Kryon - ADN Revelatlink


Ceea ce se întâmplă aici este mult mai important, pentru că există o permisiune pe care v-aţi dat-o că această energie din partea cealaltă de voal să vă viziteze. Asta nu se întâmplă fără prezenţa oamenilor din fata partenerului meu. El nu poate face asta singur. El nu poate vorbi tare cu vocea lui Kryon, decât dacă voi sunteţi aici.

Aceasta ar trebui să vă spună că sunt câteva atribute în procesul care cere "a da şi a primi" şi asta se întâmplă. Vedeţi voi, din perspectiva mea, anturajul vine şi aşteaptă permisiunea. Nu este doar un om pe scenă. Nu este necesară o prezentare. Acesta este o reuniune. Pentru că pe scaunele din faţa mea, cei care ascultă şi cei care vor citi, sunt cei pe care i-am cunoscut de o eternitate.

Voi toţi sunteţi eterni în ambele direcţii. Nu există un început al vostru. Gândiţi-vă la asta! Asta ar trebui să vă spună despre esenţa şi miezul a ceea ce există în interior. În acest moment, în aceste timpuri, există o energie dăruită. Aceasta este o informaţie în engleză, dar în timp ce este dată şi în timp ce energia este acolo, al 3-lea limbaj este deasupra voastră, a tuturor. Aceasta vizitează fiecare scaun şi întreabă:" Îţi aminteşti?"

fiinţă Umană nu este construită pentru totală aducere aminte a cine sunteţi voi pe partea cealaltă de voal. Dacă noi am oferit dovada empirică că acest channel a fost adevărat, atunci nu ar mai fi nici un test. În plus, mulţimea ar fi mult mai mare, nu credeţi? Dacă dovada ar exista, toţi ar trebui să fie aici. Nu, în schimb, aceasta cere indivizilor să meargă în interior şi să îşi folosească discernământul. "Tot ceea ce este prezentat aici, ar putea fi adevărat? Ar putea fi exact aşa cum spune Kryon?"

Acesta este discernământul despre care am vorbit adesea, care este disponibil fiinţei umane. Deci, în aceste momente, există într-adevăr energia care curge din această fisură a voalului, căreia voi i-aţi dat permisiunea să se deschidă. Din această fisură curge energia de Acasă. Doar pentru un moment, cu acest al 3-lea limbaj, doar pentru un moment, lăsaţi-o să vă umple inima.

Şi dacă sunteţi atenţi, aceasta vă va umple cu adevăr mai mult decât credeţi. Peste tot pe planeta are loc trezirea. Aceasta nu face mare zgomot, pentru că nu există o campanie de publicitate sau spectacole de televiziune care să o anunţe.

Încet, aceasta se petrece. Încă din 1987, aceasta creşte şi voi o simţiţi. Umanitatea este mai conştientă de această schimbare ACUM decât vreodată înainte. Mulţi din preajma voastră încep să accepte ceea ce voi, din această cameră, aţi acceptat deja.

Oh, ei poate nu cred ceea ce credeţi voi, dar ei văd cine sunteţi voi. Ei văd o fiinţă Umană în pace, stând lângă cei care sunt tulburaţi. Ei văd calea pe care mergeţi în viaţă şi pe alţii din jurul vostru şi observă diferenţa. Subiectul este din nou ADN -ul.


ÎNVĂŢĂTURILE ADN CONTINUĂ...

 
ADN - Literele sună cu complexitatea şi chimia înaltei ştiinţe biologice. De fapt, există mult mai mult chiar decât ştiinţă vede, pentru că este îndoielnic faptul că ştiinţa va vedea vreodată ceea ce vă voi spune eu. Există componente şi atribute în ADN -ul vostru care sunt pur şi simplu invizibile în 3D.

Eu v-am spus în trecut că ceea ce lipseşte la acest moment în eforturile făcute de ştiinţă, care literalmente ar schimba totul este un instrument care ar măsura un câmp interdimensional. Odată ce acel instrument sau scenariu se dezvoltă şi acest lucru se va întâmpla, acesta este cel mai apropiat lucru pe care îl veţi avea vreodată pentru a dovedi ceea ce spunem noi.

Pentru moment, acel instrument este îndreptat asupra diferitelor lucruri de pe planetă, inclusiv spre biologia Umană; va fi o revelaţie în ştiinţă, peste tot. energia care este invizibilă va apărea sau cel puţin îşi va arăta umbră. Aceasta va fi apoi reală, acolo unde pe moment este doar o presupunere. Interdimensionalitatea este aici astăzi în atât de multe feluri.

Gravitatea este o forţă interdimensională. Magnetismul este o forţă interdimensională. Chiar şi lumina are componente din acestea... toate invizibile şi inexplicabile pentru voi, pentru moment. Dar că atât de multe alte lucruri, voi le folosiţi în fiecare zi şi corpurile voastre fac parte din acestea, de asemenea. Lăsaţi-mă să vă explic câteva lucruri care vor influenţa ceea ce am să vă spun.


Pentru a face asta, trebuie să repetăm ceea ce v-am spus deja, astfel încât să vă dau informaţii pe care încă nu le-aţi auzit.


REVIZUIREA


Pentru voi şi pentru ştiinţă, premisa ADN este bio-chimica. Asta este ceea ce aveţi în corpul fizic, ceea ce credeţi că este responsabil pentru matricea vieţii şi este total explicabil pentru ştiinţa prin chimie şi procesele biologice. Dar există şi atribute spirituale interdimensionale în ADN care sunt cuantice. Majoritatea actuală a chimiei pe care o puteţi vedea în Genomul uman este într-o stare cuantică.

De altfel, ştiinţa voastră nu poate măsură o stare cuantică la acest timp, nici câmpul din jurul ei, care este evidentă acesteia în interiorul puzzle-lui Genomului uman. Noi v-am spus că ADN -ul din corpul uman poartă o cantitate impresionantă nevăzută de informaţii şi energie. Noi vorbim despre ADN că despre o entitate, nu că despre un dublu helix chimic.

În acest sens, 100 de trilioane de bucle lucrează împreună ca o singură energie, numită "ADN -ul vostru". Acest grup este unic. Acesta trebuie să fie, pentru că este absolut 100% al vostru. Datorită acestei cuanticitati a ADN ului, acesta conţine o parte uriaşă a spiritualităţii voastre. Nu numai că ADN -ul conţine înregistrările a tot ceea ce aţi fost pe această planetă, dar şi relaţiile voastre cu Gaia de asemenea.

Acesta conţine tot ceea ce aţi făcut vreodată şi spiritualitatea a ceea ce aţi învăţat în fiecare viaţă. Această informaţie este literalmente imprimată în ADN. ACUM, ascultaţi-mă: În eoni de timp, nici un uman nu şi-a pierdut vreodată nici o revelaţie spirituală pe care a avut-o. Înţelegeţi?

Cu ajutorul intenţiei, orice uman se poate trezi la punctul în care ADN -ul sau deţine ceea ce a învăţa în toate vieţile sale. Voi vă treziţi la ADN -ul însuşi, cu intenţia şi revelaţia Dumnezeului interior. Toate lucrurile spirituale pe care le-aţi învăţat vor veni zburând înapoi şi vor fi ale voastre din nou. Cum ar putea să nu fie aşa?

Voi aţi deschis uşa originală şi este a voastră, proprie. Mulţi îşi vor "aminti" cine sunt ei şi ceea ce ştiu. Câţiva dintre voi aţi spus că nu aţi ales să veniţi înapoi, pentru că a fost dificil de data asta. Există un sentiment intrinsec, interior la câţiva dintre voi, că de data asta va fi ultima oară.

Totuşi, eu vă voi spune, dragii mei, că asta aţi spus şi ultima dată! Iată ce se întâmplă: primul lucru pe care Maeştrii şi sufletele bătrâne doresc să îl facă atunci când ajung pe partea cealaltă de voal este să se întoarcă... şi ăştia sunteţi voi! Majoritatea dintre voi vrea şi când o faceţi, înaintaţi de acolo de unde aţi rămas, nu reîncepeţi. Asta există în ADN. Este minunat.

Înţelepciunea vârstelor este imprimată în ADN. Este cuantică şi deci uriaşă. Cristalul din Peştera Creaţiei stochează asta pentru voi şi activează ADN -ul vostru când vă întoarceţi cu un corp uman diferit. Este interesant că umanitatea a văzut ACUM Genomul uman şi ea vede că este unic? Nu-i aşa că este interesant? ADN -ul este total unic. Nici o fiinţă Umană nu are ADN -ul la fel ca altă fiinţă, nici măcar gemenii identici.

Doar o frecţiune este identică la gemeni (mai puţin de 5%). Dar nu părţile codate ale non-proteinelor. Acestea sunt absolut unice pentru fiecare uman. Există mai mult. În ADN sunt atribute ale părţii din Dumnezeul care sunteţi. Amprenta Sinelui Înalt este acolo. Numele angelic pe care vă strig eu este acolo. Acel nume nu este un nume din liniaritate sau unul rostit în aer, cu vibraţie.

În schimb, acesta este un nume pe care noi îl cântăm în lumină. Şi când acesta este rostit, vibrează cu maiestuozitate. Acesta este adevărul! Simţiţi-l! Amprentă a cine sunteţi voi este acolo. Voi purtaţi cu voi părţile descendenţei dintr-o altă planetă şi din alte arii din Univers. energia celor care au ajutat la însămânţarea voastră cu porţiunile spirituale ale umanităţii sunt acolo, de asemenea (pleiadienii).

Aceştia sunt potriviţi, minunaţi, iubitori. Toate acestea se găsesc în interiorul ADN ului vostru şi pentru a fi acolo, trebuie să existe o energie cuantică. ACUM, să vorbim din nou despre biologia 3D. În acest foarte mic helix dublu, 3 miliarde de părţi chimice au fost cunoscute şi identificate. Această moleculă de ADN este atât de mică, încât trebuie văzută la un microscop electronic.

Este atât de complexă prin cele 3 miliarde de părţi chimice. Apoi, începe sarcina de identificare a ceea ce fac aceste părţi şi ştiinţa începe să studieze enormitatea a ceea ce este acolo. Ei caută într-adevăr ceea ce a creat mai mult de 23.000 de gene umane. Deci, ei caută coduri, codificările proteinei liniare, pentru a înţelege cum lucrează acestea.

Ştiinţa a aşteptat mult timp să vadă "matricea în acţiune" şi a făcut-o. Dar şocul a venit când mai puţin de 5% din ADN a creat genele. Într-adevăr, ei au văzut liniaritatea şi codificarea proteinei din porţiunea de ADN. Această mică porţiune a creat genele, dar restul pare a fi întâmplător, chiar haotic. Mai mult de 90% din ADN pare să fie nefolositor.

Partenerul meu a vorbit astăzi despre starea cuantică care pare să fie haotică. Ea pare să fie întâmplătoare, haotică, pentru că acolo nu există liniaritatea care să fie descoperită într-o realitate într-adevăr cuantică, deloc. Unul din lucrurile care vă reţin de la a vedea o stare cuantică este influenta liniarităţii pe care o aveţi în realitatea voastră 3D.

Deci voi, într-adevăr vă uitaţi la ceea ce este cuantic, dar pentru voi, conceptul a ceea ce ar putea fi este invizibil. Acest atribut ADN al hazardu-lui nu ar putea fi luat uşor, pentru că ştiinţa a privit ceva care a fost inexplicabil. Imaginaţi-vă, 90% din ADN pare să nu facă nimic! Biologii ştiu mai bine, dar nu aveau o explicaţie la îndemână.


NOI INFORMAŢII

backward_step backward page:1/3 forward forward_step