Loading...
 

Articles help

Conştientizare 5

Constientizare 5

Conştientizare 5
Author: Lenuta Onofras - (5077 Reads) - Users rating: - /

Conştientizare 5

Asadar, atatea “pereziceri” catastrofice” in fel si chip si toate acestea in timp ce americanii se ratoiesc la rusi, iar pe acestia ii doare fix in cot (si nici acolo)...cu atat mai mult cu cat si mare parte din cei pregatiti de americani pentru luptele din Siria si nu numai, au trecut cu arme cu tot in tabara adversa, iar astea toate s-au intamplat in timp ce atentia oamenilor a fost indreptata spre meteoriti, extraterestri, schimbari de ADN etc. Pana si Papa a cerut sa se termine odata pentru totdeauna tot circul creat - ca de, nu degeaba a mers el pentru prima data la americani, exact la data la care circulau diverse mesaje catastrofice (Papa aratand ca lui putin ii pasa de meteoriti si de extraterestri, etc.). La cate rasturnari de situatii exista in ultimul timp, cred ca nici Dumnezeu nu stie care va fi urmatoarea mutare (fiind foarte multi egregori in miscare), ca atare, este imposibil sa ne-o releve prin channelitori, in fine...

wrench
Conştientizare 4

Constientizare 4

Conştientizare 4
Author: Lenuta Onofras - (5714 Reads) - Users rating: - /

Conştientizare 4

De fapt iluminarea înseamnă trezire. Cel mai bun exemplu în acest sens (apropo de extremele ce trebuiesc aduse pe centru şi de văzut ambele faţete ale unei monede) este cel a lui Buddha.
Buddha s-a născut într-o familie foarte bogată, familie care era nepăsătoare la greutăţile cu care se confruntau cei din popor, considerând că doar ei merită să o ducă bine, neavând nimic de a face cu vulgul, cu sclavii, etc. şi l-au izolat şi pe Buddha, înconjurându-l de persoane tinere, frumoase, sănătoase şi de bogăţie. Toate acestea până la un moment dat când a evadat şi a văzut şi cealaltă parte a monedei, respectiv oameni sărmani, bolnavi, bătrâni, amărâţi, care munceau pe rupte în timp ce sufereau de foame, lipsuri, s.a.m.d., ca ei să o ducă super bine.

wrench
Conştientizare 2

Constientizare 2

Conştientizare 2
Author: Lenuta Onofras - (8931 Reads) - Users rating: - /

Conştientizare 2

Trăim într-o lume duală precum ştim. Încă din vechime se spunea că atunci când se va striga mai mult pace, atunci va fi război, de ce? Fiindcă omul a învăţat să trăiască la extreme, astfel cei spirituali, fug de ce este aşa zis negativ, negativ ca idee propagată de farsori, de frica de a fi contaminaţi de ea....,cei ce trăiesc în EGO (egoticii) fug de spiritualitate, spiritualitatea propagată tot de farsori....,considerând că aceasta aduce după Sine şi sărăcia, renunţarea etc. Ca atare, oamenii trăiesc la extreme, când de fapt, ambele faţete ar fi bine să fie aduse pe centru unde pot fi transmutate şi aduse la programul real, cel fără frică, fără false credinţe, etc. Noi suntem toţi spirituali, nu există nimic nespiritual şi nespiritualizat, tot aşa cum în această densitate 3D suntem toţi şi materie (materia fiind şi ea spirit). Tot aşa cum nu există energie bună sau rea, energia fiind doar energie şi atât, de noi depinde cum o folosim, ce conotaţii îi dăm, căci doar suntem Creatori.
Ne-am risipit pe prea multe cărări şi vedeţi în lume ce grea este unirea tuturor aspectelor noastre şi transformarea lor în lumină, unde sunt acceptate şi transmutate.

wrench
Conştientizare 1

Constientizare 1

Conştientizare 1
Author: Lenuta Onofras - (7486 Reads) - Users rating: - /

Conştientizare 1

Dragilor, nu doresc să vă tulbur mersul firesc al vieţii, mai ales că sunt unii printre noi care aşteaptă anumite energii să curgă şi să le modifice AND-ul, (asta-i bine zic eu) dar mai sunt alţii care îşi fac provizii masive cu hrană şi apă, căci aşa au înţeles ei, respectiv că vine sfârşitul lumii pe 28.09…trist, atât pot să spun.
Sincer, sunt năucită că după atâţia ani de preocupări spirituale şi după atâta informaţie din diverse surse, ne mai cedăm energia spre astfel de manipulări de distras atenţia inimii, gen sfârşituri de lume, (an de an, uneori de mai multe ori într-un an), venirea de ET, a stelei/planetei/navă mamă Nibiru, a diverşilor asteroizi, mateoriţi, valuri de energii X, Y, Z, radiaţii gamma, portaluri, adn-ul ce zburdă în noi transformându-ne în zei, zile şi nopţi de întuneric, ş.a.m.d...

wrench
Raport energetic pe luna septembrie 2015 - Jennifer Hoffman

Raport energetic pe luna septembrie 2015 - Jennifer Hoffman

Raport energetic pe luna septembrie 2015 - Jennifer Hoffman
Author: admin - (7672 Reads) - Users rating: - /

Raport energetic pe luna septembrie 2015 - Jennifer Hoffman

Ssst, a venit septembrie. Simt nevoia să vorbesc în şoaptă pentru că au fost atât de multe informaţii negative şi articole în presă în legătură cu septembrie 2015, încât s-ar putea să ne temem puţin de această lună. Şi cu toate acestea, ea este una dintre cele mai puternice luni ale acestui an, cu două eclipse, un echinocţiu şi multă acţiune retrogradă, cu cicluri care se încheie şi care încep, cu o altă conjuctie rară Marte/Venus şi cu un punct de cotitură în ciclul de înălţare. În această lună putem vedea roadele eforturilor noastre, putem lua unele decizii noi şi ne putem re-iluziona pe noi şi lumea întreagă. Sunteţi pregătiţi pentru un Super Septembrie? Eu sper că sunteţi, pentru că a venit şi dacă ştiţi ce urmează să se întâmple, vă veţi putea descurca cel mai bine cu provocările schimbărilor aduse de această lună. O atenţionare valabilă pentru septembrie este imposibil să fiţi în pace în momentul prezent, dacă vă aflaţi în război cu trecutul.

wrench

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 129)

Traducere

Switch Language