Mesaj de la Matei 22 aprilie 2015link

Funcţionarea ordonată a universului necesită o continua activitate de echilibrare, în scopul evitării dezechilibrării frecventelor vibraţionale şi sufletele, în calitatea lor de microcosmosuri ale universului, ce pot afecta în orice clipă starea acestuia, au şi ele propria lor lucrare de echilibrare. Înainte de naştere, ele sau mai bine spus, noi toţi! intrăm în acorduri cu alte suflete şi aceste acorduri cuprind toate contractele individuale ale participanţilor, incluzând orice ar avea aceştia nevoie pentru a-şi echilibra alte vieţi. Acest orice reprezintă karma.

În orice caz, deoarece Creatorul a decretat că liberul arbitru are precedentă asupra oricărei alte prevederi, tot ceea ce este cuprins în contracte chiar şi faptul că există un contract trebuie să fie uitat, atunci când sufletele se întrupează. De fapt, acesta este un aranjament bun altminteri fiecare viaţă ar consta doar în urmărea unui program oarecare, fără să presupună luarea unor decizii şi dobândirea unor învăţături, pe baza rezultatelor acestora. Şi, deşi prin contracte este permisă îndrumarea prin intermediul mesajelor sufletului către conştiinţă, toată lumea are liberul arbitru de a asculta această îndrumare sau de a se îndepărta foarte mult de ea. În oricare dintre cazuri, sufletul are de-a face cu karma şi asta nu este nici bine şi nici rău este modul în care ultima viaţa trăită poate fi echilibrată în următoarea viaţă prin completarea karmei sau a lecţiilor karmice din contractul sufletului.

Câteodată, anumite evenimente pot pune capăt vieţii, înainte de încheierea contractului. Aşa s-a întâmplat în cazul a două evenimente recente şi vă vom împărtăşi ceea ce am aflat despre ele, de la colegii noştri din Nirvana. Dintre cele 150 de persoane aflate la bordul zborului Germanwings 9525, numai trei ajunseseră la fereastră de flexibilitate conţinută în clauză de longevitate a contractelor lor adică, acele persoane îşi încheiaseră selecţia de lecţii, misiuni şi alte experienţe karmice şi ar fi făcut tranziţia către viaţa spiritului în următoarele câteva zile sau săptămâni.

Odată ajunsă în Nirvana, fiecare persoană a fost primită cu drag şi salutata pe nume, corpurile lor eterice au fost înzdrăvenite şi li s-a acordat o îngrijire blândă şi specifică pentru tratarea tuturor traumelor psihice suferite în orice moment anterior prăbuşirii. Pe parcursul perioadei de vindecare, ei s-au aflat sub continua îngrijire a membrilor echipei medicale din câmpul de tranziţie a sufletelor.

Atunci când noii sosiţi au fost gata să se alăture celorlalţi aflaţi în lumea spiritelor, fiecăruia i s-a dat posibilitatea să aleagă unde să locuiască şi ce activităţi îşi doreşte să desfăşoare şi tuturor celor care nu îşi completaseră contractele li s-au oferit trei opţiuni. Prima variantă a fost să îşi termine lecţiile karmice în Nirvana, unde viaţa şi învăţătura sunt mult mai vesele decât pe Pământ. A doua posibilitate a fost să primească credit întreg pentru lecţiile parţial învăţate şi să se întrupeze relativ repede, printr-un nou acord, cu alte suflete, astfel încât să îşi poată continua restul contractului original rămas de îndeplinit, la care să adauge orice şi-ar mai dori în noua viaţă. A treia opţiune a fost ca în acord cu cineva de pe Pământ, să poată face un aranjament pentru transferarea sufletului, sau pentru a deveni un walk-in (să ia locul altui suflet, într-un trup) avantajul fiind economisirea anilor, prin intrarea direct într-un corp adult şi nu în unul de nou născut. Deoarece această variantă este mult mai complicată, ea constituie rareori alegerea sufletului.

Dorim să vă vorbim despre un alt aspect al prăbuşirii avionului. Consensul la care au ajuns specialiştii voştri este acela că Andreas Lubitz, co-pilotul avionului a plănuit să se sinucidă prin prăbuşirea deliberată a avionului, fără să ţină cont de vieţile tuturor celor aflaţi la bord. Conform echipei medicale care s-a ocupat de acordarea îngrijirilor speciale necesare pentru tratarea psihicului traumatizat al lui Andreas, acest lucru nu este adevărat, el recuperându-se încet, din cauza profunzimii disperării pe care a simţit-o, atunci când a aflat ce s-a întâmplat.

Ceea ce a folosit ca dovadă în susţinerea părerii comune au fost eforturile hotărâte ale tânărului de a-şi depăşi fragilitatea emoţională, acestea incluzând informaţiile de pe internet pe care el a simţit că le-ar putea folosi într-un mod pozitiv, pentru a-şi întări procesul de gândire sănătoasă, mai ales pe parcursul zborurilor. La câteva clipe după ce pilotul a părăsit cabină, conştiinţa lui Andreas a cedat el nu îşi aminteşte acel moment sau ce a urmat după asta. Dacă acest lucru ar fi cunoscut, chiar dacă el nu i-ar putea consola pe cei care şi-au pierdut persoanele dragi aflate în avion, ar putea totuşi să liniştească, intr-o oarecare măsură, mintea şi inima familiei şi prietenilor lui Andreas. Ar trebui să adăugăm că el nu era una dintre cele trei persoane care îşi încheiaseră contractele.

Al doilea Eveniment este masacrul de la universitatea keniana, comis de teroriştii al- Shabaab, în care s-au pierdut aproape la fel de multe vieţi ca şi în cazul avionului prăbuşit. În orice caz, niciunul dintre contractele persoanelor care au murit în masacrul de la universitate nu avea o durată de viaţă care să expire în acel moment şi cu toţii au beneficiat de cele trei variante prezentate mai sus. Am dori ca toată lumea să poată cunoaşte primirea iubitoare şi personalizata care i-a fost făcută fiecărei persoane a cărei viaţa s-a încheiat atunci, însă familiile şi prietenii dragi ai victimelor nu cunosc decât durerea nemăsurată a inimii frânte de şocantă lor pierdere, lumea voastră cutremurându-se în faţa acestui comportament barbar, de neînţeles.

Unele dintre contractele supravieţuitorilor includeau o experienţă traumatizantă, neletală având flexibilitate în ceea ce priveşte tipul şi momentul acesteia iar cele îndurate de ei la universitate au împlinit complet această prevedere. Supravieţuitorii care nu aveau nevoie de această experienţă pentru echilibrare o pot pune deoparte, ca un fel de credit pentru o altă viaţă, sau printr-un acord de grup, o pot dărui altcuiva care se lupta cu lecţii karmice mult mai dificile decât se aşteptase; în ambele cazuri, dorinţa supravieţuitorului constituie un motor energetic în direcţia aleasă. Pentru supravieţuitorii ale căror răni au urmări care nu au fost prevăzute în contractele existente se vor face amendamente la nivelul sufletului pentru aducerea unor alte experienţe care să le facă vieţile la fel de pline de înţeles şi de satisfăcătoare, pe cât aleseseră ei iniţial să fie.

Deoarece autorii atacului şi-au depăşit cu mult prevederile contractuale ce le-ar fi echilibrat experienţele anterioare, ei au determinat o karmă ce va avea nevoie de câteva vieţi la rând pentru a fi echilibrată. În Nirvana, ca şi pe Pământ, vibraţiile aflate în continuă creştere interzic structurarea fizică şi celulară cu o karmă de o asemenea gravitate; atunci când persoanele respective vor muri, energia vieţii lor le va trage automat în lumea spiritului unei civilizaţii joase, din a treia densitate, următoarea lor incarnare petrecându-se în cadrul respectivei populaţii.

Mai există şi un alt aspect al contractelor de dinaintea naşterii, care sunt menite să asigure creşterea spirituală şi conştientă a tuturor participanţilor care împart o anumită viaţa. Atunci când viaţa unei persoane se încheie înainte de terminarea contractului, acest lucru îi afectează pe toţi ceilalţi din grup, dincolo de emoţiile profunde pe care le resimt. Pentru adulţi acest lucru îi poate include pe soţi, copii, părinţi, fraţi, alte rude, prieteni, colegi, pe toată lumea cu care persoana respectivă avea legături strânse sau ar fi dezvoltat astfel de legături, în anii următori. Când tranziţia prematură i se întâmplă unui copil, pe lângă familia lui pot fi afectaţi colegii de clasă, profesorii şi prietenii, cât şi toţi cei care ar fi devenit importanţi în viaţa sa, pe întreaga ei durata aleasă. Contractele fiecărei persoane care a avut sau ar fi avut un rol semnificativ în viaţă care a fost întreruptă trebuie amendate, pentru a le permite tuturor acestor persoane să aibă oportunităţi similare de încheiere a propriilor lecţii karmice. Împerecherea iniţială şi ulterioară a sufletelor are loc în continuum, acolo unde toate lucrurile se întâmplă în acelaşi timp.

Într-un acord, rolul fiecăruia este important, cu toate acestea contractele individuale şi scopul lor pot varia considerabil. De exemplu, un suflet poate conveni să fie căpitanul, ca să spunem aşa, ceea ce le dă celorlalţi participanţi ocazia să îşi întărească slăbiciunile în una sau mai multe zone pe care le are sufletul lor de stăpânit, cum ar fi răbdarea, generozitatea, umilinţă, iertarea, compasiunea, auto-disciplina, cinstea, bunătatea, creşterea cu înţelepciune a copiilor, hărnicia. În aceste cazuri, căpitanul îi serveşte pe ceilalţi nu prin criticarea lipsurilor lor, ci dându-le exemplul atitudinii şi coportamentului sau admirabil, pe care ceilalţi să fie inspiraţi să îl copieze.

O altă variantă este ca un suflet să aleagă să expună caracteristici de nedorit cum ar fi gelozia, furia necontrolată, egoismul, lenea, aroganta, zgârcenia, resentimentele sau lipsă de credibilitate. Dacă prin observarea comportamentului supărător, jignitor şi contraproductiv al respectivei persoane, ceilalţi învaţă prin acordul stabilit să nu se comporte în acest fel, ei îşi pot echilibra alte vieţi în care au avut una sau mai multe dintre aceste trăsături dominante.

backward_step backward page:1/2 forward forward_step