Loading...
 

Articles help

Conştientizare 7

Constientizare 7

Conştientizare 7
Author: Lenuta Onofras - (6990 Reads) - Users rating: - /

Conştientizare 7

Mi-am propus ca în această ultimă parte să scriu despre naţionalism, aşa cum îl înţeleg eu.
Cred că dacă îţi cultivi şi respecţi valorile nu-i musai să fii naţionalist, în sensul brut, extremist, mă deranjează însă “băgatul pumnului în gură” (ce exprimare academică am :-)) de către cei care habar nu au pe ce lume trăiesc, nu vor să meargă nici peste hotare, dar mânjesc tot ce este de bine, acolo unde stau...
Plin de oameni care se lamentează, oriunde mergi, în locuri cu lume multă adunată auzi văicăreli, bârfe..., dar dacă îi întrebi pe oameni ce au făcut ca să remedieze situaţia în care sunt, îţi servesc niste motive...,ori dacă mai dai peste câte un aşa-zis ezoterist îţi toarnă placa aceea cu oglinda..., cum că aşa eşti tu şi d'aia eşti în astfel de zone, dar poate că suntem să facem curat, apoi să transmutăm în lumină. Ar fi simplu să fie ca la tv., unde dacă schimbi canalul care nu-ţi place, gata, se rezolvă, dar nu se rezolvă nimic cu fuga şi retuşuri (apropo de îmbrăţişarea umbrei), ci iluminându-ne.

wrench
Conştientizare 6

Constientizare 6

Conştientizare 6
Author: Lenuta Onofras - (3692 Reads) - Users rating: - /

Conştientizare 6

Există multă lipsă de comunicare în lume, de aici atâta agitaţie şi situaţii conflictuale. Această lipsă însă se manifestă şi prin dereglări serioase de sănătate, cea mai afectată fiind glanda tiroidă. Tot al patrulea om este diagnosticat în lume cu boala tiroidica, constatându-se astfel că zona vortexului (chakrei) gâtului funcţionează deficitar.
De aceea trebuie să scoatem cunoaşterea, să scoatem lumina conştiinţei din noi la suprafaţă, iar Dumnezeu Tatăl Creator ne va ajuta să înmulţim astfel lumina iubirii, pentru că şi cei obosiţi de experienţele tuturor vieţilor, prin care au trecut, trec şi vor trece, să se poată conecta mai uşor la aceasta !

wrench
  • 1
  • 2 (current)
  • »

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 129)

Traducere

Switch Language