Federaţia Galactică a Luminii este aici de eoni.link
După cum ştiţi foarte bine, în Univers nu există” TREBUIE”, dar este indicat că să vă informăm despre marile evenimente care se întâmplă şi / sau se vor întâmpla pentru că nu dorim să se înţeleagă greşit ceea ce unii ”mesageri” spun. Este vorba despre evenimentele care ar indica ”venirea” sau ”apariția” noastră, a Federaţiei Galactice a Luminii în faţa voastră. Un lucru este important să specificăm aici şi ACUM şi anume că nici o informaţie transmisă prin ”channeling” nu este 100% sigură. Dar am observat de asemenea că unii dintre mesagerii mai vechi au transmis, fără vreo intenţie rea informaţie puţin distorsionată legată de Apariţia Federaţiei Galactice în fata omenirii.

Noi nu dorim ca informaţiile noastre să vă creeze nelinişte, deoarece şi aşa este destul de tulburător pentru mulţi dintre voi procesul de ascensiune. Şi nu dorim să vă creăm frustrări care să vă genereze o stare de delăsare şi neîncredere.

ACUM însă dorim să trecem direct la subiectul acestui articol. Vă rugăm să vă folosiţi cel mai profund discernământ şi analizaţi validitatea informaţiilor primite. Vă rugăm de asemenea că şi informaţiile primite să le treceţi prin inima voastră înainte de a crede ceea ce se transmite aici. Noi dorim ca voi să primiţi cele mai importante şi corecte transmisii pentru a vă ajuta în procesul de ascensiune. Însă o parte a informaţiilor primite în ultimele luni de zile deja a generat o stare de nelinişte şi confuzie printre oameni. Acest lucru nu este de dorit deoarece îngreunează procesul de ascensiune în masă.

Această informaţie, după cum am precizat mai sus, este legat de apariţia Federaţiei Galactice în fata omenirii. Este de o importanţă majoră să clarificăm un lucru. Federația Galactică a Luminii nu va veni vreodată. Ei sunt aici de eoni. Deci orice afirmaţie legată de venirea lor este fals sau greşit interpretată / decriptata.

Însă evenimentele legate de marile întâlniri sunt decriptate mai bine, doar că nu peste tot se specifică faptul că numai UNII DINTRE VOI VOR FI CAPABILI SĂ VADĂ fizic FEDERAŢIA. De ce? Simplu. Deoarece numai cei cu vibraţia 5D vor avea oportunitatea de ai vedea şi cu ochii fizici navele Federaţiei. În rest nimeni. Acest fapt ştim că nu este plăcut pentru voi, dar nici pentru noi. Deoarece şi noi dorim ca tot mai mulţi să vă ridicaţi vibraţiile până la 5D, dar suntem conştienţi că nu vă putem forţa şi nici liber-arbitrul nu vă putem încălca. Deci facem o mică repetiţie. Evenimentele legate de apariţia Federaţiei în fata omenirii sunt valide. Dar numai cei cu vibraţia foarte înaltă de 5D vor putea avea contact fizic şi vizibil. Acele persoane care vor avea contact fizic cu Federaţia, deja au avut contact cu familiile lor stelare. În primul rând ar fi indicat să cereţi familiilor voastre stelare să vă contacteze prin vis cât de des puteţi. Acest lucru contribuie la ridicarea vibraţiei necesare pentru a vedea familia stelară cu ochii fizici. Iar dacă acest lucru a avut loc, familia stelară va decide dacă sunteţi pregătiţi pentru o întâlnire mai numeroasă cu cei din Federaţie. Şi asta datorită faptului că familia stelară va cunoaşte cel mai bine şi prin intermediul lor puteţi primi acordul şi încrederea Federaţiei. În cele ce urmează o să vă listăm nişte indicatoare pentru cei care doresc să-şi ridice vibraţia pentru a fi pregătit pentru întâlnirea cu familia stelară şi implicit de ce nu cu Federaţia:

  • ·Radiaţi iubirea necondiţionată 24 / 24 ore, 7 / 7 zile pentru oricine şi orice
  • ·Aprofundaţi-vă în interiorul vostru, aflaţi cine sunteţi cu adevărat şi ce scop aveţi pe Pământ sau ce lecţii aveţi de învăţat
  • ·Cereţi Prim Creatorului să vă ajute să vă conectaţi în vis cu familia stelară şi să vă amintiţi de vis. Apoi indicaţiile primite de la Prim Creator repetaţi-le seara de seară până aflaţi cine sunt membri familiei voastre stelare şi ce rol aveţi în familia respectivă
  • ·După contactele repetate prin vis veţi fi capabili să vedeţi primele semne vizibile cu ochii fizici din partea familiei voastre stelare. Aceste semne vor fi precizate de către fiecare familie în parte pentru fiecare dintre voi. Pot fi asemănări între semne dar noi nu generalizam. Urmăriţi semnele precizate de familiile voastre până când veţi fi suficient de pregătiţi din punct de vedere spiritual, mental şi emoţional pentru un contact fizic cu unul sau mai mulţi dintre membri familiei voastre stelare. Contactul şi modul acestuia va fi specificat tot de către familia voastră în funcţie de evoluţia şi credinţa voastră.Noi SAMAGA speram să vă ajute aceste îndrumări în procesul de ascensiune şi conectare cu familiile voastre şi Federaţia Galactică a Luminii. Dar după cum am spus şi mai sus treceţi prin filtrul inimii toate informaţiile transmise, deoarece pot apărea eventuale distorsiuni în mesaje pentru care nu este nimeni de vină, deoarece mesagerii fac totul cum pot ca să vă furnizeze transmisii cât mai valide şi bogate în informaţii utile pentru voi. Dar nu se poate preciza o data exactă a evenimentelor care se vor petrece deoarece totul este într-o permanentă schimbare. Nu uitaţi schimbarea este singură constantă în Univers. Vă rugăm de asemenea să nu aveţi niciun fel de aşteptare legat de orice Eveniment care se întâmplă sau se va întâmpla.

SAMAGA va salută. lumina infinită a iubirii să fie cu voi.