincolo de ea… adică atunci când am încheiat dobândirea de cunoștințe, ni se permite să le întrupăm.

 

Pentru aceia dintre voi care simt că au încheiat ciclul de „învățare”… cei care ACUM își amintesc în primul rând că nu a existat nimic de învățat… această trecere mult așteptată la a a trăi viața în scopul de a-ți Cunoaște Sinele va schimba jocul într-un mod inefabil. Pentru unii momentul de schimbare a jocului a venit deja, dar de la Portalul 9:9 pendulăm între dinamica acestei energii noi și a celei vechi într-un mod atât de maniacal puternic, oscilând frenetic între stările în care gândim și cele în care simțim, încât e greu de sesizat.

Vestea bună este că pentru mulți, această oscilare complicată se apropie de sfârșit, odată cu anul.

Potrivit Consiliului, la solstițiu, mulți vor fuziona atât de total în UNItate, încât până când Mercur va ieși din perioada de după umbră (sfârșitul lui ianuarie), vom avea ocazia extraordinară (în funcție de alegerile noastre) de a rămâne concentrați tot timpul în dinamica energiei noi.

Conștiința prosperitățiilink


Potrivit ființelor Galactice, noul ciclu de creație care vine nu este un ciclu clasic de creație. A fost prezentat drept „un ciclu nemaipomenit de urmărit”, prin aceea că ne eliberăm, pe noi și planeta, de eră după eră de sclavie umană, construind noile structuri necesare unui mod de existență ‘cu totul’ nou.Pentru aceia dintre noi aflați pe Pământ, care suntem conștienți de contractul nostru de a sluji în această calitate, intrăm într-o perioadă foarte importantă de descoperiri… schimbând câteva viteze destul de importante, pe măsură ce pășim pragul spre noul an, noul ciclu de creație, noua lume.
Vă rugăm să rămâneți deschiși la a cunoaște lucruri noi în acest domeniu, căci fiecare din voi își conștientizează capacitatea supremă de a crea în lumea fizică, pentru prima oară.

În această privință, dorim să vă comunicăm că, pe măsură ce treceți la starea exaltată de a exista ‘în această lume, dar de a nu fi din ea’… pe măsură ce înaintați prin viață în starea de non-atașament… veți asista de asemenea la apariția în voi a Conștiinței adevăratei prosperități, a stării de abundență a viețuirii voastre creative.
Doar detașarea reală de lumea formei ne oferă deschiderea spre această stare de conștiință prosperă… este un adevărat dar al raiului pe Pământ. Atunci când suntem eliberați de atașamentul uman, suntem pregătiți și în poziția de a primi milostivirea ta… căci toate bogățiile cerului sunt ale noastre, atunci când orice nevoie de acele bogății e înlocuită de iubire (de Sine).
Pentru cei care își finalizează procesul de purificare, noul ciclu de creație este un ciclu în care lumile noastre exterioare vor reflecta total conținutul inimilor noastre. Cei a căror inimă este plină de iubire de Sine, cei care își onorează cu adevărat creațiile chemării inimii, vor fi triumfători aici.

lumea aceasta nu mai este o lume în care e valabilă dinamica opusă, și anume că toți cei care stăpânesc toate bogățiile o fac pentru că au control asupra minților inconștiente ale turmei.

De la izolare la includerelink


În timp ce traversăm Portalul favorabil, trecând de la sfârșitul dualității la experiența deplină în curs de apariție a UNItății pe Pământ, este important să se mențină perspectiva că TOATE realitățile ne sunt/vor fi disponibile pe măsură ce intrăm în noul ciclu de creație… nu doar experiența 5D, ci toate experiențele disponibile pe Pământ, combinate într-o SINGURĂ platformă multidimensională.
Pe măsură ce vă uniți în UNItate, vă uniți în experiența TOTalității.

Asta înseamnă că dacă alegem (conștient) experiența 5D, va fi mai ușor ca niciodată de creat… dar dacă nu reușim să o alegem, dacă alunecăm în amnezie, dacă uităm de puterea noastră de a crea din linia temporală unificată, vom avea de asemenea „opțiunea” de a trăi (cu consecințe mai mari) liniile temporale ale realității inferioare, cele care includ viața/învățarea prin suferință.

De ce ar alege cineva o realitate a suferinței?, v-ați putea întreba. Răspunsul nostru este… din inconștiență.

Din această cauză, mi se precizează că ne vom petrece mare parte din 2017 observând/confruntându-ne cu faptul că noua experiență Umană nu este statică și nici o experiență a separării de întreg, ci a INCLUDERII TUTUROR lucrurilor.

Prin urmare, intrând în anul nou, obiectivul nostru (pentru cei întorși pe dos) este acela de a nu ne mai izola de lumile inferioare… așa cum am făcut (în mod necesar) în timp ce ne defragmentam/integram umbra… ci de a rămâne conștienți (treji/luminați) și prezenți, din interiorul lor, pentru a le INCLUDE ACUM în experiențele noastre, exact la fel cum am inclus aspectele umbrei, în munca personală de integrare din toți acești ani.Pe măsură ce ne dezvoltăm mai mult în noua noastră piele și cooperăm cu noua experiență multidimensională a Sinelui, e posibil să descoperim nevoia/dorința de a ne deschide mai larg inima, de a menține mai multă conștiență și, foarte important, de a ne aminti că suntem tot timpul creatorii (în mod conștient sau nu) și că lumile noastre sunt determinate de alegerile continui, din fiecare clipă.
Așa cum am mai spus… anul ce vine nu e săpat în piatră.

Este un an în care aveți de făurit experiențele de viață, în timp ce vă amintiți să le alegeți… în timp ce vă amintiți că aveți puterea de a le alege.


backward_step backward page:1/3 forward forward_step