Previziunile pentru anul 2016 - Jennifer Hoffmanlink

 

Previziunile pentru anul 2016

In fiecare an, începând cu 2005, am scris previziuni pentru noul an si de fiecare data am spus același lucru: Scriu previziuni chiar daca nu îmi place sa le scriu. Ezit sa fac previziuni, mai ales in legătura cu evenimentele la nivel mondial, deoarece nu vreau sa influențez gândirea nimănui sau sa dirijez energia in vreo direcție anume.

ACUM, mai mult decât oricând, exista o putere enorma a Conștiinței colective împărtășite, deoarece familia colectiva a omenirii este mai conștiență decât oricând de ea însăși, de puterea ei si de locul ei in Univers. Acest lucru ne face sa materializam cu mai multa putere si forța. Daca gândurile erau puternice înainte, ACUM puterea lor a crescut exponențial. Din moment ce previziunile mele sunt citite de milioane de oameni din zeci de tari, care pot traduce si interpreta ceea ce citesc in multe feluri diferite, împărtășirea acestor previziuni este o misiune pe care o iau foarte in serios si de aceea le scriu cu foarte multa grija. Si atunci când le revăd pe parcursul anului, îmi dau seama cat de precise au fost si de acea va indemn si pe voi sa faceți același lucru.

Detaliile exacte a ceea ce urmează sa se întâmple nu fac parte întotdeauna din informațiile pe care vi le împărtășesc, deoarece previziunile se concentrează mai mult asupra a ceea ce are potențialul sa se întâmple, sau ceea ce se afla in alinierea energetica necesara pentru a permite anumitor evenimente sa se desfășoare intr-un anumit fel. Deoarece am evoluat atât de mult de la începutul acestui secol, cunoașterea disponibilității diferitelor potențialei ne servește mai degrabă ca un îndrumar in luarea deciziilor decât ca o atenționare înfricoșătoare cu privire la evenimentele anului ce va veni.

Atunci când veți citi previziunile (ale căror idei principale sunt prezentate mai jos, conținutul complet fiind disponibil in formatul pdf), evitați sa căutați confirmări ale lucrurilor ce vor urma si nu căutați scenarii de dezastru si jale deoarece eu refuz sa le consider ca fiind posibile. Folosiți aceasta informație mai degrabă ca pe o unealta pentru gestionarea propriei vieți si a propriei energii atunci când porniți intr-un an nou, plin de potențial, putere si posibilități. Eu evit deliberat previziunile de tipul dezastru si jale sau castele in Spania pe care le fac alții, in parte pentru ca eu cred ca nu are nicio utilitate sa prezici evenimente rele din moment ce noi suntem cei care deținem controlul asupra realităților noastre individuale si colective.

Si nu cred nici in revărsarea de dulceața si lumina, in credința ca Universul va face toate sa fie mai bune si va avea grija de noi (fără participarea noastră activa), o credința pur si simplu nerealista. Ea nu este in conformitate cu rolurile noastre de co-creatori in Univers si prin urmare constituie o dezinformare, menita sa susțină credința ca viețile se desfășoară intr-un mod predestinat, pe care nu avem puterea sa îl oprim, sa îl schimbam si sa îl controlam.

Sunteți pregătiți sa va păstrați lumina încă un an? Știu ca aceasta călătorie a fost extrem de lunga si uneori dificila, ne aflam pe aceasta cale de câteva decenii. Doar ca spirala înălțării nu se desfășoară într-o zi si nu putem măsura o călătorie de mai multe vieți prin ceea ce se întâmpla intr-una singura. Anul acesta cere lumini strălucitoare, intenții puternice, acțiune îndrăzneața si gândire plina de forță si poate fi anul in care sa va împliniți visele si sa deveniți bogați, fericiți si plini de succes, daca va veți păstra aceasta intenție. Suntem mai aproape ca niciodată de încheierea acestei calatorii si după cum veți citi mai jos, deși nu exista cu adevărat un sfârșit, exista cu siguranța o răspântie la care ne aflam ACUM.

Încotro ne vom îndrepta de aici încolo? Este o aventura noua si noi putem merge oriunde vrem. Va doresc binecuvântări din belșug, pace, bucurie si iubirea pe care un Univers binevoitor, iubitor si care va susține așteaptă sa le co-creeze alături de voi. Si un An Nou îmbelșugat, prosper si plin de bucurie, in care sa va creați o viată bogata, fericita si plina de succes.

Multe binecuvântări din inima mea către inima voastră,

Jennifer Hoffman

31 decembrie 2015

 

Tema anului 2016 este congruenta:link

De fiecare data când scriu previziunile unui an, un cuvânt iese in evidenta ca purtător al energiei predominante a anului respectiv si pentru anul 2016 acest cuvânt este congruenta, care înseamnă ca toate pârțile se potrivesc perfect si funcționează împreuna in armonie. Congruenta este a treia etapa a călătoriei noastre de vindecare, care ne-a purtat de la vindecare la întregire, pentru ca apoi sa folosim exprimarea completa si nelimitata a energiei noastre spre a crea noi realități.

La revedere, 2015:link

2015 a fost un an asemenea unui parcurs de Roller coaster, cu descărcări si eliberări energetice puternice, cu multa mișcare in toate direcțiile si activități solare foarte puternice, care ne-au adus sprijinul de care aveam nevoie pentru transformare, o transformare ce s-a dovedit a fi de prea multe ori prea rapida. Uneori am simțit ca ne înecam in energie si prețul platit de corpurile noastre fizice a fost greu de dus. Nu cred ca am mai ațipit vreodată de atât de multe ori, ca am avut vreodată atât de multe nopți nedormite sau ca m-am simțit vreodată mai extenuata ca in anul care a trecut. Dar aceste efecte ar trebui sa devina mai puțin dificile pe măsura ce căpătam mai multa experiență cu frecventele înalte si devenim mai pricepuți in lucrul cu ele.

Am pierdut mulți prieteni in 2015, deoarece mulți oameni au hotărât ca rolurile lor nu mai erau necesare in aceasta călătorie. Unii dintre ei au fost pionieri ai acestei calatorii si numele lor erau sinonime cu înălțarea. Viața fiecăruia are un scop si atunci când scopul respectiv este împlinit, ei merg mai departe si așa trebuie sa facem si noi. Amintiți-va de ei cu iubire, recunoștință si apreciere, dar sa nu simțiți ca ați fost abandonați, deoarece pe măsura ce avansam in multidimensionalitate, in paradigmele 5D si in conștiență energetica, liniile dintre spiritual si fizic încep sa devina neclare. O ființă iubita este doar la un gând depărtare, chiar daca prezenta ei fizica nu ne mai este disponibila.

Noua era a potențialului congruent:link

2016 este un an cu un mare potențial, ceea ce înseamnă ca are multa forță. Deși fiecare an are forță, acest an combina puterea cu o conștiință sporita a propriilor puteri si capacitați. Suntem in cel de al 17 lea an al acestui secol (2000 a fost anul 1) așa ca suntem într-o vibrație 8, la care adăugând cifra 9 a anului 2016 ajungem la un alt 8, potențial infinit, echilibru, alăturarea celor doua fete ale monedei intru-un întreg unificat, ce păstrează in același timp integritatea fiecărei parți individuale. Aceasta de potrivește cu tema anului 2016, congruenta, toate pârțile conlucrând in armonie, fără sa fie sacrificate sau compromise aspectele individuale.

Totul se întâmplă ACUM: Începuturi noi apar din bazele pe care le-am așezat cu uneltele pe care le-am dobândit din experiențele noastre trecute. In acest an nu vom porni de la zero, vom folosi ceea ce am învățat pana ACUM pentru a ne stabili cursul viitor. Vechi cicluri se încheie si in același timp încep cicluri noi, este ca o predare a batonului într-o cursa de ștafetă. Daca așteptăm începutul următoarei curse pentru a ne așeza la start ne vom pierde momentul. Totul se întâmplă in acest moment si tot ce avem de făcut este sa ne folosim intenția pentru a pune energia in mișcare.

Noi cicluri energetice:link

In septembrie 2015 am fost martorii încheierii unui ciclu al lui Saturn de 33, 66 si 99 de ani, care ne-a pornit pe o cale noua. Din martie pana in iunie 2016, acel ciclu va reveni pentru a fi trecut in revista, atunci când Marte devine retrograd la aceleași grade ale lui Saturn. Acesta reprezintă un alt nivel de acțiune, unul mai personal. Marte este planeta acțiunii, forței, puterii si mișcării. Trecutul ne va tenta întotdeauna atunci când ne gândim la orizonturi noi. In acest an vom avea cate un picior in ambele lumi, pe măsură ce paradigmele dualității noastre multi-dimensionale vor începe sa se solidifice si vom face ajustări la noul nostru costum energetic. Acesta este un proces alcătuit din mai multe parți, printre care si învățarea navigației in realități dimensionale mai ușoare si mai liber curgătoare, in care energia se mișcă mai repede si noi cream cu mai puțin efort. Sunteți pregătiți sa preluați binecuvântările si responsabilitatea materializării instantanee? Aceasta este o posibilitate in noile noastre realități congruente.

Ciclul noii treziri spiritualelink

In luna septembrie 2015, atunci când Jupiter a intrat in Fecioara, a început un ciclu nou al trezirii spirituale, un ciclu de 12 ani, ca un ecou al ciclului anterior, început in 2003. Daca nu înțelegeți astrologia, uitați-va la simbolismul energetic reflectat in transformarea, evoluția si trezirea ce s-au petrecut începând cu 2003. Cuvinte ca a rezona, spiritual, evoluție, înălțare si energie fac ACUM parte din limbajul nostru zilnic. Facem parte dintr-o trezire globala ce se petrece peste tot in jurul nostru si care a fost pusa in mișcare in 2003. Este anul in care internetul a început sa fie utilizat in masa, s-a născut Facebook si conceptul unei lumi pe deplin conectate a început sa capete forma. Va puteți imagina in 2016, o lume fără internet, telefoane mobile, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest si alte puncte de conexiune din rețelele de socializare media? Cu cați oameni aveți relații profunde si semnificative pe rețelele de socializare, oameni pe care nu i-ați întâlnit niciodată in persoana?

Trecerea de la 3D la 5D:link

călătoria de la 3D la 5D se accelerează in acest an si nu e vorba numai despre dulceața si lumina. Aceia care s-au gândit ca vor veni navele spațiale din cer sa ii ia pe toți cei care s-au trezit vor fi din nou dezamăgiți, la fel si cei care cred ca a doua venire a lui Iisus va fi cea care va rezolva problemele lumii. Noi vom accesa realitățile 5D după ce traversam podul 4D, ce reprezintă spațiul in care decidem daca suntem pregătiți sa lăsăm 3D-ul in urma.

Viața congruenta in 2016:link

Vom vedea 2016 doar ca pe un alt an in care din nou nu ne-am dus la îndeplinire telurile? Nu cred. In timp ce anii trecuți ne temeam de distrugerea nucleara in masa, ACUM avem un dușman si mai mare la poarta, forte ce intenționează sa ne controleze, sa ne manipuleze si sa ne domine la nivelul sufletului, controlând însăși sursa energiei care ne da viată, ne susține puterea creatoare si ne face divini.

Dezvăluire iminenta in acest an?link

Deși mulți oameni suspectează prezenta vieții extraterestre pe planeta, programe spațiale secrete ale guvernului, colonii pe Marte si pe pe Luna, noi nu știm de fapt adevărul si am așteptat decenii la rând ca el sa fie dezvăluit, ca guvernele lumii sa admită aceste lucruri. Se va întâmpla in acest an? Cred ca va fi anul in care vom afla, dar nu din cauza unui amplu program de dezvăluire, ci pentru ca lucrurile nu mai pot fi ascunse. Odată ieșiți din densitatea 3D, vom putea afla despre formele de viată extraterestre deoarece le vom putea vedea. Mulți dintre voi le vedeți sau le simțiți energia. In loc sa așteptăm sa ni se spună, avem nevoie sa știm ca ei exista (pentru ca exista) si apoi nu va mai fi nevoie de nicio dezvăluire si ceea ce s-a aflat in fata ochilor noștri timp de decenii nu va mai fi niciun secret. Va fi entuziasmant, dar va schimba într-o singura clipa modul in care ne vedem pe noi si lumea noastră. Dezvăluirea va schimba lumea pentru totdeauna si întrebarea pe care ar trebui sa ne-o punem nu este când vom ști ci daca suntem pregătiți sa știm. Sunteți pregătiți?

Acestea sunt câteva dintre ideile principale ale previziunilor pentru 2016, sunt mult mai multe in cele 35 de pagini ale documentului care explica anul 2016 in detaliu, inclusiv integrarea multi-dimensionala a 3D, aflata in desfășurare, perioadele de putere, de descărcări de energie, transformări si impactul acestora asupra noastră individual si in colectiv. Veți afla despre semnificația ciclurilor importante din acest an, care sunt perioadele de activitate energetica amplificata, de ce sunt ele diferite si mai puternice si cum va puteți pregăti pentru anumite tulburări si acțiuni rapide pe care le va presupune acest an. Este ocazia noastră de a străluci, de a ne asuma puterea si de a ne ridica la potențialul nostru, trebuie însă sa facem anumite lucruri intr-un mod diferit pentru a fi pe deplin prezenți pentru orice ocazie ce va apare. Am absolvit din era noua in noul Pământ, am trecut de la Vindecător Martir la a fi Maestru Împuternicit si ACUM este momentul sa ne ocupam locul care ni se cuvine in Univers, ca semnale strălucitoare de lumina, trăind vieți fericite, pline de bucurie si belșug. Sunteți pregătiți sa fiți fericiți, sa va bucurați de viată voastră, sa fiți recompensați pentru toate eforturile voastre? Eu sunt si sper ca si voi sunteți. Haideți sa facem anul asta cel mai bun an al nostru deoarece a venit momentul sa ne si distram puțin. Este o previziune lunga dar se si întâmpla multe.

Prețul este convenabil, 11 $ pana pe 7 ianuarie 2016, si cele 7 afirmații care sa va ajute sa faceți acest an cel mai bun an vor urma imediat, astfel încât sa puteți începe sa lucrați cu ele.

Folosiți link-ul de mai jos pentru a cumpăra cartea in format electronic cuprinzând previziunile pentru si cele 7 afirmații pentru a face anul 2016 cel mai bun an pe care l-ați avut vreodată.

http://enlighteninglife.com/2016-predictions/link-external