Raport octombrie 2016 - Lauren GorgolinkPentru aceia dintre voi care și-au făcut un inventar final al celor mai vechi răni și care și-au conștientizat în totalitate deplinătatea… însemnând că, oficial, călătoria de defragmentare (citiți: autovindecare) s-a încheiat… se deschide ACUM ușa spre noua voastră realitate. Luna aceasta începem să ne croim drumul spre următorul ciclu de 9 ani din autoritatea noastră divin-umană, un ciclu care nu mai necesită suferință, pentru a evolua/a ne extinde/a trăi viața pe Pământ.

Se poate să nu simțim asta încă, întrucât am fost scobiți până aproape la stadiul de neființă, dar încă oscilăm între a ne simți goi și plini… reumplându-ne cupele doar cu ceea ce este adevărat. Fortificarea va continua să fie lentă și constantă, dar noile noastre începuturi se ancorează și începem să avem acces la potențiale noi, ce sunt total în acord cu adevărul sufletului nostru.

 Disoluția identității reprezintă capacitatea de a trăi în adevăr deplin, fără a fi necesar să-l numești.

Pe măsură ce ne dizolvăm identitatea din lumea veche, noua lume ni se deschide, acesta fiind motivul pentru care ne-am croit drumul prin moartea eului/vieții din trecut, timp de 30 de zile foarte lungi, foarte profunde… din care cel puțin jumătate le-am petrecut scufundați într-un ocean de incertitudine și lipsă de sens. Pentru cei care întreabă, acest proces atotcuprinzător constituie motivul pentru care am ales să nu scriu un raport pentru septembrie, întrucât ceva foarte IMPORTANT s-a încheiat într-un mod atât de total, încât m-am simțit realmente incapabilă să vorbesc despre el în timp ce mă aflam în el… lucru care bănuiesc că spune mai mult decât ar fi putut transmite orice cuvinte. Acestea fiind spuse, acest raport a ajuns să fie considerabil mai lung decât majoritatea rapoartelor (îmi cer scuze), așa că până la urmă raportul din septembrie a ajuns în cel din octombrie, la timpul lui potrivit. Voi numi această neașteptată unificare de luni, raportul meu din septombrie.

NOTĂ: Acelora dintre voi care au întrebat despre starea mea de bine, vă mulțumesc și îmi pare rău că v-am făcut să vă îngrijorați. Pentru mine, la nivel personal, a fost profund de provocator și am avut nevoie să mă retrag de tot, pentru a mă orienta, pentru a putea să înțeleg ce se întâmplă, astfel ca să pot vorbi cu claritate despre asta. Deși scriu doar atunci când sunt chemată, știu că asta i-a scos pe unii dintre voi dincolo de zona lor de confort și vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea manifestată pe durata unui moment din viața mea ce a ajuns să fie foarte dureros.

Până în prezent, fiecare gând/cuvânt/faptă a fost realmente lipsit/ă de sens, iar faptul de a îndura cu conștiență acel ciclu ne-a adus pe toți într-un loc în care ACUM putem începe să înțelegem prin ce am trecut cu toții, de ce și încotro ne îndreptăm acum… fapt ce în final va însemna materializarea celei mai recente transformări personale: crearea/deprinderea/exersarea de noi modalități de a relaționa și de a răspunde vieții, lipsite de participarea karmică, în timp ce unim ‘lumea noastră cândva spirituală’ cu cea materială.

ACUM e timpul să cunoaștem o expresie fizică nouă/adevărată a Sinelui, așa că pentru mulți luna trecută a fost asemenea unui moment de act final dintr-un spectacol, un ultim ura și o ultimă incursiune în separare… nu doar sfârșitul anului sau chiar a ultimilor 9 ani… ci a vieți consecutive de tipare karmice și repetitive dureroase/limitative. Și chiar dacă asta pare super tare, teoretic, realitatea este că acest ciclu nu se încheie/nu s-a încheiat fără luptă…

Echinocțiul, urmat de recenta lună nouă (neagră) din Balanță, s-a asigurat că tuturor ni se oferă/ni s-a oferit în ultimul minut o doză de adevăr ce te trezește la realitate… o trezire interioară din falsitate, despre care, în unele cazuri, habar n-am avut că o susținem, iar dacă am avut habar, abia ACUM am înțeles de ce. Pentru a ne finaliza călătoria în dualitate, toți suntem chemați, într-un fel sau altul, să smulgem plasturele ce ne acoperă rănile cele mai adânci și să ne mărturisim alegerile din trecut, care se poate să fi părut bune la momentul respectiv, dar care ACUM ne cer să echilibrăm efectele motivului nostru inconștient.

Vestea uimitoare este că orice consecințe dure pe care am fost greșit îndrumați (ACUM mult timp) să le credem a fi adevărul nostru, deși tăioase ca briciul, ne-au adus în final ocazia de schimbare radicală, permanentă.

În lunile rămase din 2016, toți vom fi determinați să aderăm la noul nostru adevăr, tuturor ni se va cere în mod repetat să acționăm pe baza lui… pentru a exista certitudinea că ne onorăm inima și autoritatea interioară, în locul celei a „lumii exterioare/celorlalți”, pentru a construi noul traseu (neuronal) ce ne conectează cu lumea nouă/anul nou.

lumina de la capătul tunelului morții/nașterii (Portalul eclipselor) i-a chemat înapoi Acasă pe toți cei care sunt curățați de densitate, iar ACUM, că am trecut de luna septembrie și o putem privi într-un mod mai obiectiv (?), vom începe să observăm de cât de grea povară am scăpat.

De-acum toți știm că a trece prin urechea acului înseamnă a nu avea atașamente față de 3D, dar luna trecută am descoperit că inclusiv c-e-l-e m-a-i m-ă-r-u-n-t-e gânduri/sentimente/acțiuni ce mențineau un sentiment fals de siguranță trebuie/au trebuit să fie abandonate, să renunțăm la ele, spre binele nostru mai mare. În unele cazuri, am fost chiar forțați să ne eliberăm de atașamentele față de a elibera. În cele mai bune cazuri, asta a însemnat să găsim un rezultat nou pentru experiențele noastre cele mai dureroase din trecut… să ne înfruntăm fricile având perspective cu totul noi, în loc să ne identificăm prea mult cu rănirea noastră.

În măsura în care am reușit asta luna trecută, luna aceasta și în continuare vom vedea o schimbare radicală în conștiință, pe măsură ce etapa de căutare a părților pierdute din noi se încheie și începe serios călătoria de a trăi în mod spontan, curajos, împuterniciți Ca iubire.

În timp ce în septembrie se poate să fi avut impresia că lumea (veche) ne împresura din toate părțile, în octombrie vom avea impresia că ni se deschide o lume cu totul nouă.
Pentru că este.

Calibrarea de după echinocțiulink


De la echinocțiu, am fost fără îndoială într-o perioadă de reconstrucție și tăcere interioară profunde, o etapă foarte importantă, necesară să ne reorienteze spre o viață nouă, după atât de multă moarte/eliberare. Acest spațiu de incubație ne-a pregătit pentru începutul proaspăt ce devine ACUM viața noastră… ajutându-ne să facem alegeri noi și să întreprindem acțiunile noi necesare să ne umple realitatea cu adevărul despre cine Știm ACUM că suntem.

Această perioadă de reajustare face parte din recalibrarea de mare importanță ce ne-a fost explicată în raportul precedent și care va continua să se desfășoare în restul anului:

… imediat după ultima eclipsă de lună și pe măsură ce ne apropiem de echinocțiul din 22 septembrie va avea loc o recalibrare interioară/exterioară foarte necesară, ce îl va aduce pe fiecare dintre noi la o aliniere mai profundă/totală cu Conștiința lumii noi, astfel ca să putem începe să ne deschidem, să ne adaptăm și să ne cufundăm în frecvențele lui 2017…

Deja începem să simțim deschiderea pe care o anunță 2017, gânduri și sentimente de eliberare, ce ies la suprafață și pe care abia le înțelegem după atât de mulți ani (vieți) în care am stat închiși în rana și creațiile noastre eronate. Și totuși, putem vedea de asemenea că mai avem încă de făcut multă muncă de echilibrare/calibrare, pentru a ne alinia lumea proprie cu adevărul nostru deplin. Pe măsură ce ne lăsăm în urmă limitările, învățăm ce înseamnă să fii într-un corp, dintr-o stare de totalitate, iar acest fapt ne va forța să schimbăm foarte multe lucruri cu privire la viața noastră și felul în care ne raportăm la ea.

De multe din aceste schimbări nu suntem conștienți, dar putem totuși intui deja potențialul nevalorificat din interior, pe măsură ce aspectele noastre cândva adormite prind viață, iar noi învățăm/ne amintim cum să abordăm viața, având echilibrul fundamental feminin-masculin în ce privește inima/mintea, a FI/a FACE, joacă/creează, iubește/trăiește, UNItate/individualizare etc.

Va fi o perioadă captivantă, dar neobișnuită, pentru mulți dintre noi, pe măsură ce intrăm în armonie cu contrariile din noi.

Integrarea polaritățiilink


Intrând în noul ciclu universal (de 9 ani), multe se vor petrece într-o manieră nouă, datorită unei dinamici a vieții cu totul nouă (opusă). Anul acesta în special am acordat extraordinar de multă atenție întrupării, iar ACUM se apropie momentul în care aceia dintre noi care s-au concentrat exclusiv asupra întrupării sufletului vor începe să treacă la concretizarea ei.

Asta înseamnă mai mult decât orice, că aceia care sunt pregătiți (neutralizați) pentru trecerea la o conștiință mai înaltă, se deschid către capacitatea conștientă de a se ancora acolo, permanent.

Ultima săptămână din septembrie (după echinocțiu) a adus unele potențiale neanunțate pentru schimbare în această privință, și chiar dacă e posibil să fi avut impresia că viața noastră și tot ce conține ea au fost puse într-un malaxor, în realitate, tuturor ne-a fost dăruit tot ce a fost necesar pentru a ne aduce la o și mai mare aliniere cu adevărul absolut despre cine suntem.

Toată această alchimie interioară/prefacere este accelerată de forțele de echilibrare ale energiei (masculine-feminine) în interior, exact acele forțe care ACUM ne cheamă spre experiența noii vieți.

În această privință, aflați că ceea ce a fost cândva povara voastră devine ACUM bucuria voastră, căci fiecare din voi aduce în prim plan părți din el ce au fost mult timp păstrate inactive.

Până în prezent, aceia dintre noi care au trecut la starea întrupată a Conștiinței mai înalte, au lucrat pentru a dobândi echilibrul între 1) acele aspecte din noi aflate în față și bine dezvoltate cu 2) activarea/însuflețirea părților din noi necunoscute, inactive și/sau neexplorate.

Pe măsură ce continuăm să acceptăm/îngăduim/integrăm aceste aspecte nedezvoltate ale Sinelui… și să le punem în acțiune… învățăm cum să păstrăm echilibrul expresiilor masculină și feminină ale Sinelui, în lumea fizică.

Atunci când învățați să vă direcționați părțile mai noi din lumea voastră lăuntrică, începeți să simțiți cum a fost să trăiți fără acele aspecte.

Nu este ca și cum ele au dispărut sau au lipsit, ci doar că încă nu v-ați dezvoltat un simț ascuțit al înțelegerii, care să vă fi permis să vă dați seama ce aveați nevoie de fapt, pentru a deveni întregi… pentru a reveni la expresia divină totală a Sinelui vostru.

Dar iată-vă pe toți aici, în acest moment de dobândire a lor, intrând într-o perioadă cu totul nouă de descoperire, o perioadă de finalizări importante, dar și o perioadă de ancorare a deplinătății voastre în formă.

În timp ce faceți asta, pe măsură ce avansați în ultimele luni din 2016, veți deveni foarte conștienți de ceea ce s-a schimbat în interior. Veți începe să vedeți manifestări ale acestui fapt în primul rând în relațiile voastre… începând cu modul în care relaționați cu voi înșivă, dar și cu ceilalți și cu lumea.

Pe măsură ce ne unim lumea interioară cu cea exterioară, iar înălțarea devine o experiență mai fizică/întrupată, toată această reechilibrare se va manifesta diferit pentru fiecare din noi, individual… și cu un caracter general mai redus. Dacă constituția voastră este/a fost predominant feminină, veți pătrunde mai profund în polaritatea voastră masculină, în timp ce aceia cu o constituție predominant masculină vor pătrunde mai adânc în polaritatea feminină… de bună seamă că indiferent de sexul biologic.

Am mai adăuga că, pe măsură ce vă întrupați natura opusă, vă conștientizați de asemenea capacitatea de neutralitate a genului, în sensul că nu veți mai simți o afinitate deosebită față de niciunul din sexe.

Vrem să spunem că peisajul vostru interior se va modifica, pentru a găzdui totalitatea divinității voastre, care nu are sex, așa că nu veți mai simți o atracție inerentă spre niciuna din cele două direcții.

Acest fapt se va exprima ca un sentiment multistratificat de eliberare de împărțirea pe sexe, precum și de identificarea cu ele.

În termeni practici, asta va aduce mult mai multe contrarii.

De exemplu, dacă ai fost prea mult în lumea interioară, vei fi chemat să fii mai mult în cea exterioară… dacă ai fost prea activ, vei simți nevoia să o lași mai încet… dacă ai fost excesiv de productiv, vei tânji să te relaxezi… dacă nu ai fost suficient de productiv, vei vrea să creezi mai mult… dacă muncești mult, vei simți dorința să te joci… dacă ai trăit retras, vei dori să socializezi mai mult… dacă ai fost foarte social (mira-m-aș), vei tânji după timp petrecut de unul singur… dacă dărui prea mult din ființa ta sau iei prea mult de la alții, vei învăța să stabilești un echilibru în schimbul de energie… dacă ai fost prea deschis, vei lucra să fii mai rezervat… dacă ai fost prea tăcut, vei începe să-ți exprimi  părerea… dacă ai fost prea pasiv, vei fi îndemnat să-ți întărești voința personală… dacă ai fost prea energic cu voința personală, vei fi înghiontit să ieși din tine… dacă lucrezi singur, poate că vei fi chemat să te asociezi cu alții etc.

Ați înțeles ideea.

Pe măsură ce învățați să echilibrați aceste polarități interioare, vă veți simți compleți, în moduri în care n-ați știut niciodată că ați fost incompleți.

În această privință, veți descoperi și lucruri noi despre voi, nemaiexplorate înainte, de o asemenea manieră încât va conduce la un sentiment extraordinar de noutate, de uimire… de parcă v-ați naște în viață pentru prima oară.

Așa cum am menționat în raportul precedent, această ultimă acțiune de echilibrare este o chestie care ține foarte mult de viața-pe-pământ, fiind emoționant faptul că suntem în sfârșit „aici”, deși, după cum vă puteți imagina, ne aduce/ne va aduce unele teste de autoritate pe care să le rezolvăm… însemnând că nu va fi întotdeauna ușor sau plăcut să readucem la viață aceste părți ale Sinelui în-prezent-în-curs-de-topire-dar-cândva-crioconservate. E necesar însă să ne contopim, întrucât nu mai putem să ne bazăm exclusiv pe evoluția constituției noastre sexuale dominante.

Spiritualul a devenit material, fapt ce necesită folosirea autorității, iar asta implică echilibrul ambilor părinți lăuntrici (Mama și tatăl Dumnezeu), pentru o adevărată creație în unitate. Pentru cei în curs de întrupare, lumea exterioară devine în sfârșit terenul de joacă al sufletului… dar și sala de clasă.

De aceea luna septembrie i-a adus pe foarte mulți dintre noi la o răscruce atât de hotărâtoare din viața noastră, pentru că rezultatul depolarizării (fuziunea sacră) inversează lucrurile… trăind ceea ce este în interiorul nostru în exterior… trecând la o nouă experiență (oglindită) a Sinelui, în care lumea exterioară nu mai este (percepută ca fiind) separată de cea interioară.

Intensitatea, disconfortul și urgența pe care am simțit-o cu privire la această schimbare este de asemenea natură, încât aduce în discuție exact dinamicile, deopotrivă binevenite și nepoftite, necesare pentru ca noi să transmutăm/depășim orice polaritate restantă în noi înșine, astfel ca atunci când mergem mai departe să reușim să ne confirmăm relația cu toate lucrurile din viața noastră, drept conștientizarea Sinelui.  –

Disoluția identitățiilink

backward_step backward page:1/4 forward forward_step