Mesaj de la Matei - MIERCURI, 27 IANUARIE 2016link

Un alt element ce afectează condițiile de pe Pământ şi toate formele de viață ale planetei li constituie extinderea deversărilor chimice în atmosfera, cu toate că în tot acest timp membri familiei voastre universale au redus efectele toxice ale acestor deversări. În urmă cu câțiva ani, banii pentru deversarea substanțelor s-au terminat, dar cerul vostru a rămas curat doar pentru o perioadă scurtă de timp. Iluminații au refinanțat acest proiect, astfel încât să poată continua în vederea atingerii scopului final, acela de a da naștere la temperaturi ridicate record, la secetă şi inundații precum şi de a determina apariția bolilor respiratorii la cei cu un sistem imunitar slăbit.

Nu știm când se vor încheia aceste deversări, dar asta se va întâmpla cu siguranță – sensibilizarea opiniei publice în legătură cu efectele lor este în continuă creștere şi influenţa Iluminaților continuă să scadă. Între timp, explicația care se dă pentru stropire este că se face pentru a proteja stratul de ozon şi a împiedica razele distructive ale soarelui să atingă Pământul. De fapt, cu milenii în urmă în sistemul vostru de măsurare a timpului, unii din rândul forțelor întunecate au ridicat o rețea de molecule de ozon pentru a împiedica razele benefice ale soarelui să atingă planeta şi distrugerea acestei rețele este lucrarea Mamei Pământ făcută cu scopul de a ajuta la restaurarea sănătății mediului său şi la ameliorarea stării de bine a locuitorilor săi.

De câțiva ani am spus că acest control al Iluminaților asupra economiei, comerțului şi valutelor din lumea întreagă va ajunge la sfârșit. Volatilitatea piețelor bursiere – oricum tranzacțiile nu sunt nimic mai mult decât o avalanșă de activitate informatică, ele neavând acoperire monetară – va conduce în cele din urmă la sfârșitul dominației Iluminaților, astfel încât să poată fi implementat un nou sistem economic global. Acest proces complex nu se va întâmpla peste noapte şi este astfel planificat încât trecerea de la sistemul corupt, răspândit pretutindenea, la un sistem bazat pe metale prețioase să se facă cu un minim de perturbări temporare. Primiți cu bucurie toate semnele că un sistem economic cinstit şi corect, administrat de persoane bine pregătite şi cu integritate morală şi spirituală se află pe calea sa.

Vă rugăm să nu vă gândiți că „ luptele şi răsturnările fără sfârșit” din Orientul Mijlociu şi din unele ţări ale Africii de Nord sunt de rău augur pentru atingerea păcii în regiunea respectivă. Ceea ce vedeți este continuarea energiei ce a fost pusă în mișcare cu mult timp în urmă de către „instrucțiunile” atașamentelor sale, formele gând încărcate de negativitate lansate de pe Pământ şi care nu pot face o întoarcere la 180 de grade. Odată așezate pe o direcție, ele își mențin cursul până când atașamentele sunt consumate şi energia este din nou liberă să fie neutră, gata pentru noi instrucțiuni şi instrucțiunile de luptă din regiunea respectivă au fost reîntărite continuu, timp de milenii. Momentul în care acest ciclu perpetuu se va încheia se apropie şi voi aveți aici un rol vital – fiind optimiști, încrezători, buni, recunoscători, plini de compasiune şi iertători emiteți vibrații înalte ce propulsează fluxurile de energie în direcția lumii pașnice pe care ați venit aici să o primiți.

Un număr de cititori au scris în legătură cu ceea ce unul dintre ei a numit „islamizarea lumii Occidentale”, un altul a întrebat dacă este vorba despre o „destabilizare intenționată a Europei” şi această neliniște a cititorilor din Statele Unite își are originea în actul terorist comis de un cuplu musulman în California şi în vandalismul anti-musulman ce i-a urmat. Este logic să atribui aceste perspective Al Quedei şi Statului Islamic, dar în parte această reprezintă frica de diferențe, o reacție comună în faţa oricărui lucru perceput ca fiind în mod semnificativ diferit de ceea ce este familiar. Pentru a vă răspunde acestor îngrijorări: indivizii din grupările respective, sau aflați sub influenţa acestor grupări pretind că acționează în numele religiei lor, când de fapt nerespectarea brutală a vieții şi controlul prin teroare sunt cu totul contrare perceptelor fundamentale ale Islamului. Cu secole în urmă, creștinii care s-au implicat în istoria sângeroasa a acestei religii au acționat şi ei în numele unor ideologii extremiste, grav distorsionate faţă de credința pe care doreau să o propovăduiască.

Acea istorie s-a derulat pe parcursul unei ere a vibrațiilor foarte joase, care nu numai că au întreținut dar au şi dat imbold barbarismului – de exemplu, mulțimile ovaționau atunci când oameni cu credințe diferite de ale lor erau aruncați într-o arenă spre a fi sfâșiați de lei. Unul din rezultatele ratei de vibrație crescute a zilelor noastre, adică amplificarea trăsăturilor sau a comportamentului unei persoane, are același efect şi asupra indivizilor cu porniri sadice, majoritatea lor acționând conform unor concepte pervertite în legătură cu propria lor religie sau religia celorlalți. Cu excepția acestor indivizi – care reprezintă doar o mână de oameni din întreaga populație a lumii – musulmanii şi creștinii devotați trăiesc conform canoanelor binevoitoare ale religiilor lor şi evită pasajele extrem de dure din Coran sau din Biblie ce nu își au locul în viaţa de astăzi.

familia noastră dragă de toate credințele, ritualurile şi obiceiurile voastre religioase diferă. Fundamentul vieților voastre este însă același. Voi slăviți şi vă rugați unei Ființe Supreme, sunteți devotați familiei şi le inoculați copiilor voștri valori solide, vă doriți să fiți productivi cu un rost, să trăiți în siguranță şi pace şi să fiți sănătoși şi prosperi; voi îi ajutați pe cei aflați la nevoie. Pe măsura ce Conștiința trează continuă să se extindă în întreaga lume, toate religiile vor evolua în direcția purității spiritualității pe care oamenii de toate credințele o îmbrățișează din toată inima. Societatea va respecta fiecare persoană ca sine-dumnezeiesc, inseparabil conectat la nivelul sufletului cu ceilalți şi pe Pământ nu va mai exista frică de diferențe, frică ce stă la baza animozității, bigotismului şi separației.

„Ce se află în spatele acestor atacuri armate, ce le cauzează şi le grăbește? Nu cred că oamenii sau sufletele se oferă voluntar să moară, etc.”   Chiar dacă cititorul se referă la atacurile armate, în masă, din Statele Unite, același lucru se întâmpla în toată lumea. Şi aici este vorba despre vibrațiile predominante. Indivizi având convingeri radicale sau dereglări mentale acționează conform sentimentelor lor negative intense. Şi unele morți au fost de fapt, printr-un mijloc sau altul, asasinate – oameni de știință, ziariști, lucrători în domeniul sănătății, angajați ai guvernelor ce nu au putut fi cumpărați – oricine dispunea de informații pe care Iluminații nu doresc ca publicul larg să le cunoască.

Dacă nu este implicată karma, se aplică un factor de „echilibrare”. Persoanele ale căror contracte nu prevedeau moartea la momentul la care viața lor fizică s-a încheiat, primesc dacă acest lucru este necesar, credit pentru îndeplinirea lecțiilor lor karmice din cea de-a treia densitate; dacă nu, moartea lor prematură anulează o experiență dificilă pe care ar fi ales-o pentru o altă încarnare. În ambele cazuri, indivizii avansează în statutul lor evolutiv şi acesta este de fapt ţelul oricărui suflet. Același lucru se întâmplă cu oamenii care suferă râni debilitante pe viaţă, râni ce nu făceau parte din alegerile lor contractuale; în același timp, ucigașii care acționează în afara contractelor lor, dobândesc o mare povară karmică  pentru o altă încarnare.

Cât despre ideea că Papa Francisc şi președintele Obama ar fi participat în ritualuri sataniste şi ar fi acuzați de pedofilie, se pare că din moment ce încercările Iluminaților de a-i asasina pe acești oameni au eșuat de fiecare dată, s-a trecut la Planul B: discreditarea celor mai puternici doi oameni care le dezmembrează rețeaua globală. Este însă adevărat că, cartierul general al cultului satanic se află în măruntaiele Vaticanului şi că Papa Francisc şi câțiva cardinali care îi împărtășesc hotărârea iau măsuri pentru expunerea şi încheierea acestor ritualuri diabolice. Este la fel de adevărat şi că Satanismul are un puternic bastion în Statele Unite, inclusiv în industria de divertisment în care se fabrică cu ușurință filme „trucate” şi că președintele Obama lucrează împreuna cu alţii pentru eradicarea ritualurilor din această ţară.

ACUM vă vorbesc doar ca Matei. Ceea ce voi spune este cunoscut tuturor sufletelor de pe această stație, dar din două motive, este corect ca eu să vorbesc doar pentru mine. Primul motiv este că eu am fost un oaspete în spirit, ați putea spune, într-o conversație recentă dintre sora mea, Mama şi doi prieteni aflați în vizită. Ei cred că majoritatea oamenilor din Statele Unite vor fi șocați atunci când va ieși la iveală adevărul în legătură cu faptul că oficiali de rang înalt din guvernul lor au fost implicați în tragedia naționala ce a avut loc pe 11 septembrie 2001.

La scurt timp după acel Eveniment, au fost disponibile pe Internet fotografii, analize științifice ale rămăşiţelor celor două turnuri, rapoarte ale inginerilor, arhitecților şi ale angajaților din industria aviatică precum şi dovezi ale numeroasele abateri de la procedurile standard ce au demonstrat în mod clar că istoria oficială este falsă. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor care au văzut aceste dovezi au ales să nu le creadă. De ce? Din copilărie vi se spune că orice ar spune „autoritățile” este corect şi în interesul vostru. Dacă la început este vorba despre părinți şi alți adulți, membri ai familiei, pe măsură ce copiii cresc, autoritățile includ profesori, conducători religioși, doctori, dentiști şi aleșii oficiali. Este dezamăgitor să afli că persoanele ale căror cuvinte erau pentru tine literă de lege au greșit. Faptul că un președinte şi colegii lui au putut să își trădeze națiunea atât de nemilos şi să mintă o lume întreagă este de neconceput.

Un alt motiv pentru care vorbesc doar pentru mine ţine tot de 11/09. O soră medicală ai cărei pacienți vorbesc uneori cu ea după ce au trecut dincolo i-a trimis mamei un email. A scris că un reprezentant al oamenilor care au murit atunci când s-au prăbușit turnurile i-a spus că ei ar dori să transmită prin mine un mesaj lumii întregi şi cuvintele lor sunt la fel de convingătoare ACUM ca şi atunci, cu ani în urmă.

backward_step backward page:1/2 forward forward_step