O profeție veche de 70 de ani se materializează în prezentlink

 

Profeția de ACUM 70 de anilink

«De-a lungul timpului, Conștiința omului a traversat o perioadă foarte lungă de întuneric. Această etapă, pe care hindușii o numesc „Kali Yuga”, este pe punctul de a se încheia. În prezent ne aflăm la granița dintre două ere: Kali Yuga și Era Nouă în care intrăm.O ameliorare treptată se produce deja în gândurile, sentimentele și acțiunile oamenilor, dar în curând toți vor fi supuși Focului Divin, care îi va purifica și îi va pregăti în vederea Epocii Noi. Astfel, omul se va ridica la un grad superior de conștiință, indispensabil intrării lui în Noua Viață. Este ceea ce se înțelege prin „Înălțare”.

Articol înrudit:
7 For 2017:Here Is What Nostradamus Predicted About 2017link-external
 (7 pentru 2017: Iată ce a prezis Nostradamus despre 2017)

Vor trece câteva decenii până când va veni acest Foc ce va transforma lumea, aducând o morală nouă. Acest val imens vine din spațiul cosmic și va inunda tot Pământul. Toți cei care vor încerca să i se opună vor fi luați și transferați altundeva.

Deși nu toți locuitorii acestei planete au același grad de evoluție, noul val va fi resimțit de fiecare. Iar această transformare va afecta nu doar Pământul, ci și întregul Cosmos.

Singurul și cel mai bun lucru pe care omul îl poate face ACUM este să se îndrepte spre Dumnezeu și, ameliorându-se într-un mod conștient, să își ridice nivelul de vibrație, pentru a se afla în armonie cu acest val puternic ce se va revărsa în curând asupra lui.

Focul de care vorbesc, ce însoțește noile condiții oferite planetei noastre, va reînnoi, purifica, reconstrui totul: materia va fi rafinată, inimile voastre vor fi eliberate de neliniște, frământări, incertitudine, și vor deveni luminoase; totul va fi ameliorat, elevat; gândurile, sentimentele și acțiunile negative vor fi mistuite și distruse.

Viața voastră actuală este o sclavie, o închisoare grea. Înțelegeți-vă situația și eliberați-vă de ea! Vă spun: ieșiți din închisoarea voastră! E foarte dezolant să vezi atâta rătăcire, atâta suferință, atâta incapacitate de a înțelege unde se află adevărata voastră fericire.

Tot ceea ce există în jurul vostru se va prăbuși și va dispărea în curând. Nu va mai rămâne nimic din această civilizație, și nici din perversitatea ei; întregul Pământ va fi zguduit și nu va mai supraviețui nicio urmă din această educație înșelătoare, care îi menține pe oameni sub jugul ignoranței. Cutremurele de Pământ nu sunt doar fenomene mecanice, ci au de asemenea ca scop să trezească mintea și inima oamenilor, pentru ca ei să se elibereze de greșelile și nebuniile lor și să înțeleagă că nu sunt singuri în Univers.

sistemul nostru Solar traversează în prezent o regiune din Cosmos unde cândva a fost distrusă o constelație ce și-a lăsat acolo amprenta, pulberea. Această traversare a unui spațiu contaminat este o sursă de otrăvire nu doar pentru locuitorii Terrei, dar și pentru toți locuitorii altor planete din galaxia noastră. Doar sorii nu sunt afectați de influența acestui mediu ostil. Această regiune se numește „a treisprezecea zonă”; i se mai spune și „zona contradicțiilor”. planeta noastră a rămas închisă în ea mii de ani, dar ne apropiem în sfârșit de ieșirea din acest spațiu de tenebre și suntem pe punctul de a ajunge într-o regiune mai spirituală, unde trăiesc ființe mai evoluate.

Pământul urmează în prezent o mișcare ascendentă și fiecare va trebui să se străduiască să se armonizeze cu curenții Înălțării. Cei care refuză să se supună acestei orientări vor pierde avantajul condițiilor bune ce le sunt oferite de ACUM înainte pentru a se înălța. Ei vor rămâne în urma evoluției și vor trebui să aștepte zeci de milioane de ani venirea unui nou val ascendent.

Pământul, sistemul Solar, Universul, toate se mișcă într-o direcție nouă sub impulsul iubirii. Cei mai mulți dintre voi încă mai consideră iubirea drept o forță derizorie, dar în realitate ea este cea mai mare dintre toate forțele! Banii și puterea continuă să fie venerate, ca și cum cursul vieții voastre ar depinde de ele. În viitor, totul va fi subordonat iubirii și totul o va servi. Dar datorită suferințelor și greutăților Conștiința omului va fi nevoită să se trezească.

Profețiile cumplite ale profetului Daniel, descrise în Biblie, se referă la epoca care începe. Se vor produce inundații, uragane, incendii uriașe și cutremure de Pământ ce vor mătura totul. Sângele va curge din abundență. Vor fi revoluții; explozii groaznice vor răsuna în numeroase zone de pe Pământ. Acolo unde există uscat, vor veni ape și acolo unde e apă va apărea pământ… Dumnezeu este iubire; și cu toate acestea, aici e vorba despre o corecție, despre un răspuns al Naturii la crimele săvârșite de om încă din negura timpului, împotriva Mamei lui, Pământul.

După aceste suferințe, cei ce vor fi salvați – aleșii – vor cunoaște Epoca de aur, armonia și frumusețea nemărginite. Păstrați-vă deci pacea și credința atunci când va veni momentul suferinței și terorii, căci este scris că niciun fir de păr nu va cădea de pe capul celui drept. Nu vă descurajați; continuați-vă cu simplitate munca de desăvârșire personală.

Nu aveți nicio idee despre viitorul grandios ce vă așteaptă. Un Nou Pământ va vedea curând  lumina zilei. Peste câteva decenii, munca va fi mult mai puțin solicitantă și fiecare va avea timp de consacrat activităților spirituale, intelectuale și artistice. Chestiunea raporturilor dintre bărbat și femeie va fi în sfârșit soluționată în armonie: și unul și altul vor avea posibilitatea de a-și urma aspirațiile. Relațiile dintre cupluri vor fi fondate pe stimă și respect reciproc. oamenii vor călători în diferite planuri și vor străbate spațiile intergalactice. Ei vor cerceta cum funcționează și vor fi rapid în măsură să cunoască lumea divină, să fuzioneze cu mintea Universului.

Era Nouă este era rasei a șasea. Predestinarea voastră este să vă pregătiți să o întâmpinați, să o trăiți. A șasea rasă se va dezvolta în jurul ideei de Fraternitate. Nu vor mai exista conflicte de interese; singura aspirație a fiecăruia va fi aceea de a se conforma Legii iubirii. A șasea rasă va fi rasa iubirii. Un continent nou se va forma pentru ea. El va ieși din oceanul Pacific, astfel încât Cel Preaînalt să-și poată stabili în sfârșit reședința pe această planetă.

Articol înrudit: 80 Years Ago Edgar Cayce Predicted Putin’s Role In Stopping WW3 (ACUM 80 de ani, Edgar Cayce a prezis rolul lui Putin în a împiedica cel de-al treilea război mondial)

Eu îi numesc pe Fondatorii acestei noi civilizații „Frații Omenirii” sau „Copiii Iubirii”. Ei vor fi de neclintit în slujba binelui și vor reprezenta un nou tip de om. oamenii vor forma o familie, asemenea unui organism mare, iar fiecare popor va reprezenta un organ din acest organism. În noua rasă, iubirea va fi manifestată într-o manieră atât de desăvârșită, încât omul actual nu poate avea deocamdată decât o idee foarte vagă.

Pământul rămâne un teren propice luptelor, dar forțele tenebroase vor da înapoi, iar el va fi eliberat de ele. Văzând că nu le mai rămâne altă cale, oamenii se vor angaja pe calea vieții Noi, cea a mântuirii. În orgoliul lor nesăbuit, unii vor continua să spere până la sfârșit că vor duce în continuare o viață pe Pământ pe care  Ordinea divină o dezaprobă, dar fiecare va ajunge să înțeleagă că nu mai este la conducerea lumii.
Va lua ființă o cultură nouă, ce se va baza pe trei principii directoare: elevarea femeii, elevarea celor umili, a celor vulnerabili și protecția drepturilor omului.

lumina, binele și dreptatea vor triumfa; nu este decât o chestiune de timp. Religiile trebuie să fie purificate. Fiecare din ele conține o particulă din Învățătura Maeștrilor Luminii, dar ea este ocultată de aportul neîncetat de deviații umane. Toți credincioșii vor trebui să se unească și să se pună de acord asupra unui principiu, acela de a pune iubirea la baza oricărei credințe, oricare ar fi aceasta. iubire și Fraternitate, aceasta e fundația comună! În curând Pământul va fi măturat de undele extraordinar de rapide de Electricitate Cosmică. De ACUM în câteva decenii, ființele rele și rătăcite nu vor mai putea suporta intensitatea lor. Atunci ele vor fi absorbite de Focul Cosmic, care va mistui răul care le posedă. Apoi ele se vor căi, căci este scris că „fiecare trup îl va slăvi pe Domnul”.

Mama noastră, Pământul, se va debarasa de oamenii care nu vor accepta Viața Nouă. Ea îi va respinge ca pe niște fructe stricate. În curând ei nu se vor mai putea reîncarna pe această planetă;  și nici mințile criminale. Vor rămâne doar cei care vor avea în ei iubirea.

Nu mai există loc pe Pământ care să nu fie pătat de sângele uman sau animal; trebuie deci ca el să sufere o purificare. De aceea unele continente actuale vor fi scufundate, în timp ce se vor ivi altele.

oamenii nu bănuiesc primejdiile care îi amenință. Ei continuă să urmărească obiective futile și să caute plăcerea. Cei din rasa a șasea vor fi, dimpotrivă, conștienți de demnitatea rolului lor și vor respecta libertatea fiecăruia. Ei se vor hrăni în exclusivitate cu produsele regnului vegetal. Ideile lor vor avea puterea de a circula la fel de liber ca aerul și lumina din zilele noastre.

Cuvintele „Dacă nu vă nașteți din nou…” se aplică rasei a șasea. Citiți capitolul 60 din Isaia. El se referă la venirea rasei a șasea, Rasa iubirii.

S-ar putea să-ți placă și: A Galactic Tidal Wave Of divine Light Is Descending Upon Earthlink-external (Un tsunami galactic de lumină divină coboară asupra Pământului,

După Tribulații, oamenii vor înceta să mai păcătuiască și vor regăsi calea virtuții. Clima planetei noastre va fi peste tot moderată și nu vor mai exista variații puternice. Aerul va redeveni pur și la fel și apele. Paraziții vor dispărea. oamenii își vor aminti de încarnările lor trecute și vor avea plăcerea să constate că s-au eliberat în sfârșit de vechea lor condiție.

Așa cum e curățată vița de vie de paraziți și frunzele moarte, tot așa acționează Ființele evoluate pentru a-i pregăti pe oameni să slujească Dumnezeului iubirii. Ele le vor oferi condiții bune pentru a crește și a se dezvolta, iar celor care vor să le audă, ființele le spun: „Nu vă temeți! Încă puțin și totul se va aranja; sunteți pe drumul cel bun. Fie ca acela care vrea să intre în Cultura Nouă să studieze, să muncească conștient și să se pregătească.”

S-ar putea să-ți placă și: Boriska, A Boy From Mars, Says That All Humans Live Eternally And “People Like Us Still Live On Mars”link-external(Boriska, un băiat de pe Marte, spune că toți oamenii vor trăi veșnic și că „Oameni ca noi trăiesc în continuare pe Marte”,

Grație ideii de Fraternitate, Pământul va deveni un loc binecuvântat, iar acest fapt nu va întârzia. Dar înainte de aceasta, mari suferințe vor fi trimise pentru a trezi conștiințele. Greșelile acumulate vreme de mii de ani vor trebui reparate. Valul arzător ce emană din Înalturi va contribui la lichidarea karmei oamenilor. Eliberarea nu mai poate fi amânată. Omenirea trebuie să se pregătească pentru marile încercări inevitabile care vin și care vor pune capăt egoismului.

Sub Pământ, se pregătește ceva extraordinar. O revoluție grandioasă și cu totul de neconceput se va manifesta curând în natură. Domnul a hotărât să redreseze lumea și El o va face!

Este sfârșitul unei epoci; o ordine nouă o va înlocui pe cea veche, o ordine în care va domni iubirea pe Pământ

Sursa: The Event Chroniclelink-external

Sursa prezentului articol,
http://www.inspireactachieve.com/consciousness/70-year-old-prophecy-is-happening-the-earth-will-soon-be-swept-by-extraordinary-rapid-waves-of-cosmic-electricity/link-external

Nota traducătorului: Textul cuprins între ghilimele, care ar însemna că reprezintă spusele Maestrului Peter Deunov, este traducerea din franceză în engleză a unui articol postat pe https://interetpourtous.com/2015/09/15/la-derniere-prophetie-de-peter-deunov-faite-en-1944-rediffusion/link-external,
preluat la rândul lui de pe o altă pagină de internet, unde apare sub titlul Ultima profeție a lui Peter Deunov despre epoca de aur,http://www.arcturius.org/chroniques/la-derniere-prophetie-de-peter-deunov-sur-lage-dor/link-external, de unde redau scurta prezentare a Maestrului Peter Deunov:

«Peter Deunov – Propos sur l’Avenir – 1944

Cunoscut și sub numele spiritual de Beinça Douno, Maestrul bulgar Peter Deunov (1864-1944) a fost o ființă cu un nivel foarte înalt de conștiință și, în același timp, un muzician  neasemuit, care în timpul întregii sale vieți a dat un exemplu de puritate, înțelepciune, inteligență și creativitate. Stabilit ani de zile în apropiere de Sofia, unde trăia înconjurat de numeroși discipoli, prin strălucirea sa, el a trezit la spiritualitate mii de suflete, atât în Bulgaria, cât și în restul Europei.

Fascinat de acest personaj ieșit din comun, Albert Einstein a declarat într-o zi: „Toată lumea se înclină în fața mea. Eu mă înclin în fața maestrului Peter Deunov din Bulgaria!”

​Cu câteva zile înainte de plecarea sa în lumea cealaltă și în timp ce se afla într-o stare profundă de transă mediumnică, el a făcut o profeție extraordinară cu privire la perioada zbuciumată prin care trecem astăzi, de „vreme a sfârșitului” și de venire a Epocii de aur a omenirii.Iată acest testament tulburător. El este de o actualitate atât de vibrantă, încât ajungi să te îndoiești că aceste cuvinte ar fi putut fi rostite ACUM aproape 70 de ani
Sursa:
http://www.arcturius.org/chroniques/la-derniere-prophetie-de-peter-deunov-sur-lage-dor/link-external

Traducere: Ana Nicolai

https://thinkwithyourheart.com/link-external©As LOVE, Inc. 2017 Toate drepturile rezervate.


Ana Nicolai

Practician de bază de vindecare reconectiva și Reconectare
www.reconectarea.comlink-external
Reconnection and Reconnective Healing Foundational Practitioner
www.TheReconnection.comlink-external

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527

"The treasure that you are seeking is inside you." ~ Tom Kenyon

"Comoara pe care o cauți se află în tine.”

Editura FOR YOUlink-external