TIMPUL din afara timpului ( I )link


Poate aveţi griji care vă copleşesc, poate aveţi dureri nespuse, poate sunteţi cuprinşi de deznădejde, poate aveţi un milion de motive să fiţi trişti sau speriaţi, dar încercaţi, măcar în aceste 5 zile să faceţi ceea ce doresc să vă propun: câteva minute, doar câteva minute pe zi , trăiţi TIMPUL DIN AFARA TIMPULUI. Este un DAR pe care vi-l puteţi oferi cu iubire şi gingăşie vouă înşivă, Minunii care sunteţi fiecare.
Este un DAR MIRACOL care vă poate schimba în bine destinul, vă poate răsturna previziunile pesimiste în tot atâtea rezolvări pe care le aşteptaţi fără speranţă. Există în noi infinite puteri incredibile şi asta deja o ştiţi şi o semnalează şi ştiinţa. Printre ele se află şi cea cu care am putea să umplem cu bucurie această Săptămână: STAREA NOASTRĂ INTERIOARĂ. Ea se află în timpul din afara timpului.  Dacă reuşiţi să ieşiţi în acest spaţiu atemporal, de câteva ori  câteva clipe pe zi veţi constata beneficii enorme. Practic, iată ce putem face împreună:
În fiecare zi vom folosi câte o altă potecă către această dimensiune a eternităţii noastre. Luni, în cele câteva clipe pe care doriţi să vi le oferiţi, închideţi ochii , relaxaţi-vă şi încercaţi să auziţi sunetul din interiorul Cosmosului .În dimensiunea spirituală a Cosmosului, acesta vibrează ca o coardă de vioară şi scoate un sunet de fond de o frumuseţe incredibilă.Deveniţi foarte atenţi ca şi cum aţi vrea să puteţi auzi. Câteva clipe descătuşaţi-vă de orice tensiune exterioară şi îngăduiţi-vă pur şi simplu să trăiţi timpul din afara timpului în care vă va purta atenţia voastră extremă. Nu vă forţaţi ci pur şi simplu fiţi. Scopul nu este să auziţi sunetul ci să mergeţi către el. Va fi ca un mic extaz în care Universul va face schimbări în bine în propriul vostru destin. Încercaţi! Efectele vor apare în timp.