Misteriosul Înnăscutlink

 

Canalizarea necesită o pregătire și practică, astfel încât să devină încet confortabilă. Este un ”loc” minunat în care Ființa Umană poate sta și doar să ”fie” pentru câteva momente, timp în care informația este transmisă fără implicarea intelectului. Partenerul meu devine un traducător. El ia în mod neliniar un cuantum de informații de pe partea mea de văl și crează un flux liniar în limba culturii sale. Acest lucru i-a luat ani de zile. Acesta este un proces care se învață.


Filtrele pe care Ființa Umană le are în mintea sa sunt unele care au fost dezvoltate de către cutia tradiției și educației sale. Acesta devine ”modul său de viață”, iar apoi el trebuie să fie pus deoparte pentru ca mesajul canalizat să fie cât mai succint și mai complet posibil. Aceste mesaje trebuie să fie oferite oamenilor într-un mod în care ele să aibă sens, cât mai mult posibil, fără tendețiozitatea Umană.


Dragilor, așa cum voi ascultați aceste lucruri, ele s-ar putea să nu aibă toate sens pentru voi. Acesta este motivul pentru care noi vă oferim posibilitatea ca voi să puteți asculta aceste mesaje mai târziu, să fie transcrise astfel încât să puteți sta și cugeta la ele, astfel încât să le puteți lega cu alte frânturi de informații și să înțelegeți modul în care ele sunt conectate.


Lecția începe


În timp ce încep această lecție, vreau să vă reamintesc pentru ce vi-o oferim, pentru că noi nu am discutat niciodată aceste lucruri în această completitudine, așa că este timpul să punem bazele sau fundamentul viitorului. Cea mai bună cale de a face acest lucru este să vă oferim o expunere a modului în care lucrurile funcționează în interiorul vostru. În timp ce vă expunem aceste lucruri, noi folosim în limbaj cu care voi nu sunteți obișnuiți precum și concepte cu care voi nu prea ați mai lucrat înainte. Suntem conștienți de acest lucru, dar trebuie să începem de unde trebuie să începem, iar acest lucru trebuie să fie plin de respect pentru varietatea de conștiință care se află aici. Cele mai multe faze ale procesului de învățare în care voi vă aflați au o mare varietate, unii dintre voi au făcut acest tip de muncă de când vă știți, dar unii dintre voi de-abia ACUM vă treziți la potențialele a cine voi sunteți. Nu contează, noi vă dăm povestea și învățătura ca și cum voi toți ați fi în cunoștință de cauză. Este oportun pentru ziua de azi.


În corpul uman au loc procese ezoterice care sunt foarte dificil de explicat. De curând v-am dat câteva dintre ele și modul în care acestea funcționează. Am început să vorbim despre sincronicitate și despre felul în care ea funcționează asupra corpului uman. Am discutat despre Gaia, ghizii și energiile de pe cealaltă parte a vălului. V-am oferit și o prelegere despre Akasha Evazivă. Cum vorbesc ele celulelor corpului vostru? Sunt în creierul vostru sau nu sunt? Ce ar trebui să vă spună? Puteți asculta/citi aceste mesaje ale lui Kryon din trecut pentru că partenerul meu le înregistrează pe toate.


Așa că ACUM este momentul să discut cu voi despre sistemele de credințe conceptuale și despre felul în care acestea au început să lucreze în favoarea voastră precum și despre modul în care Conștiința voastră devine tot mai puțin liniară. Toate aceste lucruri pot părea a fi concepte mentale foarte înalte, dar unii dintre voi le folosesc chiar ACUM. Există una pe care în mod special am păstrat-o până ACUM pentru că este greu de explicat. Este ceea ce voi numiți Înnăscut. Astăzi vor fi revelații despre felul în care acesta funcționează, lucruri care nu au mai fost spuse înainte sau explicate până ACUM.


O Scurtă Trecere în Revistă a Celor Nouă Atribute ale Omului


Există un sistem ezoteric complet pe care vi l-am transmis mai demult numit Cele Nouă Atribute ale Ființei umane. Aceste atribute interacționează și lucrează împreună într-un circuit, și aș vrea ca partenerul meu să predea acest sistem în viitorul apropiat. Aș vrea ca el să-l dezvolte în cel puțin trei părți de predare astfel încât umanitatea să le poată uni și să vadă modul în care ele sunt legate. Și asta, cu scopul ca voi să înțelegeți mai bine. Cele nouă atribute, așa cum noi vi le-am transmis, sunt trei grupuri de câte trei. Acest lucru nu este atât de dificil de conceput, dar dificultatea apare atunci când voi încercați să înțelegeți modul în care ele se raportează unul la celălalt, ce ar putea ele să însemne pentru voi, cum sunt ele conectate astăzi, și cum vor fi ele mâine. Sunt nouă dintre ele. V-am spus că trei dintre atribute, câte unul în fiecare din cele trei grupuri, au același nume – Sinele Înalt. Am identificat grupurile drept Grupul Corporal uman, Grupul sufletului și Grupul de Sprijin. Sinele Înalt face parte din fiecare dintre ele. Dar cel despre care vom vorbi astăzi este cel pe care în mod fățiș îl numim Grupul Corporal uman și care, la fel ca multe altele, este cu mult mai mult decât ceea ce pare. El este numit Înnăscut.


Înnăscutul

backward_step backward page:1/4 forward forward_step