Ciclul noii treziri spiritualelink

 

Este momentul ca spiritualitatea noastră să atingă congruenţa cu realitatea noastră. Vom vedea adevăruri spirituale ce vor căpăta un alt înţeles în 2016, ca parte a evoluţiei noastre globale spre armonie spirituală şi conştiinţă, spre modul de a fi şi de a trăi multidimensional.
Acest lucru nu înseamnă că trebuie să devenim pustnici, sfinţi, angelici, să trăim într-un ashram sau pe vârful unui munte. Divinitatea este despre atingerea întregirii, nu a sfinţeniei. Divinul din noi caută congruenţa, aceasta fiind singura cale pe care îşi poate atinge exprimarea deplină în cadrul prezenţei noastre fizice. Încă de la începutul anilor 90 am păstrat o demarcaţie între lumea spirituală şi cea materială, judecând oamenii ca fiind spirituali sau nu în funcţie de comportamentul lor.
ACUM trebuie să recunoaştem că toţi suntem spirituali şi să începem să vedem atât omenescul cât şi divinul din fiecare. Putem fi puternici din punct de vedere spiritual fără să pierdem în asemenea măsură legătura cu realitatea încât să nu îi recunoaştem pe cei care nu se află pe lungimea noastră de undă? Prea mulţi oameni se aşează singuri pe piedestaluri spirituale, făcând din acest concept unul elitist şi special, când de fapt el face parte din câmpul energetic al tuturor. Dacă nu vrem să recunoaştem divinitatea tuturor atunci ne facem vinovaţi de acelaşi gen de separaţie de care îi acuzăm pe alţii, cei cărora le punem eticheta de non spirituali.
Trebuie să facem asta ACUM deoarece avem un inamic comun mai mare, de care trebuie să ne apărăm cu toţii, şi anume pe aceia care vor să ne controleze, să ne domine şi să ne manipuleze energetic. Şi în 2016 aceştia îşi vor primi răsplata karmică, atunci când eforturile le vor fi reflectate înapoi de oglinda adevărului, Luminii, intenţiei şi divinităţii noastre.
 

Controlul corporatist se întâlneşte cu libertatea spiritualălink

 
Pe parcursul noului nostru ciclu de trezire spirituală avem câteva unelte noi, pe care nu le aveam în 2003 sau în 1848, ultimele dăţi când am avut parte de acest aspect particular şi anume Neptun şi Chiron în Peşti, cu Jupiter în opoziţie şi Saturn în cuadratură cu ele. E ca şi cum, într-un joc, ar trage de o frânghie aflată la mijloc, pe de o parte Jupiter (filozofia şi credinţele) şi de cealaltă Neptun (puterea spirituală) şi Chiron (rănile şi traumele sufleteşti), cu Saturn, profesorul şi disciplinatorul stând la mijloc. Acest joc va continua tot anul pe măsură ce parteneriatul omenesc/divin capătă avânt.
Acest aspect este un profesor de integritate, prin intermediul căruia tot ce nu se află în integritate este făcut să iasă la iveală. Acest lucru nu se rezumă numai la faptul că oamenii care mint, înşeală şi fură îşi vor întâlni karma. Înseamnă în acelaşi timp şi că acolo unde nu ne aflăm în integritate cu noi înşine, cu visele, ţelurile şi intenţiile noastre, va trebui să ne confruntăm cu lipsa noastră de integritate energetică.
 

Trecerea de la polaritatea 3D la dualitatea 5Dlink

 
călătoria de la 3D la 5D se accelerează în acest an şi nu e vorba numai despre dulceaţa şi lumină. Aceia care s-au gândit că vor veni navele spaţiale din cer să îi ia pe toţi cei care s-au trezit vor fi din nou dezamăgiţi; la fel şi cei care cred că a doua venire a lui Iisus vă fi cea care va rezolva problemele lumii. Noi vom accesa realităţile 5D după ce traversăm podul 4D, pod ce reprezintă spaţiul în care decidem dacă suntem pregătiţi să lăsăm 3D-ul în urmă. La trecerea peste podul 4D, ne luăm corpurile fizice cu noi şi acesta este modul în care ajungem la integrare. Acesta este podul fără întoarcere, deoarece odată ce am păşit pe el nu ne vom mai întoarce niciodată complet în densitatea 3D. Acesta este cu adevărat un punct fără întoarcere pe un anumit nivel energetic, deoarece integrarea 5D începe de îndată ce alegem să vedem podul 4D ca fiind o opţiune. Acesta ne trece de la conştientă la conştiinţă trează şi având conştiinţa trează, nu ne mai putem întoarce în punctul în care eram numai conştienţi. Şi acest lucru ne conduce la pasul următor de pe calea înălţării noastre, încheierea Părţii Întâi, trecerea în Conştiinţa Christica TreazaTM.
Ne aflăm la a doua sosire şi ne îndepărtăm de Conştienţă Christica, îndreptându-ne spre Conştiinţa Christica TreazaTM. Atâta vreme cât rămânem în modul Conştienţă Christica, întrupăm paradigma şi energia Vindecătorului MartirizatTM.. Nu putem fi un exemplu de viaţa vindecată şi întreagă dacă suferim şi luăm asupra noastră păcatele lumii. Aceasta este cea mai distructivă, mai falsă, mai derutantă şi mai manipulatoare dintre învăţăturile religioase, menită să ne ţină paralizaţi energetic în realităţile 3D.
Gândiţi-vă la diferenţa dintre simpla conştientă şi conştiinţa trează. Atunci când suntem doar conştienţi, suntem vii şi respirăm, chiar dacă s-ar putea să fim fizic inconştienţi sau într-o comă cauzată de o lovitură la cap. Atunci când avem conştiinţa trează, suntem vii şi respirăm, ochii ne sunt deschişi şi putem interacţiona complet cu lumea care ne înconjoară. Mulţi oameni folosesc aceşti doi termeni considerând că au acelaşi înţeles, dar nu este aşa. Oricine respiră este conştient, cei care îşi pot vedea realitatea au conştiinţă trează.
Trecerea în paradigma Conştiinţei Christice TrezeTM reprezintă adevărata înălţare. Şi atingerea ei depinde de capacitatea noastră de a accepta dualitatea, în care aspectele noastre spirituale şi materiale locuiesc împreună, într-o realitate fizică congruentă şi armonioasă, ce va conduce la noul Pământ. Este momentul absolvirii, noua eră a ajuns şi ea la impulsul critic şi trebuie să îşi împlinească scopul, acela de a se extinde în noul Pământ. Ne aflăm deja la această răscruce şi totul se întâmplă ACUM.
Dar dacă vrem să aşteptăm înălţarea, vom pierde toate micile mişcări de înălţare ce se petrec în jurul nostru. Dacă vom fi concentraţi asupra sosirii celei mari înseamnă că vom pierde adevărata natură treptată a înălţării. Ea se întâmplă cu fiecare nivel nou de trezire a conştiinţei pe care îl recunoaştem, îl acceptăm şi îl întrupăm.
3D este polaritate, 5D este dualitate şi înălţarea reprezintă o integrare, nu o preluare. Noi integrăm dimensiunile mai înalte în lumea noastră 3D, nu distrugem tri-dimensionalitatea pentru că dimensiunile superioare să o poată prelua. Dacă aţi observat o schimbare a relaţiei pe care o aveţi cu timpul, faptul că vă simţiţi neîndemânatici şi uituci şi că uneori pierdeţi minute sau ore fără să vă daţi seama unde s-au dus, înseamnă că vă aflaţi în spaţiul multi-dimensional dintre 3D şi dimensiunile superioare.
Durează ceva să vă obişnuiţi cu asta şi cu modul în care puteţi integra ce se întâmplă în lucrul simultan cu 3D şi 5D şi în acest an veţi avea destule ocazii să o faceţi. procesul integrează dimensiunile superioare de lumină în densitatea 3D, aşa că este mai mult decât sigur că vor exista anumite dureri de creştere şi că le vom avea cu toţii. Ştim însă ce se întâmplă, aşa că nu va fi la fel de înspăimântător sau de greu ca în trecut.
 

Conştiinţa trează globală şi noile potenţialurilink

 
Dacă aţi obosit de atâta haos, corupţie, lăcomie, manipulare şi suferinţă în lume, nu sunteţi singurii. Cu toţii am obosit şi noua noastră conştiinţă ne indică unele adevăruri neliniştitoare în legătură cu adevărata realitate a lumii, cu agendele pline de interesele de Sine ale guvernelor noastre şi ale corporaţiilor ce le conduc. Acest lucru ne permite să vedem în spatele cortinei şi să observăm jucătorii implicaţi şi scopurile ascunse în spatele a tot ce vedem şi auzim. Sunt forţe puternice care lucrează împotriva noastră, dar puterea lor este extrem de limitată ACUM, doar dacă nu credem noi altfel.
Atunci când avansăm cu noua noastră congruenţă energetică, ne extindem această energie şi în lumea care ne înconjoară. Şi întocmai unei picături de apă ce poate săpa prin piatră, forţele Luminii îi vor învinge pe toţi cei al căror scop este acela de a stinge lumina cu orice preţ şi prin orice mijloace posibile. Noi suntem puternici atunci când suntem congruenţi, fără frică, curajoşi şi împământaţi. Suntem vulnerabili atunci când ne temem, suntem împrăştiaţi, timizi, confuzi şi nesiguri. Amintiţi-vă că facem parte din masa critică şi din impulsul critic al înălţării. Imaginaţi-vă că vă aflaţi într-o maşină, conducând pe o autostradă cu 100 de mile la oră, parte dintr-un imens convoi de maşini ce merg toate cu aceeaşi viteză, asta este masa critică. Tot ce pot vedea oamenii de pe marginea drumului atunci când maşina voastră trece în goană, este imaginea estompată a maşinii şi acesta este impulsul critic.
În previziunile pe 2015 am scris despre votul pentru independenţa Scoţiei din 2014, al cărui rezultat a fost nu ca urmare a unor alegeri în care corupţia, înşelăciunea şi manipularea au fost demne de un complot al CIA pentru răsturnarea unui guvern din lumea a treia. Adevăratul motiv pentru care votul din Scoţia a fost manipulat are de a face cu petrolul şi cu Atlantida, deoarece Scoţia are resurse mari de petrol, ea fiind şi prima locaţie a oraşului antic. În 2017, atunci când se vor ţine alegeri din nou, vom vedea rezultate diferite odată cu obţinerea rezultatelor adevărate. Adevăratul vot pentru independenţă a fost da şi nu nu, a fost da şi acest lucru nu a fost raportat deoarece nu servea agendelor de interese proprii. Dar aceste alegeri au servit unui scop, ele ne-au arătat cât de adânc înrădăcinate sunt corupţia, lăcomia, manipularea şi controlul şi cât de departe sunt răspândite. 2016 va aduce schimbări în această zonă.
Atunci când vorbesc despre stadiul global, trebuie să menţionez şi Orientul Mijlociu, Africa, China şi Europa de Est, deoarece ele reprezintă locaţia unor portaluri foarte mari şi vechi de energie 3D. În acest an, aceste portaluri vor fi din nou extrem de active atunci când energia 3D va încerca să se strecoare chiar şi mai mult în contextul integrării energiei 5D. Acest lucru se va încheia în 2017 şi cred că până în 2018 aceste zone vor putea, într-un final, să existe într-o vibraţie mai înaltă.
Aţi observat cum aceste zone, mai ales acelea în care femeilor le este negată participarea la societate, sunt întotdeauna volatile, haotice şi în război? Aceste societăţi se bazează pe vechea structură a Paradigmei Atlantida, care este un rezultat al distrugerii Atlantidei. Acest lucru este şi el pe cale să se încheie, pe măsură ce fundaţia sa alcătuită din paradigmele 3D ale dominaţiei, manipulării şi controlului va fi înlocuită cu energia 5D a congruenţei, Luminii şi păcii.
Tot haosul şi toate traumele din aceste zone, cum ar fi bombardamentele din Siria şi dislocarea a milioane de oameni sunt toate intenţionate şi au la bază o agendă anume, ce implică banii şi energia. În cazul Siriei, petrolul, resursele naturale şi construcţia unei conducte de petrol sunt principalele motive, dar în spatele motivaţiilor de ordin material se află motive energetice mult mai puternice. Toate acestea sunt acţiuni deliberate, deoarece acea energie haotică este necesară pentru a păstra deschise vechile portaluri şi a împiedica noile portaluri să se deschidă, dar aceste eforturi eşuează. Vechile portaluri şi vortexuri de energie se închid deoarece ele nu pot exista în acelaşi spaţiu cu energia 5D.
Aşteptaţi-vă să vedeţi multe evenimente cumplite şi de neconceput atunci când aceste portaluri vor căuta o nouă casă ele sunt bazate pe frică şi orice Eveniment menit să inspire frica este o încercare de a crea un loc în care aceste portaluri să continue să existe. Şi aşteptaţi-vă să vedeţi unele încercări surprinzătoare de aflare a păcii şi reconcilierii, probabil făcute în afară mandatelor guvernelor, de către oameni şi cetăţeni ce vor să coexiste în pace, care vor pur şi simplu să îşi trăiască vieţile fără haos, masacre, vărsări de sânge şi tulburări.


Sursa : Ciclul noii treziri spiritualelink-external

Editura FOR YOUlink-external