Marte retrograd în Săgetător: Marele salt cuanticlink


Retrogradarea lui Marte în Săgetător, între 17 aprilie și 27 mai 2016, inițiază o frecvență energetică de o intensitate imposibil de controlat. Și, nu mai este nevoie să adăugăm, căreia este imposibil să ne opunem. Căci nimeni nu scapă neafectat, chiar dacă unora li se pare ACUM imperceptibilă această influență. Creierele noastre se acordează pe o nouă frecvență!

Trecem cu totul într-un alt tărâm! minte, suflet și corp, ne rescriem. Mulți cedează și își încheie misiunea în planul fizic, poate chiar prin morți colective. Cei care încă avem treabă pe această planetă suntem într-un vârtej care ne recodifică structura ADN-ului, cu efecte și manifestări extreme la nivel mental, emoțional și fizic. Trăim o hiperbolă, anumite segmente ale vieții noastre sunt amplificate. Parcă suntem supuși unui tratament în care ni se administrează o poțiune de mărire. Ne întindem, ne extindem, ne supradimensionăm. De aici și percepțiile noastre la limită pe anumite niveluri.

Sincronicitate sau nu, această infuzie de energie care ne dilată durează 40 de zile, numărul mistic al schimbării la față, al ascensiunii, al ridicării pe un nivel superior, al protecției divine, al puterii vindecătoare. (Citește despre numărul 40link-external.) Forțele cosmice formează o alianță care lucrează asupra Pământului într-un ritm fulgerător. Suntem teleportați pe un nou nivel de înțelegere a realității.

Marte retrograd în Săgetător, între 17 aprilie și 27 mai 2016, deschide ușa pentru urcarea pe o nouă treaptă a Conștiinței umane. Există cel puțin un plan al vieților noastre unde suntem chemați să facem un salt uriaș. Saltul ne scoate definitiv dintr-un confort pe care l-am avut și ne poartă spre o curgere, o schimbare și o transformare, de data aceasta ireversibile. Odată trecuți pragul, nu mai e cale de întoarcere. Nu mai putem da înapoi și nici nu mai avem nevoie să ne dorim asta. Ne urcăm în avion: după decolare, este imposibil să coborâm din mers.

Marte retrograd în Săgetător ne dă o asemenea perspectivă asupra vieții noastre încât dizolvăm ceea ce am înțeles greșit sau nu am acceptat până ACUM. Zona cea mai întunecată a vieții noastre se preschimbă în lumină. Discordia se poate întoarce în iubire. Trecutul dureros se poate alchimiza în aurul viitorului. Încrâncenarea se poate topi în iertare. Trebuie doar să facem pasul, să trecem dincolo, să ne lăsăm luați pe sus.

Egoul lasă loc viziunii elevate asupra existenței. În 40 de zile, avem marea șansă de a ne acorda pe cea mai înaltă frecvență a vieții noastre, dacă preschimbăm ceea ce ne blochează în iubire. Dacă dăm tot ce avem mai rău pe tot ce avem mai bun în noi. Dacă răspundem la orice situație cu cele mai profunde și înalte valori ale noastre. Iar dacă o facem, suntem de neoprit în zborul spre cel mai înalt potențial, pe care să-l și manifestăm.

Este timpul! Ne umplem de curaj, închidem ochii, facem un pas, simțim pragul, îl facem și pe celălalt. Gata, am trecut. Suntem dincolo. Într-o nouă lume și o nouă viață. Degeaba privim înapoi, poarta a dispărut, cu Portalul deschis de Marte retrograd în Săgetător cu tot. Simțim lumina și iubirea în spațiul sacru ce ne transfigurează. Umanul în forma lui divină cea mai pură!

Horoscopul saltului cuantic pentru fiecare zodie (valabil și pentru Ascendent):

Berbec: o nouă viziune asupra lumii și a vieții personale, recunoașterea greșelilor, noi orizonturi și idealuri, modificarea radicală a unor convingeri, drumuri deschise, o mare nevoie de spațiu și distanță, de călătorii fizice sau imaginare.

Taur: înțelegerea puterii personale, accesarea unor resurse materiale, renunțarea la pozițiile de forță, atingerea ambițiilor motivate de iubire, vindecarea unor răni emoționale, renunțarea la culpabilizare și la a arunca vina pe alții.

Gemeni: armonizarea relațiilor, o nouă perspectivă asupra vieții de cuplu, deschiderea sufletului, încheierea unor armistiții și înțelegeri, rezolvarea favorabilă a unor conflicte, împăcare și iertare în relațiile unu la unu.

Rac: vindecare fizică și mentală, identificarea soluțiilor la probleme presante, depășiea unor blocaje, ieșirea din punctul mort, renunțarea la simțul critic și la perfecționism, renuțarea la atitudinea de a forța lucrurile.

Leu: vindecare prin iubire, iubire de Sine, atitudine non-egoistă, creativitate sporită, împăcare cu partenerul și cu copiii, cedarea într-un conflict, implicare și combatere a pasivității, recunoșterea meritelor personale de către ceilalți.

Fecioară: detașarea de UMBRA trecutului, vindecarea definitivă a unor povești vechi, încheierea în iertare a conflictelor cu părinții sau familia, schimbarea obișnuințelor, experimentarea unor situații inedite, deschidere spre nou, confort emoțional.

Balanță: încheierea unor conflicte, atingerea consensului, ascultarea punctului de vedere al celorlalți, renunțarea la convingerea că are dreptate, abandonarea poziției de încrâncenare în comunicare, tratate de pace, ieșirea din situații duale.

Scorpion: vindecarea de convingeri, ieșirea din confort, acceptarea și ascultarea mesajelor din exterior, reconfigurarea valorilor personale, renunțarea la încăpățânare, recunoașterea calităților celorlalți, mai buna valorificare a timpului.

Săgetător: acceptarea că unele dorințe nu sunt benefice, abandonarea luptelor deșarte, acceptarea dialogului și a poziției celorlalți, împăcarea cu decizii ale altora, reconfigurarea priorităților, centrarea pe binele personal.

Capricorn: împăcarea cu trecutul, acceptarea voinței divine, conștientizarea finalizării definitive a unor situații ce nu se mai întorc, vindecarea de pornirea de a găsi vinovați, acceptarea lucrurilor așa cum sunt, întărirea în credință.

Vărsător: uși deschise spre viitor, intuiții spectaculoase, vindecarea de idealuri nerealizabile, apariția unor ghizi, mentori sau protectori, susținere necondiționată din partea oamenilor, popularitate, vindecare de radicalism și de stări extreme.

Pești: atingerea echilibrului între viața socială și cea personală, stabilirea priorităților, reorganizare, vindecarea de atitudinile dure și rigide, conștientizarea rolurilor jucate, renunțarea la măști și deschiderea sufletului, preschimbarea eșecului în triumf.


Sursa : Marte retrograd în Săgetător: Marele salt cuanticlink-external