Perioada de inducție: începe ucenicia (partea a doua)link


Deci daa… acest an este categoric de aur. De la începutul noului an gregorian, am auzit foarte multe despre aur și diamant (cel mai frecvent despre aur), dar pe măsură ce ne apropiem de anul nou chinezesc (al oii*) săptămâna viitoare (19.02) rezonanța se amplifică și mi se spune că avem foarte mult de câștigat de la această frecvență, în acest an.

  • NOTĂ: ca o notă informativă, Sursele mele spun că acest an nou este mai corect numit ‘anul Mielului (consacrat)‘.


Celor care se aliniază în rezonanță cu frecvențele aurii le este posibil ACUM să înceapă să se ocupe de acțiuni mai considerabile, cu mai puțin efort.

Pleiadienii îmi spun că în mulți dintre cei care citesc aceste rânduri au fost făcute descărcări cu codurile de activare ale frecvenței christice solare (sufletești) aurii, între 11.11 și 21.12 (2014). Aceste coduri conțin circuitele complete pentru corpul christic (Solar), care ne permit să finalizăm fuziunea corpului fizic cu cel de Lumină și care, de asemenea, ne măresc foarte mult capacitatea de a lucra cu raza aurie.

 

NOTĂ: Raza aurie mi-a fost descrisă ca fiind a 12-a Rază de Lumină, raza creației divine (cea care va crea adevărata Epocă de aur) și că are o luminozitate extraordinară.

Sunt sigură că ați simțit întreaga forță a acestor descărcări incredible și diversele efecte pe care le au asupra corpului fizic. Aceste coduri solare care vin, stimulează aspecte latente din ADN-ul nostru, trezind ‘memoria creatorului divin’, despre cum să ne transformăm corpul și viața în maniere durabile, menite să ne susțină adevărata natură divină. Suntem îndemnați și incitați să ne ridicăm și să preluăm comanda asupra vieții și corpului nostru, în moduri superioare și mai pline de putere, pe măsură ce reînviem amintirea că, în calitate de agenți ai schimbării, noi suntem cei care ne vom recrea pe noi înșine, într-o formă nouă.

Capacitatea voastră superioară de a crea în aceste frecvențe electrizate, depinde de aptitudinea voastră de a prelua întreaga comandă asupra realității voastre.

La începutul lui februarie, intensitatea acestor valuri de energie a părut să se tripleze și se poate ca impactul brut să vă fi făcut corpul să intre în ceea ce CSP numește stare de „șoc celular”. Deși vom continua să descărcăm aceste energii foarte reconstructive, în upgradări succesive… iar acest lucru va deveni mai ușor, de fiecare dată… unii continuă să aibă de-a face cu efectele ce au urmat primei rafale. Acest lucru ar putea fi resimțit ca o perioadă bruscă, neașteptată, de copleșire electrică, care forțează toate sistemele corpului să intre într-o perioadă temporară de haos. Mi se spune că, pentru mulți, aceasta a fost de fapt „ultima strânsoare a morții”, necesară pentru renașterea noastră, cea care ne-a eliberat sistemul corpului, de toate corzile rămase agățate de trecut, că tot ce nu a fost autentic, în raport cu adevărata noastră natură, a fost îndepărtat din noi, astfel încât corpul nostru să poată fi umplut, ACUM, cu forță vitală universală.

Așadar, dacă pentru voi luna a început într-un mod cam NEPLĂCUT, citiți: neobișnuit și derutant de greu, probabil că se datorează intensității acestor infuzii. În ceea ce mă privește, m-am simțit de parcă aș fi fost racordată la o priză de voltaj înalt, care era mult prea puternic pentru a-i face față, nefiind sigură că trupul meu i-ar fi putut supraviețui (fiți siguri că niciodată nu ni se dă mai mult decât putem duce). Strânsoarea ei (de moarte) a fost atât de puternică, încât am fost efectiv forțată să elimin absolut orice rămășițe din viața (Umană), pe care o trăiam până la acel moment.

La nivel cosmic, se pare că acest fenomen foarte oportun Solar,::::: nemaipomenit">Filamentul Solar nemaipomenitlink-external… „în mod îndoielnic, al doilea cel mai marcant lucru din sistemul solar”… reflectă perfect apariția puterii noastre solare (sufletești). Am căutat cuvântul ‘filament’ și am găsit una dintre definițiile lui: „un fir metalic care devine incandescent la trecerea curentului electric prin el, de obicei în scopul de a furniza lumină“, ceea ce pare să se potrivească destul de bine cu remarcabilii curenți electrici care circulă prin noi de curând. În ceea ce mă privește, am simțit începutul acestei luni ca și cum ar fi fost învârtit un comutator, iar curentul a început să circule prin întreaga mea ființă atât de puternic, încât m-am simțit radioactivă.

Asta îmi amintește de cele spuse de CSP într-un raport trecut, despre consolidarea curentului vieții noastre: „În trecut, mi s-a explicat că această consolidare este o „reuniune” profundă, accelerată, de integrare a tuturor curentelor vieții noastre, în experiența unei singure încarnări… un moment similar cu „aprinderea unei lumini” , iar când are loc asta, vom ști fără nicio umbră de îndoială că suntem eliberați de cauzalitate. Bănuiesc că așa se simte să fii aprins.

Unii chiar numesc filamentul ‘un șarpe uriaș’ menținut laolaltă de câmpul magnetic al Soarelui’, descriere pe care nu m-am putut abține să nu o raportez la șarpele kundalini trezit, care este echivalentul învierii, prin aceea că permite întregii energii a vieții universale să curgă prin toată ființa noastră… permițându-i sufletului să se îmbine total cu trupul, pentru a deveni vehiculul nostru principal de exprimare. De asemenea, nu am ignorat faptul că cometa LOVEjoy/IUBIREbucurie continuă să ne binecuvânteze cu prezența ei și că nu „dispare atât de repede pe cât s-au așteptat prezicătorii”. hmmm

Simptomele strânsorii finale

Chiar dacă am fost bio-aranjați și total pregătiți pentru acest moment, încă din 1999, ‘ultima strânsoare a morții’ nu a fost ca o plimbare prin parc, așa că o să enumăr câteva simptome și efecte secundare, pentru a le fi de folos acelora dintre voi care e posibil să mai meargă clătinându-se sau să se chinuie să facă corelații. Înțelegeți că nu toată lumea resimte la fel aceste descărcări, că intensitatea lor diferă foarte mult, în funcție de constituția personală și de contractul sufletului nostru… de fapt, se poate ca unii dintre voi (oameni norocoși) să nu fi simțit nimic din toate astea.

În plan emoțional, această infuzie extrem de concentrată de lumină a recurs la întregul spectru (al morții): apatie, plutire în gol, momente trecătoare și scurte de teroare, senzația că vă evaporați, că sunteți scufundați în întuneric, fiind incapabili să găsiți lumina, iritabilitate extremă, senzația că sunteți frânți și iritabili (ca și cum nervii v-ar fi fost la exteriorul pielii), mânie dusă până la furie, depresie adâncă neprovocată de ceva, presimțirea a ceva rău, anxietate, panică, pierderea legăturii cu lumea din jurul vostru/senzație de înstrăinare, dor de a merge acasă, gânduri de moarte la vederea decesului membrilor de familie etc… ba chiar am trecut printr-o moarte creativă, în care niciunuia din lucrurile cu care avem de contribuit aici nu i-a mai rămas vreo culoare sau sens. Nimic nu a rămas neatins.

În plan fizic, se poate să fi avut: simptome intense dar de scurtă durată de gripă/kundalini, durere lombară și de spate (pe măsură ce prana ne activează fluidul cerebrospinal, scopul ei este să se miște liberă prin coloana vertebrală și craniu… și anume, atunci când fluidul cerebrospinal circulă liber, suntem cu adevărat „în flux”), tremur/vibrație, frisoane, incapacitate de a ne încălzi, timp de ore întregi, tulburare digestivă, senzație de greață/vomă, incapacitate de a mânca sau bea lichide, dezgust față de orice aliment, temperatură corporală joasă/mare, căldură excesivă pe partea stângă sau dreaptă a corpului (în special în labele picioarelor), transpirații nocturne, lipsă de împământare, amețeală (efectele unificării pinealei/pituitarei ne influențează echilibrul, pe măsură ce învățăm să ne echilibrăm lumea interioară cu cea exterioară), vertigo, durere de sinusuri, dureri de cap, migrene, arsuri la stomac, palpitații ale inimii, perioade lungi de ritm cardiac rapid etc.

După electrocutare… pe care eu personal o echivalez cu răstignirea… s-a simțit de parcă aș fi fost abandonată ca fiind moartă: senzație de vid ca în starea de zombi, pierderea identității, dureri corporale, slăbiciune, sensibilitate la nivelul coloanei vertebrale/craniului, durere musculară, sensibilitate la nivelul organelor (în special rinichii), oboseală, dezorientare… ca și cum m-ar fi lovit o dubă în mișcare, rămânând în viață ca să povestesc despre asta. Apoi a urmat mâhnirea… eliberarea adâncă de tot ceea ce niciodată nu a fost autentic în raport cu natura noastră divină… în special creațiile celei mai adânci răni de bază a noastre. Senzația că a venit timpul să ne eliberăm în sfârșit de tot ce am cunoscut, abandonându-ne în totalitate lui DUMNEZEU.

Și aflați că mi se spune că această „moarte căreia îi supraviețuim” ne deschide pentru nivelul de divinitate pe care îl vom folosi ca să îndepărtăm dezordinea pe care a făcut-o atunci când aproape că ne-a ars toate circuitele… că această descărcare de lumină superioară conține într-adevăr inteligența de a „vindecare în mod spontan”… încercați să vă imaginați.

Foarte puțini oameni de pe Pământ au cele necesare, doar prin credință, pentru a integra magnitudinea acestor particule DUMNEZEU de mult timp anunțate, și totuși, iată-vă pe toți aici.

Fiți siguri că, odată ce corpul fizic a absorbit în întregime lumina, el va începe să treacă la o nouă stare de existență alimentată Solar (sufletește), o stare mai luminoasă, trebuie să spunem, care va aduce cu ea multe recompense.

În acest scop, ceea ce numiți ‘vindecare instantanee’ va deveni rapid standardul.

Iar acesta e doar începutul a ceea ce va însemna un an întreg de dezvoltări progresive, ca urmare a acestor infuzii și pe măsură ce se arată compilația noastră crescândă de daruri ale sufletului și aptitudini creative, pentru a ne servi în crearea noii lumi.

Deocamdată – și până la (cel puțin) prima serie de eclipse (de la sfârșitul lui martie, începutul lui aprilie) – vom continua să ne adaptăm și să asimilăm, exersându-ne puterile, reunindu-ne tot mai mult corpul de lumină solară cu corpul fizic, și, făcând asta, vom ajunge să gestionăm din ce în ce mai ușor aceste frecvențe… până în punctul în care vom avea realmente autoritate totală asupra lor, amintindu-ne total că aceste energii nu sunt aici pentru noi, ci că noi le-am adus aici CU noi.

Vă amintim că, firește că puteți folosi frecvențele aurii pentru a vă păzi de orice discordanță și pentru a alina orice disconfort rămas, pe care-l simțiți pe parcursul acestei tranziții.

Instrumentele lui DUMNEZEUlink

backward_step backward page:1/5 forward forward_step