Triada (creier, pineală, inimă)link

 

 

Canalizarea din această seară este informativă și are de-a face cu lucruri pe care nu le-am mai discutat până ACUM în acest fel. Vă voi aduce un nou concept, dar acesta nu va fi complex pentru că este doar o introducere. Cu toate acestea, este o introducere la un concept al unui umanism în evoluție.

 

Noul este Adeseori Controversat

Voi avansați într-o energie care va schimba exact structura Conștiinței voastre. Vreau să explic lucruri pe care nu le-am mai explicat înainte și unele dintre acestea vor fi controversate. Dați-mi voi să comentez asupra acestui lucru: Voi credeți într-un anumit fel pentru că ați învățat într-un anumit fel. Odată ce ați cunoscut ceva (i-ați dedicat o credință), acesta vă aparține de fapt. Deci, ceea ce spunem noi este că voi aveți o ”canelură” în interiorul căreia ați gândit pentru foarte multă vreme. Nu este de mirare că unele dintre acestea vă pot plesni urât. Dar aceste lucruri pot fi rescrise dacă alegeți să le re-cunoașteți. Așa că vă spun un lucru: NU luați ceea ce urmează și fugiți cu el pentru simplul fapt că asta am spus eu în canalizare. Vreau ca voi să discerneți acest lucru cu propria voastră minte și să-l măsurați pentru voi înșivă în ceea ce privește viabilitatea și bunul său simț. Să-l faceți real. S-ar putea ca lucrurile să fie diferite ACUM față de instruirea voastră inițială? S-a schimbat energia? Dacă este așa, este posibil ca, conștientizarea spirituală să fi deschis mai multe domenii de descoperiri? Dacă gândiți afară din ”cutia cu învățături” s-ar putea să începeți să validați unele dintre lucrurile pe care le-ați văzut în ultima vreme. Ceea ce inițial ați învățat, nu s-a schimbat de fapt. Doar că a devenit mai mare și arată în mod diferit.

 

Mintea Umană este Complexă

mintea Umană este complexă. Dacă ar trebui să o compartimentați și să aruncați o privire la diferitele tipuri de gândire pe care oamenii le au, ar deveni chiar mai complexă. A fost studiată ani de zile, dar într-un mod 3D, și lucrul cel mai bun pe care ați reușit să-l faceți a fost să vă uitați la mintea Umană ca la o operațiune succintă a sinapselor și care permite supraviețuirea. Potrivit științei voastre, creierul vă oferă totul. Vă oferă supraviețuire, vă oferă intuiție și acuitate mentală, vă oferă coordonarea tuturor funcțiilor corpului – totul. Ați putea spune că el vă conduce barca vieții.

 

În plus, atunci când începeți să-l studiați mai mult, descoperiți că lobii stâng și drept fac lucruri diferite și că sunt conectați diferit la bărbați și la femei. Tot ce ați studiat v-a dus la concluzia că creierul este cel care controlează. El a fost centrul Conștiinței și a tuturor lucrurilor Omenești.

 

Adevăratul Scenariu al Creierului

Conceptul pe care vi-l aducem în această seară este că în Ființa Umană nu există un singur creier. Ba mai degrabă, sunt trei. Pentru ca voi să vedeți în mod clar acest lucru în scurtul timp pe care îl avem la dispoziție împreună, am vă vă ofer cea mai bună ilustrare metaforică pe care o pot oferi pentru ceea ce se întâmplă. Sub pretextul că nu știți ceea ce nu știți, ați făcut ceea ce ați putut mai bine. Ce altceva ați fi putut face? Ceea la ce trebuie să vă uitați este creierul! Prin urmare, creierul este tot ceea ce este. Veniți cu mine și jucați-vă cu această metaforă. Este cel mai bun lucru pe care-l pot face pentru a explica ceva foarte special și nou.

 

O călătorie Metaforică

Sunteți într-o cameră privind la o masă. Este o stație de lucru, pentru omul modern, și pe stația de lucru se află un calculator. Aproape toată lumea ascultă în această încăpere și va recunoaște instrumentul, mulți ați lucrat cu el. Cei mai mulți dintre voi știți ce face. Cu toate acestea, un om din trecutul mai îndepărtat habar n-ar avea. Așa că, în acest exemplu, și pentru această metaforă alegorică, ne vom preface că avem un om din trecut, de numai ACUM 100 de ani, care vine în fața stației de lucru și este uimit de ceea ce vede.

 

În această poveste voi nu puteți comunica cu el, dar puteți să-i arătați calculatorul. Deci, fără explicații, fără ajutor și fără să fiți în măsură să spuneți ceva, el vede și percepe magia a ceea ce poate face. Poate citi ecranul, și poate interacționa cu calculatorul încercând să folosească mouse-ul și operațiile dispozitivului. Începe să apese pe butoane și vede lucrurilucruri incredibile! Această cutie face lucruri  pe care nimeni de acasă nu le-ar crede! Viitorul este uimitor! Se minunează de imensitatea a tot. Descoperă Google, dar nu are nici o idee despre acest concept. Vede lumea la vârful degetelor sale, toată într-o cutie. Este amețitor să se gândească la această putere de informare și acțiune. Nu este nimic ce acest aparat să nu știe! Toate limbile lumii sunt în cutie. Orice informație pe care ar fi dorit vreodată să o cunoască despre orice este în cutie! Orice! Apoi descoperă că puteți tasta un mesaj către oricine, oriunde! Este și un instrument de comunicare!

 

Acest lucru este uimitor dincolo de orice închipuire și iese, în cele din urmă, din experiență cu o solidă percepție a ceea ce a văzut cu propriii lui ochi! Când se întoarce în mașina timpului, de abia așteaptă să-i spună generației sale, cu o 100 de ani în urmă, ce a văzut – despre tehnologie și o cutie care face totul și comunică cu toată lumea. Este ca și cum toate bibliotecile din lume ar fi la un loc într-o cutie mică – toate limbile, toate enciclopediile posibile și orice întrebare pe care ați vrea să o puneți vreodată. Știe totul despre toate personajele cunoscute de-a lungul istoriei, cu toate detaliile – tot ceea ce este, într-o singură cutie – și toate sunt disponibile fiecărei Ființe umane. Percepția, fără nici o explicație, este una solidă, logică, dar este greșită.

 

Conexiunea Ascunsă

Voi știți mai bine, nu-i așa? Voi vedeți, voi știți că ”cutia” este conectată la Internet. Dacă deconectați calculatorul de la Internet, el este pur și simplu un dispozitiv de calcul. Calculează. Da, ați putea scrie o scrisoare pe el, ați putea să faceți un tabel de calcul, dar nu i-ați putea cere nimic, pentru că nu este conectat!

 

Ceea ce cel venit de ACUM 100 de ani nu a înțeles, și nici n-ar fi putut să conceapă, a fost sistemul Global Vast (un sistem de informare pe Internet care permite ca documentele să fie conectate la alte documente  prin conexiuni hipertext care îi permit utilizatorului să caute informații prin trecerea de la un document la altul. n.t.) El nu a văzut micul cablu care era introdus la baza calculatorului și care îi dă acestuia magica abilitate de a ști totul despre totul despre totul. Chiar dacă ar fi văzut cablul, acesta ar fi fost lipsit de sens pentru percepția lui. Pentru el, cutia a făcut totul. Doar a văzut asta!

 

ACUM, dați-mi voie să vă aduc înapoi la creier. Tot ceea ce ați examinat în toți acești ani, ca oameni, este ceea ce voi ați crezut că este minunatul, magicul creier. Voi habar n-aveți de conexiunea creierului la un Internet multidimensional care se află în interiorul corpului. Cum ați fi putut?

 

Creierul Uman

creierul vostru este un calculator chimic, sinaptic, mare și minunat. Dați-mi voie să definesc acest lucru mai detaliat: Sinapsa, ca să vorbim despre ea, este procesul activ de semnale electromagnetice care trec prin căile neuronale matriciale (căi nervoase structurate și fascicule) în creier. Acest proces are loc din mai multe zone (locuri) de joncțiune către altele, cu viteza Luminii. Acest lucru vă oferă capacitatea de a vă controla supraviețuirea, corpul și gândurile în 3D.

 

Gândirea extinsă, așa cum voi o înțelegeți, este legată de creier. V-ați uitat la creier și ați spus ” Aceasta este zona de creație. Ea este responsabilă de muzică, munca artistică, poezie, sculptură și de intelect.”  

 

N-ați văzut niciodată cablul nu-i așa?

 

creierul nu are de-a face nimic cu crearea acestor lucruri. În schimb, le facilitează! Le facilitează, dar nu este responsabil pentru ele. La fel ca și cutia din camera metaforică care este postul de comandă pentru Internet, creierul vostru este postul de comandă pentru mult, mult mai mult. Aceste lucruri pur și simplu arată ca și cum ar veni din cutia care este creierul vostru. Dar nu o fac.

 

O mare parte din ceea ce voi considerați creativ și/sau spiritual, inclusiv canalizarea, vine de la conexiunea pinealei. Asta include partea voastră intuitivă, care crește odată cu evoluția voastră spirituală. Aceasta este acea parte a Conștiinței voastre care este conectată cu ceea ce voi numiți Sinele Mai Înalt. Puteți să-i spuneți cum vreți voi, dar este conexiunea de la sursa creatoare la creier. Ea este acolo, și unii dintre voi o folosesc foarte bine. Unii nu. Ea se deschide larg numai prin libera voastră alegere, iar cei care creează lucruri incredibile sunt conectați la net – glanda pineală. Cu toate acestea, voi vedeți că aceste lucruri au loc în creier.

 

Cablul invizibil pe care voi nu-l puteți vedea, stratul pe care nu-l recunoașteți în creier, este conectarea la exterior pe care mulți dintre voi ați început să o înțelegeți și să o simțiți. creierul facilitează aceste atribute, dar nu el le creează. Intuiția nu vine din creier, dar este facilitată de către creier. creierul o activează apoi în ceea ce voi numiți gândire. Ați putea-o vedea pe graficele de termografie împreună cu toate acele lucruri care credeți că sunt sinapse care au loc în creier, dar creierul doar procesează ceea ce primește din altă parte.

 

Dacă deconectați cablul de la ‘net, tot ceea ce creierul poate face pentru voi este să vă mențină respirația și gândirea de bază în ceea ce privește supraviețuirea. Puteți fugi din fața Tigrului Bengalez dacă nu vreți să fiți mâncați. Puteți să vă creșteți mâncarea, să aveți copii și să învățați cum să conduceți o mașină, dar nu veți compune muzică și nici nu veți crea sculpturi. El nu se gândește în mod natural la Dumnezeu! Nu se analizează pe Sine însuși. Dar atunci când este conectat, face toate astea.

 
Cele Trei Părți – Mai Multe de Luat în Considerare Decât Credeți

backward_step backward page:1/2 forward forward_step