GRAŢIA COSMICĂ (1 din 2), INTERVIU LILOU MACE - Drunvalo MELCHIZEDEKlink


Traducere şi transcriere după video-interviu.

L: Salutare co-creatori frumoşi. Sunt Lilou, mă aflu la Sedona, sunt în studio deoarece afară plouă. Dru, eşti şi tu aici! Nu suntem afară pe Stâncile Roşii, dar suntem înconjuraţi de ele. Este un loc frumos, este casa ta….

D: Da, am venit aici cu 20 de ani în urmă, încerc să trăiesc cât mai înţelept posibil. E atâta culoare aici – stâncile roşii, cerul albastru, copacii… încât oriunde m-aş duce, mi se pare ca mediul de acolo este doar alb-negru…

L: Este foarte frumos aici, este un loc perfect pentru seminarii. Știu că trebuia să conduci în această săptămână, un workshop despre starea de a fi, workshop nou care a fost amânat pentru luna martie. Îmi pare rău că nu se ţine ACUM workshop-ul, dar cum ai spus se va ţine cândva în martie

D: Da, a trebuit să amân, aşa s-au aşezat lucrurile. Seminarul era complet, dar mi-am dat seama că o mică parte nu a fost suficient pusă la punct. ACUM câteva zile am primit şi informaţia lipsă, astfel încât workshop-ul va fi (mai) complet. Mai am însă nevoie de puţin timp, ca să integrez şi în corpul meu, informaţia primită.

L: Cum îţi obţii informaţiile? Mă gândesc că intri în meditaţii, după care…

D: Nu există o metodă explicabilă logic; lucrez pe mai multe planuri în acelaşi timp, sunt în legătură cu tot felul de maeştri înălţaţi, care îmi furnizează informaţiile când şi cum am nevoie. Această ultimă bucăţică de informaţie se referă la un al treilea tip de electricitate, toată comunitatea ştiinţifică încearcă să desluşească tainele acestui tip de electricitate. Lucrez cu un savant care cunoaşte multe despre acest tip de electricitate. Am studiat şi am înţeles cele descoperite de acest savant, am înţeles şi cum pot să integrez în învăţăturile mele, aceste informaţii. Sunt extrem de emoţionat de această nouă cunoaştere. 

L: Să înţelegem, este electricitatea pe care toţi o cunoaştem, mai este….

D: Da, este electricitatea pe care o avem la priza de curent din perete, şi mai este electricitatea cunoscută ca Field Aligned Current (curenţi aliniaţi cu liniile câmpul magnetic) / curenţii Birkeland.) Aceşti curenţi au legătură şi cu formarea câmpurilor de plasmă, sunt curenţii cu care lucra şi Tesla, la vremea lui. Cei mai mulţi oameni habar nu au cu ce se ocupa Tesla. Abia ACUM înţelegem ceva din ceea ce făcea el. lumea ştie câte ceva despre aceste două tipuri de curent….

(n. tr. curenţii Birkeland care circulă de-a lungul liniilor magnetice ale / magnetosfera Pământului şi prin ionosferă. Au fost descoperite de savantul şi exploratorul danez Kristian Birkeland, în anul 1903 – sursa: Wikipedia)


Și mai există un al treilea tip de curent, toată comunitatea ştiinţifică intuieşte că aceasta trebuie să existe, lucrez ACUM cu cineva care l-a descoperit şi l-a descris şi ştiinţific. Lucrează în domeniul supraconductivităţii, acest om a creat o superbobină, care este cu peste 60% mai eficientă decât orice altă bobină existentă în acest moment. Această bobină poate ajunge în starea de supraconductibilitate şi la temperatura camerei, nu e nevoie ca ea să lucreze la temperaturi extrem de joase.


Curenţii Birkeland - Sursa imagine: Wikipedia

L: De ce este importantă această descoperire pentru omenire, de ce ai ales să integrezi această cunoaştere, în seminarul tău?

D: Predau în primul rând acest material, pentru că aşa mă sfătuieşte ghidul interior. Aşa că nu am încotro. Folosirea acestui fenomen este o cunoaştere atât de secretă, încât din câte ştiu eu sunt doar vreo 400 de oameni care ştiu să folosească aceşti curenţi. O parte sunt budişti din Tibet, alţii sunt în Columbia, indienii Kogi, poporul Arhuaco, înţelepţii lor - mamas

(n.tr. poporul Arhuaco este un popor indigen, care trăieşte in văile râurilor Piedras, San Sebastian, Chichicua, Ariguani, Guatapuri din zona înaltă a muţilor Sierra Nevada de Santa Marta, din Columbia. Sursa şi informaţii suplimentare: link-external )

ADN-ul acestor două grupuri de oameni este similar, aparţin aceluiaşi trib, aceşti oameni au această cunoaştere, dar când ajung să folosească cunoştinţele lor, pur şi simplu sunt ascunşi omenirii, continuă să trăiască în peşteri, în adâncul Pământului, în aşa fel încât conştiinţa Umană să nu aibă acces la ei. Dacă cumva îl întâlneşti pe vreunul dintre ei, îţi dai seama instantaneu că sunt cumva altfel. Sunt în stare să leviteze, emit lumină în întuneric – asta ca urmare a unui fenomen electric, care se petrece în corpul lor. Vrem să demonstrăm şi noi că acest lucru este posibil. Cred că oricine care are cunoaşterea necesară poate să ajungă în această stare. Trebuie însă să ai cunoştinţe/experienţe solide în arta meditaţiei. Ca să participi la acest seminar, este nevoie să fi participat la un seminar ATIH, nu sunt necesare cunoaşterile dobândite la seminarul Floarea Vieţii (n. tr. Flower of Life – seminar predat anterior ATIH-ului, de către Drunvalo) – oricum aceste informaţii sunt integrate pe altă cale la seminarul ATIH;  absolvirea ATIH-ului nu înseamnă că ai dobândit informaţiile pe care le prezint în acest workshop, dar fără cunoaşterea dobândită la ATIH, nu poţi să înţelegi / să integrezi noua cunoaştere. 

L: Seminarul ATIH (Trezirea inimii Iluminate) este un seminar frumos, un „must do”, accesul în micul spaţiu şi spaţiul sacru al inimii, vibraţia de acolo…. Cred cu tărie că dacă am crea cu toţii din acel spaţiu ar fi o lume extrem de frumoasă pe Pământ.

D: Da, dacă toţi am fi în spaţiul mic al inimii, nu ar fi conflicte, am fi toţi ca fraţi şi surori, ne-am iubi necondiţionat.

L: Este complexă, complicată, noua cunoaştere?

D: În acest nou seminar iau informaţia din cele două volume ale cărţii Floarea Vieţii şi le predau la un nivel mult mai înalt, mult superior. Este şi nu este complicat. Când te ocupi de geometrie sacră, prima dată pare complicat. Odată ce ochiul şi mintea se obişnuiesc şi pot să îl pătrundă, devine mult mai simplu, mult mai uşor.

L:  Să luăm lucrurile simple – este vorba de/să vorbim de inimă şi/sau de minte….

D: De amândouă. Doar că toţi, bine nu toţi, dar cei mai mulţi oameni trăiesc în minte / creier, în cap, iar acest lucru creează EGO. Egoul se consideră cel mai avansat şi face tot feluri de lucruri..

L: Egoul creează din creier, din dualitate, astfel încât, invariabil, orice Creaţie pozitivă este însoţită de partea ei negativă….

D: Creierul creează polarizat. Are două emisfere polarizate - una de natură feminină, alta de natură masculină. Nu are cum să creeze nepolarizat. inima însă este nepolarizată. Știţi acele linii de câmp electromagnetic, in forma unui tor, care trec prin inimă (similar cu liniile magnetice ale Pământului)… Liniile sunt polarizate. În momentul în care se întâlnesc în micul spaţiu îşi pierd polaritatea. Când se despart, devin din nou polarizate. Dacă suntem prezenţi în punctul în care liniile de câmp se întâlnesc, suntem într-un punct / spaţiu nepolarizat din Univers. Iar fiecare spaţiu nepolarizat al Universului este interconectat. Inimile noastre sunt în fapt conectate între ele. Însă dacă fiinţăm în cap / creier nu ne ajută cu nimic că suntem interconectaţi. Dacă nu există acolo prezenţa unei conştiinţe…

L: Acest mic spaţiu face parte din lucrurile studiate la seminar? Pentru că dă impresia că este de natură electrică. E şi energie sexuală, atâta atracţie există în acel loc. Aşa şi ajungem acolo, urmând acea atracţie, din acel loc.

D: La ATIH (re)conectăm inima cu creierul. Noi suntem cei care facem acest lucru. Facem în acest fel ca să neutralizăm egoul, să îl scoatem din procesul creaţiei. Astfel că putem face multe lucruri care înainte nu erau în puterea noastră. Putem activa acele raze, beam-uri, creăm acel halo din jurul capului, reconectăm glandele (gl. pituitara, gl. pineala şi mai sunt alte două), în acest fel activăm al treilea ochi şi îl conectăm cu inima. În fapt, inima este cea care vede prin al treilea ochi, nu creierul. Nu este un fenomen psihic, e un fenomen legat de inimă.

L: Este un fenomen electric, acesta? Sau mai bine enunţat, când, în care moment se produce aceea electricitate, aceea electrizare?

D: Conform cu cercetările mele, prana / qi / ki şi electricitatea sunt acelaşi lucru în stări/condiţii diferite. Vom descoperi că prin tubul pranic circulă atât de sus, cât şi de jos qi-ul şi se întâlneşte (qi-ul venind de sus, cu cel care vine de jos) în punctul care îl dorim noi - în cazul nostru în chakra inimii, unde creează o sferă luminoasă de qi, care se extinde în sfera Leonardo (îl numim aşa, pentru că el a fost primul care a desenat această sferă care există în jurul corpului nostru)

L: Această extindere a sferei de qi, în sfera lui Leonardo, activează merkaba?

D: Nu, nu îl activează automat. În seminarul Flower of Life activam merkaba cu ajutorul unor mudre, cu modalităţi specifice de respiraţie, proceduri care trebuiau repetate zilnic, timp de doi ani, altfel exista posibilitatea să mori în 47 de ore. La ATIH, însă, interconectăm inima cu creierul, facem ca acestea două să funcţioneze, strâns legate împreună. La un moment dat, ar trebui sa respirăm cu intenţia să activăm merkaba, dar acest lucru este automat cunoscut de către inimă, care transmite comanda în cauză către creierul nostru, astfel că merkaba se activează fără intenţia noastră exprimată/comandată specific din/către creierul nostru; se întâmplă (oarecum) automat. E ca şi cum ai primi maşina, îţi sunt înmânate cheile şi poţi să o conduci fără să ştii detaliile legate de construcţia ei. Adică nu e nevoie să ştii toate informaţiile predate la seminarul Flower of Life; fenomenul se produce de la Sine. Merkaba se şi activează diferit. Merkaba sintetică, creată la workshopul Floarea Vieţii,  trebuia să fie îngrijită, să aştepţi să crească, să o ajuţi să se stabilizeze, să devină permanentă. Cea naturală, ceea care se creează datorită parcurgerii seminarului ATIH, este din primul moment stabilă, permanentă, completă şi va fi activă pe tot parcursul vieţii tale.

L: Sunt mai multe forme de merkaba? Diferă merkaba activată la Flower of Life, de merkaba activată la ATIH?

D: Nu, este vorba de aceeaşi merkaba, în ambele seminarii, doar activarea se face în alt mod. Da, există multe forme de merkaba, Universul cunoaşte 100.200 de forme ale merkabei, iar fiecare se comportă ca o lentilă, ca un filtru prin care priveşti unica realitate existentă. Vedem, în momentul de faţă, realitatea dualităţii, pentru că privim prin filtrul celor doi ochi fizici, conectaţi la creier. Dacă privim realitatea prin alte lentile, prin alte merkabe, percepţia noastră, experienţele trăite de noi se schimbă, în totalitate.

L: Merkaba este un vehicul? Aşa cum e descrisă în Talmud, de exemplu?

D: Da, cuvântul merkaba provine, dacă este scrisă mer-ka-ba, din Egipt, Mer însemnând un câmp de Lumină care se roteşte în sens opus, Ka înseamnă spirit/suflet iar Ba înseamnă corp. Astfel că merkaba este un vehicul care permite deplasarea atât al spiritului, cât şi al corpului, în oricare punct al Universului. Cu excepţia navelor noastre spaţiale propulsate cu rachete, toate celelalte nave spaţiale se deplasează cu ajutorul merkabei. Tot ceea ce există se deplasează prin Univers cu ajutorul merkabei.

L: Am înţeles că pe lângă sfera lui Leonardo, în exteriorul ei mai există încă o sferă.

D: Da, în volumul 2 al cărţii Floarea Vieţii ( n. tr. The Ancient Secret of the Flower of Life), paginile 361 la 365 explic mai pe îndelete fenomenul merkaba. Exista acolo un desen care conţine un cerc ce reprezintă sfera lui Leonardo, numită acolo sfera alfa, iar în afara acestuia, la o distanţă de 16,8 – 18,3 metri, în funcţie de înălţimea fiecăruia, există încă o sferă, numită sfera omega, sfera care este legată de ceva care ne permite nu numai să ne deplasăm în spaţiu din punctul A în punctul B, ci să ne putem modifica şi mărimea. Mărimea este mult mai importantă decât timpul şi spaţiul – putem pătrunde (având corpul nostru potrivit pentru a pătrunde în aceste spaţii) în spaţii mici de dimensiunea unei neutron sau putem cuprinde spaţii cu dimensiuni uriaşe, pe care altfel nu le putem cuprinde, nu ni le putem imagina. viaţa, în general, funcţionează în acest mod. Doar că noi am uitat aceste lucruri

backward_step backward page:1/2 forward forward_step