Raport energetic pe luna august 2015 - Jennifer Hoffmanlink

 

Luna august are un element foarte spiritual în energia sa şi acesta nu are nimic de-a face cu spiritualitatea sau cu religia, ci cu puterea şi energia spiritului, Portalul divinităţii ce reprezintă exprimarea multi-dimensionalitatii noastre. I-am tot dat târcoale acestui concept în ultimii 30 de ani şi ACUM a venit momentul să îl punem în practică. Primul pas nu este acela de a ne invita prietenii extratereştrii la masă, ci acela de a deschide calea exprimării Sinelui nostru Divin, în cadrul propriilor sisteme de credinţă, lucru pe care l-am făcut deja de ani buni. Al doilea pas este cel care contează ACUM şi el constă în întrebarea Ce înseamnă să fii Divin?, la care vom găsi răspunsul atunci când Jupiter îşi va schimba semnul, pe 11 august. 

Jupiter trece în această lună din Leu în Fecioară, lucru care s-a întâmplat şi în Septembrie 2003. Atunci mi-a apărut pentru prima dată Arhanghelul Uriel şi m-a întrebat dacă vreau să lucrez cu el. Prima dată i-am răspuns nu, mulţumesc după care m-am răzgândit. Atunci am început adevărata lucrare de înălţare şi pentru mulţi dintre noi, printre care mă număr şi eu, lucrurile au luat-o razna, ca să spun aşa. Nu am fost niciodată mai speriată, mai lefteră, mai lipsită de control şi mai neajutorată decât am fost atunci. Cu Jupiter în Fecioară, în 2003 am devenit cu toţii martiri vindecători în toată puterea cuvântului şi am început să lucrăm la vindecarea lumii. Şi am dat tot ce aveam şi chiar mai mult. Ne-am asumat pe deplin rolul de Lucrători întru Lumină şi aproape că ne-am omorât muncind. Lucrarea aceea continuă dar ea este ACUM mult diferită, ACUM facem o cotitură şi în luna august devenim balize de lumină.

ACUM înţelegem o nouă paradigmă a acestei energii deoarece în ultimii 12 ani am devenit mai înţelepţi în ce priveşte căile energiei şi am învăţat ceva din ultimul tranzit al lui Jupiter în Fecioară şi anume că nu putem vindeca lumea, crucificându-ne . Ne putem afla în serviciul lumii dar nu ca servitori, ci putem fi şi stăpâni şi victorioşi. Aşadar, ACUM putem primi cu bucurie intrarea lui Jupiter în Fecioară şi ne putem bucura pe deplin de energiile acestui semn, care includ compasiunea, graţia, atenţia acordată detaliilor şi perfecţiunea. Este, în acelaşi timp, şi un semn al sănătăţii şi interesul acordat unui mod de alimentaţie sănătos, exerciţiilor fizice şi unui mediu înconjurător mai curat a început în 2003, ultima dată când Jupiter s-a aflat în Fecioară. Urmăriţi cum vor lua avânt toate aceste domenii ACUM. Aceia dintre voi care se ocupă de medicină alternativă ar trebui să observe o creştere a afacerilor în domeniu, ca şi o creştere a oricărui aspect legat de o mai bună conştientizare a stării de sănătate. Facem o nouă cotitură în acest rol, de această dată dintr-o perspectivă mai plină de putere, una care ne serveşte în primul rând nouă, răspunde nevoilor noastre personale şi ne angajează potenţialul şi energia, fără să ne conducă spre crucea martiriului.

Un alt aspect important al lunii august îl constituie Saturn care intră în mişcare directă pe 1 august, pregătindu-se să părăsească semnul Scorpionului. Acesta este cel mai mare Eveniment al secolului, deoarece marchează încheierea unui ciclu de 99 de ani, care a început în 1917. Saturn trece anevoios peste ultimele două grade din Scorpion, pe parcursul întregii luni, părăsindu-l definitiv pe 19 septembrie, exact la timp pentru echinocţiul de toamnă. Ca să înţelegeţi ce înseamnă ăsta, gândiţi-vă ce vi se întâmpla în 1982 şi 1983, atunci când Saturn s-a aflat ultima dată în Scorpion şi înainte de asta, în 1950. Acest deceniu a fost martorul apariţiei în reţelele de energie a Pământului a primei generaţii puternice de Indigo şi ACUM, cu două cicluri în Scorpion mai târziu, aceasta şi-a atins, într-un final, capacitatea maximă.

(N.tr: Pe pagina http://enlighteninglife.com/august-2015-energy-report/link-external puteţi vedea un filmuleţ în care Jennifer explică ciclurile de 99 şi de 33 de ani.)

lună nouă minunată, la 22 de grade în Leu, de pe 14 august, reprezintă o foarte bună demarcaţie între aceste încheieri şi începuturi. Atunci vom simţi într-un mod mai direct potenţialul lunii august, deoarece primele două săptămâni pot fi petrecute încheind ce este de încheiat, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori în lunile care încep cu o lună plină. Şi asta face parte din acţiunile care sunt posibile în luna august, pentru că într-adevăr, noile începuturi sunt mai fructuoase atunci când nu sunt îngreunate de bagajele emoţionale şi fizice ale trecutului.

Îl mai avem pe pionierul şi revoluţionarul Uranus în Berbec, primul semn al zodiacului şi pe Chiron, vindecătorul rănit şi cel care ne reaminteşte karma în Peşti, ultimul semn al zodiacului. Atunci când Uranus încearcă să ne smulgă din disconfort, Chiron ţine să ne reamintească să curăţăm mai întâi mizeria pe care am făcut-o, un fel de a ne face curat în cameră, după ce am terminat lecţiile, înainte de a ieşi afară, la joacă. Deşi s-ar putea să vă doriţi să mergeţi înainte, asiguraţi-vă că v-aţi ocupat de vindecarea şi încheierea pe care le poate aduce această lună. Va trebui oricum să o faceţi şi dacă nu vă ocupaţi de asta ACUM, va trebui oricum să o faceţi mai târziu. Cine îşi doreşte să rămână blocat în casă, cu un mop şi o mătură, când toţi ceilalţi se distrează, jucându-se pe afară?

Dacă vă simţiţi ACUM energizaţi şi motivaţi, unul dintre darurile lunii august, aceasta reprezintă o renaştere a energiei voastre şi a nevoii de a trece la acţiune. Acest lucru nu înseamnă neapărat să faceţi ceva, acţiunea începe cu alegeri, ceva ce se petrece în interiorul fiinţei noastre. Stabiliţi-vă intenţiile pentru rezultatele pe care doriţi să le creaţi şi apoi urmăriţi ce iese la suprafaţă pentru a fi curăţat. Nu fiţi atât de nerăbdători să ajungeţi la sfârşitul călătoriei, deoarece atunci când vă creaţi începuturile, multe alte lucruri devin şi ele posibile. Dacă atât de multă din energia voastră a fost implicată în vindecare şi transformare, ce se va întâmpla atunci când veţi da deoparte obligaţiile şi veţi intenţiona să aveţi o viaţă fericită şi îmbelşugată? Indiferent ce intenţionam pentru întreaga lume, trebuie să ne includem şi pe noi în iubirea, belşugul, bucuria şi pacea pe care la intenţionam cu atâta compasiune pentru alţii.

August este o lună a conştiinţei de Sine, a grijii faţă de Sine, a îngăduinţei faţă de Sine şi a atenţiei faţă de Sine (observaţi accentul care se pune pe Sine?). Scăpaţi de prejudecăţi, mai ales de cele legate de a face ceea ce este bine, sau de a fi suficient de buni. Îngăduiţi-vă să vă bucuraţi de visele şi viziunile pe care le aveţi, legate de viaţa pe care vă doriţi să o duceţi şi daţi-vă voie să vă relaxaţi, să vă reîmprospătaţi şi să vă reînnoiţi înainte de marele efort din septembrie. În timp ce vă creaţi un mare container pentru energie, asiguraţi-vă că îl şi goliţi din când în când, deoarece intenţiile noi scot întotdeauna la iveală vechi credinţe, tipare şi limitări. Fără presiune sau stress, doar păstraţi curăţenia, pe măsură ce înaintaţi.

August este o lună în care să ne oprim din a fi şi a face lucrurile ca vindecători şi învăţători ai lumii, pentru a lăsa puţin praful să se aşeze. Vom şti asupra cărui lucru să ne concentrăm, după ce vom fi petrecut ceva timp evaluând ce a mai rămas de făcut, după ce vom fi decis ce vrem să păstrăm şi la ce suntem pregătiţi să renunţăm. Am muncit deja atât de mult, hai să vedem şi de cât de multe este capabil colectivul (probabil mult mai mult decât ştim) au şi ei nevoie să participe în acest proces. Noi ne-am ocupat multă vreme de muncile grele, ACUM sunt şi ei pregătiţi să participe şi trebuie să le dăm şansa să o facă.

energia acestei luni este mai relaxată şi mai puţin agitată şi cu cele câteva noi cicluri de energie care încep ACUM, nu mai trebuie să muncim chiar din greu. Petreceţi puţin timp în această lună, gândindu-vă la felul în care ar arăta viaţa voastră plină de uimire, extraordinară şi cu viziune reîmprospătată, astfel încât să îi daţi putere prin consimţământul vostru energetic. Cuvântul cheie în luna august este îngăduinţa ceea ce înseamnă gratificaţie, încuviinţare, toleranţă şi permisiune. Ce vă puteţi îngădui să faceţi în această lună, dându-vă permisiunea să vă bucuraţi de ceea ce aţi muncit din greu să creaţi şi făcându-vă timpul necesar pentru a mirosi florile minunate din grădina vieţii voastre? Să aveţi o lună minunată,

Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman.

Sursa : Raport energetic pe luna august 2015 - Jennifer Hoffmanlink-external

Editura FOR YOUlink-external