Crăciunul, nașterea copilului Divin în noilink

 

Există deci trei nașteri, credeți-mă, trei nașteri ale pruncului Iisus. Mai întâi se naște în intelect. Ai o lumină orbitoare, ești luminat, în sfârșit, ai înțeles. Dar după câtva timp trebuie să se nască. Iar acest lucru va veni. Din moment ce continuați, va avea loc nașterea în inimă, iar după câtva timp în plan fizic. Și veți întreba „De ce în plan fizic?” Pentru că vă voi face să intrați în gradele superioare ale școlii inițiatice. Omul nu poate avea nașterea lui Iisus dacă nu a înțeles Mama, pământul. Dacă nu știi ce înseamnă pământul, dacă nu ai relații afectuoase, respectuoase, conștiente cu pământul, cu Mama. Dacă nu ai relații juste cu pământul, nu va exista nicio posibilitate de a-ți schimba corpul fizic. Deoarece corpul nostru e în relație cu pământul. El îi va reda pământului ceea ce a luat de la Pământ. Așadar, el este rodul, copilul lui. Iar dacă nu are o relație corectă cu pământul, copilul Iisus nu se poate naște în acțiunile lui, în corpul lui fizic. Este vorba prin urmare de o întreagă știință uimitoare, ce privește relațiile cu pământul, comportamentul față de el. Cum să-i vorbești, cum să te porți, cum să extragi forțe și cum să-i dai tot ceea ce nu e bun, deoarece în laboratoarele din el sunt uzine, laboratoare extraordinare ce pot să transforme totul și să vi le redea în stare pură.

Vedeți deci că nașterea lui Iisus este o chestiune extrem de importantă, de care se ocupau toți inițiații. Iar în Evanghelii este spus acest lucru. Unul din apostoli, Sf. Pavel, spunea: „Oh, copiii mei, ce eforturi, ce greutăți am avut, ca să fac să se nască în voi copilul Iisus.” Vedeți deci că el înțelegea aceste lucruri. Copilul, Christos e necesar să se nască în fiecare suflet uman.

Dacă ne-am opri doar asupra cuvintelor pe care îngerul le-a spus păstorului… Ce a spus el? „Slavă lui Dumnezeu în locurile prea înalte și pace pe Pământ, între oamenii plăcuți Lui.” Ohoooo… iată cuvinte extraordinare. Le-ați descifrat? De ce a spus pace oamenilor binevoitori. Iar în cer, slava. Exact când se naște copilul, el îl slăvește pe Domnul, iar în om se instalează o stare de pace. Copilul aduce așadar plenitudinea. Dar copilul divin, el e cel care aduce liniștea, după care vine plenitudinea. Iar formula pe care ne-a dat-o Maestrul (Peter Deunov. N.tr.): „Iubirea lui Dumnezeu aduce plenitudinea vieții” conține și ea cea mai mare taină. Pentru că sufletul trebuie să primească această iubire a lui Dumnezeu, așa cum femeia primește iubirea soțului ei. Această iubire divină aduce plenitudinea vieții. Prin urmare, îl aduce pe copilul Iisus. Întrucât iubirea nu este nimic altceva decât o esență, mediul unei esențe. Da, pentru inițiați așa stau lucrurile. Așadar, iubirea lui Dumnezeu aduce plenitudinea vieții. Și să știți, dragii mei frați și surori, că Maestrul a lăsat una dintre cele mai importante, mai puternice formule, ce conține o întreagă știință. Și anume, acceptarea acestei iubiri divine pentru a face să se nască copilul Divin, ce aduce plenitudinea vieții. Copilul e cel care aduce plenitudinea. Iar iubirea nu este decât prevestirea, vestea că urmează să apară copilul. iubirea lui Dumnezeu care aduce plenitudinea vieții. Formula nu este doar pentru a fi repetată în timpul mesei, ci pentru ca noi să ajungem să avem această iubire a lui Dumnezeu, să ne înflorim sufletul, iar sufletul nostru să devină ca o Marie și să conceapă un copil – Christosul. Iar după aceea, ce de schimbări apar în existență… ehehei… în toate domeniile, totul se limpezește, totul se aranjează, totul se ameliorează, apare pacea, frumusețea, tinerețea, forța, sănătatea, prietenia, credința… toată lumea vă iubește, toată lumea vă caută și toate problemele încep să se rezolve. ACUM vedeți că merită osteneala să lucrați un an pentru nașterea lui Iisus.

În încheiere, vreau să vă prezint un ungher al vieții voastre interioare, ca să știți că nu este doar o poveste întâmplată ACUM 2.000 de ani, ci că este vorba de un fenomen real, ce se produce în fiecare an în natură și în oameni. Astăzi este nașterea reală a copilului Christos. Dar trebuie să căutați asta. Să îl găsiți. Există un loc în care s-a născut. Trebuie deci să vă orientați după o stea. Acum voi sunteți cei trei magi. Apoi, când va avea loc în voi înșivă, alții vor deveni cei trei magi. 

Vă urez pace, armonie, lumină, dragii mei frați și surori, fericire, precum și bogăție.  

Traducere: Ana Nicolai

Ana Nicolai

Practician de vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.comlink-external
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.comlink-external

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38"The treasure that you are seeking is inside you." ~ Tom Kenyon

"Comoara pe care o cauti se afla in interiorul tau."


"Union with God is the only heaven there is, and it begins here on Earth."

~ Macrina Wiederkehr, A tree full of Angels/Un copac plin de îngeri

”Uniunea cu Dumnezeu e singurul rai care există, iar el începe aici pe Pământ.”


Editura FOR YOUlink-external

Sursa : Crăciunul, nașterea copilului divin în noilink-external