De la solstițiu la echinocțiu: accelerarea procesului de crearelink

 

Vară/iarnă fericită, oameni ai inimii! Dar nu aceasta e cea mai bună veste, ci aceea că Marte se hotărăște î.n. s.f.â.r.ș.i.t să treacă la mișcarea directă (29 iunie) și că ATÂT ne mai desparte până să încheiem un ciclu destul de legendar de trasmutare (fizică), ca pregătire pentru a primi în corpul fizic mai mult din Sinele sufletului nostru. Dacă vă puteți aminti momentul în care Marte a devenit retrograd (17 aprilie), sunt sigură că până ACUM această temă anume din expediția personală de transcendere v-a devenit evidentă… adică acele locuri din corpul fizic și/sau realitatea voastră fizică pe care a fost necesar să le schimbați/să vă ridicați deasupra lor, pentru a debloca în totalitate fluxul forței vitale (noi).

Această parte anume a călătoriei a fost atât de provocatoare și complexă pentru că ea implică stratul cel mai dens al existenței noastre… și pentru că a fost totodată plină de maxime extatice și minime chinuitoare. Acest lucru este de așteptat în timp ce ne depolarizăm de nivelul fizic, dar este totuși o adevărată experiență să observăm contopindu-se existența Umană cu esența noastră divină.

Fiecare celulă din ființa noastră se trezește ACUM la unitate… către care inima și mintea se deschid de câțiva ani. Suntem pe cale de a materializa ceea ce de obicei exista doar în imaginația noastră… acele viziuni ce strigau la noi din străfundul ADN -ului nostru (stelar), cândva adormit, se împământează ACUM în lumea fizică.

Succesul nostru final nu se măsoară prin vindecare, salvare sau slujire, ci prin capacitatea noastră de a fi autentici.link


Pe măsură ce corpul continuă să se lumineze datorită Conștiinței noastre mai înalte, vom avea multe lucruri noi de descoperit, de învățat, de reamintit… pătrundem ACUM și mai adânc în ceea ce Consiliul Suprem Pleiadian numește „o perioadă extinsă de redescoperire.”

Deși a fost provocator, voi… ca și colectivitate… intrați din ce în ce mai profund în adevărata voastră stare de ființare, care este plină de răsplata noutăților bune ce însoțesc darurile voastre sufletești, exprimarea clară a naturii voastre divine în corp fizic.

ACUM, după ce ați muncit din greu o perioadă extrem de dificilă de realocare fizică… în care ați eliminat din prezent fragmente din trecutul vostru și ați plasat fragmente noi și autentice din ACUM-ul vostru, în viitorul vostru… intrați într-un ciclu de creație cu totul nou, cum omenirea nu a mai văzut vreodată.

După multe săptămâni de bulversare personală și colectivă, acest moment din timp poate fi asemuit cu perioada de după o furtună distrugătoare. Există un sentiment tăcut de venerație față de ceea ce abia s-a petrecut și poate chiar sentimente de a fi pierdut, după ce ai ajuns să fii distrus într-un mod atât de intens, ce schimbă radical viața. Dar dincolo de starea de liniște și disconfort, există conștientizarea clară a transformării permanente… Cunoașterea (cu C mare) că nu mai există deloc să ne întoarcem înapoi, să jucăm la scară mică, să rămânem tăcuți.

Viața ne cheamă să ieșim din coconul nostru în moduri mai considerabile și evidente și, deși se poate să existe teamă și neliniște, e timpul totuși să facem un pas în afară și în sus, să întâmpinăm cu bucurie noul stil de viață în lume.

În timp ce primele șase luni ale anului au avut de-a face cu dezasamblarea noastră și a vieții personale, pentru a-i face loc să intre adevărului nostru Divin, următoarele șase luni vor avea de-a face cu reasamblarea, stabilizarea și consolidarea… chiar dacă la un nivel/o densitate mai înalt/ă… ce este guvernat/ă de Sine. Ne îndreptăm spre un anotimp de recalibrare diferit de oricare altul și, după o defragmentare atât de considerabilă, avem de reasamblat multe aspecte din viață.

Pentru cei în curs de întrupare, etapa următoare nu se referă la „vindecare de pe urma trecutului nostru” ci la aducerea la viață a cine suntem în mod autentic… integrându-ne adevărul Divin și dându-i viață, iar apoi împletind acel adevăr în fiecare gând, sentiment, alegere și acțiune, până când fiecare celulă din ființa noastră vibrează la frecvența propriei IUBIRI.

În acest nou ciclu de creație, succesul nostru final nu va fi măsurat prin vindecare, salvare sau slujire, ci prin capacitatea noastră de a fi fideli… nouă înȘine.

Transcenderea matricei falselink


Fiecare din noi, aflat în curs de întrupare în acest moment, se desprinde realmente dintr-un sistem de meridiane ce se deteriorează… un sistem defect (închis) de susținere, de energie man-ufacturată (finită)… ce ne-a impus să ne obținem din exterior Forța vitală a vieții, în scopul susținerii unei societăți extrem de dependentă de o rețea falsă. Acest mod de existență depășit a creat o paradigmă nesănătoasă, de codependență Umană și relații parazitare… ne-a făcut să uităm de puterea noastră de Creatori (și în ultimă instanță de suveranitatea noastră) de a ne administra și a ne susține pe noi înșine și viața proprie, pe baza configurării unice a sufletului nostru și a scopului pentru care el se află aici.

Consiliul precizează că acest sistem de meridiane manufacturat nu mai este intact și că aceia care încearcă să-l mențină vor descoperi (în final) că nu mai există sprijin energetic care să-l susțină. Desigur că mulți vor încerca (zadarnic) să repete tipare nesănătoase din trecut, pentru a crea din nou lucrurile cunoscute, dar în cele din urmă aceste tentative vor eșua lamentabil, la fel cum foarte multe tentative de-ale noastre, de a crea din vechea rețea, au eșuat lamentabil, în timp ce ne-am decuplat de/am transcens matricea falsă, într-o manieră proprie.

La aceasta, vă spunem… folosiți acest moment prețios de reconectare la Sursa voastră de susținere, ca să vă furnizeze toate informațiile necesare pentru a vă crea viața visurilor voastre.

Nu mai fiți dependenți de un sistem care vă golește de forța vieții, ci de unul care vă reumple cu ea, integral și complet.

De-a lungul anilor, pe măsură ce ne debarăsăm/ne-am debarasat de vechiul sistem de meridiane manufacturat, încet dar sigur, ne-am deschis și activat propriul sistem (personal) de meridiane, pentru a face posibil un „flux al forței noii vieți” autosusținătoare din ce în ce mai mare, la care a făcut referire CSP în rapoarte anterioare. Deși nu este deloc nou, noul curent al forței vieții circulă prin câmpul nostru energetic (toroidal) și pompează lumină vie (din miezul corpului nostru solar-sufletesc de lumină), în meridianele din corp.

Acest circuit circular de reumplere cu energie e accelerat de lumina propriului Soare interior activat.

Atunci când ne ancorăm corpul de lumină Solar, Soarele din spațiul inimii noastre își creează propriul câmp gravitațional, în scopul de a menține sistemul solar-sufletesc personal, independent. (Gândiți-vă la: Sori ai lui Dumnezeu)
NOTĂ: Câmpul gravitațional menține laolaltă holograma experienței noastre de viață, la fel cum câmpul gravitațional al Soarelui menține laolaltă holograma colectivă (centrifugală) a sistemului nostru solar.
La cei care și-au activat modelul Solar, corpul de lumină asigură apoi accesul la (luminează) toate câmpurile de conștiință necesare unei existențe multidimensionale întrupate… adică capacitatea de a fi conștient simultan de mai mult de o dimensiune/un plan de existență.

Câmpul toroidallink


Potrivit Consiliului, aceia dintre noi care își revendică în mod conștient întruparea naturii christificate sunt în prezent pe cale de a se decupla de rețeaua planetară și de a se reconecta la propriul câmp toroidal pe deplin funcțional… care se autosusține, se autoguvernează, se autopropulsează.

În Create As LOVE/Creează ca IUBIRE™ link-external vorbesc despre câmpul toroidal și explic că… atunci când ajungem la echilibrul perfect al polarităților (neutralitate/punctul zero), adică când suntem eliberați de zgura Umană inferioară, echilibrați în genul nostru Divin (masculin-feminin) și aliniați cu Sinele nostru Sursă… devenim propriul „generator autopropulsat” de creare a vieții personale.


Iată versiunea condensată: Pe măsură ce câmpul uman toroidal atrage energie universală în inimă, el încarcă și pune în libertate acea energie, într-o forță de energie centrifugă crescândă și independentă, ce se mișcă sub formă de spirală, răspândindu-se continuu în exterior și fiind reciclată în interior.

Acest câmp energetic dinamic creează un vortex care 1) curge continuu înapoi în el, 2) se reîmprospătează continuu și 3) exercită continuu influență asupra lui, în moduri tot mai substanțiale.

Atunci când câmpul toroidal uman este în echilibru, iar energia noastră circulă optim (fără blocaje emoționale care să provoace rezistență la curgerea ei), tehnologia de centrifugă a torusului ajunge 1) să se genereze, 2) să se curețe și 3) să se informeze singură.

Aceasta este starea finală, independentă, de „constituție dinamică” la care s-a referit Consiliul și în care unii intră în prezent… capacitatea de a ne baza atât de total pe Sine, încât să nu conteze nicio altă realitate în afară de a noastră. A trăi o viață 5D într-o lume 3D înseamnă că nimic din „afară” nu ne poate afecta, la fel cum nu suntem dependenți de nimic „din afară” care să ne susțină.

Aici, nici măcar legile fizicii nu se mai aplică, fapt ce înseamnă că crearea vieții noastre este total independentă de experiența Umană colectivă.

Starea de autosusținerelink


În termeni practici, independent de experiența Umană colectivă înseamnă (la un nivel de bază) că nu ne mai bizuim pe „condițiile și/sau sistemele pământului” ca să ne susțină… la un nivel mai avansat nu ne bizuim pe NIMIC (în afară de lumină) ca să ne susțină.

De exemplu, nu putem depinde de relații/căsnicii ca să ne salveze… de sisteme de vindecare ca să ne vindece… de sisteme financiare ca să ne sprijine… de sisteme de educație ca să ne învețe… de sisteme de guvernare ca să ne guverneze. Ca DUMNEZEI umano-divini/creatori, drumul și Cunoașterea (reamintirea) noastră sunt cultivate din interior, ceea ce echivalează cu a transcende neînfricați toate cele menționate mai înainte, până în punctul în care renunțăm la toate conceptele convenționale, în favoarea propriilor versiuni re-create… apropó, aceleași re-creații pentru care mulți dintre noi se află totodată aici ca să le creeze/implementeze, pentru toți ceilalți care migrează în noua lume.

Mulți dintre noi, care în acest moment sunt în proces de înălțare/coborâre sunt „autoinițiați”, însemnând că nu ne trezim cu ajutorul/datorită unor învățători/guru, ci datorită propriilor activări cosmice ale Sinelui, codificate genetic, ce au fost inițiate de portalurile solare/celeste. Întrucât în acele zile de început nu am avut pe nimeni (cu excepția internetului) la care să apelăm cu adevărat, pentru a pricepe ce naiba ni se întâmplă, acest fapt a însemnat cultivarea și facilitarea unei încrederi de Sine fără egal. Efectiv nu am avut altă alegere decât să învățăm cum să supraviețuim trăim, de la propriul plan Divin.

Am ajuns să înțelegem (pe calea cea grea) că trebuie să avem încredere în informațiile cuprinse în modelul nostru Divin, într-un mod atât de total, încât ne-a forțat/ne forțează să ne găsim partenerul/uniunea în interior, prin unificarea fuziunii noastre sacre… să ne activăm sănătatea și armonia din propriul tipar al desăvârșirii fizice… să ne creăm economia proprie din magneticele iubirii noastre divine… să ne aflăm (amintim) scopul pentru care suntem aici cu ajutorul propriului plan Divin, în loc să ne contractăm înțelepciunea în favoarea învățăturilor exterioare… să ne guvernăm pe noi înșine și viața noastră din propria Sursă a autorității lăuntrice.

Niciuna din acestea nu este pentru noi ceva nou… cei mai mulți dintre noi, aflați ACUM în curs de întrupare, au început în 1999 să-și taie legăturile cu lumea exterioară, una câte una. Fiecare din noi avusese drumuri diferite de a ajunge aici, artere diferite de desfundat, și categoric că a fost necesară o tărie de temerar, ca să te opui curentului unor sisteme sociale atât de profund îndoctrinate… dar, în fond, nu am avut de ales. Citiți: atunci când Spiritul cheamă, răspundem… dar foarte rar pentru că „vrem”.

În multe/cele mai multe/toate privințele… desprinderea de rețeaua falsă, fără a avea vreo dovadă despre ceea ce ne așteaptă, a fost groaznic, izolant, exasperant și lipsit de răsplată (exterioară). Dar aflu ACUM că acele zile țin realmente de trecut. Din câte mi se arată, toată cutezanța și reclamarea puterii personale vor aduce în curând roade, în maniere realmente extraordinare.

Așa că s-a zis cu tine, sistem de rețea fals.

Conștiința inimii de diamantlink

backward_step backward page:1/3 forward forward_step