Urcarea pe Scară și Meditație Liberălink

 

În acest ACUM, Conștiința voastră continuă să se expansioneze în frecvențe și dimensiuni din ce în ce mai înalte. Prin urmare, puterile voastre extinse de manifestare multidimensională intră în direct. Așa că, pe măsură ce continuați să descărcați și să integrați întoarcerea la Sinele vostru cinci dimensional, trebuie să fiți în mod special conștienți de fiecare gând și emoție a voastră.

 

Atunci când rezonați la o frecvență mai joasă a Luminii, durează mai mult ”timp” ca Sinele vostru conștient și in-conștient să manifeste formele gând pe care conștient, sau in-conștient, le-ați creat. Durează mai mult ”timp” ca formele gând să se manifeste pentru că ele au fost create în timp.

 

ACUM, gândurile voastre supra-conștiente și emoțiile multi-dimensionale se infiltrează în creierul vostru 3D. Prin urmare, formele voastre gând se întorc imediat la voi în diferite stadii de manifestare. Vorba ”ceea ce gândești, aia primești” se va expansiona exponențial.

 

Această expansiune va progresa pe măsură ce Conștiința voastră se expansionează în frecvențe din ce în ce mai înalte. Din momentul în care v-ați creat formele gând în timp ce sunteți într-o stare de conștiință cinci dimensională, voi părăsiți timpul pentru a funcționa în ACUM.

 

În acel ACUM, voi veți crea, percepe și/sau primi informații care rezonează cu ACUM -ul lui UNU. Aceste informații sunt libere de TOATE polaritățile, dincolo de judecățile 3D de bine și rău, dincolo de toate iluziile separării și gândurilor și/sau emoțiilor individuale.

 

Noțiunea de ”individual” va dispărea din vocabularul vostru odată ce v-ați de-conectat pe deplin de la Matricea 3D. Atunci când vă creați realitatea în acest mod, voi creați o rețea, o ”Scară a lui Iacov” în dimensiunile mai înalte ale realității.

 

Această ”Scară a lui Iacov” este unitatea tuturor dimensiunilor Sinelui vostru Multidimensional ținute laolaltă de partea exterioară a scării, lucru care vă aduce aminte de realitatea polarizată pe care o eliberați.

 

Această scară este o ”scară interioară” care se va expansiona la infinit în dimensiuni din ce în ce mai înalte, pe măsură ce vă calibrați Conștiința la frecvențele mai înalte ale realității.

 

Vă veți expansiona Conștiința prin continua curățare a iluziilor de o frecvență mai joasă de separare de vehiculul vostru pământesc, cartierul, orașul, statul, țara, emisfera voastră și de întreaga planetă.

 

Voi, preaiubiții noștri, sunteți ”echipajul nostru de curățenie” care s-a eliberat suficient de mult de EGO astfel încât să puteți curăța mizeria pe care a făcut-o altcineva. Voi v-ați eliberat de EGO, așa că voi nu mai simțiți nevoia de a-i judeca pe cei care au făcut mizeria.  

 

Cu alte cuvinte, voi deveniți Maeștri. Ca Maeștri, voi sunteți liberi de judecarea Sinelui vostru. Prin urmare, voi nu mai simțiți nevoia să-i judecați pe alții. Pentru că voi vă amintiți nenumăratele voastre încarnări în Conștiința mai joasă, voi puteți recunoaște mizeria pe care voi ați făcut-o în alte încarnări.    

 

Voi înțelegeți și faptul că a fi Maestru înseamnă că voi curățați și pentru alții calea. Faptul că voi curățați ACUM ceea ce alții au lăsat în urma lor, vă aduce aminte de propriul vostru progres în întoarcerea voastră Acasă. Pentru că nu vă mai judecați pe voi înșivă, puteți recunoaște această schimbare prin lipsa îngrijorărilor, fricilor și precauțiilor propriului vostru EGO.

 

Voi ȘTIȚI că sunteți infinit supra-luminați, ghidați și protejați. Simțiți această încredere pentru că CREDEȚI în Sinele vostru și ȘTIȚI că experiențele voastre mai înalt dimensionale sunt ”reale”.

 

Pe măsură ce începeți să vă dați seama că ADEVĂRATA voastră realitate este în dimensiunile mai înalte, voi începeți să vedeți prin nenumăratele minciuni și dezinformări care sunt lansate de către mass-media voastră. Voi puteți SIMȚI adevărul frecvențelor mai înalte și CUNOAȘTE minciunile matricii 3D.

 

Când ajungeți în acea stare de conștientizare, voi începeți să ”vă construiți noua casă” care este corpul vostru de Lumină. Bineînțeles că NU-l construiți pentru că el există deja în Sinele vostru cinci dimensional și dincolo.

 

Ceea ce voi construiți este propria voastră ghidare a modului în care VOI să rămâneți conectați cu Sinele vostru Multidimensional în timp ce treceți prin provocările vieții voastre 3D. Această perspectivă mai înaltă asupra vieții voastre necesită de multe ori ca voi să meditați pentru a împământa stări de conștiință din ce în ce mai înalte în forma voastră fizică.

 

În cele din urmă, veți începe să aveți experimentări conștiente ale corpului vostru de Lumină în timp ce încă vă purtați vehiculul vostru pământesc. Aceste experimentări ale corpului de Lumină vă dau un sentiment de euforie totală care NU poate fi ignorat.

 

Corpurile voastre de lumină încep să străfulgere din miezul vostru atunci când sunteți în stările voastre de conștiință mai înaltă. Vă puteți experimenta corpul de Lumină și atunci când primiți un mesaj din dimensiunile mai înalte. Acest ”limbaj al Luminii” a găsit un portal deschis în creierul vostru 3D.

 

Amintiți-vă că aceste mesaje sunt, de asemenea, stocate în mintea voastră Multidimensională pentru a putea fi recuperate atunci când vă amintiți să vă expansionați Conștiința în dimensiunea a cincea. În Conștiința voastră cinci dimensională voi puteți accesa toate aceste mesaje mai înalt dimensionale.

 

Deoarece mesajele din dimensiunea a cincea și dincolo nu sunt legate de timp, ele nu expiră dacă voi nu puteți ajunge la ele pentru un scurt răstimp din ”timpul” vostru. Uneori aceste mesaje așteaptă în mintea voastră Multidimensională timp de ani de zile până când voi puteți menține acea stare de conștiință în care să le puteți ”recupera și citi”.

 

Amintiți-vă că timpul este o iluzie a Matricii 3D. Din momentul în care Conștiința voastră se eliberează de acea matrice, sunteți eliberați de limitările timpului. De fapt, din ce în ce mai mulți dintre voluntarii noștri pe Gaia își aduc aminte cum să-și poarte vehiculul 3D în realitatea fizică în timp ce ei rămân în contact permanent cu expresiile mai înalte ale Sinelui lor.   

 

Cu cât mai profund vă împământați forma voastră fizică în miezul lui Gaia, cu atât Conștiința voastră se poate expansiona mai înalt în Sinele vostru Multidimensional. Cu toate acestea, dacă cineva încearcă să se conecteze cu dimensiunile mai înalte pentru câștigul său personal, el/ea va fi limitată la dimensiunea a treia/patra în care scopurile au la bază individualitatea.

 

Din momentul în care Conștiința voastră se expansionează în dimensiunea a cincea, voi vă dați seama/amintiți că orice scop egoist chiar și din cel mai mic fragment al Sinelui vostru trebuie să fie eliberat. Din perspectiva voastră mai înaltă, voi ȘTIȚI că voi ați venit pentru Gaia.

 

Odată ce puteți îmbrățișa acest mod de a vă percepe Sinele fizic și realitatea 3D, voi ați făcut un salt cuantic în Conștiința voastră. Ba mai mult, atunci când veți deveni conștienți de faptul că scopul Matricii 3D este să atașeze proiecția holografică a realității 3D asupra Pământului, totul în viața voastră se schimbă.

 

Una dintre primele schimbări va fi că voi veți recunoaște componentele Sinelui vostru EGO care NU vor să se schimbe. Pe parcursul multelor voastre încarnări în care ați jucat Jocul Holografic 3D, v-ați confruntat cu multe greutăți. Aceste greutăți v-au făcut să vă simțiți slabi și ne-corespunzători.

 

Dar ACUM voi vă dați seama că propriile voastre forme gând și intențiile pline de frică au fost cele care au creat multe dintre aceste dificultăți fizice. Pe măsură ce veți avea din ce în ce mai multe sclipiri ale Conștiinței voastre cinci dimensionale, veți începe ”să vă prindeți pe voi înșivă asupra faptului” de a fi trei dimensionali.

 

Apoi veți fi provocați să eliberați TOATĂ judecata legată de gândurile, cuvintele și/sau comportamentele voastre. Cel mai bun mod de a vă elibera de judecarea de Sine este să spuneți ”Dragă expresie fizică a Sinelui meu, te iubesc necondiționat. Te iert necondiționat și te accept necondiționat.”

 

backward_step backward page:1/2 forward forward_step