Etapele Ascensiunii în Dimensiunea a 5-alink

1. Deziluzia – faza 1-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

calea evoluţiei spirituale şi prin consecinţă şi a înălţării începe cu o perioadă de deziluzie. sufletul ce poartă în inimă adevărul Divin, ascuns totuşi de frământările şi bagajele karmice ale densităţii lumii fizice, ajunge în starea de a nu mai putea face o conexiune între dorinţele şi visele interioare în raport cu lumea care îl înconjoară. SANANDA explică într-un mod foarte interesant şi spiritual semnificaţia cuvântului deziluzie: dezmembrarea iluziilor. Exemple ale fazei deziluziei sunt manifestări precum “criza vârstei de mijloc” sau perioade în care sufletul începe să se întrebe care este de fapt scopul vieţii şi începe să realizeze că este mult mai amplu decât căsătoria, creşterea copiilor, mersul zilnic la serviciu şi speranţa de a avea o pensie satisfăcătoare. Înainte de încarnare, sufletul vine cu un Plan Divin al experienţelor şi lecţiilor pe care doreşte să le trăiască şi să le îndeplinească în această viaţă. Atunci când manifestările şi calea vieţii în plan fizic se depărtează de Plan, datorită defazajului care apare între suflet şi eu-l lumesc, un sentiment de deziluzie se face din ce în ce mai prezent. Omul începe să aibă senzaţii precum că viaţa să nu are prea mult sens, că este risipită. În acel moment, de regulă, el caută sensuri mai înalte şi se întoarce către spiritualitate pentru a obţine răspunsuri la întrebările mai profunde ale existenţei. Cei care totuşi ignoră semnele, deseori au parte de îmbolnăviri fizice, mentale sau emoţionale (corpuri care nu mai sunt în aliniere cu corpurile înalte şi esenţa sufletului), accidente, probleme financiare sau cu serviciul, relaţii dificile şi despărţiri, aşa cum sunt percepute de către EGO. Cu toate acestea, sufletul persoanei respective dă semnale de trezire pentru schimbarea direcţiei şi alinierea cu Planul Divin personal şi colectiv.

2. Angajamentul de a evolua – faza a 2-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

După ce experimentăm diverse căi spirituale, maeştri, învăţături, metode de meditaţie, cărţi iluminate, seminarii, etc, ajungem la concluzia că drumul spiritual necesită multă muncă şi nu vorbe goale. Avem câteva experienţe "satori" care ne arată ceea ce este posibil, dar nu am fost capabili să menţinem acele stări de conştiinţă, realizând că vor fi necesare multe repetiţii, concentrare şi dedicaţie pentru a depăşi ataşamentul faţă de iluzii şi sisteme de credinţă negative care par să pună beţe în roate la fiecare pas. Omul realizează astfel că există multe etape ale angajamentului spiritual şi că există multe niveluri şi straturi. La început sunt percepute numai blocajele şi obstacolele evidente în calea creşterii, posibil căutarea unui terapeut pentru vindecarea unor abuzuri din trecut, terapeuţi energetici pentru a purifica sistemul de chakre şi meridiane. Pentru a menţine calea spirituală, au fost probabil consultaţi diverşi mediumi şi oameni cu puteri psihice. Cele mai multe dintre aceste experienţe au fost probabil nepreţuite pentru oamenii porniţi pe calea spirituală. Apare apoi revelaţia ce ilustrează faptul că angajamentul spiritual este pe viaţă şi că, în această lume, este necesară protecţia spirituală şi consolidarea şi interiorizarea adevărurilor spirituale. Omul începe să realizeze că Dumnezeu este în Interior şi nu undeva pe un nor pufos cerând obedienţă. Dorinţa de a îl cunoaşte pe Dumnezeu de Acolo este înlocuită de dorinţa de a trăi adevărul Prezenţei divine din Interior.

3. Purificarea – faza a 3-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

Pe măsură ce omul progresează în procesul de eliberare faţă de iluzii, tot ceea ce este fals, minciună sau sistem de credinţă distorsionat, apare la suprafaţa conştiinţei pentru a fi eliberat. Astfel, aparent paradoxal, deşi o nouă Lumină străluceşte în interior, viaţa poate părea şi mai provocatoare decât înainte. Omul realizează că a trăit în strânsoarea sistemelor de credinţă limitative şi a emoţiilor negative mult mai mult decât ar fi crezut iniţial. Descoperirea faptului că sufletul a fost încarnat de-a lungul a milioane de ani a fost suprapusă de revelaţia multor vieţi petrecute în densitate, întuneric şi chiar disperare. Probabil că a fost persecutat pentru că a spus adevărul şi a trăit într-o anumită credinţă, posibil să îşi fi pierdut în împrejurări traumatice familia şi pe cei apropiaţi. Sau şi mai apăsător, poate şi-a amintit cum în anumite vieţi a fost de partea “întunericului” jucând roluri de opresor, asupritor, manipulator. Atunci omul realizează puterea Iertării şi modul cum iertarea eliberează karma şi propulsează sufletul pe calea spiritual cu viteza Luminii. Îmbrăţişează de asemenea şi sora geamănă a Iertării, Gratitudinea şi are revelaţia celei mai rapide căi de evoluţie: acceptarea totală şi iubirea necondiţionată a ceea ce este, aşa cum este, precum şi a mulţumi pentru faptul că este viu în acest moment etern.

4. Integrarea – faza a 4-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

Pe măsură ce omul a învăţat să îşi accepte aspectele pe care le-a negat în trecut, diferitele nivele şi dimensiuni ale sufletului încep să se integreze într-un sens holistic, de întreg. Omul se eliberează de judecăţi şi îşi simte cu adevărat eterna inocenţă, chiar dacă tipare emoţionale şi mentale vechi îl mai fac să uite din când în când. O parte importantă a procesului acceptării de Sine constă în înţelegerea faptului că aspectul uman nu va fi niciodată perfect în acelaşi mod ca aspectul Divin, dar trebuie să i se permită să fie aşa. El trebuie adus într-o stare de iubire necondiţionată şi primit cu bine în inima Fiinţei. În prezent, oamenii sunt în proces de integrare, pe măsură ce din ce în ce mai multe aspecte ce au fost în întuneric ies la suprafaţă, deschise Luminii. Pe măsură ce vinovăţia şi negarea se dizolvă, aceste zone întunecate ale psihicului şi ale celor 6 corpuri dense (fizic, emoţional, mental, ASTRAL, eteric, cauzal) încep să vibreze din nou, mărind câmpul energetic personal. Pe măsură ce intensitatea câmpului creşte, Programul Maestru al Ascensiunii este activat şi începe procesul ascensiunii fizice în corp nemuritor.

5. Asimilarea Noilor energii – faza a 5-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

După integrarea celor 6 corpuri dense (fizic, emoţional, mental, ASTRAL, eteric, cauzal), fiinţa Umană se deschide accentuat către frecvenţele înalte. Nu mai există blocaje care să ne împiedice să fim transductori energetici, un canal pentru puterea şi Prezenţa Infinitului ce curge prin noi.

Chiar dacă aspectul uman împreună cu “slăbiciunile” sale inerente încă există, Dispensele divine active în acest moment ne dau următoarea promisiune:
“Nu aveţi nevoie să rezolvaţi fiecare detaliu pentru a intra în ascensiune.
Trebuie numai să rezolvaţi o parte semnificativă (peste 50%) din karmă, nu toată karma în întregime.
Prin Graţie divină pură sunteţi acceleraţi în frecvenţe din ce în ce mai mari de Lumină ce scaldă planeta”.

Aceste benzi intense de energie vin în josul coloanei vertebrale prin chakra coroanei şi în susul coloanei prin chakra rădăcinii, formând un dublu helix de lumină Aurie şi Argintie, similar cu configuraţia moleculei ADN. Pe măsură ce helixurile auriu şi argintiu se întâlnesc şi împletesc în chakrele inimii şi plexului Solar, o strălucitoare lumina Alba este generată, infuzată de lumina Roz a iubirii şi compasiunii. Această Lumină este apoi emisă în lume cu intensitate din ce în ce mai mare. Nu este deloc întâmplător ca în lecţiile anterioare a fost dată o meditaţie pentru a vă ajuta să deveniţi conştienţi de această Lumină spiralată (!!! găsiţi meditaţia pe blog, se numeşte Graţia Kundalini, în recomandări pentru Portalul din 2012, câteva însemnări înainte). Vă sugerăm să vizualizaţi din nou aceste Lumini ascendentă (argintie) şi descendentă (aurie), deoarece vizualizarea va echilibra spiralele voastre masculine (auriu, descendent) cu cele feminine (argintiu, ascendent), generând Conştiinţa Christica pură în Centrul Fiinţei voastre. Pe măsură ce asimilaţi energiile în creştere ale ascensiunii, corpul fizic începe să se schimbe în strânsă conexiune cu conştiinţă. Vă identificaţi din ce în ce mai mult cu dimensiunile înalte şi mai puţin cu cele dense. Deveniţi un outsider în această lume (sunteţi în această lume dar nu mai aparţineţi ei) şi simţiţi o Unime cu tot ceea ce este. Cei care sunt de asemenea pe calea ascensiunii vor fi atraşi către voi, împreună cu cei care încă nu sunt in totalitate pregătiţi vibrational. Ei vin către voi să înveţe şi să se împărtăşească din înţelepciunea voastră. Din acest moment, vă dăruiţi fără nici o rezervă, ştiind că orice nevoie aţi avea, ea va fi îndeplinită de Infinită iubire şi Compasiune a lui Dumnezeu. Deşi intraţi într-o stare transcedentală permanentă, mai puteţi fi atraşi în iluziile lumii dense, dar aceste episoade devin din ce în ce mai rare şi mai puţin intense decât în etapele de început ale transformării.

6. Transmutaţia – faza a 6-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

Abilitatea de a transmuta energia este alchimie pură. În această etapă a ascensiunii deveniţi supremii alchimişti. Indiferent de ceea ce apare în calea voastră îl transmutaţi în Lumină Pură. Aceasta este etapa invizibilităţii psihologice, când puteţi călători oriunde pe Pământ cu deplină încredere şi în deplină siguranţă, indiferent de negativitatea din jur. Deşi corpul cristalin nemuritor este încă în fazele de început şi, tehnic, sunteţi încă în zona potenţialului morţii fizice sau influenţelor negative din mediu, conştiinţa voastră este de aşa natură încât nu atrage asemenea experienţe, chiar dacă interacţionaţi cu cei care au intenţii necurate. Ca Lucrători de Lumină, puteţi fi călăuziţi să interveniţi în situaţii periculoase pentru a ajuta suflete căzute în negativitate şi veţi realiza această cu deplină Pace şi Serenitate în vreme ce păşiţi prin cartiere pline de violenţă sau clădiri dărâmate de cutremure.

7. Transfigurarea – faza a 7-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

Aceasta este etapa în care se petrece transformarea fizică. O masă critică de celule au fost convertite în formă nemuritoare bazată pe siliciu iar procesul se amplifică într-o cascadă incontrolabilă, pe o scară evolutivă exponenţială. Aceasta înseamnă că în fiecare zi se convertesc în formă nemuritoare un procent din ce în ce mai mare de celule.
corpul fizic începe să aibă o aură auriu albă, similar cu ceea ce se observă în picturile sfinţilor de pe vremea Renaşterii. Radianţa voastră va putea fi observată chiar şi de către cei ce au capacităţi de viziune incipiente. procesul de îmbătrânire a corpului fizic se opreşte şi sunteţi imuni la orice formă de boală. Dacă sunteţi vătămaţi în vreun fel, rana se vindecă foarte repede, aproape instantaneu. Simţiţi permanent prezenţa lui Dumnezeu în interior şi o mare bucurie va pătrunde fiinţa. Nu mai simţiţi nevoie prea multă să mâncaţi sau să beţi deoarece primiţi cea mai mare parte din energie direct din dimensiunile înalte prin infuzie de coduri de Lumină.

8. Resurecţia – faza a 8-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

În această etapă a ascensiunii, procesul îmbătrânirii este reversat şi toate afecţiunile se vindecă rapid. corpul devine tânăr şi sănătos, indiferent de starea anterioară. Deveniţi imuni la influenţele de mediu, capabili să umblaţi prin incendii şi inundaţii în deplină siguranţă. În cele din urmă, chiar şi nevoia de oxigen dispare deoarece energia vă este furnizată din dimensiunile eterice. De fapt, deveniţi o fiinţă eterică, radiind vizibil lumina pentru toţi cei care încă va mai pot vedea. Puterile voastre vindecătoare sunt deplin manifeste iar miracolele devin ceva normal. Singura voastră dorinţă este focalizată pe a-i ajuta pe cei care încă nu au ajuns în acest stadiu de manifestare.

9. Ascensiunea – faza a 9-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

La un moment dat, toate celulele sunt convertite în formă luminoasă cristalină pe bază de siliciu iar călătoria ascensiunii pare că se termina aici, cel puţin această fază a ei. Ca fiinţă deplină a celei de a 5-a dimensiuni, realizaţi că există foarte multe înaintea voastră, în această călătorie infinită a sufletului. Singura dorinţă este de a servi, aşadar, cel mai probabil, veţi rămâne în cea de a 5-a dimensiune a Pământului, ajutând sufletele din dimensiunea dominantă 4D. Deoarece există numai o dimensiune de conştiinţă între voi, puteţi încă interacţiona cu ele, deşi sufletele 3D vor părea că locuiesc o altă planetă în acelaşi spaţiu. Oricum, la acea vreme, dimensiunea 3D a Pământului va fi foarte puţin populată deoarece aceste suflete părăsesc spaţiul planetar pentru lumi care sunt mai potrivite pentru nivelul lor de conştiinţă.

10. Addendum – faza a 10-a ascensiunii în dimensiunea 5Dlink

Pe măsură ce sufletele 5D evoluează, după formarea corpului eteric cristalin nemuritor, la un interval de câţiva ani până la câteva decade se formează deplin Vehiculul de Lumină Merkabah, care permite deplasarea fără restricţii în timp şi spaţiu, fără folosirea navelor spaţiale. Suntem deja în octavele superioare ale 5D.

Şi călătoria continuă…link


Sursa : Etapele Ascensiunii în Dimensiunea a 5-alink-external