Analiza anului 2016link

Anul decizieilink


2016 este un an puternic al deciziei. Mulţi din noi vor lua decizii care le vor schimba viaţa, pentru a ieşi într-un final din dualitate şi a începe să trăiască Vieţi Adevărate, fiind Cei Adevăraţi. Aceste decizii vor fi mult mai uşor de luat ACUM decât înainte pentru că fie vom fi sprijiniţi, fie vom fi forţaţi să le luăm. Orice decizii pe care vom încerca să le ocolim nu vor face altceva decât să devină şi mai greu de luat în viitor.

Pe parcursul acestui an, vor fi multe evenimente exterioare, atât naturale cât şi făcute de mâna omului, ce vor servi drept catalizatori puternici pentru schimbare. Chiar dacă unele din aceste evenimente ar putea fi traumatizante, ele ne vor propulsa afară din dualitate şi înspre Autenticitate. Ele vor sfărâma multe iluzii, ne vor aprofunda iubirea şi compasiunea şi ne vor extinde conştiinţa trează până când vom deveni fiinţe autentice.

Cu câţiva ani în urmă, partenerul meu şi cu mine am luat decizia conştientă de a nu mai respecta vechile sărbători, cum ar fi Crăciunul, Paştele, Thanksgiving şi Haloween. Această decizie nu a inclus ciclurile naturii, cum ar fi solstiţiile şi echinocţiile şi nici noaptea de Anul Nou, care este un portal energetic atât de important. Chiar dacă îmi plăceau sărbătorile, nu am vrut să rămân sclava programului de sărbători al dualităţii şi în acelaşi timp a modului exagerat de comercializare a acestor zile speciale. Ştiu că ele au o întreagă istorie la bază şi ca unele din ele chiar au un sens real al sacralităţii, dar probabil că a venit vremea să creăm noi sărbători, sau pur şi simplu să trăim o viaţă în care fiecare zi este sacră.

Ştiu că mulţi oameni sunt încă foarte ataşaţi de aceste sărbători în care îşi găsesc mângâiere, aşa că nu am sugerat niciodată că ar trebui să se renunţe la ele, cu excepţia situaţiei în care această înţelegere vine din interiorul fiecăruia. Cu toate acestea, am observat că anul acesta mulţi oameni au avut un Crăciun marcat de catastrofe naturale, cum ar fi focul scăpat de sub control din Australia şi California, tornadele din SUA şi inundaţiile din Anglia şi America de Sud.

Atunci când au loc catastrofe naturale, toate se dau peste cap. oamenii trec de la sărbătorirea fericită, la modul de supravieţuire, care reprezintă ceva foarte real. Priorităţile se reaşează instantaneu. În timp ce situaţia este cu siguranţă grea şi problematică, poate că ei primesc în acelaşi timp un mare dar, acela al eliberării de obişnuit şi al alinierii la ceea ce este real.

2016 este din multe puncte de vedere o pânză albă. Nu suntem obligaţi să facem ce am făcut înainte. Nu suntem obligaţi să ne ţinem de vechile obiceiuri, tipare şi credinţe. Dacă vrem, putem crea o Viaţă Adevărată, complet nouă. Putem străbate planeta şi putem trăi într-un loc în care inima ne cântă, sau putem crea noua Viaţă Adevărată acolo unde ne aflăm ACUM. Este alegerea noastră şi orice am alege este bine. Putem alege să ne materializăm Visele cele mai îndrăzneţe. Putem alge să întrupăm deschis persoana care suntem cu adevărat.

Putem alege să ne îndepărtăm de serviciul care nu ne satisface şi să creăm unul nou, aliniat cu Scopul nostru adevărat. Putem renunţa la vechi relaţii care nu sunt aliniate cu Adevărata noastră Cale, sau la acei oameni care nu pot comunica în mod deschis profunzimea iubirii lor. Partenerii dintr-o relaţie confortabilă pot descoperi că sunt chemaţi să locuiască în locuri diferite, să facă lucruri diferite. Aceasta le va da posibilitatea fie de a-şi dezvolta relaţia pentru a putea integra distanţa dintre ei, fie de a încheia această relaţie. Unii din noi vom alege să ne asumăm un angajament mai serios cu partenerul pe care îl avem, ducându-ne iubirea la un nivel mai profund şi mai adevărat.

În acest an, este de o importanţă vitală să facem alegeri conştiente în loc să rămânem blocaţi în vechile noastre decizii prestabilite. Dacă nu ne simţim chemaţi să ne mişcăm, atunci haideţi să luăm decizia conştientă de a rămâne pe loc! Este ceva cu totul diferit de sentimentul că nu ne putem mişca şi că ne displace blocajul în situaţia noastră actuală de viaţă.

Acest an este şi anul unor salturi colective. Grupuri mici de oameni s-ar putea să îşi părăsească job-urile plicticoase şi să se adune pentru a crea noi afaceri, pline de entuziasm, sau grupuri de oameni înrudiţi sufleteşte s-ar putea decide să se mute împreună, pentru a-şi trăi viaţa într-un mod cu totul nou.

Orice lucru pe care alegem conştient să îl facem în acest an va fi aliniat la Adevărata noastră Poziţie şi la viziunea extinsă codificată în Fiinţa noastră Unică. Suntem gata să servim cu toată fiinţa noastră şi să sărim la acţiune în contextul scopului nostru colectiv.

Fiecare pas pe care îl facemlink


Aceste diagrame ne arată ce se întâmplă atunci când trecem de la dualitate în realitatea Ultra Puternică. În acest desen, noi suntem reprezentaţi de cerculeţul de culoare magenta. În Diagrama nr. 1, noi locuim cu totul în dualitate, fără să ştim că există altceva. realitatea Ultra Puternică se află undeva în Invizibil, unde doar foarte puţini o pot vedea.

Apoi, Portalul 11;11 a creat o Zonă de Suprapunere între spiralele evolutive ale dualităţii şi Unime. Acest proces a început în 1992. Diagrama nr. 2 arată că am intrat într-o Zonă de Suprapunere între sistemele realităţii din dualitate şi Unime şi că ne mişcăm conştient în realitatea Ultra Puternică. Pe măsură ce facem asta, o parte din noi părăseşte sfera dualităţii.

În Diagrama nr. 3, noi părăsim şi mai mult dualitatea şi păşim în Unime. În Diagrama nr.4, ne-am desprins complet de dualitate şi locuim cu totul în Noua realitate.

Ce este interesant în legătură cu acest proces este că el demonstrează în mod clar, că pe măsură ce înaintăm mai adânc în realitatea Ultra Puternică, ieşim în mod constant din dualitate. Pentru a face pasul înainte în Noua realitate, trebuie să ne luăm piciorul din dualitate. Aşa se întâmplă lucrurile întotdeauna. Oricând trăim o realizare majoră sau o infuzie de energie E Mao Mao de Dincolo de Dincolo, părţile din noi ce vibrează în rezonanţă mai densă a dualităţii sunt eliberate. Ne ridicăm un picior din dualitate şi atunci când păşim mai departe, îl aşezăm în mod conştient în Noua realitate.

Din moment ce aceasta este ordinea naturală a lucrurilor, nu avem nevoie să acordăm atenţie desprinderii de dualitate. În schimb, ne concentrăm pe înaintarea spre o Autenticitate mai mare. Atunci când urmăm îndemnurile Cunoaşterii inimii noastre, fiecare pas pe care îl facem ne conduce în Adevărata noastră Direcţie. Şi fiecare pas pe care îl facem în Nou şi Adevăr însemna un pas făcut în afara dualităţii. Şi cu fiecare pas pe care îl facem în Noua realitate, apar noi unelte, calităţi nedescoperite până ACUM şi inspiraţia creativă. Primim ajutorul de care avem nevoie şi în faţa noastră se desfăşoară o succesiune de Lumini Verzi strălucitoare!
 

Repoziţionarealink

backward_step backward page:1/3 forward forward_step