Destabilizarea - Un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyonlink

 

Această destabilizare a lumii voastre are loc la nivelul ecologic, social și individual al existenței.

Să începem cu problemele ecologice.

Mediul vostru înconjurător planetar este, în esență, otrăvit. Acidificarea oceanelor, utilizarea excesivă de pesticide, agenți chimici și combustibili fosili interacționează toate și provoacă un nod de haos ecologic de proporții uriașe. Într-adevăr, un număr crescând dintre oamenii voștri de știință afirmă faptul că Pământul intră în stadiile de început ale celei de-a „6-a extincții în masă”. 

Ne vom îndrepta imediat atenția spre ramificațiile acestor probleme, dar hai să abordăm mai întâi celelalte două niveluri.

La nivel social, lumea voastră intră într-o stare foarte instabilă și destabilizatoare. Este o situație complexă, dar abordând nivelurile cele mai elementare, am spune că asistați la un conflict de valori culturale, precum și la impactul schimbărilor climatice și al războiului asupra migrațiilor populațiilor umane, unele dintre ele fiind provocate de circumstanțe, iar altele fiind manipulate în secret de brokerii de putere.

Al treilea nivel este cel individual – tu – cel care citești acest mesaj.

Și la acest nivel situația e complexă, fiind implicate câteva niveluri. Unul din ele are de-a face cu otrăvirea mediului înconjurător al planetei voastre, menționată mai devreme. Ca urmare a schimbărilor climatice și a despăduririlor, noi forme de bacterii și viruși sunt răspândite la nivel mondial. 

Aceste microforme de viață nu sunt inerte. Sunt inteligențe vii care evoluează, evoluând foarte rapid, în maniere ce vor face ca metodologiile voastre medicale actuale de a le trata să fie ineficiente.

A doua provocare la adresa stabilității voastre individuale are de-a face cu schimbările magnetice și modificările dimensionale ce se desfășoară pe planeta voastră. Întrucât sistemul vostru nervos funcționează potrivit principiilor bioelectromagnetismului, rețelele neuronale ale sistemului vostru nervos sunt puse la încercare de aceste schimbări. Unii dintre voi, în special cei care sunt sensibili energetic, vor fi predispuși mai mult la acest lucru decât ceilalți. Dar din ce în ce mai mult, nimeni nu va fi scutit. 

Comunicarea între ființele umane va deveni mai dificilă – ca să ne exprimăm condescendent cu privire la acest subiect.

Un lucru ce v-ar putea surprinde este acela că unele dintre aceste provocări vor apărea în cadrul prieteniilor apropiate și al relațiilor intime. E posibil să constatați că evenimente exterioare aparent nesemnificative pot declanșa tsunamiuri de reacții emoționale.

Acest fenomen are două cauze principale.

Prima are de-a face cu destabilizarea sistemului vostru nervos, care îl face să fie mai predispus la a-și pierde centrul. Iar al doilea nivel are de-a face cu procesul de evoluție catalitică prin care treceți în acest moment, ca ființe umane. Prin aceasta vrem să spunem că lucrurile care au fost ascunse sunt scoase la iveală. Catacombele cele mai adânci din subconștientul vostru sunt date peste cap, la fel ca plugul care ară un câmp. În principiu, aceasta e o stare foarte tulburătoare de înfruntat, pentru aceia dintre voi care se consideră ființe spirituale

Dacă sunteți de părere că a fi o ființă spirituală reclamă să fii tot timpul într-o stare de beatitudine și fericire, veți constata că acest proces de purificare e deosebit de tulburător, dar – la drept vorbind – el este necesar pentru evoluția individuală și eliberarea de restricțiile impuse de religii și de istoriile voastre îngrăditoare. De asemenea, pentru omenire ca întreg, e necesar să-și înfrunte și să-și transforme materialul umbrei (adică problemele emoționale nerezolvate și tiparele de credințe distructive), dacă e ca omenirea să supraviețuiască.

În mesajele trecute am spus că o linie de conduită poate fi schimbată în ceasul al unsprezecelea. Prin asta făceam referire la o metaforă, însemnând că în ultimul moment înainte de a se produce o schimbare irevocabilă, este posibil ca un rezultat să fie schimbat.

Încă mai suntem de această părere, dar voi ați trecut bine de ceasul al unsprezecelea. De bună seamă că metaforic vorbind, mai aveți un minut până la miezul nopții.

Asta înseamnă că schimbările uriașe vor trebui să aibă loc într-o perioadă foarte scurtă de timp, dacă e să evitați în plan colectiv a 6-a extincție în masă. 

Întrucât aspectele ecologice și sociale ale acestui proces de destabilizare sunt foarte complexe, am dori să ne limităm comentariile la sugestii practice pentru voi.

Din punct de vedere evolutiv, un indicator al stărilor de tranziție între dimensiuni, ca ființe umane, este percepția tot mai puternică că viața e ca un vis. Dacă vi se întâmplă acest lucru, vă veți simți viața și întâmplările din ea ca având o calitate imaterială ca de vis. Va trebui să vă ocupați în continuare de realitățile din existența voastră fizică, dar va exista o senzație crescândă că existența voastră fizică are o natură ireală. 

 Ne dăm prea bine seama că în multe mesaje ale noastre am fost ca un disc zgârâiat, repetându-ne iar și iar, în special când ne refeream la stările emoționale coerente precum fericirea, bucuria și/sau aprecierea. Acest lucru are legătură cu fizica și neuropsihologia. Stările emoționale coerente sunt un antidot pentru destabilizarea sistemului vostru nervos, provocată de diverșii factori pe care i-am menționat mai devreme.

Există multe modalități de realizare a acestei munci de a aduce coerență în sistemul vostru nervos. În primul rând, vă sugerăm să lucrați în mod regulat cu meditația acustică A Bridge Between the Worlds/Punte între lumi (vezi comentariile de mai jos ale lui Tom), ca mijloc de a introduce acest tip de emoție coerentă în sistemul vostru nervos.

O altă modalitate de a crea mai multă coerență este să aduceți în viața voastră mai multă bucurie, fapt care, pentru mulți dintre voi este foarte paradoxal. Foarte puține culturi susțin necesitatea bucuriei, ca pe ceva de valoare. Sacrificiul, martiriul și uitarea de Sine par a fi prețuite cel mai mult în numeroase societăți, dar, din perspectiva noastră, acestea sunt cele mai mari greșeli, cel puțin din perspectiva evoluției spirituale.

Suntem foarte conștienți de faptul că mulți dintre voi care citesc acest mesaj ar putea avea de-a face cu acest paradox (cum să creați mai multă bucurie în viața vostră) în moduri foarte directe și provocatoare.

Ca orice sfat, sfatul nostru ar trebui să fie „luat cu un pic de sare” (cu un pic de scepticism. N.tr.). Aceasta e doar perspectiva noastră cu privire la această provocare. ACUM, că am vorbit de această prevenire, sugestia noastră e să îndepărtați din viața voastră formele-gând ale sacrificiului de Sine și martiriului. Găsiți mai multe modalități de a descoperi bucurie, chiar și în lucrurile cele mai neînsemnate. Nu contează cât de neînsemnate sunt.

Și, în final, găsiți curajul de a  rosti adevărul oamenilor celor mai apropiați. În opinia noastră, acest gen de rostire a adevărului și dezvăluire de sine este esențial pentru succesul tranziției voastre prin curentul și perioada actuală de destabilizare globală.
 

Hathorii
7 februarie 2016


 

Gândurile și observațiile lui Tom link


În primul rând, nu cred că prima parte a acestui mesaj ar trebui să surprindă pe cineva care a reușit să evite să fie păcălit de vraja hipnotică a mass-mediei noastre și care a analizat cu atenție cursul evenimentelor internaționale recente.

Pentru cititorii care nu sunt la curent cu conceptul de a 6-a extincție în masă a formelor de viață de pe această planetă, mai jos este un link către un suport de curs pe care l-am oferit participanților la un atelier de lucru din trecut, numit The Biophotonic Humanlink-external/ Omul biofotonic. El conține surse de informații științifice și surse de informații accesibile nespecialiștilor, cu privire la dovezile tot mai multe despre faptul că ne aflăm pe punctul de a trece – sau chiar am trecut – la a 6-a extincție în masă. 

http://tomkenyon.com/the-spiral-of-ascension-class-handoutslink-external (vezi traducerea în limba română la sfârșitul mesajului. N.tr.)

backward_step backward page:1/5 forward forward_step