Loading...
 

Articles help

Reîntoarcerea lui DUMNEZEU: aterizarea

Reintoarcerea lui DUMNEZEU: aterizarea

Reîntoarcerea lui DUMNEZEU: aterizarea
Author: Ana Nicolai - (14005 Reads) - Users rating: - /

Reîntoarcerea lui Dumnezeu: aterizarea

de Lauren Gorgo

Ne îndreptăm spre prima perioadă de eclipse din an, începând cu data de 8 martie, când are loc o eclipsă totală de Soare, urmată de o eclipsă parțială de lună, pe 23 martie, care vine chiar după echinocțiul din 20 martie, după care încheiem luna cu duminica Paștelui, de pe 27 martie.

Cu alte cuvinte, avem la dispoziție un alt ciclu intens de transformare și vom avea nevoie să folosim fiecare strop din aceste energii deosebit de încărcate, care să ne catapulteze total afară din coconul nostru, în Conștiința noii lumi. Să sperăm că, de data aceasta, Sinele nostru nou/real va rămâne.

wrench
Energiile anului 2016 - Jeniffer Hoffman

Energiile anului 2016 - Jeniffer Hoffman

Energiile anului 2016 - Jeniffer Hoffman
Author: admin - (7785 Reads) - Users rating: - /

Energiile anului 2016 - Jeniffer Hoffman

Perioade de putere

Pe parcursul fiecărui an există perioade de putere în care echilibrul energetic al Pământului se schimbă, noi trăim puternice transformări energetice, apar noi alinieri energetice, noi vortexuri se deschid şi/sau se închid altele vechi. Toate acestea se ciocnesc deseori cu vibraţiile noastre energetice proprii şi ne pot face să ne simţim foarte inconfortabil şi chiar bolnavi din punct de vedere fizic. Le putem numi simptome ale înălţării şi ele fac parte din călătoria înălţării noastre, deoarece avem nevoie să aducem energie nouă pe Pământ ca parte a misiunii noastre de a crea raiul pe Pământ.

wrench
Ciclul noii treziri spirituale

Ciclul noii treziri spirituale

Ciclul noii treziri spirituale
Author: admin - (12231 Reads) - Users rating: - /

Ciclul noii treziri spirituale
de Jennifer Hoffman

În luna septembrie 2015, atunci când Jupiter a intrat în Fecioară, a început un ciclu nou al trezirii spirituale, un ciclu de 12 ani, ca un ecou al ciclului anterior, început în 2003. Dacă nu înţelegeţi astrologia, uitaţi-vă la simbolismul energetic reflectat în transformarea, evoluţia şi trezirea ce s-au petrecut începând cu 2003.
Cuvinte ca a rezona, spiritual, evoluţie, înălţare şi energie fac ACUM parte din limbajul nostru zilnic. Facem parte dintr-o trezire globală ce se petrece peste tot în jurul nostru şi care a fost pusă în mişcare în 2003. Este anul în care internetul a început să fie utilizat în masă, s-a născut Facebook şi conceptul unei lumi pe deplin conectate a început să capete formă. Vă puteţi imagina în 2016, o lume fără internet, telefoane mobile, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest şi alte puncte de conexiune din reţelele de socializare media? Cu câţi oameni aveţi relaţii profunde şi semnificative pe reţelele de socializare, oameni pe care nu i-aţi întâlnit niciodată în persoană?
ACUM putem duce aceste puncte de conexiune la nivelul următor, care este congruenţa şi care cere participarea noastră activă, conştientă şi deliberată.

wrench

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 129)

Traducere

Switch Language