Conştientizare 6link

 

Vedeţi că nici între cei ce activează pe grupuri ezoterice (căci spirituali suntem toţi) nu comunică bine între ei, fiecare trăgând pe partea sa (apropo de extreme şi de ce am scris la C2 – despre preoţii atlanţi), făcându-şi reclamă pentru energia banului şi umblând după adunarea de adepţi. Păcat că suntem atât de fărâmiţaţi şi ne judecăm între noi, ca mai apoi ne mai mirăm de politicieni !
 
Când deschizi un grup, automat vin foarte mulţi pe el doar pentru aşi posta diferitele reclame, ignorând cu desăvârşire mesajul de întâmpinare al grupului. Dacă nici măcar atât nu suntem capabili, să avem un dram de respect şi să fim în prezent, halal comunicare şi trezire. Apoi, dacă îţi expui experienta şi munca (aşa cum fac mulţi şi cum fac şi eu ACUM) marea majoritate consideră că tu ai o problemă, nu că doreşti înmulţirea Luminii şi prin cuvânt, ca mai apoi să se manifeste în fapte constructive pentru binele tuturor. Oare să fie din cauză că ne place să fim taxaţi? Probabil, că cei ce muncesc voluntar, cu bucurie, sunt consideraţi, în cel mai bun caz, naivi. Bine…
 
Rândurile ce urmează se vor să fie ca un fel de haz de necaz, astfel ţin să menţionez de la început că pentru mine drac nu este totuna cu asocierea din mentalul colectiv creştin (de către oameni care nu prea le au cu istoria adevărată a poporului nostru…), la diavol, satan, necuratul, etc., pentru că asta se încearcă a se asimila.
De exemplu când spun unui copil că este un drăcuşor, ori un drac de copil, o fac pentru că ştiu că este isteţ, plin de energie, curios. Sau când spun; "te ia Mama dracului/zmeului = te ia Gaia/Soarele", pentru că ea/el e mama/ţata noastră/nostru, şi chiar nu există nici "ăia răi" dacă noi nu ne dorim aceasta, nu le dăm viaţa, s.a.m.d
 
Şi uite aşaaa, mi s-a mai aprins o “lampă”...oare nu noi suntem cei făcuţi ca fiind reptilieni ?! Hmmm...dacă tot m-a lovit raza X...am început să-i "studiez" pe reptilieni, ăia veniţi din constelaţia Alpha Draconis şi mi-a dat EROARE. Informaţiile îngurgitate până ACUM provin din surse eronate, pe care new-age-ul şi alţii le folosesc ca să îşi imagineze istorii Galactice şi poveşti despre rase inexistente, că doar mintiucii îi place să stea ocupată, iar egoul sare-n sus de bucurie când este băgat în seamă.
 
Am început să fiu din ce în ce mai sigură că motivul pentru care a devenit răspândită concepţia fiinţelor reptiliene/draconiene venite de pe Alpha Draconis, se datorează unei campanii de distrugere a istoriei umane prin inversarea simbolurilor şi credinţelor originale. 
 
În fapt fiind vorba despre mişcarea circulară în jurul constelaţiei Draco, aceasta fiind reprezentată de-alungul timpului prin imaginea unui dragon.
Aşadar Drac(o) face referire de fapt la constelaţia în jurul căreia se formează acel "o" / cerc.
Drac = Trac = forma Lanţului Carpatic şi a celui Balcanic, ce reprezintă casa tracilor , dacii fiind situaţi în regiunea intracarpatică şi care are şi ea forma unui dragon.
 
Porecla domnitorului nostru, Vlad Ţepeş, vine de la Dracon el fiind membru în frăţia ezoterică a draconilor = dragonii din constelaţia dragonilor, bătrânii înţelepţi  şi păzitori ai tainelor pământului.  
 
Majoritatea domnitorilor de pe teritoriul hiperborean erau membrii în frăţia/casta Io...aşa începeau şi orice dictat:  Io, Mircea voievod, doar că unii considerau că acest io se referea la actualul "eu". Io J)prefer să scriu cu I şi nu cu Y-de la Yahweh, tot aşa cum îmi plac mai mult razele X decât cele cu Y (aşa fiind o glumă, privind energia feminină şi cea masculină).
Sigur că avem colegi care vă pot clarifica mai multe decât mine, pe acest aspect.

Aşadar…, să înţelegem de la new-age&co (şi ei poate manipulaţi de cei 0,01% ce conduc lumea) că tracii şi dacii, sunt draci (a nu se confunda dracii cu reptilienii). Consider că această asociere este o mare blasfemie adusă civilizaţiei hiperboreene din care şi Geto-Dacia face parte. Asta da conştiinţă 5 D ...plus alte aberaţii...

Vedeţi nebunia cu Nibiru, tot o invenţie, pentru că textele sumeriene nu amintesc de ea, amintesc însă de neberu care înseamnă traversare, cu referire la râuri ...şi alte întortocheli ale minţilor unora, în fine...

Dar nimeni nu vorbeşte despre înmulţirea copacilor cu frunze roşii (la noi în Timişoara este plin de ei), care au fotosinteză de noapte, specifică unei anumite rase de “oameni”. De când s-au înmulţit aceştia, a început să scadă tot mai mult sistemul imunitar. Sunt mai dese cazurile de răceli acute, bronşite şi alergii.
Mai nimeni nu se întreabă ce este cu atâtea furtuni de nisip, în zonele deşertice (sunt filmuleţe pe Youtube, în care se observă lucruri ciudate ce ies de sub Pământ, în acele zone deşertice, după astfel de furtuni, respectiv ozn-uri sofisticate). Acolo unde sunt deşerturi sunt zone intens locuite în subteran …de anumite civilizaţii, care au vlăguit suprafaţa pământului. Uitaţi-vă pe harta lumii, să vedeţi unde sunt zone deşertificate şi veţi trage singuri concluziile.
 
De aceea ziceam că a venit vremea să renunţăm la vechile programe ce ne fură sufletele, adică destinul şi să acţionăm cu perseverenţă pe noul făgaş. Dar ca să facem aceasta, este necesar să avem tăria să recunoaştem că am fost naivi şi că ne-am lăsat prostiţi de alţii.
Nu trebuie să ne fie ruşine, dar să ştiţi că ruşinea-i o calitate  
Io una recunosc...,da, am fost de enspe ori prostită de persoane care s-au folosit de mine după care mi-au dat şuturi în fund, aşa cum om primi şi noi în curând şuturi în fund la nivel global de la cei cărora le-am cedat propria noastră putere...

Ştiţi care este cel mai simplu mod de aţi ceda puterea? Ştiu că ştiţi, dar mai accentuez…,împrumuturile de orice fel (mai toată lumea plăteşte rate, dar rate frate, nu glumă…fiindcă ne-am întins mai mult decât ne este plapuma). Cunosc oameni ce şi-au făcut împrumuturi bancare pentru a merge 10 zile în Caraibe, ori şi-au cumpărat maşini super luxoase, dar ei nu au o locuinţă, dormind în maşini. oamenii sunt ademeniţi cu tot felul de reclame manipulatoare, iar pe lângă puzderia de bănci, s-au înmulţit precum ciupercile după ploaie, tot felul de firme ce acordă împrumuturi “la minut”.
Asta este...,dar mă întreb câţi simt şi văd situaţia de ansamblu, căci fiind atât de năpădiţi de buruieni, gen"grija zilei de mâine", nu mai pot vedea printre ciulini.
 
În următoarea parte, care va fi şi ultima – îmi cer scuze dacă v-am obosit - vă voi vorbi despre naţionalism şi devalizarea energetică. Naţionaliştii nefiind agreaţi, iar aceasta pentru că se induc percepţii greşite despre acest aspect.

Conştientizare 7link-external