Sufletul uman Revelatlink

Dificultatea de Comunicare

Voi începe cu un exemplu a ceea ce încercăm să facem. Vreau să vă vorbesc despre Suflet. Aș vrea să vă vorbesc în termeni pe care nu i-am mai folosit niciodată înainte, dar nu pot. Nu am cuvintele, sau experiența, sau energia la care să mă raportez. În plus, voi chiar nu aveți un concept pentru ceea spre ce ne îndreptăm – chiar nu aveți – și totuși este atât de frumos! Un exemplu: Să presupunem că pentru o clipă – prefaceți-vă împreună cu mine, doar prefaceți-vă – aterizează o navă de pe altă planetă. Este prietenoasă, și din ea pășește un cuplu umanoid! Se prezintă, își spun numele și de unde sunt, și vorbesc limba voastră. Dar atunci când vă uitați mai bine la ei, voi știți că ei nu au în ei acea sămânță a lui Dumnezeu pe care voi o aveți. Aceasta nu face parte din scenariul lor, dar ei au inteligență și sunt interesați de oameni. Dar puteți vedea că acest interes este mai mult academic și că compasiunea nu există cu adevărat în ei. Să pretindem pentru o clipă că ei nu reprezintă un pericol și că sunt într-o misiune de explorare și că voi sunteți singurii oameni care sunt în măsură să vorbească cu ei. Doar să pretindem acest lucru. Ei vor să afle tot ce se poate despre Umanitate de la voi. Ce ar putea să vă întrebe? Haideți să ne prefacem.

Ei știu totul de spre istoria omenirii, dar totuși au o întrebare arzătoare la care numai un Om poate să răspundă. Și vă cer următorul lucru: ”De atât de multă vreme privim și studiem omenirea, și totuși mai există un mare mister pentru noi. Există un lucru pe care nu l-am înțeles. Vorbește-ne te rugăm despre iubire.”

De unde începeți? Apoi, ce fel de iubire? Le veți vorbi despre iubirea pe care o aveți pentru planetă, iubirea pentru partenerul vostru, pentru animalele din viața voastră, pentru strămoșii voștri, pentru Mama și tatăl vostru? Pentru cei pe care i-ați pierdut? De unde veți începe? Câte feluri de iubire există? Care sunt diferențele? Chiar și dacă, atunci când începeți să le vorbiți ei au suficient timp să vă asculte, de unde ați începe? Cum ați descrie câmpul emoțional invizibil al iubirii?

Ați putea spune orice ați vrea să spuneți și ei v-ar putea asculta, dar nu vor înțelege. Vedeți voi, ei nu au acest concept. Atunci când vă îndrăgostiți, există o densitate a spiritului, ceva plăcut la gust, totuși invizibil și incomensurabil, ceva ce nu poate fi dovedit. Atunci când priviți în ochii copilului vostru nou născut și există iubire, există și o comunicare instantanee. iubirea are un câmp în jurul ei care este frumos și care vibrează. Doi oameni împreună formează o legătură și acest lucru creează o a treia energie atunci când se alătură unul celuilalt. iubirea comunică instantaneu și la mare distanță. Este mai mult decât limbaj. Cum veți descrie acest lucru?

Haideți să ne prefacem că stau acolo și vă ascultă. Atâta timp cât vorbiți, ei iau notițe. Când vine timpul să plece, vă mulțumesc, dau mâna cu voi și își adună notițele. Vă sunt recunoscători. Cercetarea lor este încheiată și zboară mai departe. Vă puteți imagina ce-și spun unul celuilalt? Nu știu mai multe despre iubire decât știau înainte de a ateriza! Și asta din cauza faptului că tot ceea ce voi ați spus nu este perceptibil. Ei nu pot cunoaște pe deplin ceva ce nu au experimentat niciodată. Ei pot doar să audă despre ea și să o ”cunoască” din punct de vedere academic.

Acesta este puzzle-ul din seara aceasta și tot ceea ce avem pentru voi este numai ceea ce voi puteți absorbi. Așa că ne îndreptăm spre cel de-al treilea limbaj – cel al intuiției și al înțelegerii spirituale la nivel de inimă. Am dori ca voi să înțelegeți cât de mult puteți.

Revizuirea 

Haideți să revedem ceea ce am spus despre Sufletul Uman. Sufletul nu este parte a ceea ce este corporal, totuși el sălășluiește în voi la nivel corporal. Deci, el nu este chimie, nu este sinapse (creație a creierului) și nu este nici intuiție. Nu este nici unul dintre lucrurile pe care le-ați studiat. Este ceva ce voi nu puteți încă înțelege, deoarece nu se potrivește în nici una dintre cutiuțele pe care voi le-ați creat pentru voi înșivă în știința voastră 3D. Acesta este o piesă a Creatorului – Sursei Creatoare, care este responsabilă pentru ”tot ceea ce este”.

Cu mult timp în urmă, Sursa Creatoare a construit un sistem frumos, binevoitor și a avut nevoie de un Univers pentru a-l pune în aplicare. Aveți ACUM galaxii și planete și viață. Toate acestea au fost puse împreună de-a lungul timpului, desăvârșite așa cum trebuie și nu în mod accidental. Sursa Creatoare a construit planeta care încă vă înconjoară. Galaxia în care voi vă aflați este în interiorul vostru, totodată, într-un anumit fel și se ascunde. Se ascunde pentru că face parte din testul planetei ca voi să descoperiți, prin libera alegere, ce este acolo. Pentru a o ascunde și mai bine, există numai un anumit procent al informației pe care voi o aveți la îndemână, așa că nici măcar nu sunteți conștienți că nu știți totul. Nu sunteți conștienți de grandoarea sa sau de ceea ce ea este, dar sunteți conștienți în mod intuitiv, pentru că intuitiv, fiecare Om ”simte” că este vorba despre ceva mai mult.

Dragi Ființe umane, atât de mult pe cât puteți privi înapoi în istoria voastră, voi ați venit pe planetă și v-ați uitat după Creator. Aceasta a fost o intuiție interioară. Acest lucru s-a întâmplat pentru că Pleiadeenii au venit și v-au dat un ADN modificat și cunoașterea Luminii și întunericului. Aceasta este povestea Creației, și această conștientizare vă face să căutați sursa tuturor lucrurilor.

Sufletul Uman este răspândit peste tot prin voi. El nu poate fi localizat și este energie multidimensională pură – energie sacră dincolo de orice ați putea vreodată măsura. Nu este pe o scală pe care voi să o fi văzut vreodată. Nu aveți un cuvânt pentru asta. Nu aveți nici culori pentru el, deoarece este cu mult peste orice percepție senzorială pe care o va avea vreodată un Om. Dar este partea iubirii pe care voi o simțiți. Și nu puteți explica asta nicicum. Conceptual, este dincolo de gândirea voastră. Pur și simplu, nu vă puteți explica Sufletul și nu-l puteți explica pe Creator. Dar știți că este acolo.

Sufletul vostru nu are gen. Este generic și frumos și plin de splendoare – și este în interiorul fiecăruia. Dragilor, este în mine. Eu nu sunt Om, și totuși este în mine! Vă vorbesc dintr-o poziție de onoare și recunoștință. Nu am fost niciodată Om și uneori nu pot să cred prin ce treceți. Este uluitor pentru mine că v-ați înscris la asta! Dar Sufletul este mai mare decât orice v-ați putea imagina. Este motorul compasiunii pentru Univers.

Conexiunea ADN

Face Sufletul vostru parte din ADN? Da, desigur. ADN-ul vostru îi permite energiei Sufletului vostru să fie purtată într-un anumit fel, de fiecare Om. Am identificat straturile în care aceasta se află, dar asta nu este tot. Este în fiecare chimie din corpul vostru. Se află în energia Conștiinței voastre în moduri pe care nici măcar nu le cunoașteți. Este accesibil în moduri pe care nu le cunoașteți și vă iubește peste măsură. Din nou, nu pot să vă spun ce este pentru că nu aveți conceptele necesare pentru a înțelege acest lucru. Dar dacă vă puteți gândi pentru o clipă la cea mai frumoasă culoare pe care ați văzut-o vreodată, aceea va fi mantia în care el vi se înfățișează. Cea mai binevoitoare forță pe care ați simțit-o vreodată, aceea ar fi ușa către Suflet. Cea mai mare iubire pe care ați simțit-o vreodată pentru cineva sau pe care ați simțit-o din partea cuiva ar fi cuvintele de deschidere pe care vi le-ar spune. Ea depășește orice ați experimentat vreodată pe această planetă și Pleiadeenii au știut și înțeles asta. Cu permisiunea Sursei Creatoare, ei v-au dat-o cu mult timp în urmă. ADN-ul vostru a fost modificat, și din această cauză voi aveți ACUM 23 de cromozomi.

Dragilor, ceea ce eu vă spun astăzi va suna ciudat, dincolo de ciudat și straniu multora. Suntem pregătiți pentru asta, dar mulți dintre voi trebuie să auziți aceste lucruri. Vorbesc Sufletelor bătrâne, atât celor care ascultă cât și celor prezenți aici. Nu toți vă veți raporta la el, dar mulți pot simți adevărul. Vreau să vă spun cine sunteți, și dacă înainte nu v-am mai dat această informație în acest fel, aveți nevoie să o auziți ACUM.

Începutul

Când omenirea a fost pregătită să fie însămânțată de către Pleiadeeni, voi făceați pur și simplu parte din animalele planetei, concepuți a fi în etapa de evoluție în care erați. Erați, într-adevăr în vârful scării evoluției. Erați mult peste nivelul omului cavernelor și erați pregătiți. Arătați așa cum arătați ACUM și acționați așa cum o faceți și ACUM. Dar, conform planului, erați pregătiți. În schema evoluției, nici nu a fost cu atât de mult timp în urmă. Erați o Ființă Umană pregătită să primească ceva ce numai câteva planete aveau, și aveați 24 de cromozomi (la fel ca și maimuțele care se află imediat sub voi pe scara evoluției).

Începutul acestui proces a fost cu 200.000 de ani în urmă. 100.000 din ei a luat doar pregătirea procesului astfel încât să puteți ajunge singurul tip uman în loc de mai multe tipuri, așa cum au celelalte animale. Până și știința voastră își pune această întrebare: de ce nu sunt mai multe varietăți de oameni, așa cum natura procedează cu orice altceva. Dar din punct de vedere ezoteric se ridică întrebarea: Când a fost momentul pentru a construi Lemuria și însămânțarea a avut loc așa cum a avut, cine credeți că a fost acolo pentru a primi semințele? Credeți că au fost doar oamenii obișnuiți, cei care au apărut prin procesul de evoluție biologică de pe Pământ? A fost doar un alt animal care, din întâmplare, a devenit Adam și Eva al planetei? Răspunsul este nu. Ați fost voi, și voi v-ați încarnat din Pleiade pentru acest moment!

Vreau să vă spun ceva. Când vine vorba de încarnare, aceasta nu se limitează numai la această planetă. Sunteți conștienți de acest fapt, nu-i așa? Trebuia să veniți de undeva. Când aveți o creștere exponențială a omenirii, de unde credeți că vine duiumul de Suflete? Răspunsul trebuie să fie: din alte locuri. Viața spirituală nu apare de nicăieri. Sufletele așteaptă și sunt pregătite să facă parte din această planetă.

Reîncarnarea a avut loc timp de milioane de ani pe alte planete, cu mult înaintea celor 200.000 de ani în urmă. Voi ați venit din Pleiade! Ați fost de acord să renunțați la ceea ce ați dobândit prin evoluție, să reveniți la o formă care era de bază și să primiți semințele. Și asta pentru că trebuia să aveți un anumit tip de pregătire chimică numită amintirea Sufletului. Toate aceste lucruri de care n-ați auzit niciodată trebuiau să fie corecte pentru a putea primi semințele. Pentru că aducerea ADN-ului la 23 de cromozomi trebuia să funcționeze pentru voi și să intrați într-un corp biologic care să nu fie copleșit de acest lucru.

Povestea Creației

După cum am spus, aceasta este povestea creației voastre. Așa că, haideți să o punem în termeni mai simpli ca să vă puteți raporta la mitologia timpului vostru. Adam și Eva au fost speciali; ei au fost voi. Ei au sosit (s-au încarnat) proaspăt din alt loc, pregătiți să primească cunoașterea Luminii și întunericului. Acest proces nu a fost întâmplător, așa cum v-au spus scripturile voastre. Asta este cine voi sunteți. Voi nu sunteți numai Suflete bătrâne. Voi sunteți Suflete bătrâne foarte speciale. Ați venit din Pleiade, un sistem de stele cum n-ați crede. Ați venit de la totul la aproape nimic și ați făcut-o pentru că ați văzut potențialul de astăzi. Câte vieți ați trăit în ultimii 100.000 de ani? Prin ce ați trecut ca să ajungeți la ziua de astăzi? E vast.

Vreau să vă spun încotro se duce și care este potențialul spre care poate merge. Apoi aș vrea să vă pictez câteva cadre temporale și nu vreau să vă sperii cu cât de mult va dura. Cu toate acestea, vreau să vă arăt potențialele a ceea ce se poate întâmpla și aici lucrurile pot deveni ciudate.

Viața în Galaxie

backward_step backward page:1/2 forward forward_step