Jupiter în Balanţă : Focus pe relaţiilink
În acest tranzit jupiterian vom descoperi mai multe despre noi înşine, prin oamenii pe care îi atragem, prin relaţiile cu ei, pe principiul oglinzii, iar aceşti colaboratori ne vor spori şansele de reuşită.

Jupiter fiind ACUM în zodia relaţionării, înseamnă că toate relaţiile noastre sunt în vizorul acestui astru benefic, şi vor primi impulsuri pozitive de energizare, spre îmbunătăţire: relaţiile cu ceilalţi, cu partenerul de suflet, cu familia, cu colegii, cu şefii, cu munca, relaţia cu banii, relaţia cu studiile şi călătoriile, etc. ACUM totul va fi privit ca o relaţie: noi şi educaţia, noi şi ceilalţi, noi şi finanţele, noi şi idealurile s.a.m.d., iar în urma acestor raporturi îmbunătăţite, între noi şi partenerul de relaţie, fie el om său domeniu al vieţii noastre, după octombrie 2017, vom simţi că am avansat, că suntem mai înţelepţi şi mai pregătiţi pentru viaţă, exact în sectorul vizat de Jupiter (aflat în tranzit în Balanţă) pentru zodia fiecăruia.
În timpul acestui parcurs jupiterian, apar multe oportunităţi pentru relaţiile de natură romantică, vă puteţi întâlni sufletul pereche, sau veţi încheia o căsătorie, dar şi puteţi finaliza o relaţie oficială printr-un divorţ. Fie relaţiile vechi vor căpăta valenţe noi, fie vor apărea noi cupluri frumoase.
Jupiter în Balanţă ne va extrage din relaţiile mediocre şi ne va conduce către acei oameni cu care ne putem înălţa, evoluând.

În perioada 9 septembrie 2016 – 10 octombrie 2017, este rândul Balanţelor (şi a celor cu ascendent în Balanţă) să fie cele mai favorizate de marele benefic, iar toţi ceilalţi nativi din celelalte semne zodiacale, vor primi beneficiile lui Jupiter în anumite sectoare ale vieţii, după cum urmează:

Pentru nativii Berbec (şi cei cu ascendent în Berbec) – vor fi susţinuţi în asocierile profesionale, în afaceri, în împlinirea relaţiei de suflet prin logodnă sau căsătorie. Orice afacere, proiect, iniţiat ACUM, va avea succes. De asemenea pot avea izbândă în situaţiile de dispută, în procese, în cazul în care sunt implicaţi în dosare în justiţie.
Pentru nativii Taur (şi cei cu ascendent în Taur) – vor înregistra succese la locul de muncă, unde vor interacţiona bine cu colegii, vor fi apreciaţi de şefi sau vor obţine un post de conducere. De asemenea sănătatea va fi bine aspectată, astfel că fie vor începe un tratament benefic, fie îşi vor îmbunătăţi nutriţia şi vor practica sporturi şi terapii care să îi revigoreze, să le optimizeze greutatea corporală, sau vor renunţa la anumite vicii – tot ce ţine de sănătate este bine aspectat de tranzitul lui Jupiter în Balanţă.
Pentru nativii Gemeni (şi cei cu ascendent în Gemeni) – vor primi impulsuri de energie creatoare prin care să îşi pună în operă talentele native, îşi vor îmbunătăţi exprimarea în artă, ştiinţă sau vor descoperi noi aptitudini de a-şi manifesta personalitatea în planul creaţiei. Sectorul iubirii este de asemenea bine aspectat pentru Gemeni, datorită tranzitului lui Jupiter, astfel că ei pot gusta din cupa iubirii, îşi pot îmbunătăţi relaţia cu copiii, sau pot deveni părinţi. De asemenea sunt favorizate distracţiile, spectacolele şi chiar şi speculaţiile pentru aceşti nativi guvernaţi de Mercur – zeul comerţului, al călătoriilor şi al tranzacţiilor.
Pentru nativii Rac (şi cei cu ascendent în Rac) – sunt favorizaţi pe sectorul căminului şi al familiei, de aceea tot ce ţine de locuinţă (redecorare, amenajări, îmbunătăţiri, achiziţie de locuinţă), atmosferă plăcută din cămin, relaţionare cu cei dragi şi în special cu părinţii, patrimoniul personal – toate acestea primesc impulsul benefic al lui Jupiter în Balanţă.
Pentru nativii Leu (şi cei cu ascendent în Leu) – vor fi susţinuţi în călătorii scurte, pe sectorul comunicare, informare, deci pot beneficia de studii de scurtă durată. De asemenea îşi vor îmbunătăţi relaţiile cu fraţii şi surorile şi respectiv modul în care comunică, transmit informaţii, în general.
Pentru nativii Fecioară (şi cei cu ascendent în Fecioară) – sunt favorizaţi în sectorul financiar, unde vor obţine mai mulţi bani prin efort propriu, valorificandu-şi resursele interioare, talentele; de asemenea îşi vor îmbunătăţi însăşi relaţia cu banii şi modul de percepţie a acestora, vor adopta atitudinea potrivită faţă de bani – o formă utilă de energie -, astfel că li se va îmbunătăţi sistemul de valori şi perspectiva asupra posesiunilor materiale.
Pentru nativii Balanţă (şi cei cu ascendent în Balanţă) – de departe aceştia vor fi cei mai favorizaţi nativi pe parcursul tranzitului jupiterian în Balanţă. Ei se vor dezvolta pe multiple sectoare de personalitate, se vor regăsi pe Sine, se vor exprima într-o formă mai amplă în plan concret şi vor avea realizări pe toate planurile vieţii. De asemenea vor avea parte de relaţii de susţinere, în care ei vor fi protejaţi şi susţinuţi, iar la rândul lor, vor susţine pe alţii să se înalţe. Se vor înconjura de tot ce este frumos, de artă, şi vor simţi mai pregnant bucuria vieţii, având pe marele benefic în zodia lor. Într-un cuvânt: vor străluci, vor simţi şi radia plenitudinea vieţii.
Pentru nativii Scorpion (şi cei cu ascendent în Scorpion) – Jupiter fiind pe casa a XII-a a horoscopului personal, le va aduce potenţialul de eliberare de duşmani ascunşi, vindecări de boli karmice, de frici vechi; perioada le va fi propice pt studii oculte, ezoterice, pentru o viaţă trăită într-un cadru mai restrâns, mai intim, mai izolat, unde vor avea şansa să sondeze profunzimile experienţelor spirituale şi să se pregătească pentru perioada de avânt ce va urmă când Jupiter va intra în semnul Scorpionului (din octombrie 2017 încolo, timp de circa un an de zile).
Pentru nativii Săgetător (şi cei cu ascendent în Săgetător) – îşi vor face noi conexiuni, noi prieteni şi vor avea sprijinul acestora şi al unor protectori miraculoşi, care le vor deschide porţile către realizarea unor idealuri sociale şi umanitare, prin care ei înşişi se vor simţi împliniţi. Se vor implica activ în organizaţii, grupuri sau partide, asociaţii în care îşi vor pune în operă talentele native, îşi vor manifesta vocaţia şi vor fi susţinuţi să o împlinească, pentru binele tuturor şi implicit şi al lor, personal.
Pentru nativii Capricorn (şi cei cu ascendent în Capricorn) – aceştia primesc avânt în carieră şi îşi vor creşte imagine publică, vor primi reală apreciere din partea celorlalţi, şi vor înregistra succese notabile în plan profesional. ACUM sunt şanse mari să se înalţe într-o poziţie socială de autoritate sau să devină lideri de necontestat în afacerile pe care le întreprind, cu toate succesele aferente: recunoaştere publică, spor material şi bunăstare sufletească derivată din succesul obţinut.
Pentru nativii Vărsător (şi cei cu ascendent în Vărsător) – vor fi inspiraţi să întreprindă studii înalţe în domenii precum filozofia, religia, dreptul, limbile străine sau orice alt tip de explorare spirituală şi intelectuală, pentru progresul lor interior. De asemenea vor fi favorizaţi să întreprindă călătorii străinătate şi să relaţioneze cu alte culturi, de unde să obţină spor de înţelepciune şi cunoaştere.
Pentru nativii Peşti (şi cei cu ascendent în Peşti) – sunt favorizaţi să obţină bani din alte surse decât efortul propriu, de exemplu o moştenire sau cadouri. Vor avea satisfacţii în plan intim, unde vor manifesta o sexualitate sănătoasă. Vor trece prin metamorfoze interioare, ce vor conduce la înţelegerea personalităţii proprii şi a altora; vor putea investiga şi descoperi secretele celorlalţi; de asemenea îşi vor putea dezvolta abilităţile psihice sau pot întreprinde studii oculte, ezoterice.

Dacă ar fi să numim alţi favoriţi ai acestui tranzit jupiterian, pe lângă nativii Balanţă, bine susţinuţi sunt: nativii Vărsător şi Gemeni (din triada de aer), Leu şi Săgetător (din triada de foc).
Anumite provocări vor reveni totuşi zodiilor Berbec, Rac şi Capricorn, cuadrate cu Balanţă prin poziţionarea lor în zodiac.

Desigur, pentru fiecare nativ în parte, tabloul ASTRAL se completează cu aportul influenţelor celorlalte planete în tranzit, ce îşi interpretează şi ele partitura în concertul vieţii.

În funcţie de modul cum ştim să fructificăm influenţele astrale pozitive şi să învăţăm din provocările oferite de combinaţiile astrale tensionate, astfel vom reuşi să ne poziţionăm destinul pe o traiectorie benefică sau dimpotrivă, mai puţin propice nouă înşine.
Astrele aduc anumite influenţe în viaţa oamenilor (numite generic predispoziţii), însă prin liberul arbitru – darul lui Dumnezeu pentru noi – alegem cu inimă şi decidem cu creierul, clipă de clipă, cum ne construim destinul.

iubire, pace şi armonie tuturor!
Maria Magdalenalink-external

Sursa : Jupiter in Balanta : Focus pe relatiilink-external