Evenimente Sincronizate pentru Poarta Echinoctiului din 20 Martielink

 

Binecuvantari Iubit Trib al Luminii

Avem la Echinoctiu deschiderea unei importante Porti, joi, 20 Martie la ora 9:57 AM PDT, 16:57 UTC (verificati ora locala a Echinoctiului aicilink-external).

energiile pe care le experimentam chiar ACUM sunt prologul la acest nou val de lumina – si este la 11 zile distanta de aceasta postare. Este atat de vibrant! Acestea vor continua pana la Solstitiu, cu amplificari in Aprilie si Mai. Este o furtuna perfecta a energiilor Ascensiunii. S-ar putea sa va simtiti ca si cum ati sta la bordul maretei nave Gaia in timp ce ea se leagana in acest nou val de lumina.

Aceasta noua lumina ofera ECHILIBRU, ORDINE, PACE si initieri SOLARE ALE CHRISTULUI COSMIC. Din moment ce noi toti avem cartile de joc ACUM, putem utiliza acest declansator cosmic pentru a accelera divinitatea, puritatea, precum si o dizolvare cosmica a tot ceea ce nu maguleste intregul. Aici nu este vorba despre a judeca. Niciodata. Aici este vorba despre A FI lumina Christica. Vibratie=Vibratie.

Participarea noastra in sprijinirea colectivului

Avem un imens sprijin de la nivelele Maestru Inaltat, Arhanghelic, lumina Creatoare Suprema si Galactic. Asa cum tribul de vibratie inalta intelege, Legea Cosmica trebuie sa fie respectata – prin urmare constiinta colectiva numai asa poate primi maximumul de beneficii a oricarei lumini care intra, daca ii primeste cu bucurie intrarea si o transmite apoi colectivului si taramurilor inalte.

Pentru a primi aceasta lumina noua care poarta coduri ale Vointei divine, iubirii divine si Unitatii divine, noi trebuie sa trimitem acelasi lucru intregii creatii. Fiecarui Frate si Sora de pe planeta, intr-o neutralitate divina. Accentul se pune aici pe OMenire – noi primim cu bucurie si apoi difuzam aceasta lumina iubitoare pura care intra la Echinoctiu intr-un mod Unificat. Separarea s-a incheiat,  noi trebuie sa dovedim ca ne dorim cu adevarat aceasta realitate, chiar ACUM.

Servere de lumina, Simtiti-va in acest mesaj

Stiu ca multi dintre voi ati primit mesajul ”fii atent la Echinoctiu”, cu toate acestea noi avem oportunitatea de a ancora si amplifica lumina pura – asta presupune sa primim cu bucurie lumina si sa fim intr-o stare de a primi si transmite Echinoctiul insusi.

Pregatirea cuprinde tot ceea am scris despre – purificarea corpului, mintii, ego-ului, emotiilor si o concentrare pe pacea bazata pe inima. Incheiati tot conflictul si dizarmonia posibila din propria voastra fiinta. Nu-i atacati pe altii si nu aruncati cu opinii in jurul vostru. Opriti aceste energii pe fagasul lor, rezistati impinsului de la spate sau impartirii de sfaturi/opinii nesolicitate. Acele energii vor castiga pe deplin efectul de bumerang in acest nou val; dinamica Punctului Zero va deveni intensa pentru multi care mai au distorsiuni sau dizarmonie in campurile sau in vehiculul lor corp. Suntem dincolo de punctul de oprire, va rugam sa treceti prin orice ce va retine de la Maiestria Voastra. 

Fiti plini de Maiestrie in exprimarea si in intentiile voastre

Va rugam sa nu vorbiti despre drama sau simptome – setati toate declansatoarele emotionale pe pauza pentru voi si pentru ceilalti – si fiti centrati in inima atunci cand vorbiti despre Echinoctiu. NU SUNT ghidata sa creez un Eveniment global ca pagina pe facebook sau ceva asemanator. De ce? Pentru ca multi oameni trec prin declansari datorate codificarilor Luminii atunci cand au bagaje sau probleme nerezolvate, ceea ce-i face sa se prea aprinda (panicheze) sau pun o gramada de intrebari atunci cand concentrarea noastra este necesar sa fie pe Pace, Stabilitate, armonie pentru a Echilibra lumina care intra. Aceste energii vor fi intense, haideti sa ne concentram pe reteaua inimilor OMenesti si pe intentia noastra de a servi colectivul, facand ca acest lucru sa fie cat mai usor posibil astfel incat toti sa experimenteze activarile Christice divine. S-ar putea sa simtiti ca sunteti intr-un balon de iubire – acestea sunt activarile 5D/6D. Puneti deoparte discutiile despre simptome si concentrati-va pe lumina Divina care intra.

Intentiile Unificate ale Echinoctiului

Toate sursele incurajeaza REUNIREA si UNIFICAREA FOCALIZARII pe Echinoctiu in Sine. Adunati-va impreuna chiar acolo unde va aflati – gasiti colectivul local (puneti fluturasi, incercati pe retele de socializare, centrele holistice, oriunde unde oamenii treziti au tendinta de a se intalni). Veti fi surprinsi de cat de raspandita a devenit trezirea. Nu presupuneti ca orasul sau cartierul vostru este adormit. Acest lucru este imposibil in acest moment. Haideti sa pasim cu totii in rolurile de conducatori cu gratie si armonie.

Noua energie creaza un sentiment de urgenta pentru ca ea se adreseaza structurii celulare cristaline. Pe masura ce ele vibreaza mai repede, corpul emotional poate intra in starea de declansare. Fiti calmi. Sunt multi pe planeta care sunt capabili sa ajute intr-un mod armonios; nu judecati daca nu se poate. Respirati. Asa cum Gaia spune intotdeauna, aceasta este o nastere, nu o inmormantare. Daca sunteti ghidati catre un Loc Sacru, reuniti-va cu altii in Pacea si in Unitatea constiintei. Orice fel de meditatie linistita in timpul Echinoctiului este apreciata. Ca intotdeauna, vizualizati noua paradigma armonioasa in ACUM.

Construirea retelei, Pazitorii Portii si Intentiile Binevoitoare

Haideti sa ne folosim creativitatea inalt vibrationala si sa ne planificam sa fim in meditatie – un echilibru interior si o armonie perfecta – pentru Echinoctiu. Pazitorii Portii si cei in serviciul noii lumini, noi vom ancora asa cum se obisnuieste, trei zile inainte si trei zile dupa aceasta Poarta.

La Echinoctiu

Ca Fiinte Trezite si Ascensionate – aratatori de drum – noi avem o Poarta care detine codificari ale Luminii, supratensiuni electronice, cerinte fotonic-magnetice si o mare accelerare a starii Christice Solar Cosmice. Toate acestea pot fi in intentiile voastre de ancorare inainte, in timpul si dupa Echinoctiu.

In ziua Echinoctiului, fiti deconectati si acordati-va cu intentiile colective pentru Pace, iubire, lumina, armonie, Echilibru si Ascensiunea omenirii. Stim ca este mai usor sa lucrati cu Elementalii si cu regatele, cu toate acestea, focalizarea noastra este pe OMenire, care sunt decidentii principali pentru experienta planetara (care sunteti VOI si toti cei din jurul vostru). Putem oferi un echilibru si o stabilitate frumoasa daca suntem capabili sa ne Unificam in Unitate. In timp ce acest val intra, totul se schimba. Definitiv.

Noi putem amplifica acest lucru pentru toata lumea de pe planeta prin A FI in Unitatea, Gratia si FIinta noastra Inalta. Noi dovedim taramurilor Inalte si fiintei noastre Inalte ca suntem pregatiti, dornici si capabili sa sustinem mai multa lumina si intentii pasnice. Daca sustinem aceasta intentie in meditatiile, ceremoniile si adunarile  noastre,  amplificarea acestei lumini va fi miraculoasa. Vibratie=vibratie. Vibratie Inalta=vibratie Inalta. Dai mai multa iubire=primesti mai multa iubire. Va rog sa impartasiti sau sa republicati acest mesaj in Intentia Unificata de a primi si transmite intruparea iubirii divine, Pacii in toate natiunile, Echilibru in toate sistemele si Vointa Divina in inimile intregii OMeniri.

Sa fiti binecuvantati

Traducere Monica Poka

Sursa : "Evenimente Sincronizate pentru Poarta Echinoctiului din 20 Martie"link-external