Christos s-a născut: FIȚI revelațialink


Și încă ce perioadă de trei ani a mai fost.
Structura timpului s-a modificat atât de radical, încât amintirea acelor ani aproape s-a evaporat în vidul atemporalității… dar vă asigur că ei au fost groaznici plini de evenimente, ca orice infern. Am creat atât de mult spațiu în corpul și pământul nostru, pentru ca aspectele noastre solare să pătrundă în acest plan… eliberând din celulele noastre atât de multă frică și mâl karmic, încât purificarea a devenit sinonimă cu existența.
„Priviți viitorul nu ca pe un aspect al trecutului vostru, ci ca pe ‘darul’ pe care îl oferă fiecare clipă.”
Și ACUM iată-ne aici, în această perioadă sfântă a Solstițiului*/a lui Christos-în-masă**/a Anului Nou, care, pentru cei care și-au susținut planul înălțării personale… fapt ce a contribuit cu totul la succesul planului înălțării planetare… are un sens foarte special, foarte magic în acest an, anul în care galacticii spun că „se naște Christosul uni-versal”.
suflet), însemnând deopotrivă Solstițiu și – având în vedere etimologia lui ‘latină’,solstitium, de la sol (Soare) și stare (a sta) – Sufletstițiu

 • Christ-mass – în engleză, întrucât numele lui Christ-os formează cuvântul Crăciun (Christ-mas), Christ-mass se referă la (nașterea lui) Christos-în-masă. N.tr." rel="">Jocurile lui Lauren, de 2 sensuri într-un cuvânt, prin adăugarea unei litere.
 • Soulstice (unde soul înseamnă suflet), însemnând deopotrivă Solstițiu și – având în vedere etimologia lui ‘latină’,solstitium, de la sol (Soare) și stare (a sta) – Sufletstițiu
  • Christ-mass – în engleză, întrucât numele lui Christ-os formează cuvântul Crăciun (Christ-mas), Christ-mass se referă la (nașterea lui) Christos-în-masă. N.tr.
 • Pentru cei cufundați în durerile învierii, ar trebui să fie evident până ACUM faptul că sensul acestor cuvinte nu e nicidecum figurativ… că ne apropiem literalmente de întruparea noastră deplină, de manifestarea Christosului lăuntric. Cum va arăta sau cum se va întâmpla asta… nimeni nu știe cu adevărat. Dar face parte din uimire, misticism, intrigă. Faptul de a nu ști definește experiența Umană, prin aceea că viața e un joc de-a v-ați ascunselea… ascunzând (de noi înșine) adevărul despre cine suntem, ca să-l putem căuta (reaminti) iar… și iar… și iar… pentru a trăi și cunoaște aspecte/expresii ale Sinelui diferite și variate.

  De data aceasta (fără precedent), ne dobândim însă amintirea despre natura noastră christificată… în masă… fapt ce are implicații de nedescris pentru noi înșine și această planetă, și totuși, ar fi un prejudiciu să încercăm să aplicăm logica sau sensul la acel adevăr. Deocamdată continuăm să ne concentrăm pe a primi cu bucurie această frecvență nouă în corpul nostru și în planetă, ca să putem descoperi (permitem să se dezvăluie) în primul rând ceea ce va însemna asta pentru noi, în mod unic și individual.

  Pe măsură ce facem asta, pe măsură ce, în plan individual și colectiv, urcăm pe spirala evolutivă și trecem la următorul nivel (mai înalt) al jocului din 2016, mesajul care vine tare și răspicat pentru deschizătorii de drum este acela că, foarte curând, nu va mai exista faptul de a se ascunde… că efectiv nu ne mai putem ascunde lumina și că a venit timpul să dezvăluim întregul adevăr despre cine suntem, fără să ne cerem scuze, cu voce tare și în fața tuturor celorlalți. (citiți: gata cu jucatul la scară mică)

  Întregul an 2015 a fost un potop continuu de transformare/pregătire și se încheie la fel de intens pe cât a început. Pentru multe persoane, ultima săptămână din acest an accelerează o ajustare interioară profundă, ce ne va reorienta într-un mod constructiv spre un an plin de noroc, dar și de muncă asiduă.

  Mesajul pleiadian de Crăciun din acest an este un mesaj de glorificare, despre noi daruri ce apar în cei cu inima curată… dar cel mai semnificativ este acela că a venit momentul potrivit să ne manifestăm adevărata Sursă a bogățiilor noastre în lumea din jurul nostru.

  Pe parcursul zilelor sfinte, transformările interioare vă vor face să deveniți mai profunzi și să vă extindeți. Multe lucruri vor fi diferite, atât în voi cât și în jurul vostru… vor exista noi înălțimi atinse, noi percepții născute, o abundență de noi revelații ce vă vor revela natura voastră reală christificată pe Pământ.

  Fie ca anul acesta bucuria dezvăluirii voastre să se prezinte ca darul vostru adevărat de sub pom, căci ‘despachetarea’ adevărului va depăși orice Crăciun de până ACUM.

  În această dezvăluire, vă reamintim din nou că sunteți și ați fost întotdeauna maeștri… și totuși, iată-vă stând calmi și pregătiți să vă întâlniți din nou măiestria.

  Această conștientizare simultană, multidimensională a trecutului și prezentului ca fiind UNA este Conștiința ce atrage în continuare nașterea voastră ca Christos.
  Da, vestim faptul că, în fiecare dintre voi, cei aflați pe calea mai înaltă, chiar în această perioadă foarte sacră, se naște Christosul. – Consiliul Suprem Pleiadian

  Introducerelink


  Când am început să dictez această transmisie, pleiadienii mi-au precizat că tema principală a acestui raport îi vizează în primul rând pe cei care își integrează în mod conștient aspectul Christic, în această perioadă:

  Am dori să clarificăm ideea că aceia aflați în frunte vor participa la ceea ce noi am numi „un salt colectiv în conștiință”, așa că acest raport va fi dedicat celor care poartă torța, acelora dintre voi care, în numeroșii ani de până ACUM, au păstrat în mod sincer lumina și, cel mai adesea, în tăcere.

  Pentru voi, această călătorie este în plină schimbare într-o nouă direcție, o rectificare a cursului, dacă vreți, întrucât schimbați traiectoriile.

  Nu mai este vorba de a lucra pentru lumină, ci de a lucra CA fiind lumina. Această schimbare de dinamică va aduce o multitudine de noi experiențe, începând cu noua voastră percepție asupra Sinelui.

  Activarea Minții lui Dumnezeulink

  backward_step backward page:1/4 forward forward_step