Energiile anului 2016 - Jeniffer Hoffmanlink

 

În acest an, aceste perioade vor fi chiar mai puternice deoarece nu numai că aducem energie nouă, dar şi integrăm energii dimensionale, aşa că perioadele de putere vor fi amplificate, mai perturbatoare şi mai transformative atunci când vechile portaluri şi energii se vor lupta să rămână deschise şi să nu integreze frecvenţele mai înalte.
Ele nu prea au de ales în acest caz deoarece atunci când Pământul şi omenirea se înălţă, nivelele în creştere ale energiei vor ridica la un moment toate nivelurile energetice. Aşa că înălţarea este inevitabilă dar ea poate fi uşoară, printr-o integrare voluntară sau foarte dificilă, atunci când se opune rezistenţă integrării. Vom face tranziţia, prin integrarea 5D, în tot acest an, pe măsură ce vom descoperi aspectele finale ale densităţii pure şi vom recalibra energia planetei. Şi asta face întregul an o perioadă de putere, chiar dacă vor exista perioade pe parcursul lui, acest an are patru perioade deosebit de puternice, în care vom observa o activitate energetică amplificată.
Odată cu aceste perioade de putere putem vedea schimbări ale pământului, furtuni puternice, inundaţii, cutremure sau condiţii climaterice neobişnuite. În propriile noastre vieţi putem avea parte de finaluri bruşte, perturbări, schimbări, răzgândiri şi schimbări de părere. În plan global, vom afla despre secrete, scheme, corupţie, scandaluri şi jocuri de putere. Aceste perioade de putere descriu unele sau mai multe porţiuni mai active sau mai intense ale acestor cicluri şi activitatea s-ar putea să nu se limiteze numai la aceste perioade.
Avem două perioade de eclipse în acest an, în martie şi în septembrie şi ele sunt ambele importante deoarece ele aspectează toate planetele exterioare, împreună cu Ceres şi Chiron. În lună martie, aşteptaţi-vă la unele evenimente ce pot schimba lumea şi care vor avea impact asupra tuturor, tot ce rămâne neîncheiat în martie având a altă ocazie de încheiere în septembrie. Nu este sfârşitul lumii, dar va exista un moment de eliberare a oamenilor săraci, defavorizaţi, asupriţi, supuşi relelor tratamente şi abuzaţi din lume, a celor ce suferă de pe urma lăcomiei, puterii şi controlului (ceea ce ne include mai mult sau mai puţin pe toţi).
Mercur este retrograd în acest an în ianuarie, mai, septembrie şi decembrie patru poziţii retrograde în loc de trei în mod normal. Pe parcursul perioadelor de Mercur retrograd suntem sfătuiţi să nu începem proiecte noi, să nu semnăm contracte şi să verificăm de două ori tot ce este legat de călătorii şi comunicaţii. Din moment ce întreaga perioadă retrograda include o perioadă de umbră de trei săptămâni înainte şi după perioada de retrograd efectiv, un Mercur retrograd durează aproape nouă săptămâni şi nu putem opri totuşi tot ce facem timp de 36 de săptămâni dintr-un an. Cel mai bun mod de gestionare a acestor perioade este să verificăm de două ori totul, să nu acţionăm în grabă, să acordăm atenţie lucrurilor blocate sau care nu se mişcă şi să folosim acele momente pentru a regândi, revizui, elibera şi a ne împrospăta şi relaxa.

1 ianuarie 31 martie 2016-01-29link


2016 începe în forţă cu multă energie ce avansează şi care uneori poate fi simţită ca fiind un pic covârşitoare. Dar cu Mercur şi Jupiter retrograde în ianuarie, trecutul nostru poate constitui o prezenţă constantă, ca o variantă de ales printre altele. Vom avea ocazii să păşim în noi realităţi sau să rămânem în cele vechi. Nicio alegere nu este greşită şi dacă alegem ACUM trecutul, atunci 2016 ne va oferi şi alte ocazii de a face o alegere diferită.
Din moment ce este o perioadă de Mercur retrograd, alegerile făcute ACUM s-ar putea să revină mai târziu pentru reluare şi revizuire, situaţiile putând reapărea în februarie, după ce Mercur trece direct pe 15.

Martie 2016link


Aceasta este o perioadă deosebit de importantă de putere deoarece are o eclipsă care cade pe Chiron, vindecătorul rănit. Aici vom vedea traumele sufletului, cum s-au întâmplat, la ce au dat naştere şi cum le-am permis să ne limiteze bucuria şi împlinirea. În această lună va curge multă energie karmică, aducând ocazii de încheiere a ciclurilor karmice şi de eliberare de sub energia acestora. La nivel global, s-ar putea să vedem un efect de domino al descoperirilor legate de activităţile unei organizaţii guvernamentale ce vor implica pe mulţi alţii, aducând la suprafaţa anumite adevăruri foarte neplăcute ce îi vor înfuria şi îi vor dezamăgi pe mulţi.
Odată cu eclipsele din lună martie se deschide o poartă a cărei închidere s-ar putea să nu vină până la eclipsele din luna septembrie. În orice caz, energia lunii martie stabileşte cursul pentru puterea transformatoare a anului 2016, deschizând în acelaşi timp perioada de activitate planetară retrograda intensă din aprilie şi până în iunie ce va continua să macine iluziile lipsei de putere, ce au păstrat omenirea timp de secole într-o strânsoare de menghină paralizantă.
Aceasta nu este mişcarea puterea poporului din anii 60, în care ne-am stabilit aşteptările că guvernele noastre să ne servească interesele, raliindu-ne împotriva lor atunci când nu o făceau, doar pentru a fi întâmpinaţi cu şi mai multe ziduri de netrecut pe care le-au înălţat pe de o parte turnându-ne tot felul de platitudini şi pe de altă parte continuându-şi nestingheriţi urmărirea propriilor agende.
Acesta este o mişcare puterea poporului în care ne înţelegem puterea şi ne setăm aşteptările faţă de guverne şi de instituţiile sociale ţinând cont de această putere.

Iulie şi august 2016link


Văd această perioadă de putere ca fiind o perioadă de gratis pentru toată lumea în care haosul va continua să amestece informaţii, revelaţii, minciuni şi adevăruri într-un flux imens de informaţie ce va prelua tot ce a ieşit la iveală în martie, ducând lucrurile un pas mai departe sau chiar spre finalizare. Fiţi atenţi la ceea ce citiţi sau auziţi în media şi apoi priviţi mai departe de suprafaţă. În această perioadă vom vedea cum mijloacele de comunicare în masă alternative vor ieşi în evidenţă că surse de informaţii reale, adevărata şi precise.
Feriţi-vă de furie şi de indignarea îndreptăţită, de genul cum au putut face aşa ceva, indiferent de cât de justificată ar fi o astfel de poziţie. Nu ne putem permite să fim furioşi în aceste momente, fără să folosim furia într-un mod care să ne transforme. Deziluzia colectivă legată de structurile de putere 3D trebuie să se transforme în acţiune hotărâtă şi plină de forţă, care să se concentreze aspra creării congruenţei vibraţionale înalţe în întreaga lume. În caz contrar, furia noastră colectivă nu va face altceva decât să alimenteze şi mai mai mult reţelele de energie 3D.
Dacă vrem să trăim într-o lume ce rezonează cu pacea, bucuria, iubirea şi prosperitatea pentru toţi, o lume pe deplin posibilă cu resursele de care dispune lumea, dacă acestea nu ar fi canalizate doar în buzunarele câtorva aleşi, atunci aceasta trebuie să fie intenţia noastră colectivă.

Septembrie 2016link


Jupiter, simbolul credinţelor, al generozităţii şi expansiunii trece în această lună în Balanţă. Orice moment în care o planetă exterioară îşi schimbă semnul reprezintă un mare Eveniment şi ultima dată am avut acest aspect în luna octombrie 2004. Dacă trezirea noastră spirituală s-a întâmplat prin 2003, atunci 2004 a fost probabil momentul în care totul s-a prăbuşit şi ştiu că acest lucru mi s-a întâmplat mie. Trezirea noastră spirituală din 2003 a devenit un tsunami ce adistrus totul în cale.
ACUM avem un ciclu nou şi de această dată este unul diferit. În ciclul din 2003 Pluton se află în Săgetător, semnul lui Jupiter, care şi-a extins abordarea de genul nu se iau prizonieri şi în cazul transformării şi a îndepărtat toate limitările şi tot ce ne ţinea pe loc. Nu a fost nici drăguţ, nici distractiv, atunci când am trecut de la binecuvântare la suferinţă şi apoi a trebuit să ne re-cream viaţa din temelie. Vedeţi vreo legătură cu felul în care am creat şi noul Pământ din temelie? De data aceasta este însă diferit, deoarece aducem pe această cale unelte noi, învăţătura, conştiinţa trează şi intenţii. Va fi un alt punct de cotitură din 2016 şi unul ce ne va da multă putere.
În această lună au loc două eclipse, la fel ca în martie. Prima este o nouă eclipsă solară a lunii şi a doua este o eclipsă de lună plină, din nou pe Chiron, toate acestea reprezentând o nouă chemare de eliberare a karmei, traumei, şi a rănilor sufleteşti şi de renunţare la ultimele rămăşiţe ale Vindecătorului MartirizatTM. Ori de câte ori ne permitem să fim ţinuţi ostatici de orice energie, a noastră sau a altcuiva, luna aceasta ne va aduce revelaţii şi transformare, dacă suntem pregătiţi pentru asta.
Amintiţi-vă că în acest an cuvântul cheie este congruenţă, ceea ce presupune că toate părţile să lucreze împreună în armonie, în contextul intenţiei noastre. Orice se schimbă, se transformă, se mişcă din loc, pleacă sau vine reprezintă o schimbare constantă a cursului astfel încât să poată fi atinsă congruenţă.

Noiembrie şi decembrie 2016link


O altă perioadă de putere în acest an foarte aglomerat, dar aceasta va fi un pic mai liniştită, în funcţie de locul în care ne aflăm pe calea noastră. Până în acest moment fie vă veţi sărbători evoluţia fie vă veţi lupta în continuare cu alegerile de viaţă. Şi până la Crăciun vor fi multe lucruri de sărbătorit, pe măsură ce ne vom ancora puternic în noile realităţi multi-dimensionale.
Vom avea pace pe Pământ de Crăciun? S-ar putea, deoarece până atunci vom fi făcut multe progrese în direcţia înţelegerii motivelor pentru care pacea, bucuria, iubirea şi abundenţa sunt singurele lucruri ce vor permite omenirii să nu devină doar o notă de subsol în istoria universului.
Şi anul se va încheia aşa cum a început, cu toate planetele în mişcare directă, cu excepţia lui Mercur, care se va afla în a patra perioadă de mişcare retrogradă a anului 2016. Vom reveni oare iar în punctul de început, pe 1 ianuarie 2016, întrebându-ne dacă lucrurile se vor schimba vreodată, sau vom fi trecut de 3D şi vom fi integrat noile realităţi dimensionale astfel încât să putem începe anul 2017 ca fiinţe spirituale omeneşti, multi-dimensionale, pe deplin ancorate? Această mingie este în terenul nostru şi de noi depinde să câştigăm meciul.

Editura FOR YOUlink-external