Ce înseamnă faptul că a treia dimensiune dispare?link

 

Având informaţiile de bază despre ce înseamnă trecerea şi ce anume înseamnă „dimensiunile”, având nişte instrumente simple cu ajutorul cărora să gestionăm gândurile şi emoţiile, cu toţii putem evolua în conştiinţă şi să trecem cu graţie şi bucurie în zone de vibraţie mai înaltă.

Dacă nu ştiţi ce reprezintă aceste „dimensiuni”, nu sunteţi singurii. Majoritatea oamenilor joacă jocul vieţii aşa cum o ştim în a treia dimensiune şi o fac fără un „ghid de reguli” care să explice jocul în Sine şi cum poate fi jucat cu succes.

Acest articol oferă regulile de bază care ne lipsesc. Explică ce anume reprezintă a treia, a patra şi a cincea dimensiune şi de ce sunt cele mai importante consideraţii ale vieţii noastre ACUM.

Dacă putem înţelege structurile acestor dimensiuni şi ne putem juca cu ele, vom putea să ne mişcăm fluid în schimbările fără precedent pe care această trecere le aduce cu ea, fără frică, efort, fără tensiunile şi anxietăţile devenite o obişnuinţă în vieţile noastre.

Aşadar, permiteţi-mi să definesc ce nu sunt dimensiunile.link


dimensiunile nu sunt locuri sau locaţii, nu sunt o progresie liniara (3-4-5-6), asemeni unor clătite aşezate una peste alta. A treia dimensiune sau a patra nu sunt precum scaunul pe care staţi sau pereţii care vă înconjoară sau chiar Pământul în Sine. Acestea toate reprezintă forme care există predominant în dimensiunile a treia şi a patra şi care vor face parte destul de mult din dimensiunea a patra, odată ce a treia nu va mai fi o opţiune disponibilă.

În general, dimensiunile sunt stări al conştiinţei, disponibile oricui vibrează în rezonanţă cu frecvenţele specifice şi oportunităţile disponibile din fiecare dimensiune. Într-un fel, aţi putea să vă gândiţi la fiecare dimensiune ca la un joc diferit, cu un set de reguli diferite în ceea ce priveşte ce este posibil şi ce nu pentru cei care aleg să se joace şi să fie Creatori în ea.

Aşadar, ce înseamnă a treia dimensiune?link


A treia dimensiune (3D) este, mai mult sau mai puţin, ca o cutie de credinţe rigide, cu un set de reguli inflexibile şi cu limitări. Majoritatea dintre noi am jucat jocul acesta vieţi la rând, astfel că avem tendinţa să credem că este singurul joc disponibil pentru noi. Dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr decât asta. Una dintre credinţele rigide ale dimensiunii 3D care structurează viaţa noastră (gândirea, emoţiile şi acţiunile) este liniaritatea timpului.

timpul liniar este o credinţă opţională şi o structură care ne permite să „trăim” o experienţă a trecutului şi a viitorului...iar apoi murim. Deoarece această credinţă este premisa implicită a conştiinţei de masă 3D, iar evenimentele tind să valideze această credinţă, majoritatea credem şi ne comportăm ca şi cum aceasta ar fi adevărată.

Însă ACUM ne trezim cu toţii din iluzia acestei credinţe ubicue. Şi pe măsură ce devenim mai conştienţi, realizăm că timpul în 3D este de fapt o buclă. Ceea ce experimentăm în „trecut” este mai mult sau mai puţin ceea ce ne fură toată atenţia, iar acea realitate o proiectăm în „viitor”. Astfel că, trăim aceleaşi experienţe iar şi iar. Aşadar, structura timpului este destul de specifică (şi limitativa) în a treia dimensiune, însă experienta timpului este destul de diferită (şi declanşatoare de putere) pe măsură ce ne mutăm în dimensiuni mai înalte.

În conştiinţa 3D, totul este de asemenea foarte condiţionat. De exemplu, conceptul de „iubire necondiţionată” nu există în a treia dimensiune. Dacă experimentaţi „iubirea necondiţionată” sau „pacea necondiţionată”, aţi făcut deja trecerea în a patra dimensiune (4D) a conştiinţei. Vedeţi voi, în experienţa pământeană de ACUM avem acces atât la a treia, cât şi la a patra dimensiune a conştiinţei, însă rareori ieşim din obiceiurile bine împământate ale gândirii şi emoţiilor 3D.

De asemenea, dimensiunea a treia nu oferă posibilitatea de a alege. În ea, noi nu ne alegem gândurile, emoţiile şi acţiunile în fiecare clipă (aceasta fiind o măiestrie a 4D şi 5D). În schimb, reacţionăm faţă de persoane şi situaţii care se ivesc în spaţiul nostru, din credinţe inconştiente.

Dualitatea oferă o altă structură rigidă a experienţei 3D. Sus-jos, stânga-dreapta. Ar trebui -nu ar trebui. De la căderea Atlantidei, ACUM peste 12.000 de ani, am devenit foarte temători ca mod de a trăi şi în acea frică am învăţat să îngustăm prin definiţii binele şi răul.

Gândirea 3D este impregnată de judecăţi inconştiente. Mai mult decât atât, percepem experienta 3D cu emisfera stângă a creierului în mod predominant, locul minţii raţionale, iar astfel utilizăm undeva la 5-10% din capacitatea creierului pentru a juca jocul 3D. Majoritatea dintre noi bănuiesc faptul că ceva se întâmplă cu restul creierului nostru, însă nu avem nici cea mai vagă idee despre ce face şi cum funcţionează el de fapt.

De fapt şi de drept, restul creierului nostru ne permite să funcţionăm în dimensiunile mai înalte, a patra şi a cincea şi chiar şi mai sus.

Noi deja avem potenţialul, tot ceea ce ne este necesar, chiar ACUM, pentru a fi complet conştienţi în toate aceste dimensiuni. Însă obiceiurile noastre de a gândi şi simţi, cimentate în atâtea vieţi, ne îndobitocesc şi ne limitează la experienţa 3D. Partea stângă a creierului nostru, mintea raţională ştie ce ştie şi nu ştie ceea ce nu ştie, muncind fără oprire pentru a ne menţine în acest spectru al gândirii obiective şi posibilităţilor 3D. Iar noi, de cele mai multe ori, ne lăsăm conduşi de ea. Însă nu pentru mult timp.

Creşterea constantă a energiilor şi frecventelor generate de „trecere” ne recalibrează creierul, pentru a ne permite să accesăm un spectru cât mai larg de informaţii şi posibilităţi, în comparaţie cu cele din a treia dimensiune. Aceste energii pe pregătesc pentru experienţele 4D şi 5D, pe măsură ce curăţa „regulile” rigide ale 3D din conştiinţa noastră.

Aşadar, ce este a patra dimensiune?link


„Regulile” celei de a patra dimensiuni a conştiinţei oferă o intensificare a sentimentului de uşurinţă, posibilitate şi capacitate, în comparaţie cu structurile celei de a treia dimensiuni.

De exemplu, timpul în 4D avem întotdeauna timpul prezent. Focusul este numai pe acest moment, pe ceea ce se întâmplă chiar ACUM. Corpurile noastre ştiu numai timpul prezent; ele nu cunosc noţiunea de „ieri” sau „mâine”, iar ca fiinţe conştiente, în aliniere naturală cu a patra dimensiune, funcţionam complet în „acum”, în prezenţa şi atenţie.

Atunci când punctul nostru de concentrare devine conştientă prezentului, alegerile devin posibile din nou. Putem observa orice şi toate evenimentele cu un sentiment de detaşare, ca situaţii pur informative, iar din locul acela liniştit şi ordonat putem alege modul în ce fel vrem să răspundem. În a patra dimensiune devenim responsabili.

Un concept şi o posibilitate cunoscute drept paradox devin ACUM disponibile în prezentul 4D al conştiinţei. Paradoxul consta în simplul fapt că ce a fost adevărat ACUM o secundă poate fi neadevărat în acest moment. Iar ceea ce era fals ACUM o secundă nu mai poate fi fals. În loc să aplicăm definiţii rigide, preexistente oricărei experienţe, alegem versiunea şi vibraţia preferată în fiecare moment.

Pe măsură ce ne mutăm în prezentul conştiinţei 4D, având puterea de a alege, responsabilitatea şi flexibilitatea paradoxului, ne creşte şi abilitatea de a schimba jocul, pentru a ne fructifica fericirea şi starea de bine. În mod interesant, conştiinţa 4D nu va fi o opţiune pe termen lung, odată ce trecerea în Sine va şterge structurile rigide ale conştiinţei 3D.

A patra dimensiune ne serveşte ca un pas esenţial dar scurt, pentru a trece în vibraţia celei de a cincea dimensiuni a conştiinţei. 5D este targetul pentru planeta Pământ şi toţi locuitorii ei. Arhanghelii au spus că întreaga conştiinţă a Pământului va fi una în a cincea dimensiune, până la finele anului 2015.

Dar, deşi a cincea dimensiune este ţinta, experienta dimensiunii 4D este esenţială. Nu putem trece direct din 4D în 5D. Tot bagajul mental şi emoţional din 3D trebuie lăsat la uşa celei de a patra dimensiuni, iar în a cincea dimensiune vom trece doar atunci când vom măiestri cu graţie gândurile şi emoţiile noastre din 4D.

Ce este a cincea dimensiune?link

backward_step backward page:1/2 forward forward_step