Despre ADN de la KRYONlink


Am fost întrebat: Kryon, de ce vorbeşti atât de mult despre ADN? Noi ştim că este un atribut biologic al corpului uman. Este în planul genomului uman. Se cunoaşte despre cele peste 30.000 de gene umane, precum şi despre chimia lor. Ce ai putea spune tu mai mult despre acest subiect ? Mai bine ne-ai spune ceva despre aspectele spirituale ale ADN-ului.
Mulţi au folosit acelaşi raționament ca cel de mai sus.
Este, cred, momentul să aprofundăm care este rolul şi menirea ADN-ului.


ADN-ul este elementul central al cine sunteţi, atât fizic cât şi spiritual. Dacă aţi avut de făcut alegerea locului în care se regăseşte Sinele vostru, nu aţi greşit dacă aţi indicat ADN-ul. Cunoștințele akashice, planul global existenţial al fiinţei, creşterea spirituală, talentul şi aptitudinile, drumul vostru de eoni prin existenţă, încărcătura karmică, toate sunt cuprinse în ADN.
Unii dintre voi înţeleg acest lucru în măsura în care au fost Lemurieni. Aceştia dovedesc o incredibilă profunzime a ceea ce ştiu despre viaţă şi despre ei.
Nu există nici un sistem observabil, o simetrie sau scop care să justifice 90% din conţinutul ADN-ului.

Ştiinţa ADN-ului.

Doar în ultimii ani ştiinţa a dovedit ceea ce vom menţiona ACUM. ADN-ul vostru este compus din peste trei miliarde de componente chimice puternice. La rândul sau, fiecare moleculă de ADN, are peste trei miliarde de componente chimice în compoziţia sa, deşi molecula este atât de mică încât, pentru a putea fi observată, este nevoie de un microscop.
Descoperirea genomului uman, a scos la iveală un mister: doar 3% din chimia ADN-ul este utilizata în procesele vieţii.
Referindu-ne la proteina codificată din conţinutul ADN-lui, se poate spune că ea singură produce peste 30.000 de gene umane. Aceste gene poarta amprenta vieţii pe care o căutaţi. Doar 3% din ADN-ul vostru conţine şi răspunde de genele care se concretizează în evenimentele vieţii. Trei procente reprezintă întregul proiect pe care-l căutaţi şi pe care se bazează viaţa voastră. Prin urmare, peste 90% din chimia ADN-lui este mister, părând că nu are nici-un rol observabil. Cea mai mare parte (peste 90%) o formează zona necunoscută a sistemului, al cărui scop este o enigmă.
Unii cercetători în biologie sunt convinşi că această parte (de 90%) din ADN nu poate fi explicată de chimie şi n-ar participa la procesul de evoluţie a fiinţei umane. Altfel spus, acest rest majoritar din ADN n-ar avea nici o utilitate.
adevărul este însă altul. In primul rând că, din principiu, nu poţi elimina o parte a întregului, fără a avea consecinţe grave. Considerarea a acelei majoritare părţi ca fiind inutilă este doar o consecinţă a ignoranţei voastre.
Evoluţia vieţii, a fiinţelor umane (a fiinţelor, în general) este intrinsec legată de rolul şi activitatea celei pe care voi o numiţi Mama Natură (Gaia).Toate instrucţiunile dezvoltării şi adaptării la planeta pe care trăiţi, la sistemul Solar în care existăm s.a.m.d. se regăsesc în acel important procent de 90% din AND, a cărei utilitate nu o desluşiţi, încă. Cele 3 procente cunoscute şi validate de omul de știință, reprezintă numai partea aplicativă a întregului program existenţial.
Nouăzeci la sută din ADN-ul vostru este literalmente modelul cuantic al divinităţii voastre. Acesta este modelul akashic al fiinţei umane. In această vastă bibliotecă ,,la purtător’’, fiinţa Umană are înregistrată întreaga sa evoluţie, întreaga sa experienţă căpătată de-a lungul numeroaselor vieţi şi locaţii prin care a trecut entitatea respectiva. Toate izbânzile şi toate eşecurile fiinţei, din toate vieţile, se regăsesc perfect în această enormă bibliotecă.
Logica modelului cuantic nu poate fi recognoscibilă în dimensiunea 3D, în care existaţi ACUM. Ceea ce se întâmplă dincolo de 3D este pentru voi, deocamdată, un mister.
Pentru a concluziona, putem afirma că ADN-ul poartă amprenta voastră ca fiinţă materiala şi, mai ales, ca fiinţă spirituală. Acel 90% din ADN, reprezintă partea voastră cuantica, spirituală, care vă leagă şi vă legitimează în întreaga Creaţie.

Conştiinţa umana în 3D.

În proporţie de 90%, ADN-ul cuantic este conştiinţă Umană. Conştiinţa omenirii nu este măsurabilă prin coduri şi gene. Este, așa cum am mai spus, dincolo de chimia organismului, şi constituie ceea ce s-ar putea numi ’’ biologia misterioasă’’, care are de-a face cu fiinţa totală.
In termenii conştiinţei umane, la nivelul 3D, nu există capacitatea individului de a dialoga cu propriul său ADN, sau de acţiona asupra lui prin voinţă. Aceasta însemnă că omul nu este capabil să-şi facă propriile ’’ reglaje’’ ale fiinţei, modificările pe care le-ar dori, adică nu-şi poate controla fiinţa în totalitate.
Conştiinţa este responsabilă pentru vibraţia planetei şi voi, totdeauna aţi avut abilitatea de a schimba starea şi lucrurile de pe Pământ, prin gândurile şi acţiunile voastre. Aceasta s-a întâmplat şi se întâmplă mereu, numai că voi nu faceţi nici o legătură între cauză şi efect, între gândurile voastre şi ceea ce se întâmplă după ce aceste gânduri sunt emise ; mai ales când colectivităţi de oameni emit acelaşi model de gând.
Ignorarea efectelor pe care le au gândurile este, din păcate, consolidată de distanţa în timp care se aşează, de obicei, între gând şi materializarea lui. Asemenea decalaje în timp sunt caracteristice dimensiunilor inferioare, deci şi dimensiunii a 3-a, în care a existat, şi încă va mai exista pentru o scurtă perioadă de timp, sistemul planetar al Pământului.
Tot ceea ce se întâmplă pe planetă este opera gândurilor şi voinţei voastre.
Când veţi începe să înţelegeţi acest adevăr, veţi înţelege că Gaia face ceea ce-i cereţi voi, chiar dacă în multe situaţii ea ar face altfel, chiar şi dacă ceea ce-i dictaţi îi face rău şi ei şi vouă. Pentru a supravieţui, Gaia repară şi face curăţenie în urma voastră în limita posibilităţilor ei, care NU sunt nelimitate.

 

 

Sursa :Despre ADN de la KRYONlink-external