Vremea de a reConstrui: accesarea planului vostrulink

 

Și deși poate fi provocator și frustrant să fii atât de mistuit de Sine, aceste perioade se dovedesc a fi întotdeauna foarte valoroase, deoarece ne forțează dau posibilitatea să mergem mai în profunzime decât o putem face având mintea conștientă focalizată pe starea de normalitate. Rezultatul favorabil adus de orice perioadă de eclipse depinde întotdeauna de capacitatea și bunăvoința noastră de a deveni mai profunzi… de a ne deschide către mai mult din natura noastră autentică și către oamenii / locurile / lucrurile care se aliniază cu adevărul nostru întreg. Inutil să mai spun că acestea pot fi vremuri de adevărată reorganizare… atât în ADN -ul, cât și în viața noastră fizică.

Rezultatul este că, cu cât mergem mai în profunzime (cu cât avem curajul să recuperăm mai mult adevăr), cu atât mai sus putem zbura, în momentul în care ajungem de cealaltă parte. Și, potrivit grupului stelar… să zburăm trebuie* (imitând modul de exprimare al lui Yoda. N.tr.). La recenta lună Nouă în Berbec, a început un nou ciclu accelerat, iar ACUM vom fi susținuți să folosim impulsul din fața noastră, nu numai ca să ne luăm zborul, dar și ca să învățăm să ne echilibrăm aripile, în curenții schimbării.

Regele Divin se reunește în sfârșit cu Regina sa suverană, pentru a construi din nou un parteneriat real în co-creare.

Mulți dintre voi, care citesc aceste rânduri, și-au predat în mod conștient ultimele părți din ființa lor, paradigmei unității, pe parcursul acestei călătorii recente. Chiar dacă încă mai încercați să vă găsiți fundația fizică, ființele stelare afirmă că inimile și mințile noastre sunt cu totul acordate la unitate, iar efectul de undă al acestei dezvoltări va continua să acționeze în zilele, lunile și anii următori.

După săptămâni de instabilitate epuizantă (frământare, incertitudine, imprevizibilitate, anxietate, încordare etc.), înotând în apele deosebit de încărcate ale Berbecului, avansăm ACUM într-un spațiu de liniște crescândă. O ancorare în curs de desfășurare… ne împământăm mai adânc ca oricând în miezul ființei noastre, unde se află sentimentul, cândva familiar, că totul este bine. Și nicio clipă prea devreme.

Dacă simțiți deja acest spațiu favorabil, de centrare, de observare neutră, să știți că este rezultatul defragmentării considerabile… a faptului de deveni din nou întregi… fundația și cerința pentru actualizarea și atingerea Conștiinței Christice. Această energie guvernantă le este accesibilă tuturor celor care au îndeplinit cerințele de curs ale univers-ității cauzei și efectului, care au trecut toate examenele polarității și se pregătesc să înceapă să co-construiască visul colectiv (planul Divin) pentru noul Pământ.

Anul trecut, cam pe vremea asta, ajungeam (în plan colectiv) în stadiul de evoluție în care ne puteam elibera, aproape fără efort, de suferință. Lucrurile nu au devenit mai ușoare; de fapt, s-ar putea ca opusul să fie adevărat, dar am avut mult sprijin feminin, pentru a ne transcende atașamentul emoțional de adversitate. Anul acesta avem foarte mult sprijin masculin Divin, pentru a ne transcende atașamentele fizice de adversitate și a crea ceva cu totul diferit din viețile noastre… din proverbiala cenușă a trecutului nostru.

Pe lungul drum spre Acasă (întoarcerea la Sine), am trecut prin moarte după moarte… renaștere după renaștere… am absolvit nivel după nivel de realizare. În ultimii 15 ani, în fiecare an am fost desființați în mod repetat, ca să putem reclădi pe o fundație trainică a adevărului. Fiecare dintre noi, în felul lui, a părăsit turma, ca să făurească noi frontiere umane și să-și împlinească potențialul simțit la nivel profund. Ne-am înfruntat fricile cele mai paralizante, ne-am integrat umbrele cele mai întunecate, ne-am întregit inimile frânte și neîncrezătoare, am eliberat, în moduri pe care nu le-am crezut posibile… toate acestea, în numele lăsării în voia planului mai măreț, ghidat de Sinele nostru superior… și, în mare parte, pe baza a ceea ce a părut a fi doar o „presimțire”.

Toți ne aflăm în diferite puncte de pe drumul nostru, dar un lucru cu care suntem toți de acord este că nu suntem, nici pe departe, persoana care am „gândit” că suntem, înainte de 1999, când am intrat în Ciclul Galactic (potrivit calendarului mayaș)… penultimul ciclu ce ne conducea spre iluminarea globală.

Și, deși am făcut în mod cert imposibilul, în ce privește expansiunea interioară, de a restabili energia feminină pe această planetă, în lumea exterioară s-au schimbat foarte puține lucruri, care să reflecte volumul de muncă investit… cel puțin nu în măsura – sau într-o măsură egală – cu trudă și munca noastră. Am investit atât de mult timp în purificare și transmutare, încât ne-a mai rămas foarte puțină vitalitate pentru a construi structurile fizice de care lumea noastră are nevoie, ca să întrupeze această energie nouă… referitor la aceia dintre noi aflați în chinurile (trans)mutației genetice, cauciucurile noastre foarte uzate efectiv nu mai au benzi de rulare.

Aici intervine Dumnezeu Tatăl.

După unificarea foarte puternică a forțelor, la momentul echinocțiului… care a declanșat nașterea în noi a Conștiinței trialității… Regele Divin se reunește, în sfârșit, cu Regina sa suverană, pentru a construi din nou un parteneriat real, în co-creare. ACUM – și cu sprijinul mult așteptatei reveniri a masculinului nostru sacru iubit și plin de putere – în sfârșit, putem începe să ne înviem corpul și viața, pentru a materializa structurile fizice din lumile noastre, care să se potrivească cu natura noastră divină reală.

Acolo unde, cel mai ades, nu am putut să ne ridicăm de la sol, viziunile mai vaste și să ne implementăm visele divine în lumea fizică, contrapartea noastră (interioară) masculină ne face semn cu mâna… cerând să ne ajute și să ne completeze, în moduri mai depline. Acolo unde nu am putut să ne apărăm vulnerabilitatea prețioasă, în lume, și să ne „întreținem” din abundență, războinicul nostru interior ne roagă să ne ridicăm și să luăm comanda asupra forței universale, pentru a conspira la reușita noastră.

Acolo unde nu am putut să ne menținem vii pasiunile, să ne structurăm viața, să facem ordine pornind de la haos, vom primi tot mai mult sprijin, pentru a trece de la starea de inerție care a planat mult timp, la acțiune dirijată, spontană, pentru a împământa în formă toate dorințele sincere/divine, pe care le-am cultivat cât timp ne-am aflat în abisul fertil al potențialului.

Trecem la o fază de creștere a elanului, în care vom avea nevoie de forța creatoare a naturii noastre Dumnezeu împuternicite, pentru a ne urni, de la nemișcarea/inacțiunea VIDULUI, a posibilităților infinite, la acțiunile inspirate care ne împlinesc, în sfârșit, obiectivele și ne împământează viziunile, în realizări pline de scop.

În multe sau aproape toate modurile, am trecut prin 6 luni foarte grele (de la eclipsele din octombrie anul trecut, urmate de Portalul 11:11) de întrupare neabătută, dar ființele Galactice spun că ACUM e timpul să ne arătăm în adevărata noastră lumină… să ne aducem pe Pământ cele mai înalte viziuni și idei creative și să pregătim fundația, pentru a începe să ne punem în joc planurile MARI.

Și iată vestea bună: pe durata următoarelor câteva săptămâni este oferită o dispensă divină… un sprijin, dacă vreți… celor ce sunt dispuși și pregătiți să se implice în misiunea vieții lor, în acest moment.

E timpul de a reconstrui. Vă cunoașteți rolul personal din planul Divin?

NOTĂ: O parte din mesajul următor vă este adusă de Consiliul Suprem Siriusian (CSS)

Începe (re)Construirealink


Mesajele care urmează, de la consiliile Galactice, sunt clare: a venit timpul să implementăm planul Divin.

Pentru cei care sunt gata să ia parte la momentul de început al acestei etape de construire și edificare, în prezent, vă treziți în mod negreșit la chemarea din ființa voastră. Această chemare vă face semn să pășiți în față, într-un mod mai clar, atingând corzile potrivite ale inimii, pentru a orchestra sunetul sufletului vostru, astfel că el să se poată armoniza la unison cu planul Divin. Așa cum cântecul sufletului vostru prinde glas, la fel și viziunea vă este activată să se deschidă către planul Divin al Pământului.

Acest plan, a cărui amploare ne depășește puterea de înțelegere, are o natură de fractal, însemnând că fiecare dintre noi conține planul în întregime… cu toate că e suprapus cu rolul nostru individual, cel care este cel mai evident.

Pe măsură ce deveniți receptivi la răsadurile voastre individuale, deveniți receptivi la întreaga grădină, cum s-ar spune… căci dețineți în voi punctul de acces către toate celelalte creații ale noului Pământ. Acest lucru va produce un fel de hibridizare, ce va da naștere la creații de un nou nivel, care nu a mai fost conceput vreodată până ACUM. – Consiliul Suprem Siriusian

Asta înseamnă că, aceia care devin ACUM conștienți de memoria planului lor de la pre-încarnare, vor atrage (dacă nu o fac deja) relații noi și, în unele cazuri, se vor asocia cu alții care le împărtășesc viziunile pentru noul Pământ. În multe cazuri, acestea vor fi suflete înrudite, cu care am pre-creat modelul noului Pământ, așa că suntem îndemnați să rămânem deschiși la relații noi și neașteptate… chiar dacă aceste relații par diametral opuse viziunilor noastre, ni se cere să căutăm firul comun care ne leagă, întrucât în unele cazuri, aceste uniuni ar putea reprezenta „cealaltă jumătate” a destinului nostru vădit.

Oricum s-ar desfășura acest lucru, mi se precizează că unirea forțelor este prezentă (sau deja în curs de desfășurare) și va constitui un pas important spre conceptualizarea și făurirea noului Pământ. Siriusienii numesc aceste grupuri de suflete în dezvoltare, „noii lideri ai planului divin”.

Sala înregistrărilorlink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step