DRUNVALO DESPRE Universul ELECTRIClink

 
Iar descoperirile la care mă voi referi au sens pentru oricine de pe Pământ. În matematică, răspunsul cel mai simplu e probabil adevărul. Iar toate răspunsurile alambicate despre teoria Big Bang, găurile negre şi toate astea nu pot dovedi nimic. Iar dacă oamenii de ştiinţă încearcă să demonstreze ceva, răspunsurile lor sunt extrem de complexe. Dar ACUM putem folosi energia obişnuită, electricitatea ce trece prin pereţii noştri, prin telefoanele mobile sau electricitatea din corpul nostru. ACUM ştim că această energie mişcă totul, întregul Univers. Iar modul de a răspunde la toate aceste întrebări, raportându-ne la electricitate, e cât se poate de simplu şi explică totul, la orice nivel. Este poarta de intrare, iar la fiecare nivel descoperim alte lucruri care fac şi ele parte din acest Univers.

Până să descifrez ceea ce îmi spunea Universul Electric, nu aş fi reuşit niciodată să înţeleg lucrurile pe care le ştiu ACUM. Şi dacă vrei să ştii cu adevărat ce anume se întâmplă în spatele muncii spirituale, de ce facem unele lucruri într-un anume fel şi de ce vorbim despre emiterea de curenţi electrici şi toate chestiunile astea, trebuie să înţelegi că Universul Electric este locul pe care îl cauţi. Fizicienii şi matematicienii înţeleg despre ce e vorba şi sunt foarte impresionat de ceea ce spun ei.

Dacă sunteţi interesaţi de acest subiect, desluşirea lui e un lucru minunat pe care îl puteţi face. Şi eu vreau să fiu acolo, la acea conferinţă, în public, pentru că vreau să aud fiecare cuvânt pe care îl vor rosti, deoarece am foarte multe lucruri de învăţat în acest domeniu. Iar când lucrurile se clarifică în ştiinţă şi în spiritualitate, ceea ce se petrece chiar ACUM (din punctul meu de vedere, până ACUM a fost un adevărat haos), ele vor deveni unul şi acelaşi lucru. Vor avea limbaje diferite şi fiecare din ele va trebui să–l înveţe pe al celeilalte pentru a putea comunica, dar vor vorbi exact despre acelaşi lucru. Pentru că există o singură realitate, nu e decât ceea ce este, doar că ştiinţa nu a fost suficient de clară pentru a putea stabili o comunicare cu spiritualitatea. Este pentru prima oară când ştiinţa începe să realizeze, într-un final, că tot ceea ce au spus împotriva spiritualităţii de atâta vreme, pur şi simplu nu e adevărat şi că ele au mult mai multe lucruri în comun, decât au crezut. Dar şi noi avem o ACUM mulţime de lucruri în comun cu ştiinţa. Pentru că înainte era multă confuzie, dar ACUM, cu ceea ce ştim în prezent, totul se potriveşte perfect în ştiinţa Merkaba.

Eu mi-aş dori să demonstrez ceea ce spun. Ştiu că ceva e adevărat şi demonstrez asta, făcând eu însumi lucrul respectiv, dar dacă vezi că unul şi acelaşi lucru poate fi văzut în Ceruri, dar şi la microscop, la o scară mică, e o dovadă că aşa cum e sus este şi jos e ceva real nu doar în lumea fizică, ci şi în cea spirituală şi că ele se atrag una pe cealaltă, reprezentând aceeaşi realitate.

Dacă vrei să studiezi spiritualitatea, poţi studia totodată fizica şi matematica şi vei face aceleaşi descoperiri. Şi dacă mergi mai în profunzime, ajungi la geometria sacră, care face parte din matematică şi e o parte a ştiinţei răspândite în întreaga lume, care devine din ce în ce mai interesată de ea. Asta, pentru că, multă vreme, geometria sacră a fost considerată o noutate, dar ACUM începem să realizăm că ea stă la baza a tot ceea ce este. Întreaga noastră existenţă se bazează pe această geometrie. Iar din geometrie se nasc numerele. Aşadar, geometria sacră a precedat apariţia numerelor.

Iată de ce mă preocupă toate aceste diverse domenii, pentru că atunci când lucrurile sunt clare în această privinţă, spiritualitatea devine şi ea mai palpabilă. Universul Electric îmi arată totul cu precizie, iar când privesc în Ceruri şi în acele câmpuri plasmatice uriaşe, care se află peste tot în Univers, pot vedea exact ce anume se întâmplă, raportând totul la ştiinţa Merkaba. Şi văd cu precizie ce anume se întâmplă, clarificând şi de ce se întâmplă un anumit lucru.

Fără să fi studiat buddhismul tibetan, pe care eu l-am aprofundat, altor oameni le-ar trebuit mult timp pentru a înţelege ce spun; dar cu ceea ce a descoperit ştiinţa chiar ACUM, sunt suficienţi 15 – 20 de ani, în loc de 15.000 de ani, pentru a învăţa, deci lucrurile se întâmplă foarte rapid. Cantitatea de informaţii pe care le integrăm ACUM creşte din ce în ce mai mult. În primii 6.000 de evoluţie a omenirii, am avut acces la o anumită cunoaştere, iar între anii 1900 şi 1950, am învăţat ceea ce înainte ar fi necesitat 6.000 de ani de cunoaştere. Chiar ACUM, integrăm informaţii echivalente cu 6.000 de ani de evoluţie, în doar câteva zile. Suntem în linie dreaptă şi cu toţii recunoaştem că ceva măreţ e pe cale să se întâmple. Nu poţi să devii din ce în ce mai inteligent, fără să ai acces la o cunoaştere de excepţie. Şi acesta e punctul în care ne aflăm ACUM. Şi ce vreau să spun este că ACUM suntem cu adevărat în acest punct crucial. Iar Universul Electric nu face altceva decât să completeze acest puzzle. Nu sunt nici doi ani de când toate acestea au început să capete înţeles, pentru că această curbă ascendentă dezvăluie informaţii şi, pentru prima oară, ele pot demonstra ce este adevărat sau nu, iar pentru oamenii de ştiinţă acest lucru este tot mai clar. Deci suntem într-o perfectă sincronizare temporală cu Universul.

Dacă ne îndreptăm atenţia către Sufism, acesta ne spune că prin Coran putem onora toate Cărţile Sfinte ale lumii. Iar Sufismul a fost creat pentru asta; ei au început să studieze toate aceste cărţi din întreaga lume, iar apoi sufiştii au făcut o afirmaţie care, în urmă cu 11 ani, m-a determinat să aprofundez această dimensiune mistică a Islamului.

Singura Carte Sacră adevărată, de o sacralitate perfectă, este Cartea Naturii înseşi. natura este absolut perfectă. Este ceea ce încercăm noi să obţinem. Dacă vrem să înţelegem cine suntem, ce se întâmplă în corpul nostru şi cum se comportă el, atunci trebuie să privim în natură şi mai ales în Ceruri, pentru că acolo totul este mare, iar dacă vezi ce se întâmplă la scară mare, poţi înţelege cum funcţionează lumea ta de mici dimensiuni. Şi îţi este mai uşor să pui în practică, fiindcă dacă pleci de la o scară mică, te uiţi la ceva de natură fractală şi nu poţi vedea cu adevărat elementele minuscule. Dar când te uiţi la stele cu telescoapele pe care le avem ACUM, poţi vedea perfect cum funcţionează Universul.

În fizica cuantică, elementul principal care a generat toate problemele de tergiversare este exact ceea ce a descoperit Universul Electric. lumina este considerată limita de viteză în Univers, care, după cum se credea, ar avea nevoie de 13,4 miliarde de ani pentru a-l străbate şi a ajunge în partea opusă; dar ei au descoperit că electricitatea poate ajunge în partea opusă în timp zero, instantaneu. Iar asta schimbă totul, modul în care gândim şi ce este tot ce există. Cred că studiind astfel de lucruri, orice persoană familiarizată cu ATIH-ul, dacă are acea înclinaţie către aprofundarea acestei cunoaşteri, poate înţelege şi parcurge acest proces. De exemplu, sunt oameni care nu vor să ştie cum funcţionează maşina lor, se mulţumesc să pornească motorul şi să o conducă, nepăsându-le de altceva, deşi motorul este cumva într-un fel de relaţie directă cu modul în care respiri, şi ai nevoie de această informaţie.

Şi va fi destul de dificil să nu vezi realitatea, deoarece va fi evident că e un spirit viu în tot ceea ce există. Şi poţi dovedi asta, lucru ce nu s-a mai întâmplat nicicând. Iar modul de percepţie se va schimba şi el. În cele din urmă, această informaţie va schimba spiritualitatea pe planetă pentru totdeauna. Se confirmă tot ceea ce a spus spiritualitatea timp de mii de ani şi anume. că există un spirit viu pretutindeni, că viaţa este interconectată ş.a.m.d. Şi o dată ce dovedim acest lucru, există o fundaţie pe care se poate construi; ştiind că e adevărat, poţi merge mai departe în meditaţiile tale şi poţi pătrunde în profunzimile Universului. Este exact ce încercăm noi să facem ACUM.

Munca făcută prin intermediul Florii vieţii, folosind informaţiile de bază despre Merkaba şi corpul de lumină din jurul nostru şi ATIH-ul încep să se extindă prin tehnici foarte detaliate, în care respiri într-un anumit fel, fiind în contact cu inima ta.

ATIH-ul oferă tot ce e necesar pentru a face această tranziţie, în care e ca şi cum ai porni de la primul pas şi ai face apoi o sută de paşi. procesul înălţării necesită toţi aceşti paşi (nivele dimensionale, nivele de dimensiuni relative). Acesta e un proces îndelungat, care necesită incredibil de mult timp. Şi nu e nimic rău în asta, cui îi pasă de timp?

Noi suntem aici pentru a încerca toate posibilităţile. Iar ACUM, ni se cere să abordăm şi această posibilitate. Fiinţele de Lumină ştiu foarte bine că majoritatea oamenilor nu pot nici măcar să înţeleagă acest lucru şi nici nu îl vor putea face, dar dacă doar 5 oameni pot face asta, ei pot schimba lumea. Asta înseamnă că o parte din omenire reuşeşte să ajungă la acest nivel, şi mă refer la omul modern. Au existat Maeştrii Înălţaţi care au reuşit asta înainte şi pentru că ei erau la nivelul 6D şi au ajuns la 7D, au putut străbate întreaga cale către nivelele următoare ale existenţei. Ei au învăţat că pot face astfel de lucruri, dar, pentru omenire, pentru noi, cei care ne aflăm la limita de jos a acestui proces şi încercăm să ieşim de aici, acest pas va fi extrem de important. Şi nu cred că există cineva în Univers care, în urmă cu 20 de ani, ar fi crezut că omenirea ar putea vreodată să fie măcar în poziţia de a încerca să iniţieze acest proces. Şi faptul că facem asta e o mare onoare pentru omenire. Iar eu voi duce acest proces cât de departe îmi va sta în putinţă. Şi voi încerca să implic cât mai mulţi oameni; asta nu depinde de mine, ci de elevii mei. Sunt unii care închid ochii, levitează, străbat întunericul şi încep să parcurgă acest proces care i-a fost ascuns omenirii de atâta amar de timp. Sunt şi alţi oameni care fac asta, dar totul este păstrat în secret. Iar noi putem face asta – sau cel puţin trebuie să încercăm. Şi la urma urmei, e cât se poate de amuzant. Manevrele, nivelele de energie şi schimbarea acestora în interiorul corpului, tot ceea ce facem noi în acest proces e uimitor.

Dacă veţi merge la conferinţa consacrată Universului Electric sau dacă o veţi urmări pe Internet şi dacă nu aţi participat la niciunul dintre workshop-urile care abordează acest subiect, trebuie să răsfoiţi volumul II al cărţii mele Secretul străvechi al Florii vieţii şi să citiţi cel puţin pag. 361 – 365, pentru a înţelege dinamica geometriei care e prezentată acolo şi aşa veţi înţelege modelul care se află în interiorul a tot ceea ce este. Aceasta e metafizica ce se află deasupra fizicii. Odată ce cunoşti acea informaţie, pe care fizicienii şi matematicienii nu o cunosc, lucrurile despre care vorbesc ei capătă sens pentru tine, pentru că înţelegi metafizica pe care se sprijină toate astea. Şi e dificil, pentru că nici măcar nu-şi pun întrebări pe baza metafizicii, pentru că aceşti tipi habar nu au despre ceea ce ştii tu. Iar acesta e un avantaj uriaş când stai acolo şi asculţi ce spun ei, dacă înţelegi ce e Merkaba.

backward_step backward page:1/2 forward forward_step